selam bitanem nasılsın
kızlar akşama patates yemegi yapmuıştım 1 tabak yesem bişiy olmaz dimi 1 dilim ekmekle
masumm çok geçmiş olsun canım muayende hemen pko teşhisi nasıl kon uyor ya anlamadım neyse inşallah ilaçlarla düzelirsin canım
elimpia hep bozuk pcleriniz canım ya hadi gel enerjiye ihtiyacım/ız var
adatoprak ben 20 yıldır şekersiz çay içiyorum şekerli kesinlikle içemem benimde bir arkadaşım şekersiz içerdi o teşvik etti tadına bak dedi taze güzel kokulu çaydı.( o günden beri bayat çayı içemem) kokusundan tanırım )
yok mu ilgilenebilcek bir çiftiniz canım ya ara yardımm iste..bayılıırm sürpriz partilere ama bana hiç parti veren olmadı..:gitme:ben de eşimin dıoğumgününde ailesini çağırdım sürpriz olarak ama sağolsun kayınpederim belli etti o da anladı bozuldu süpriz ama ailesine çaktırmamıştık..tel görüşmelerini onunn yanında yapma kesin anlar..
kızlar bugün sabah o kadar mutlu oldumki anlatamam onun sevinci içindeyim hala (tartıldımda)sositosositosositososito
selam kızlar menümü yazayım
kahvaltı
malesef yok hastaneye gititm çünki
çıkıştı 1 eti cin yarım lt su
ara yok
öglen
1 kase çorba
2 patlıcan dolma salata
ara
4 haylayf
5 çizi
10 çilek (tutamıyorum dedim arkadaşlar)
akşam
1 ekmek
kıymalı patates yemegi
ara,
1bardak süt
15 minik erik
30 dk yürüyüş
2lt su
mrba sen 10 kiloyu nekadar zamnda verdn cnm ben umutsuzum
dün gece bizim şirkete hırsız girmiş..gece dediğimde saat 9,30 da arka balkonda ferforje demir parmaklıklı kapı var..demiri sökmüşler..camı kırıp girmişler..Alarm çalınca panik yaptılar sanırım...susturmak için içerdeki alarm kutusunu sökmüşler...dışarda olanı susturamayınca..çünki dışardaki ve içerdeki birbirinden bağımsız...hiç bişey alamadan kaçmışlar...polis gelmiş ama kimseyi yakalayamamış..alarm merkezi haber verdiğinde 4 dk da geldik diyolar ama Allah bilir..şimdi tamirci bekliyoruz..demir parmaklık yerine takılıcak...birde balkonda kalorifer tesisat boruları vardı camın altında üstüne basmışlar sanırım kırmışlar..tesisatçı gelecek..hiç yok yere işe bak..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?