80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın uykucular ben geldim mis gibi sabah kahvemi içiyorum şimdi....ohhh ne güzelll daha ...kahvaltımı yapmadım az sonra yapıcam hadi uyanın artık yaaaaa...alsanaalsanasmile

Tülaycım selam...çok komik ya..nereye gider tartı..ara sor be nedne ayıp olsun..
yaaa dünden beri arıyorum yok hayret ettim valla .gelenlerden birini aradım ama bilmiyormuş .sıradan 6 kişiyide aramak zor geldi hala aranıyorum alsanaalsanasmile

OOOOOOOhaa yani ...bi insan bu kadar kıskanç ve komlex olabilir bu neyaa kaynın ucuz yırtmış nihalcim.tüm aileyi kurtarmış bi illetten :1ninca:

tülay buldunmu tartınıı

Evet komiğim biliyorum ama bulamıyorum yaa :umursamaz: heryeri çektirdim sildim dün ama izine henüz rastlamadım kaydirigubbakcemile3

allah iyiliğini versin tülay gül gül işim bitti koskoca tartı nereye kaybolur ara valla arkadaşlarını ayıp olmaz bence

seni çekemiyyyyyyysempatiksalakcinni
bugünde bulamazsam sekreter gibi 6 sını birden arıcam valla bu ne yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya kimsecikler yok huuuuuuu millet nerdesiniz
biz burdayızz sen nerdesinn olumunekankayizsmile

ızlemmm hadi gel kız yarın ilk listemizi yapta açılışı yapalım artıkın hihoyyyt
Görende beni kilo verdi falan sanır sempatiksalakcinni

herkeze günaydınhihoyyyt
kahvaltı:
1bardak elma sirkeli ılık su
1haşlanmış yumurta
1dilim mısır ekmeği
1kk kadar peynir
domates,salatalık
açık az şekerli çay
ara öğün:1elma

günaydın fıstıklar...nasılsınız..-tatlicadiarzu-beni motive edin yaa..gündüz gayet güzel gidiyor ..ama akşam olunca..kendimi tanıyamıyorum..içimden doymak bilmeyen bir canavar çıkıyor..delircem..

selam kızlar günaydınlar..
merak etmeyin kızlar hiç tınlamıyorum zaten öyle sizinle paylaşayım diye yazdım..
ya kızlar ben acayip şişim hiç kilo vermişim gibi gelmiyor hatta almış da olabilirim ve bu c.tesi 5. seansa gidicem moralimi bozmayım diyorum ama acayip kasılmış duurmdayım ya nedne böyle oluyor(o kadar dikkat ediyorum saat 06.50 de kalkıp kahvaltımı hazırlayıpp yiyiorum ara öünümü yanımda taşıyorum..fındıklara verdiğim para valla şimdiden 80 tl ye falan ulaştı ama yok yok..giden 2 kg var sadece..

Semacım eve gitmeden önce karnını biraz doyur istersen..işe gelirken meyveli yoğurt falan getir ben öyle yapıuyorum tatlı isteği falann kalmıyor..

Semacım eve gitmeden önce karnını biraz doyur istersen..işe gelirken meyveli yoğurt falan getir ben öyle yapıuyorum tatlı isteği falann kalmıyor..

çıkmadan bişeyler yiyorum..ya meyve süt,yada meyve grissini falan..yanıma su alıyorum..çilekli yoğurt yapıyorum..tam çileğin bol zamanı..çokta leziz oluyor..
ama gel görki eve gidince saat başı dolabın önünde buluyorum kendimi..açlıktan değil..tok olsamda illa bişey atıyorum ağzıma bu ne şimdi yaaa(((((offfff

şu senin elti olayına çok şaşırdım...tamam onunda yaşadığı kolay değil..bir yuva dağılmış..ama acısını senden çıkarır gibi gider ayak yaptığı hiç hoş değil... ayy aklıma ne geldi..ben ayrılalı 9 yıl oldu..o zaman düşünememiştim..hiç aklıma gelmedi..acaba şimdi eltime bir mesaj atsam mı:jeyyar::jeyyar:::dilcikar:

nıhalcım sen cok kafaya takızorsun sıs olman ıyı kolajen o sonra pat dıze kuculuyorsun ben cok yasadım ezvah gene kılo aldım dedım bır dahakıne hem kuculdum hemde kılo verdım merak etme devam et bak gecen gelısımde kılo verememıstım bu sefer barıy ıncelme var kılo da eksılmıstır bılıyorum umutsuyluga kapılma sabırlı ol tatlım olacak eger olmayacaksa benn hala neden devam edıyorum

delisin kızım sen çok güldüm..kaydirigubbakcemile3

doğru söylüyorsun canım ya en az 6 ay devam edeceğime göre şimdiden kafaya takmama gerek yok di mi canım..çok sağol desteğin için canım..

Herkese selam kızlar =)
2 gündür net yok ya =/ telekomdan kaynaklıymış sinir oldum giremedim..

Sabah kontrolüm vardı gittim.. Şükürler olsun o kadar mutluyumkiiii 2 kilo vermişiiimm =) yani tartı yanıltmamış beni.. Bide regliden dolayı ödemde yokmuş =))) O kdr sevindimki anlatamammmmm.. Rabbim herkese sürekli yaşatsın bu mutluluğu.. Yeni beslenme programı hazırladı... yarın başlıcam inş. =)

adatoprak ; önerin için çok sağol canım =) diyetisyenimin verdiği beslenme programına uyuyorum.
Bugün yine gittim çikolata patlaklı hani k-bar varya o yada onun bi değişiğini önerdi.. Bastırırmış
tatlı ihtiyacını =) söyliyim dedim.. Ayrıca 10 çilek le süt içtiğini gördüm.. canım 6 çilek-15
eriğe eşit.. erik seviyosan bence erik ye.. yada çileği azalt.. çünkü çilek daha kalorili =)

Banu =( Rabbim yardım etsin cnm ya..umarım herşey yolunda gider ve tartı artmaya devam etmez..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Tatile gidenlerede hayırlı yolculuklar =)))
Şimdi şöyle oturup dinleneyim... =)
Aaa ondan önce bilmeyenler için söyliyim netten bakmıştım regliyken 200 kalori daha fazla yakarsınız diyodu.. diyetisyenime sordum şu tatlı olayı için.. Asıl, regliyken daha çok yavaşlıyomuş metabolizma...o yüzden tatlı alımına dikkat etmek gerekiyomuşşş =)

Haydiiinnnkk görüşürüz fıstıklaarr <3delikafaduldenzemuszemus

emincim:tşk ederim cnm verdiğin bilgi için çileği azaltıyım biraz.kilo vermene çok sevindim inşallah hepimiz veririz.opuyorumnanaktan

kızlar öğlen yemeğim:biraz fazla kaçırdım sanki:kedi:
1tabak erişte peynirli
5det ızgara köfte
domates,salatalık
1küçük kase yoğurt
şimdide çay içiçem:içelim:

Canım adım Ayşenur =) senin? ..
Ne demek buraya bişeyler paylaşmak için geldik =)) Diyetisyenimden bilgi aldıkça sizlere aktarıcam =) bi dahaki muayene 20 mayısda inş. verebilirim yine..=)
Amin canım inşaallah hepimiz veririz de kutlarız bunu =))
Ayyy sizleri tanıdıkça daha çok seviyorum.. gerçekten bişeyler paylaştıkça mutlu oluyorum.. iyiki varsınız ya =))​

selam semacım nıhalcım nasılsınız bakalım
canım süreyacım hoşgeldin..ben iiyim canım sen nasılsın..
delisin kızım sen çok güldüm..kaydirigubbakcemile3
gül diye yazdım zaten güzelim..bende çok güldüm..Allah gülmelerden ayırmasın..kaydirigubbakcemile3

ayşenurcum..tebrikler canım..bizde seni seviyoruz..paylaşıma devam olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…