80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsu adatoprak ben de şimdi yemekten geldim..
sabah:kaşarlı omlet,fındık bir dilim çavdar ekmek
öğle köfte,z.yağlı brokoli biraz salata bir kase yoğurt
saat 17 de :1 activia,fındık çilek..
akşam yok

inş. tülay yaaaa
geçmiş olsun ayfercim.bende hamile kalmak istiyorum.mafoldumben
rabbim isteyen herkese versin dünyadaki tek servetim bebeğim :ecrin_bebek:
dengesizlik benimkisi bir kac sene onceydi o kadar bunalmistim ki gunde dort kere biniyordum tartiya sonra aldim firlattim.. Ama simdi daha bilincli ve daha rahat yaptigim icin acele etmiyorum

akannehir tartının ne suçu var lmaz:

UOTE=adatoprak;13026187]:umursamazffff cnm ya herkeze alıntı yapıp bişeyler yazıyorum kimse cevap vermiyor.mafoldumben bende kendimi görünmez gibi hissettim sağol cevap verdiğin için zaten ilk topiktede ilk konuştuğum sendinopuyorumnanaktan nerdeyse çıkmayı bile düşündüm topiktenolumunekankayizsmile[/QUOTE]

olurmu hiç öle şeyy sen yaz kızlar cvp verir mutlaka kaydirigubbakcemile5

hadi gözün aydın hamile değilmişsin istediğin ilacı yazdımı doktor

geçmiş olsun canım ohaoldumsmile

aaa geçmiş olsun semacım ya...boşver en azından bişi alamamışlar..

geçmiş olsun cnm

geçmiş olsun canım ohaoldumsmile[/QUOTE]

sağolun kızlar...demir işi ve tesisat işi halledildi..alarm şirketinden servis elemanı bekliyoruz..alarm kutusu yenilenecek..

geçmiş olsun canım ohaoldumsmile

sağolun kızlar...demir işi ve tesisat işi halledildi..alarm şirketinden servis elemanı bekliyoruz..alarm kutusu yenilenecek..[/QUOTE]

ortağım geçmiş olsun yaa, insanlar işin kolayını bulmuşlar artık bin emek verip bişiyler alıyosun, afedersiniz beleşçinin biri bir gecede süpürüyor allahtan başarılı olammışlar çok sinir bozucu bir şey yaa lmaz:

merhaba kızlar büyük gün eşimin doğum günü demiştim...

akşam tam 12de hiç beklemediği bir anda pastanın mumlarını yaktım karşısına geçtim çoookk şaşırdı içimden sen daha dur dedim akşam içinde arkadaşlarımızı aradım 15 kişilik bir grup hemde hıdırellez gecesi sanırım güzel geçicek...

ama ege biraz hasta çok öksürüyordu, dün akşam göğsüne viks sürdüm ıhlamur içirdim bugün çok azalmış inşallah akşama kadar biraz iyileşir banada bulaştırdı burnum akıyor benimde yaaa

izlemcim eşinin doğum gününü kutlarım canım..birlikte nice mutlu yıllar geçirin işallah..senin eşin de boğaymış..çok iyi ev erkeği oluyor boğalar:)
geçmiş olsun hemen bol viştamin al havalar tam hastalık havası aman dikkat canım..

izlemmm eşinin doğum günü kutlu olsun çok güzel bi süpriz hazırlamışsın
efferüm sana hamarat hatun yerimseniben

Selam kk nın en güzel hatunlarıı opuyorumnanaktan

Üzerimde bir bahar yorguluğu var anlatamam .canım hi bişey istemiyor mausu kullanması bile zulüm gibi yaa anlamadım gitti valla .O kadar koşturuyorum oğlumun peşinde ama yok yine aılmıyorum

izlemcim nice mutlu senelere beraberce girersiniz inş.çok güzel hazırlmışsın süprizini valla tebrikler canım..Grip salgınmış zatn benm oğlumda yeni atlattı .ınş sennkide atlatır birazn önce olumunekankayizsmile

Masum korkuyu atlamışsın bacım gözün aydın.pkonada takma bu kadar yaa stres yaptıkça ters teper .ilalarını düzenli kullanınca düzene girersin inşş..

topramm çok gemiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış elleri boş dönmüşler..

nihal asu sizlerede selamlar kızlar opuyorumnanaktan

Yahuu tartım kaybolduuu mafoldumben

cumartesi ben mutfakta uğraşırken gelen misafirler salonda sıradan tartılıyordu .sonra hangi deliğe konduysa bulamıyorum yaa .heryere baktım çekmeceler,koltyk altları dolap içlerine ama yok yokk ..telefon değilki bu çantalarına karışsın alsanaalsanasmile

gelen misafirleri sıradan arayıp sorsam ayıp olurmuki kaydirigubbakcemile3

ortağım eşinin doğum günü kutlu olsun..kuzucuğuna geçmiş olsun..tam hastalık havası bu havalar..ben bugün hiç ısınamadım şirkette..giriş kat pek güneş almıyor..dondum valla..boğazım ağrıyor...öksürükte başladı..zencefilli süt içtim ama inş iyi gelir....(((((
hıdrellez bugün mü yarın mı kızlar ya bir arakdaş da yarın diye mail atmış..izlem bugün diyor..???
nihalim..bugün canım..
Selam kk nın en güzel hatunlarıı opuyorumnanaktan

topramm çok gemiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış elleri boş dönmüşler..

sağol toprammm valla Allah korumuş..napardık pc ler gitseydi..en az 1 hafta işlerimiz aksardı...

ayy çok güldüm..kıs koca tartı nereye gitcek..şeytan aldı götürdü..satamadan getirdi...:roflol::roflol::roflol:

"sen o koca ..ünü iyi yay senin de sonunu duyucam görüceksin pislik kompleksli karı var sen iyi ol anca onları kandırırsın şerefsiz.."
kızlar bu sms bana eltim tarafındna atıldı cuma akşamı..hayatımın şokunu yaşadım..cuma mahkemeleri vardı ayrıldılar...akşamına da bana bunu attı..

kesın vardır senle derdı sen ıyısın ya artık kendıne ne yapacagını sasırmıstır
gıder ayak bır ugrasayım demıstır saskın sen mutlusun ya
dılerım en kısa zamanda sıserde ne koltuk bulamaz oturmaga ya ınanmıyorum
bu kadın ne kadar kotu yureklı etme bulma dunyası bulmusta
ne yapacagını sasırmıs sen dunzanın en tatalı ınsanısın o derdıne yansın

ya kızlar sormayın zaten sms geldi ben uzunca birsüre bana geldiğini idrak edemedim..:))neden çünkü bu kişiyle benim en ufak bir diyaloğum tel görüşmem hatta gözgöze gelmem bile olmadı..arkamdan atıp tutmuştu düğün zamanı oları kuaförden öğrenmiştim ama bu nasıl cüret diyorum...üzüldüm çok üzüldüm bana ettiği hakaretler nedeniyle değil daha 83 lü bir kadın neden bu kadar öfke,nefret ve kıskançlık duygularıyla dolu..naısl mutlu olucak bilemiyorum...ona üzüldüm..hakkında hayırlısı diyorum..kalitesini çok güzel belli etti ..kaynıma da söyledim..bu yaşıma geldim hiçkimseyle bir kavgam bir söz dalaşım bile olmadı...böyle hakaretlere uğramadım..hayatım boyunca böyle bir insanı da tanıyacağımı sanmıyorum..eğer olur da onunla barışırsan suratına bakmam haberin olsun şimdiden söylüyorum dedim..

aman be süreyyacım işte şu hayatta daha neler görcem diyorum diyorum yine karşıma çıkıyor..neyimi kıskanıyor bilmiyorum ama kıskanıyor orası kesin..kendisi de kısa boylu ve kilolu aslına bakarsan da benim totomun yüzölçümüyle ne alıp veremediği var bilmiyorum vallakaydirigubbakcemile3
sağol canım güzel sözlerin için..

nihal bu ne kııı senle derdi neyki ayrılıyorsa senin ne suçun var

aman Banu bu da böyle bişi işte canım..ağzımı açıp tek kelime etmedim valla bu ayrılık süreçlerinde..bundan birkaç ay öncesinde de boşanma aşamasına gelmişlerdi kaynım bize gelmişti sordu açık açık..abla ne diyorsun sen bu duruma..annem boşa diyo babam boşa diyo abim boşa diyo sen ne diyorsun..
ben hiçbişi diyemem bu senin hayatın kararı sen vereceksin dedim..bana şimdiye dek yaptığı birsürü terbiyesizlik oldu ama buna rağmen bişicik demedim..
ben onun notunu çok önceden vermiştim de işte yaşanması gerekiyormuş..bunlar bizden önce evlendiler bizde ne nişan var ne bişi ben gitmedim tabi düğüne..aradım telle düğün günü tebrik için..beni tersleyip aramak için geç kaldın demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…