- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Ayfercim dediğim gibi sadece kendin için yap ne yapıyorsan seni böyle beyeniyor olabilirler ama sen kendini beğenmedikten sonra hiç değeri yok malesef. kolay gelsin sana canım..
Kaptannnnııımmmm yuppppiii süper olmuş listemiz süperrr ama biraz devasa :lepi: sempatiksalakcinni
benim ekran boyutuma göre normal ama, küçültebilirim bakması zor oluyorsa :lepi:
toplamda verilen kilolarıda yazdım ki, yeni gelen arkadaşlarımız deneyimlilerin menülerinden yararlansınlar, ben 19 aralık 2009 da başladım mesela şu tarih itibari ile 1 ayda rolantili 14.7 kilo verdim bu haftadan itibaren dahada hızlandırıcam...
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım ben 2 gün anneme gittim biraz önce geldim çocukları uyutayım derken ancak yazabildim
hafta sonu eşimle birlikte dışardaydık ve ben lahmacunnnnn yedim ama akşam yemek yemeidm tülayın dediig gibi aralarımıda yapmadım
bugünde 1 tabak makarna yeidm malesef ama yine sabah kahvaltı
öglen 1 tabak makarna ama tabi gofret ve büskiviyi biraz kaçırdım
gelip hemen tartıldım akşam olmasına ve ilaç kullanmama ragmen 80.4 çıktım birde yarın tatılcam vücdum sürkeli su topluyor ilaçtan kaynaklı
tülayy valla cnm bende doldurm eve sebzeyi bu hafftadan sonra sıkı sarılmam lazım 3 haftadır yerimde sayıyorum bu adet yüzünden
birde tartını nerde buldum kaçırmışım
hafta sonu kendime tayt ve bi tunik aldım zayıflayım daha güzel olucak inşş
ay tülay harbiden oraya mı koymuşlar tarıyı ilginç valla ne gerek duymuşlar ki oraya koymak için
bakalım bu cuma ne çıkıcaz yaa yarın yürümey başlıycma yine şimdilik ben kaçayım
yarın grş
ha bu arada menülerimi paylaşalım yine deidigin gibi insanı motive ediyorr
bende paylaşıcam yazrınfdna itibaren
günaydın ada ben varım cnm uyandım yürüdüm bile şimdi kahvaltı yapcam bu arada çorba ve tavuk cigeri(izlem duymasın) yaptım
evet ortağım çok büyük olmuş ekrana sığmıyor..benim ekran boyutuma göre normal ama, küçültebilirim bakması zor oluyorsa :lepi:
günaydın..opuyorumnanaktangünaydın güzeller bir sürü iş beni beklerr
günaydınn...opuyorumnanaktanherkeze günaydınnnnnopuyorumnanaktan sanırım kimse uyanmamış.
günaydın ada ben varım cnm uyandım yürüdüm bile şimdi kahvaltı yapcam bu arada çorba ve tavuk cigeri(izlem duymasın) yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?