allah iyiliğini versin tülay gül gül işim bitti koskoca tartı nereye kaybolur ara valla arkadaşlarını ayıp olmaz bence
Yahuu tartım kaybolduuu mafoldumben
cumartesi ben mutfakta uğraşırken gelen misafirler salonda sıradan tartılıyordu .sonra hangi deliğe konduysa bulamıyorum yaa .heryere baktım çekmeceler,koltyk altları dolap içlerine ama yok yokk ..telefon değilki bu çantalarına karışsın alsanaalsanasmile
gelen misafirleri sıradan arayıp sorsam ayıp olurmuki kaydirigubbakcemile3
aman be süreyyacım işte şu hayatta daha neler görcem diyorum diyorum yine karşıma çıkıyor..neyimi kıskanıyor bilmiyorum ama kıskanıyor orası kesin..kendisi de kısa boylu ve kilolu aslına bakarsan da benim totomun yüzölçümüyle ne alıp veremediği var bilmiyorum vallakaydirigubbakcemile3
sağol canım güzel sözlerin için..
merhaba kızlar büyük gün eşimin doğum günü demiştim...
akşam tam 12de hiç beklemediği bir anda pastanın mumlarını yaktım karşısına geçtim çoookk şaşırdı içimden sen daha dur dedim akşam içinde arkadaşlarımızı aradım 15 kişilik bir grup hemde hıdırellez gecesi sanırım güzel geçicek...
ama ege biraz hasta çok öksürüyordu, dün akşam göğsüne viks sürdüm ıhlamur içirdim bugün çok azalmış inşallah akşama kadar biraz iyileşir banada bulaştırdı burnum akıyor benimde yaaa
ya gelin artik ya gelin niye kimse gelmiyor ben icimi dökmek istiyom
motive edilmek istiyom
bugün de herkesin erken yatca tuttu
ben geldim mrba.s.
içini bana dökebilirsinolumunekankayizsmile
ya yemek yemekten yana dertliyim kendimi motive edemiyorum, burda da motivasyon azaldi kimsecikler yok.
canim esim geldi cikiyorum belki söyle yarim saat sonra gine girebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?