80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende mutfak dolaplarına daldım temizledimm
birde kırık tabaklar vardı çocukların çatlattıgı filan attım onlarıda

selam bitanem nasılsın

kızlar akşama patates yemegi yapmuıştım 1 tabak yesem bişiy olmaz dimi 1 dilim ekmekle

çok güzel bir alışkanlık etrafımdakiler alışırsan şekersize şekerli içemezsin diyor.bende alışırım inşallahopuyorumnanaktan

kızlar akşam yemeğimi yazayım:
1tabak az yağlı bezelye yemeği
salata
1dilim mısır ekmeği
5-6kaşık yoğurt
bu arada akşama kadar içtiklerim:
2,5lt su 2kupa yeşil çay
ara öğün olarak:
erik,çilek yedimopuyorumnanaktan

ayarladım ayarladım opuyorumnanaktan

kızlar bugün sabah o kadar mutlu oldumki anlatamam onun sevinci içindeyim hala (tartıldımda)sositosositosositososito

haftada 1 kez tartılma var, başka yokkk :icecream:

selam kızlar menümü yazayım

kahvaltı
malesef yok hastaneye gititm çünki
çıkıştı 1 eti cin yarım lt su

ara yok
öglen
1 kase çorba
2 patlıcan dolma salata

ara
4 haylayf
5 çizi
10 çilek (tutamıyorum dedim arkadaşlar)

akşam
1 ekmek
kıymalı patates yemegi

ara,

1bardak süt
15 minik erik
30 dk yürüyüş
2lt su

mrba sen 10 kiloyu nekadar zamnda verdn cnm ben umutsuzum

mrba sen 10 kiloyu nekadar zamnda verdn cnm ben umutsuzum

günaydınlarrrrrr

çagla ben bu kiloyu 4 ayda verdim cnm aslında diyete başlarken hedefim daha çok vermöekti ama birçok sıkıntım oldu kabızlık ,adet görememe filan gibi kaboızlıgı çödük ama adetleirm hala düzensiz yani benim vücudum çok dirençli ben verdiysem herkes veriri kararlı ve azimli olmak lazım cnm

kızlar bi uyuandım saat 8 yürümek için geç kalmışım akşam yürürüm artık sabah 6 da kalkıp yürüycem aslında çok sıcak oluyor çünkü 8 de

dün gece bizim şirkete hırsız girmiş..gece dediğimde saat 9,30 da arka balkonda ferforje demir parmaklıklı kapı var..demiri sökmüşler..camı kırıp girmişler..Alarm çalınca panik yaptılar sanırım...susturmak için içerdeki alarm kutusunu sökmüşler...dışarda olanı susturamayınca..çünki dışardaki ve içerdeki birbirinden bağımsız...hiç bişey alamadan kaçmışlar...polis gelmiş ama kimseyi yakalayamamış..alarm merkezi haber verdiğinde 4 dk da geldik diyolar ama Allah bilir..şimdi tamirci bekliyoruz..demir parmaklık yerine takılıcak...birde balkonda kalorifer tesisat boruları vardı camın altında üstüne basmışlar sanırım kırmışlar..tesisatçı gelecek..hiç yok yere işe bak..(

geçmiş olsun cnm

herkeze merhabaopuyorumnanaktan bugün sabah:
bir bardak elma sirkeli ılık su
1bardak süt
k k kadar peynir
2zeytin
domates,salatalık
ara öğün:
1elma yeşil çay
öğle:
1kase çorba
ton balıklı salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…