inş. tülay yaaaaasuhata üzelme tekrar başarırsın bence havada güzlleşti sporunuda ihmal etmezsen takılsanda , çakılmazsın aklinialirimsmile
masumm yarın doktor bide hamilesin derse akannehir Hayırlısı olsun gerçi ama ben bile merakta kaldım valla fisfisfis
rabbim isteyen herkese versin dünyadaki tek servetim bebeğim :ecrin_bebek:geçmiş olsun ayfercim.bende hamile kalmak istiyorum.mafoldumben
dengesizlik benimkisi bir kac sene onceydi o kadar bunalmistim ki gunde dort kere biniyordum tartiya sonra aldim firlattim.. Ama simdi daha bilincli ve daha rahat yaptigim icin acele etmiyorum
hadi gözün aydın hamile değilmişsin istediğin ilacı yazdımı doktorselam kızlar ben geldim hamile degilim ama cnm sıkkın yine polikstik over tanısı koydu dr bir sürü kan verdim bakıcam sonuçlara göre adet söktürücü vericek
adetin 3. günü gidicem yine kanla hormonlarıma bakıcakk durum bu yani
nesliiiidimek sende sabah erken kalkıyorsun ama yazmıyorsun aşk ol yani sabah ben hep yazradım bugün gittim kimse yazmamaışş
izlemmmh.g cnm ya bebeklerde oluyor malesef eve alışamama durumu 1 hafta sürer ama en fazla
semaa valla cnm kalbime indmektende öte olur ben istemiyorum allah isteyen lerin önce göbüşünü sonra kucagını doldursun inşşş
cnm çok sıkkın aslınd akızlar yani adet olmam için nerden baksan 2 hafta var ilaç kullan söksün diyene kadar ve tartıda sürekli artıyo of yaa
dün gece bizim şirkete hırsız girmiş..gece dediğimde saat 9,30 da arka balkonda ferforje demir parmaklıklı kapı var..demiri sökmüşler..camı kırıp girmişler..Alarm çalınca panik yaptılar sanırım...susturmak için içerdeki alarm kutusunu sökmüşler...dışarda olanı susturamayınca..çünki dışardaki ve içerdeki birbirinden bağımsız...hiç bişey alamadan kaçmışlar...polis gelmiş ama kimseyi yakalayamamış..alarm merkezi haber verdiğinde 4 dk da geldik diyolar ama Allah bilir..şimdi tamirci bekliyoruz..demir parmaklık yerine takılıcak...birde balkonda kalorifer tesisat boruları vardı camın altında üstüne basmışlar sanırım kırmışlar..tesisatçı gelecek..hiç yok yere işe bak..(
aaa geçmiş olsun semacım ya...boşver en azından bişi alamamışlar..
geçmiş olsun cnm
inş. tülay yaaaa
rabbim isteyen herkese versin dünyadaki tek servetim bebeğim :ecrin_bebek:
akannehir tartının ne suçu varlmaz:
UOTE=adatoprak;13026187]:umursamazffff cnm ya herkeze alıntı yapıp bişeyler yazıyorum kimse cevap vermiyor.mafoldumben bende kendimi görünmez gibi hissettim sağol cevap verdiğin için zaten ilk topiktede ilk konuştuğum sendinopuyorumnanaktan nerdeyse çıkmayı bile düşündüm topiktenolumunekankayizsmile
dün gece bizim şirkete hırsız girmiş..gece dediğimde saat 9,30 da arka balkonda ferforje demir parmaklıklı kapı var..demiri sökmüşler..camı kırıp girmişler..Alarm çalınca panik yaptılar sanırım...susturmak için içerdeki alarm kutusunu sökmüşler...dışarda olanı susturamayınca..çünki dışardaki ve içerdeki birbirinden bağımsız...hiç bişey alamadan kaçmışlar...polis gelmiş ama kimseyi yakalayamamış..alarm merkezi haber verdiğinde 4 dk da geldik diyolar ama Allah bilir..şimdi tamirci bekliyoruz..demir parmaklık yerine takılıcak...birde balkonda kalorifer tesisat boruları vardı camın altında üstüne basmışlar sanırım kırmışlar..tesisatçı gelecek..hiç yok yere işe bak..(
olurmu hiç öle şeyy sen yaz kızlar cvp verir mutlaka kaydirigubbakcemile5
hadi gözün aydın hamile değilmişsin istediğin ilacı yazdımı doktor
geçmiş olsun canım ohaoldumsmile
ortağım eşinin doğum günü kutlu olsun..kuzucuğuna geçmiş olsun..tam hastalık havası bu havalar..ben bugün hiç ısınamadım şirkette..giriş kat pek güneş almıyor..dondum valla..boğazım ağrıyor...öksürükte başladı..zencefilli süt içtim ama inş iyi gelir....(((((merhaba kızlar büyük gün eşimin doğum günü demiştim...
akşam tam 12de hiç beklemediği bir anda pastanın mumlarını yaktım karşısına geçtim çoookk şaşırdı içimden sen daha dur dedim akşam içinde arkadaşlarımızı aradım 15 kişilik bir grup hemde hıdırellez gecesi sanırım güzel geçicek...
ama ege biraz hasta çok öksürüyordu, dün akşam göğsüne viks sürdüm ıhlamur içirdim bugün çok azalmış inşallah akşama kadar biraz iyileşir banada bulaştırdı burnum akıyor benimde yaaa
nihalim..bugün canım..hıdrellez bugün mü yarın mı kızlar ya bir arakdaş da yarın diye mail atmış..izlem bugün diyor..???
sağol toprammm valla Allah korumuş..napardık pc ler gitseydi..en az 1 hafta işlerimiz aksardı...Selam kk nın en güzel hatunlarıı opuyorumnanaktan
topramm çok gemiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış elleri boş dönmüşler..
Yahuu tartım kaybolduuu mafoldumben
cumartesi ben mutfakta uğraşırken gelen misafirler salonda sıradan tartılıyordu .sonra hangi deliğe konduysa bulamıyorum yaa .heryere baktım çekmeceler,koltyk altları dolap içlerine ama yok yokk ..telefon değilki bu çantalarına karışsın alsanaalsanasmile
gelen misafirleri sıradan arayıp sorsam ayıp olurmuki kaydirigubbakcemile3
kesın vardır senle derdı sen ıyısın ya artık kendıne ne yapacagını sasırmıstır"sen o koca ..ünü iyi yay senin de sonunu duyucam görüceksin pislik kompleksli karı var sen iyi ol anca onları kandırırsın şerefsiz.."
kızlar bu sms bana eltim tarafındna atıldı cuma akşamı..hayatımın şokunu yaşadım..cuma mahkemeleri vardı ayrıldılar...akşamına da bana bunu attı..
kesın vardır senle derdı sen ıyısın ya artık kendıne ne yapacagını sasırmıstır
gıder ayak bır ugrasayım demıstır saskın sen mutlusun ya
dılerım en kısa zamanda sıserde ne koltuk bulamaz oturmaga ya ınanmıyorum
bu kadın ne kadar kotu yureklı etme bulma dunyası bulmusta
ne yapacagını sasırmıs sen dunzanın en tatalı ınsanısın o derdıne yansın
nihal bu ne kııı senle derdi neyki ayrılıyorsa senin ne suçun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?