80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim ablam sen nasilsin????
coktandir giremedim misafirlerimiz vardi 5 gün. özledim sizleri.
rejim de tabi suya düstü :)
bugün tekrar basladim insallah.

tsk ederim ablam, zahmet olmazsa okuyuver :) cok uzun cünkü.....
tsk ederim...

moralimi yüksek tutmaya calisiyorum

nidacım biz dun başladık lapaya ölcüsü bır gün boyunca iki cay bardagı pirinc ve kahvaltı normal kılasik kahvaltı yanında salata var dun yogurt vardı ama süt ürünleri olmazmış

bende yeni geldim doktordan.. aç karna tahlillerim vardı. sabahtan beriilk bişeyler yiyorum... 1 dilim kepek ekmek,domates,peynir... bugün lapaya başlıcaktım ama öğleden sonra da dışarda olcam.. sonuç almak için hastanede. o yüzden lapa yarına kaldı kızlarr...

bana yardim etmek isteyen ablalarim varsa lütfen okusunlar, biraz uzun ama, zahmet olmazsa lütfen

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...-evet-demeli-miyim-yoksa-beklemeli-miyim.html

tanımam lazım demekle iyi yapmışsın canım..internetten diye önyargılı olmayın diyosun ama ben pek güvenemiyorum..insanlar kendilerini çok farklı tanıtıyorlar..telefonla internetle kimseyi tanıyamazsın.gerçi muhakkak kendini biyerde eleverir..dikkatli olman lazım..kadınlar çok duydusal oluyorlar ve erkekler de bunu bildiklerinden kadınları çok iyi kandırabiliyorlar...tabi yine sen bilirsin..çocuğu görmüşsün..bikaç kere buluşup konuşmalısın ki tanıyabilesin..

bende aynisini söyledim ona, 2 kez bulustuk. daha cok bulusup tanimam lazm dedim.
acele karar vermicem.

neyse herkese iyi günler. cadımın okul saati yaklaşıyor. okula hazırlanıcaz.. güniçinde girmeye çalışırım ama hiç olmadı akşam okul dönüşü

günaydin güzeller
ben dersten geldim
derse gitmeden önce giremedim
nasilsiniz bakim
bende kahvlatimi normal yaptim ama süt ürünleri tüketmedim
kepek ekmek ve dom. sal. :)
simdi kalkip lapami yapcam yanina süt ve et ürünleri olmucakmis o yüzden baharatlarini atacam icine bide bi domates rendelesem olurmu?

lavita bende öyle yaptım iki tane domates rendeledim kavurdum normal corba gibi icinede nane koydum eminim güzel olur tabiki yag yok

lavita bende öyle yaptım iki tane domates rendeledim kavurdum normal corba gibi icinede nane koydum eminim güzel olur tabiki yag yok

tamam guzum cok tsk ederim lapami yapim yiyim cantami hazirlayim spora gitcem guzucuklarim
sonra görüsürüz
gitmeden aylinin topik´in okuyup cevap yazcam:) muju

selam kızlar, bugün en yakın arkadaşım geldi izmir'den o nedenle pek giremiycem, hepinizi öpüyorum, gece yediklerimi yazarım.

tamam guzum cok tsk ederim lapami yapim yiyim cantami hazirlayim spora gitcem guzucuklarim
sonra görüsürüz
gitmeden aylinin topik´in okuyup cevap yazcam:) muju

sagol lavita :)

lapa ne oluyor? okuyamadim yazdiklarinizi

sagol lavita :)

lapa ne oluyor? okuyamadim yazdiklarinizi

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...k-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz-10.html

burdan baka bilirsin canim.
ama bu diyeti uygular süt ve et ürünleri yasak:) hmmm

almanyada galiba "aldi"de bu tarz pirincler var, postein icinde ve o posetle suya atiorsun ve kaynatiorsun, yagsiz tuzsuz, ama tadi cok kötü:) o yüzden ben onlari simdi kullanmicam, kendim yapcam en azindan domates ve baharatla biraz tat verebiliriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…