80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elimpia şaşırdım doğrusu sana niye msj atmışki
boşver gitsin bunun adı iyi olanı çekememezlik diyelim sen hiç umursama

geçmişi okudum geldim

yağmurgöz<lü çok geçmiş olsun canım.

darkolive doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara (çoğul ifade canım işte anlamışsındır)yerimseniben tamam bir daha cuma tartılırım dayanamadımda yerimseniben olumlu şeyler görünce

herkese çok teşekkür ederim kızlar eşim adına, akşama herkes bizden önce gidicek ve biz geldiğimizde herkesikarşısında görünce yüzünün aldığı ifadeyi çoookk merak ediyorum...

nihalcim bu gece hıdrellez gecesi canım, dileğin varsa gül altına bu akşam koyuyorsun :)))

akşam yemeklerimi 6buçuk gibi yiyorum ama dün gece 12de 1 dilim eşimin pastasından yedim, yemesem çok üzülürdü nasıl olsa telafi ederim ama bu akşamda yiycem :)

sağol izlemcim..dua edicem eşim iş bulsun diye canım..
size de iyi eğlenceler ben sürprizlere bayılırım eşin ne kadar şanslı seni de ayrıca tebrik ediyorum canım..
eminim çok mutlu olacaktır..
sen ne zamandır gayet güzel gidiyorsun iki akşam kaçamağındna bişi olmaz canım ye gitsin naıslsa sen kendini nerde durdurman geektiğini iyi biliyorsun canım..
baharcım merak etme tatlım umursamıyorum ya öyle geldi geçti bişi hayatımızdan işte..

izlem nice yıllara cnmm

valla ben bi miskinimmmmm sormayınn tülay seni geçtim valla miskinklik konusunda çocukları dışarı çıkarıyım diyordmum ama snaırım çıkaramıycam

kızlar ben anladımki bitki çayı içmedigimde iştahım açılıyor ve atıştırmak isityorum beşi biryerde bunu engelliyo

baharcım snein erikli çayını alana kadar bunu içicem hafta sonu bakıcma ama başka bi markanın varmı acep

allah iyiliğini versin tülay gül gül işim bitti koskoca tartı nereye kaybolur ara valla arkadaşlarını ayıp olmaz bence

seni çekemiyyyyyyysempatiksalakcinni

selam herkese laptpo pat diye kapandi bütün alintilarim gitti aklimda kalanlari yazicam
yagmurgözlü gecmis olsun canim, hirsiza üzüldüm adam o kadar hazirlik yapmis bisey de calamamis :roflol:

darkolive esini yasgünü kutlu olsun bence senin gibi bir esi olmasi ona güzel bir hediye, baksana ayaginin tozuyla esine süpriz hazirladin, daha ne

elimphia eltinin mesaji ni okuyunca anca afedersin ama cüsssss dedim. icindeki kurtu nasil da kaynamis.
ya bir taraf erkek tarafinin ailesiye iyi anlasiyorsa öbürü genellikle kurtlaniyor, hele bide esin le iyi anlasiyorsan tamam zaten. sen kalbini temiz tut bosver, onun böyle yapmasi seni dahada yüceltiyor, onunda nasil bir insan oldugunu gösteriyor. ammmmmaaaaannnnn bboooooooosvvvveeeeeeeeerrrr

simdi bana gelelim felaket istahim acik ve sanki kendimi 10 kilo almis gibi hissediyorum. ve tuvalet sorunum da var ondan herhalde . yani benden bu hafta hic bir sey beklemeyin ben kendimden umudu tamamen kestim bu hafta. hatta kendimi 2 kilo artiya bile hazirladim, ya felaket sislik var üzerimde. sanki midemde de delik var, doymak bilmiyorum. o isi de yapamiyrum zaten nereye gidiyor bu yediklerim bende anlamadim

klava:klava:klava:klava:3 gofret yedimmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya kızlar verdiğim 3 kilonun birini geri almışım yaaa sınav stresi filan karıştı araya demek ki yaa ama olmaz kiiiiii

ya kimsecikler yok ya millet nerdesiniz
darkolive hadi ya bizi hizaya sok artik
iyice civittik ya
yani en azindan ben öyleyim bu hafta hele benim icin cok berbat gecti
ve kilo da aldim ben, hissediyorum.
üffffff ya üfffffffff
ne yapcam ben ya allahim toparlanmam lazim
bende fidan gibi olmak istiyorum
bu genc yasimi sisko gecirmek istemiyorum yaaa
aglicam simdi ya vallah aglicam
tuvaletimi de yapamiyom zaten
karnimda agriyormafoldumben

ya gelin artik ya gelin niye kimse gelmiyor ben icimi dökmek istiyom
motive edilmek istiyom
bugün de herkesin erken yatca tuttu

mrb eşinizin doğum günü kutlu olsun birlikte nice senelere bebişinize geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.:Saruboceq:

ya yemek yemekten yana dertliyim kendimi motive edemiyorum, burda da motivasyon azaldi kimsecikler yok.

canim esim geldi cikiyorum belki söyle yarim saat sonra gine girebilirim

kaydirigubbakcemile3 seni çok iyi anlıyorum bende tutamıyorum bazen kendimi ama olsun vazgeçmiyorum.hemen tekrar dikkat edince dengeleniyor.bugün ıslak kekin etrafında dolandım durdum.hemde akşam eyvahedigeldismile sonra yedim ama yarım dilim neyapalım.ama sonra yeşil çay içtim psikolojik belki işe yarar.klava:

offff bu yaza giysilerimin içine girmek istiyorum.giysi konusunda çok problem yaşıyorum.hep aynı şeyleri giymek zorunda kalıyorum.deniyorum deniyorum hiçbirisinin içine giremiyorum.aynı giysilerin etrafında dolanıp duruyorum.kendime bişey de almak istemiyorum.zayıflamak istiyoruuuuuuumklava:

zemuszemusherkeze iyi geceler.bitanem gelirsen sana da iyi geceler cnm pes etmek yok incecik olacağızzzz.istediğimiz herşeyi giyeceğizzzz.sonra bizden mutlusu olmaz.bütün bunları hep beraber başaracağız.sonra burda muhabbetini yapacağız.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…