yaaa dünden beri arıyorum yok hayret ettim valla .gelenlerden birini aradım ama bilmiyormuş .sıradan 6 kişiyide aramak zor geldi hala aranıyorum alsanaalsanasmileTülaycım selam...çok komik ya..nereye gider tartı..ara sor be nedne ayıp olsun..
"sen o koca ..ünü iyi yay senin de sonunu duyucam görüceksin pislik kompleksli karı var sen iyi ol anca onları kandırırsın şerefsiz.."
kızlar bu sms bana eltim tarafındna atıldı cuma akşamı..hayatımın şokunu yaşadım..cuma mahkemeleri vardı ayrıldılar...akşamına da bana bunu attı..
tülay buldunmu tartınıı
bugünde bulamazsam sekreter gibi 6 sını birden arıcam valla bu ne yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3allah iyiliğini versin tülay gül gül işim bitti koskoca tartı nereye kaybolur ara valla arkadaşlarını ayıp olmaz bence
seni çekemiyyyyyyysempatiksalakcinni
biz burdayızz sen nerdesinn olumunekankayizsmileya kimsecikler yok huuuuuuu millet nerdesiniz
ya kızlar verdiğim 3 kilonun birini geri almışım yaaa sınav stresi filan karıştı araya demek kiyaa ama olmaz kiiiiii[/QUOT
lego şimdiden önlemini al yoksa verdiğin 3 ün yanına bi üç daha ekleyip alırsın canım aman dikkat akannehir
zemuszemusherkeze iyi geceler.bitanem gelirsen sana da iyi geceler cnm pes etmek yok incecik olacağızzzz.istediğimiz herşeyi giyeceğizzzz.sonra bizden mutlusu olmaz.bütün bunları hep beraber başaracağız.sonra burda muhabbetini yapacağız.:dance:
İnş ..... İnş ... İnşşş :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
günaydın uykucular ben geldim mis gibi sabah kahvemi içiyorum şimdi....ohhh ne güzelll daha ...kahvaltımı yapmadım az sonra yapıcam hadi uyanın artık yaaaaa...alsanaalsanasmile
ohh neslişim çok hızlısın yaaa bende kahvaltımı ilk defa bu kadar erken yaptım ..Eşime sabahın 7 sinde kahvaltı hazırladım onunla birlikte çıktı aradan .Ama kızlar erken kahvaltı yapmak insanı dinç yapıyormuş ben onu anladım. birazdan bende bir sütlü kahve içicem hmm sositososito
yaaa dünden beri arıyorum yok hayret ettim valla .gelenlerden birini aradım ama bilmiyormuş .sıradan 6 kişiyide aramak zor geldi hala aranıyorum alsanaalsanasmile
OOOOOOOhaa yani ...bi insan bu kadar kıskanç ve komlex olabilir bu neyaa kaynın ucuz yırtmış nihalcim.tüm aileyi kurtarmış bi illetten :1ninca:
Evet komiğim biliyorum ama bulamıyorum yaa :umursamaz: heryeri çektirdim sildim dün ama izine henüz rastlamadım kaydirigubbakcemile3
bugünde bulamazsam sekreter gibi 6 sını birden arıcam valla bu ne yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biz burdayızz sen nerdesinn olumunekankayizsmile
ya kızlar verdiğim 3 kilonun birini geri almışım yaaa sınav stresi filan karıştı araya demek kiyaa ama olmaz kiiiiii[/QUOT
lego şimdiden önlemini al yoksa verdiğin 3 ün yanına bi üç daha ekleyip alırsın canım aman dikkat akannehir
İnş ..... İnş ... İnşşş :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ohh neslişim çok hızlısın yaaa bende kahvaltımı ilk defa bu kadar erken yaptım ..Eşime sabahın 7 sinde kahvaltı hazırladım onunla birlikte çıktı aradan .Ama kızlar erken kahvaltı yapmak insanı dinç yapıyormuş ben onu anladım. birazdan bende bir sütlü kahve içicem hmm sositososito
günaydın sizin tartı olayı benide güldürdü.ama hafta sonu buna benzer bişey bende yaşadım.arkadaşlar gelmişti çocukları var hepsinin benim salonda dekor olsun diye koyduğum mumluklar var tabak gibi birşeyin içinde etrafındada cam taşlar var.çocuklar oynayıp duruyordu.şimdi geriye sadece tabağı kaldı.heryeri temizledim.baktım yok.kaydirigubbakcemile3 sanırım çocuklar götürdü.
günaydın sizin tartı olayı benide güldürdü.ama hafta sonu buna benzer bişey bende yaşadım.arkadaşlar gelmişti çocukları var hepsinin benim salonda dekor olsun diye koyduğum mumluklar var tabak gibi birşeyin içinde etrafındada cam taşlar var.çocuklar oynayıp duruyordu.şimdi geriye sadece tabağı kaldı.heryeri temizledim.baktım yok.kaydirigubbakcemile3 sanırım çocuklar götürdü.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bu çocukların hepsi aynı dmek .İşin yoksa arada bul şimdi boshayallersmile
Semacım eve gitmeden önce karnını biraz doyur istersen..işe gelirken meyveli yoğurt falan getir ben öyle yapıuyorum tatlı isteği falann kalmıyor..
nıhalcım sen cok kafaya takızorsun sıs olman ıyı kolajen o sonra pat dıze kuculuyorsun ben cok yasadım ezvah gene kılo aldım dedım bır dahakıne hem kuculdum hemde kılo verdım merak etme devam et bak gecen gelısımde kılo verememıstım bu sefer barıy ıncelme var kılo da eksılmıstır bılıyorum umutsuyluga kapılma sabırlı ol tatlım olacak eger olmayacaksa benn hala neden devam edıyorumselam kızlar günaydınlar..
merak etmeyin kızlar hiç tınlamıyorum zaten öyle sizinle paylaşayım diye yazdım..
ya kızlar ben acayip şişim hiç kilo vermişim gibi gelmiyor hatta almış da olabilirim ve bu c.tesi 5. seansa gidicem moralimi bozmayım diyorum ama acayip kasılmış duurmdayım ya nedne böyle oluyor(o kadar dikkat ediyorum saat 06.50 de kalkıp kahvaltımı hazırlayıpp yiyiorum ara öünümü yanımda taşıyorum..fındıklara verdiğim para valla şimdiden 80 tl ye falan ulaştı ama yok yok..giden 2 kg var sadece..
çıkmadan bişeyler yiyorum..ya meyve süt,yada meyve grissini falan..yanıma su alıyorum..çilekli yoğurt yapıyorum..tam çileğin bol zamanı..çokta leziz oluyor..
ama gel görki eve gidince saat başı dolabın önünde buluyorum kendimi..açlıktan değil..tok olsamda illa bişey atıyorum ağzıma bu ne şimdi yaaa(((((offfff
şu senin elti olayına çok şaşırdım...tamam onunda yaşadığı kolay değil..bir yuva dağılmış..ama acısını senden çıkarır gibi gider ayak yaptığı hiç hoş değil... ayy aklıma ne geldi..ben ayrılalı 9 yıl oldu..o zaman düşünememiştim..hiç aklıma gelmedi..acaba şimdi eltime bir mesaj atsam mı:jeyyar::jeyyar:::dilcikar:
nıhalcım sen cok kafaya takızorsun sıs olman ıyı kolajen o sonra pat dıze kuculuyorsun ben cok yasadım ezvah gene kılo aldım dedım bır dahakıne hem kuculdum hemde kılo verdım merak etme devam et bak gecen gelısımde kılo verememıstım bu sefer barıy ıncelme var kılo da eksılmıstır bılıyorum umutsuyluga kapılma sabırlı ol tatlım olacak eger olmayacaksa benn hala neden devam edıyorum
emincim:tşk ederim cnm verdiğin bilgi için çileği azaltıyım biraz.kilo vermene çok sevindim inşallah hepimiz veririz.opuyorumnanaktan
kızlar öğlen yemeğim:biraz fazla kaçırdım sanki:kedi:
1tabak erişte peynirli
5det ızgara köfte
domates,salatalık
1küçük kase yoğurt
şimdide çay içiçem:içelim:
canım süreyacım hoşgeldin..ben iiyim canım sen nasılsın..selam semacım nıhalcım nasılsınız bakalım
gül diye yazdım zaten güzelim..bende çok güldüm..Allah gülmelerden ayırmasın..kaydirigubbakcemile3delisin kızım sen çok güldüm..kaydirigubbakcemile3
Canım adım Ayşenur =) senin? ..
Ne demek buraya bişeyler paylaşmak için geldik =)) Diyetisyenimden bilgi aldıkça sizlere aktarıcam =) bi dahaki muayene 20 mayısda inş. verebilirim yine..=)
Amin canım inşaallah hepimiz veririz de kutlarız bunu =))
Ayyy sizleri tanıdıkça daha çok seviyorum.. gerçekten bişeyler paylaştıkça mutlu oluyorum.. iyiki varsınız ya =))
ayşenurcum..tebrikler canım..bizde seni seviyoruz..paylaşıma devam olumunekankayizsmile
Sağol canım bnmmm =)) senin adın ne?Evet tam gaz devam hemdeee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?