80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun cnm biliyormusun hep aynı süreç tanı aynı tedavi yok.her gittiğimde aynı şeyleri yaşıyorum.offff bende mecburen adet getirici ilaçkullanacam.nerdeyse 2aydır adet olamadım.metformin içeren ilaç verdimi?

adacım cnm sonuçlara bakıp vericek sogan kürü yapıyorlar biliyormusun adet söktürücü olarak

efe çagla cnm allah bagışlasın sneinkileride çok zor valla ama artık biraz daha kolayladı işim oyun oynuyorlar falan kenilerini oyalıyorlar en azından

ben biraz nenni olayım gelirim kızlar

aslında soğan kürünü duydum ama hiç yapmadım.sen denedinmi?

ya aslında erken kalkmıyordum banucum ama artık erken kelkıp kahvaltımı kocişimle yapmaya karar verdim artık sabahları görüşürüz tatlımmm

öğle yemegini fazla kaçırdım ya bulgur pilavı yaptım çok güzel olmuştu bir koca tabak yedim karnım şu an da çok şiş artık akşama yemiyecem herhalde meyveyle geçiştiririmmm

kızlar ara öğün olarak:
10 çilek yarım su bardağı süt
öğle yemeği:
4-5kaşık bulgur pilavı
haşlanmış 2baget tavuk
salata
1kase yoğurt
ekmek yemedim.

slm kızlar...sabahtan beri sistem problemi var bırakın kk yı pclere giremedik cumadan beri de kkya girme sorunu yaşıyorum bayağı uzak kaldım..
izlemcim hoşgeldin geçmişe bakamadım ama seni gördüm..
umarım herkesin keyfi yerindedir..
banucum sen de canını sıkma canım bak en azındna hamile dğeilmişsin tedavisi var nasılsa Allah beterinden korusun canım ya..

dünkü menüm:
sabah:kaşarlı omlet,fındık,bir dilim ekmek
öğle:tavuklu mantar salata
ara: activia,1 elma,fındık
akşam yok
bugünkü menüm:
sabah:kaşarlı omlet,fındık bir dilim ekmek
öğle:1 tabak z.yağlı börülce
2 parça ızgara tavuk
1 kase yoğurt
ara:activia+portakal+fındık yicem akşam yine yok..

canım hoşgeldin..inş sorun halledilmiştir..sensiz olmuyor..özledim..güzelim merak ettim akşam yemekleri neden yok???

kızlar yarın eşimin doğum günü ona sürpriz parti hazırlıyorum, herzaman gittiğimiz bir mekanda arkadaşlarını arıyorum görmek istediği kişileri evdende çıkamıyorum bebekle, inşallah üstesinden gelirim çok heyecanlıyımm :kedi:

birinin bizden önce gelip pastayı hazırlattırıp gelenleri karşılaması bi yere oturtması lazım ama bütün bunlar nasıl olucak ve cin gibi olan eşime hissettirmem lazım (((

canım hoşgeldin..inş sorun halledilmiştir..sensiz olmuyor..özledim..güzelim merak ettim akşam yemekleri neden yok???
hoşbulduk semacım özledim yaw sizi olmuyor böyle işte sudan çıkmış balığa döndüm valla kaç gündür..canım bu sistemde saat 17 de bir ara yaptığım için acıkmıyorum ..dr acıkırsan çorba iç demişti gerek kalmıyor..tabi ben laf olsun diye akşama eve gittiğimde fındık yemiştim onlar hep sistemi bozmuş..ondan iki haftada bir gr veremedim :gitme:
ya bir aydır tatlı yok pilav makarna bulgur patataes yok kahvaltı dışında ekmek yok hamurişi yok ama ben vere vere bir ayda 2 kg verdim..işallah bu ay hızlanır kg vermem..

yok mu ilgilenebilcek bir çiftiniz canım ya ara yardımm iste..bayılıırm sürpriz partilere ama bana hiç parti veren olmadı..:gitme:ben de eşimin dıoğumgününde ailesini çağırdım sürpriz olarak ama sağolsun kayınpederim belli etti o da anladı bozuldu süpriz ama ailesine çaktırmamıştık..tel görüşmelerini onunn yanında yapma kesin anlar..

ELMA VE ŞARAP

Kadınlar ağaçtaki elma gibidir. En iyileri en üst dallarda bulunur. Erkeklerin coğu düşüp incinmekten korktukları için üst dallara uzanmak istemezler. Onun yerine yere düşmüş çürükleri toplarlar çünkü onları elde etmek daha kolaydır. Yukarıdaki elmalar ise kendilerinde ararlar suçu ve sorarlar kendilerine 'Nerede hata yapıyorum' diye. Aslında gerçekten hatasız ve muhteşemlerdir. Sadece doğru erkeğin ortaya çıkıp cesaretini ve yüreğini toparlayıp o üst dallara ulaşmasıdır bütün olay. Lütfen bu gerceği iyi elma olan bütün kadınlarla paylaşın. (Dalından toplanmış olsalar bile) Erkekler ise ... iyi birer şarap gibidir. Koruk olarak başlarlar, mayhoş ve tatsız... Kadınlar tarafından canları çıkana kadar çiğnendikten sonra ancak bir yemeğin yanında gidecek kadar tatlanırlar...

bu yazıyı bir arkadaşım mail atmış..paylaşayım dedim...))))

selam kızlar şuan yağmurgözlü sen aktifsin galiba nasılsın mailinde pek güzelmiş hani

masumm çok geçmiş olsun canım muayende hemen pko teşhisi nasıl kon uyor ya anlamadım neyse inşallah ilaçlarla düzelirsin canım

elimpia hep bozuk pcleriniz canım ya hadi gel enerjiye ihtiyacım/ız var

adatoprak ben 20 yıldır şekersiz çay içiyorum şekerli kesinlikle içemem benimde bir arkadaşım şekersiz içerdi o teşvik etti tadına bak dedi taze güzel kokulu çaydı.( o günden beri bayat çayı içemem) kokusundan tanırım )

darkolive bencede eşine çaktırmamak için hiçbir tel görüşmeni onun yanında yapma partide en azından kimler bulunacağını bilmez

kızlar bugün sabah o kadar mutlu oldumki anlatamam onun sevinci içindeyim hala (tartıldımda)sositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…