nalcy sagol canım seninde anneler günün kutlu olsun 1 haftadır yoktum sen nezaman 68 indin yaa harikasın valla maşallah canım ben enson seni 72 yada 71 de hatırlıyorum
kilo vermek için hiç birşey yememek lazım ac gezmek yiyerek olmuyor azda yesem aynı pskoljm bozuldu sonunda salata yoğurttan başka bir şey yemicem
ohh afiyet olsun topramm..ben sebze yemeklerini hafta sonları yapıyorum..yıkamak ayıklamak meşakkatli iş zaten akşam eve yorgun dönüyorum..bide onla uğraşmıyım diyorum..2 ,3 çeşit yapıyorum..bütün hafta yiyoruz..ben işe de yemek getiriyorum..2 saattir mutfakta sebzelerle boğuşuyorum geçen hafta çarşamba pazardan aldığım sebzelere gezmeden elim değmemişti .bugün hepsini pişirdim .Şimdide nasıl biter bunlar diye düşünüyorum tam 4 çeşit kaydirigubbakcemile3 Durmak yok otlamaya devam
hoşgeldin ayfer nasılsın..Merhaba tekrardan arkadaslar, umarim hepiniz iyisindir..
bir kadın selam nerelerdesin
birde asivemavi vardı galiba oda uğramıyor
aylinde uğramıyor artık
bende yoklama yapar gibi oldum :))
nalcy cumartesi sabah kaçamağım olmuştu ya diğer öğünlere dikkat ettim ekmek yemedim tavsiyen için saol bana eklenen birşey olmadı canım opuyorumnanaktan
Baharnaz, yagmur gozlu, ada toprak merhaba umarim iyisinizdir ve diger arkadaslar hepinize ayri ayri selamlar.. Tesekkur ederim ince dusunceniz icin..
Arkadaslar isin dogrusu 3 kg kaybettim hatta 3.5 kg fakat persembe gununden beri esim calismadigi icin ve bu diyetim konusunda cok saygisiz oldugu icin kendimi saldim ve hainlik yaparak cikolata ve beyaz ekmek tukettim fazlaca.. Cok kotu hissettim her seferinde kendimi bu yuzden topige yazmak istemedim sizinde moralinizi bozmamak icin. Ve utandigim icin!
esimin yaptigi saygisizlik soyle: persembe gununden beri izinliydi ve o gun ayri yemek yaptim tabii kendisi kilo almasi gerek, tuzu kuru. "diyetle ugrasma ben varken, yemekten fazla luksumuz yok onuda kendine zehir etme" "kac gunluk dunya niye sikiyorsun kendini ne var kiloluysan" " sen boylede guzelsin" "aman ben seni begendim yeter kime begendirecen kendini" "kilo kaybetme sakin" ya dusunmuyor bu kadin cocuk doguracak yasi otuza dayandi sabahtan aksama kadar evde cani sikkin kimsesi yok sisti iyice. beni teselli eder gibi yaklasmasi moralimi bozdu iyice ben teselli aramiyorum'ki guc ariyorum.. sagligim icin ve heveslendigim cok seyi rahatca yapabilmek icin zayiflamam gerek kendisi ipince sirik oldugu icin ve kiskancliktan hevesimi kirdi.. Butun bunlar mazaret degil tabiiki ama evleneli 8 ay oldu ve ilk defa yeltendim o varken diyet yapmaya.. bu yuzden tekrar araniza girmemden bir sakinca yoksa tekrar baslamak istiyorum!!! kusura bakmayin arkadaslar
erkeklerin hepsi aynı olmak zorundamı yaa .. Sen her halinle güzels-in palavralarına kanma .benim eşimde sürekli aynı şeyleri derdi biraz zayıflamaya başladım adamın ağzının suyu aktı . şimdide artık verme yeter diye tutturdu ama ben onu bu anlamda takmıyorum fazla . top gibi halimden sonra bu halim ona çok ince geliyor ama yanılıyor . 65 e kadar yolum var .burda hepimiz aynıyız ayfercim. sen sadece kendin ne istediğine karar verip dışarıdakilere kulaklarını tıka.kendin bedeninle mutlu olana kadar yılma ve başar inş.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?