80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pcdemi sorun var kk da anlamadım

narin nazenin yeni evinde huzurla oturman dileğiyle canım. apartmannında yaşanan olaylar çok üzücü. Allah Affetsin.

elimpia dr un dediğine uy bakalım ( bak ben şimdi daha fazla uymaya çalışıyorum ve kadının diyetsiyenin haklı olduğunu görüyorum) eminim sende iyi bir sonuç alıcaksın
ama listede yine adın olsun bence kilonu bildirme

selma canım uğramışsın opuyorumnanaktan

nalcy sagol canım seninde anneler günün kutlu olsun 1 haftadır yoktum sen nezaman 68 indin yaa harikasın valla maşallah canım ben enson seni 72 yada 71 de hatırlıyorum

denizcim geçmişte açıklamıştım ama atlamışsın sanırım..
son bir aydır tartım bozukmuş ve yanlış tartılıyorum geçenlerde fark ettim yeni bir tartı aldım.. eski tartı 71.5 gösterirken yanisi 69 gösteriyordu...zaten bu haftada 900 gr gitmiş yani 68.1 oldum...sağolasın eşim tartımı düşürmüş ve bana söylemedi...bende kaç haftadır kilo veremiyorum diye boşuna üzülmüştümmmm..

bir kadın selam nerelerdesin

birde asivemavi vardı galiba oda uğramıyor

aylinde uğramıyor artık

bende yoklama yapar gibi oldum :))

kilo vermek için hiç birşey yememek lazım ac gezmek yiyerek olmuyor azda yesem aynı pskoljm bozuldu sonunda salata yoğurttan başka bir şey yemicem

sevgili arkadaşım daha dün bir buğün iki....:jeyyar: aramıza yeni gelmedin mi sen ne bu acelen bekle sabret biraz....önce sabretmeyi öğreneceksin ki sonra iştahına hükmedeceksin ben 3.5 aydır buradayım...sen dememişmiydin hafta sonu biraz fazla kaçırdım diye fazla kaçırırsan sürekli nasıl gidecek kilolar az ve öz yiyeceksin yemekleri birbirine karıştırmıyacaksın,öğün atlamıyacaksın,,bol bol su içip yapabiliyorsan yürüyüş yapacaksın....BENDEN SANA TAVSİYEMMM...:mymeka:

yağmurgözlü nasılsın ne güzel haftasonun piknikle geçmiş olsun oğluşunda tatil yapıyor canım.

nalcy cumartesi sabah kaçamağım olmuştu ya diğer öğünlere dikkat ettim ekmek yemedim tavsiyen için saol bana eklenen birşey olmadı canım opuyorumnanaktan

ohh afiyet olsun topramm..ben sebze yemeklerini hafta sonları yapıyorum..yıkamak ayıklamak meşakkatli iş zaten akşam eve yorgun dönüyorum..bide onla uğraşmıyım diyorum..2 ,3 çeşit yapıyorum..bütün hafta yiyoruz..ben işe de yemek getiriyorum..
Merhaba tekrardan arkadaslar, umarim hepiniz iyisindir..
hoşgeldin ayfer nasılsın..
bir kadın selam nerelerdesin

birde asivemavi vardı galiba oda uğramıyor

aylinde uğramıyor artık

bende yoklama yapar gibi oldum :))

adaer de gelmiyor..gelin ettik gidiş o gidişalsanaalsanasmile

Baharnaz, yagmur gozlu, ada toprak merhaba umarim iyisinizdir ve diger arkadaslar hepinize ayri ayri selamlar.. Tesekkur ederim ince dusunceniz icin..

Arkadaslar isin dogrusu 3 kg kaybettim hatta 3.5 kg fakat persembe gununden beri esim calismadigi icin ve bu diyetim konusunda cok saygisiz oldugu icin kendimi saldim ve hainlik yaparak cikolata ve beyaz ekmek tukettim fazlaca.. Cok kotu hissettim her seferinde kendimi bu yuzden topige yazmak istemedim sizinde moralinizi bozmamak icin. Ve utandigim icin!
esimin yaptigi saygisizlik soyle: persembe gununden beri izinliydi ve o gun ayri yemek yaptim tabii kendisi kilo almasi gerek, tuzu kuru. "diyetle ugrasma ben varken, yemekten fazla luksumuz yok onuda kendine zehir etme" "kac gunluk dunya niye sikiyorsun kendini ne var kiloluysan" " sen boylede guzelsin" "aman ben seni begendim yeter kime begendirecen kendini" "kilo kaybetme sakin" ya dusunmuyor bu kadin cocuk doguracak yasi otuza dayandi sabahtan aksama kadar evde cani sikkin kimsesi yok sisti iyice. beni teselli eder gibi yaklasmasi moralimi bozdu iyice ben teselli aramiyorum'ki guc ariyorum.. sagligim icin ve heveslendigim cok seyi rahatca yapabilmek icin zayiflamam gerek kendisi ipince sirik oldugu icin ve kiskancliktan hevesimi kirdi.. Butun bunlar mazaret degil tabiiki ama evleneli 8 ay oldu ve ilk defa yeltendim o varken diyet yapmaya.. bu yuzden tekrar araniza girmemden bir sakinca yoksa tekrar baslamak istiyorum!!! kusura bakmayin arkadaslar

Son düzenleme:
kızlar yaa bende kk o kadar geç açılıyorki bugün sinir oldum sizdede aynımı ?

topram çok sağol canım yemek saatime az kaldı zaten hepsinden yicem az az .

nesli yaa senn çizelgeni görünce acayip kıskanıyorum yaa bende 60 ları görmek istiyorum bendee mirmirmirmir
baharnaz selam canım leslieyi inderemedim bende cosmopolitanın sıılaşma cd sinle çalışıyorum haftada 2 kere yeter sanırım 3 günde sporum var zaten ..

erkeklerin hepsi aynı olmak zorundamı yaa .. Sen her halinle güzels-in palavralarına kanma .benim eşimde sürekli aynı şeyleri derdi biraz zayıflamaya başladım adamın ağzının suyu aktı . şimdide artık verme yeter diye tutturdu ama ben onu bu anlamda takmıyorum fazla . top gibi halimden sonra bu halim ona çok ince geliyor ama yanılıyor . 65 e kadar yolum var .burda hepimiz aynıyız ayfercim. sen sadece kendin ne istediğine karar verip dışarıdakilere kulaklarını tıka.kendin bedeninle mutlu olana kadar yılma ve başar inş.. opuyorumnanaktan

Selam Butterfly, demi ama yaa.. Zayif fotolarima bakinca waww diyo ama diyet yapinca sinsi sinsi kisa bir dusunceden sonra "yaa yok niye zayifliyorsun boyleDE guzelsin" Yaa anlik kaybettigim motivasyon nelere mal oldugunu simdi daha iyi anliyorum..Yok yaa ben diyete baslamadan bunu dusunememistim kendimi cok hazir hissediyordum ama simdi cok daha hazirim.. ve bilinc cok onemli. Butterfly guzel kilo vermissin ve tahmin edebiliyorum baslangic halini ve simdiki halini tebrik ederim..

Bir kadın sakın pes etme böyle düşe kalka ilerlemeler olacak taki bazı dengeler oturana kadar sakın pes etme yılma. bak 30 larındayımışsın asıl bu yaşlarda kontrol altına alamazsan benim yaşlara (37)gelinceye kadar kilo üstüne kilo biniyor birde çok zor veriliyor o yüzden dikkat et kararlı ol sağlıklı beslenmeye çalış. profesyonel destek al şu an kaç kilodasın tam hatırlayamadım canım ama

bende 1,5 yıldır düşe kalka geldim buralara ( ve bu süreçte bu kk daydım eskilerdenim yani) son 6 aydır profesyonel destek alıp biraz daha istikrarlı gidiyordumki asıl bu ay tam istikrarda gibi hissediyorum kendimi ve burdaki paylaşımlar insanı motive ediyor güzel fikirler paylaşıyor yardımlaşıyoruz.

herkesin kilo verme motivasyonu her daim yanında olsun iyi akşamlar arkadaşlar

şimdi türk malını izlemeye ve bol kahkaya gidiyorum :)))

kızlar bu listeden itibaren hayatınıza yenilikler sokalım, başka yöntemlerde deneyelim, yavaş yavaş stratejimizi oturtalım...yaz geldi sayılır, oturunca sarkmış göbekleri yastıklarla saklamayalım mümkünse :)))

Son düzenleme:
mrabalar ya ben senelerdir uğraşıyorum kilo vermeye bu sıralarda çok taktım o yüzden sabırlı olmaktan başka çare yok herkeze teşekkürle yediklerimi yazıyım sabah 1 kepekli tost 1 domates öğlen 1dlm kızarmış ekmek domates peynir akşam 1 tabak domates corbası ton balıklı salata 5 erik bukadar

Ayfercim dediğim gibi sadece kendin için yap ne yapıyorsan seni böyle beyeniyor olabilirler ama sen kendini beğenmedikten sonra hiç değeri yok malesef. kolay gelsin sana canım..

Kaptannnnııımmmm yuppppiii süper olmuş listemiz süperrr ama biraz devasa :lepi: sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…