canım nasılsın? bak moralini bozma, streste yapma ben senin o sınavları super derece ile geçeceğine inanonıyorum ama onemli olan senin ınanman ayrıca yazını okuyup sana konu hakknda da fikrimi söyleyeceğim tamam mı?
selma niye gelmiysun bekliyorum
bana yardim etmek isteyen ablalarim varsa lütfen okusunlar, biraz uzun ama, zahmet olmazsa lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...-evet-demeli-miyim-yoksa-beklemeli-miyim.html
tanımam lazım demekle iyi yapmışsın canım..internetten diye önyargılı olmayın diyosun ama ben pek güvenemiyorum..insanlar kendilerini çok farklı tanıtıyorlar..telefonla internetle kimseyi tanıyamazsın.gerçi muhakkak kendini biyerde eleverir..dikkatli olman lazım..kadınlar çok duydusal oluyorlar ve erkekler de bunu bildiklerinden kadınları çok iyi kandırabiliyorlar...tabi yine sen bilirsin..çocuğu görmüşsün..bikaç kere buluşup konuşmalısın ki tanıyabilesin..
lavita bende öyle yaptım iki tane domates rendeledim kavurdum normal corba gibi icinede nane koydum eminim güzel olur tabiki yag yok
tamam guzum cok tsk ederim lapami yapim yiyim cantami hazirlayim spora gitcem guzucuklarim
sonra görüsürüz
gitmeden aylinin topik´in okuyup cevap yazcam:) muju
a.slm ablaa
nasilsin
sagol lavita :)
lapa ne oluyor? okuyamadim yazdiklarinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?