80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

masum ne yaptın?adet oldunmu?bende adet olabilmek için farlutal içtim bitti adet olmayı bekliyorum şimdimafoldumben

günaydınnnopuyorumnanaktan

adcım farlutal degilde progestan verdi bu kez dr bana bugün son akşam 2 kapsül içicem bitecek
ama ne zman adet olurum bilemiyorum

Topraam belliki akıllanmamışsın kaydirigubbakcemile3 bu pazarda pikniğe gidersen hiç şaşırmam valla sempatiksalakcinni

günaydın ada ben varım cnm uyandım yürüdüm bile şimdi kahvaltı yapcam bu arada çorba ve tavuk cigeri(izlem duymasın) yaptım

alllaahhh bende yapim bari akşama zemuszemus

regl olmam yakın acayip tatlı yiyesim var..nutella kavanozuna dalasım var..:mymeka:napsam yaa

aman tatlım ağzına sakız al sakın cumaya ne kaldı şurda bak o kadar yürüyosun senden güzel bir atak bekliyorum bu hafta delikafadulden

nalcy- burçincim birinciliğini kutluyorum canım benim toplamda da en çok kiloyu tülay vermiş ikinizide tebrik ederimmm canıgönülden vereliniortak bende 70i görmek istiyorum artıkkkk... sengözlerimebaksanab

ızlemcim çok sağol canım darısı gidecek olan diğer kilolara inş :lepi:
apıc
kızlar ben kahvemi öğlen yemeğinden sonraya saklıyorum. oğlumuda uyutup ohh keyf yapıcam :sm_cool:
bende tavuk göğsü koydum haşlanıyor .suyuna oğluma çorba yapıcam kendimede tavuklu salata .

Herkese iyi günler kızlar nasıl gidiyo beslenme programınız? =)

Dün az daha büyüüüük bi hata yapıp lahmacun yicektim =/
ztn normaldede en fazla 1 tane yiyebiliyorum.. pek bayıldığm bişey değil..
o yüzden tuttum kendimi..
Amacımı sorguladım =)
benim tek sorunum kapuçino varya ondan sütle yapıp içiyorum kupayla.
1 tane içebilirim günde ama bazen kaçıyo =/
ztn kaçtığını anlıorum çnkü karnımı ağrıtıyo =/
buna nası bi çare bulabilirim bilmiyorm =/
Bide kızlar harbiden yavaş yiyince çabuk doyuyosun..
Kahvaltı yaptım sabah 9.25 geçe 9.45de bi baktım sanki dünyayı yemişim
öyle tok hissediyorum.. Ztnn annemden sonra kalktım sofradan.
Öğle yemeğinde de denicem.. yavaş yavaş yemeye alıştırcam kendimi..
=)

slm kızlar nslsnız listeyi gördüm hepinizi tebrik ediyorum durmak yok amaca devam bende hrsla devam edeceğim herkez yapıyosa bende yaparı sizin desteklrnzle dün dr konuştum dr 10 ayda 20 kilı vermiş kendi yavas yavas diyo acele etme zamanla ve sık tartılma diyor benim en büyük hatam dakika bası tartılmam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…