selam kızlar ben geldim hamile degilim ama cnm sıkkın yine polikstik over tanısı koydu dr bir sürü kan verdim bakıcam sonuçlara göre adet söktürücü vericek
adetin 3. günü gidicem yine kanla hormonlarıma bakıcakk durum bu yani
nesliiiidimek sende sabah erken kalkıyorsun ama yazmıyorsun aşk ol yani sabah ben hep yazradım bugün gittim kimse yazmamaışş
izlemmmh.g cnm ya bebeklerde oluyor malesef eve alışamama durumu 1 hafta sürer ama en fazla
semaa valla cnm kalbime indmektende öte olur ben istemiyorum allah isteyen lerin önce göbüşünü sonra kucagını doldursun inşşş
cnm çok sıkkın aslınd akızlar yani adet olmam için nerden baksan 2 hafta var ilaç kullan söksün diyene kadar ve tartıda sürekli artıyo of yaa
adacım cnm sonuçlara bakıp vericek sogan kürü yapıyorlar biliyormusun adet söktürücü olarak
efe çagla cnm allah bagışlasın sneinkileride çok zor valla ama artık biraz daha kolayladı işim oyun oynuyorlar falan kenilerini oyalıyorlar en azından
ben biraz nenni olayım gelirim kızlar
dünkü menüm:
sabah:kaşarlı omlet,fındık,bir dilim ekmek
öğle:tavuklu mantar salata
ara: activia,1 elma,fındık
akşam yok
bugünkü menüm:
sabah:kaşarlı omlet,fındık bir dilim ekmek
öğle:1 tabak z.yağlı börülce
2 parça ızgara tavuk
1 kase yoğurt
ara:activia+portakal+fındık yicem akşam yine yok..
hoşbulduk semacım özledim yaw sizi olmuyor böyle işte sudan çıkmış balığa döndüm valla kaç gündür..canım bu sistemde saat 17 de bir ara yaptığım için acıkmıyorum ..dr acıkırsan çorba iç demişti gerek kalmıyor..tabi ben laf olsun diye akşama eve gittiğimde fındık yemiştim onlar hep sistemi bozmuş..ondan iki haftada bir gr veremedim :gitme:canım hoşgeldin..inş sorun halledilmiştir..sensiz olmuyor..özledim..güzelim merak ettim akşam yemekleri neden yok???
yok mu ilgilenebilcek bir çiftiniz canım ya ara yardımm iste..bayılıırm sürpriz partilere ama bana hiç parti veren olmadı..:gitme:ben de eşimin dıoğumgününde ailesini çağırdım sürpriz olarak ama sağolsun kayınpederim belli etti o da anladı bozuldu süpriz ama ailesine çaktırmamıştık..tel görüşmelerini onunn yanında yapma kesin anlar..kızlar yarın eşimin doğum günü ona sürpriz parti hazırlıyorum, herzaman gittiğimiz bir mekanda arkadaşlarını arıyorum görmek istediği kişileri evdende çıkamıyorum bebekle, inşallah üstesinden gelirim çok heyecanlıyımm :kedi:
birinin bizden önce gelip pastayı hazırlattırıp gelenleri karşılaması bi yere oturtması lazım ama bütün bunlar nasıl olucak ve cin gibi olan eşime hissettirmem lazım(((
selam kızlar şuan yağmurgözlü sen aktifsin galiba nasılsın mailinde pek güzelmiş hani
sen gidiyorsun biz nöbeti devralıyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?