80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay valla benim tavuk cigerde var bişiy ne zman yapsam topikte bir ciger aşkı başlıyyyy afiyet olsun hepinize arkadaşlarım izloş hep sen aklıma geliyon bacum cigeri görünce benm koca yemiyy ama ben yapıyorum çocuklara ve kendime

bend eçocukalrı uyuttum şimdi salatamı yapıcam bugün güzel gidiyor sabahta yürüdüm
hafta sonu lahmacun ve makarna yedim ama dengeledim tabükü

afiyet olsun izlem ve semacımm

nalcy senin adın burçinmi ben niye neslihan diye hatırlıyom yafff

kaptanım biliyorum hafta çiçi tartılmak yasak ama ben dayanamaıdm 2 günd ekilomu aldım diye tartıldım 79.9 u gördüm valla bu bile mutlu etti beni tabi şuan 2 ay adet olmadıgım için çok ödemim var bakalım cuma ne çıkıcam
adetin ilk günü ödemi atarmıyım acaba

emin ismin neydi unututm kusura bakma

ya ben varya snein o dedigin işi hiç beceremiyorm yavaş yemeyi nasıl yapıcam bilmiyorum ama yavaş yedigin zman kaloriyide adaha az alıyormuşsun
becerebilirsen banada süleeeee

herkese merhaba izlemm ellerine saglık canım opuyorumnanaktan yeni liste süper olmuş.tülay ve nalcy sizide canı gönülden tebrik ederim kızlarrr bu hafta bende listeye girmek istiyorum.topic olarak yeniden canlanıyoruzzzz ne güzelll zemuszemus

inşallah canım yaa, herkes çok iyi olmuşsun verme artık diyor ama daha 10 kilom var allahın izniyle sağlıklı sıhatli verebilirim inşallah, düzenimi gene yavaştan oturtmaya başladım cumayı sabırsızlıkla bekliyorummmm kaydirigubbakcemile

kızlar 1 haziran doğum günüm benim, 2 haziranda oğlumun doğum günü 2 haziranda parti yapıcaz oğluma bende sebeplenirim artık ucundan :))) saçlarımı omuz hizamda kestirmek istiyorum ne dersiniz yaz için çok uzadı yaa belimde ama çokda seviyorum uzun saçı, pişman olmaktan korkuyorum :sinifsinif: temmuzda gene silifkeye gidicez düğün için oraya gitmeden mi kestirsem değişiklik olsun şok olur heralde herkes zemuszemus

saol canım liste güzel ama uygulayabilene :sinifsinif:
izlemcim ellerine sağlık canım liste süper olmuş inş. uğurlu gelirsn takıma bide kuralları filan ayarlasanız guclubacismile
herkeze günaydınnnnnopuyorumnanaktan sanırım kimse uyanmamış.
günaydınn opuyorumnanaktan
mis gibi az şekerli türk kahvesi içiyorum, isteyene ısmarlayabilirim :içelim:

göndersene bana izleeeeeemmm opuyorumnanaktan :içelim:

selam kızlar keyifler nasıl bakalım
izlemcim liste yapılmış hernekadar göremesemde ellerine sağlık
ben cuma tartılmayı unuttuğum için bildirim yapamadım inşallah bu cuma bildirim yapcam ama 3 hafadır çok düzenli beslenmiyorum ve malesef artıdayım yine yeniden başlangıç yapcam inşallah bu son olur da bitirdiğim günleri de görürüm
geçmişi ara ara okurum artık

emin ismin neydi unututm kusura bakma

ya ben varya snein o dedigin işi hiç beceremiyorm yavaş yemeyi nasıl yapıcam bilmiyorum ama yavaş yedigin zman kaloriyide adaha az alıyormuşsun
becerebilirsen banada süleeeee

Ben senin adını unutmadım :) banuydu dimi?

İsteyince yapıyosun ;D birazdan öğle yemeğimi yicem..
bakalımmmm =)
tmm söylerm cnm.

slm arkadaşlar uzun süreli bi kayboluştan sonra burdayım.biraz geçmişe baktım:
izlem hoşgeldn_nalcy tebrkler_narin güle güle otur_tülay ii tatiller_sema geçmş olsn_banu afiyet olsn_nihal biraz sabır_ve yeni gelenlr hoşgeldiniz
ben şuan 74 civarındayım eski azmim yok.bu halimde ii yani memnunum ama birkaç kilo daha versem fena olmaz.kendimi çok kasmadan devam edecegim bundan sonra yoluma.herkese başarılaropuyorumnanaktan

BuTTeRfLy86 ve baharnaz teşekkr ederim kızlar herşey yolunda gibi 74 kilodayım ve göğüs 83- bel 68- basen 87 oldu ölçülerim kızlar asla pes etmeyin ara verin koruyun kilonuzu ama asla battı balık yan gider demeyin hala dvm ediyorum ama eskisi kadar katı değilim umarım istediğinz kiloya bir an önce gelirsinz çook öpüyrm

şu üçü biyerde olanlar sanırım diyetlerde yasak canım.içinde bol miktarda şeker ve krema yağı var onun yerine yarım yağlı sütle neskafe denesen ben öyle yapıyorum içinede tatlandırıcı atıyorum gayet güzel oluyor .Şu çok çiğneme konusundada tamamen haklısın . beyin 20 dk anlıyormuş doyduğunu e biz 20 dk ne yersek doymuyoruz haliyle ama çiğneyerek yavaş yemeyi bi becersek hem kalori yönünden hemde tokluk hissetme yönünden çok şey kazanıcaz .Ben hep unutuyorum yaa homini gırtlak dayan gitssin anca tabak bitince aklıma geliyor yavaş yemek boshayallersmile

sık tartılmak çok motivasyon bozucu bişey gerçekten .ben sadece cuma günleri tartılıyorum oda burda paylaşmak için bana kalsa 15 günde 1 tartılırım en sağlıklısı bence eyvahedigeldismile

ya elma sirkesi bir işe yarıyomu nasıl kullanıcam bana bir cevap lütfennn bekliyorumm
ben 5 aydır diyet yapıyorum ilk 3 ay sürekli içtim sonrada bi faydası yok deyip bıraktım .ama bırakınca görüdümki benim şeker isteğimi o dengeliyormuş .şimdi yine başladım doğal bişey zararıda yok denemekten bişey çıkmaz bence bilmiyorumkismile

:sm_cool: :sm_cool:

evett yaza hızla girerken bizde canlanalım biraz hepimizin ihtiyacı vardı buna ..Artık topiğe istemeyerek gelmiyorum eski merakım canlanmaya başladı paylaşımlara devam kızlar :lepi:

teşekkürler alperenim . bende sennle aynı kilodayım hemen hemen .artık 42 bedenler çok rahat oluyor bana . çevremde herkeste daha verme deyip duruyor ama ben en azından 60 lı rakamları görmek istiyorum.senin bedenin kaç şuan merak ettim kilomuz aynı ya :kedi:

çok sağol çokbilmiş.ne kadar incelmişin yaa maşallah ..bende 74 kiloyum ama ölçülerim seninkinden fazla .sen sıkılaşma işini çok ii becermişsin tebrikler canım alkisalkisalkis

hatta şimdi bende ölçülerimi alıyım ya ne zamandır almıyordum seni görünce ilham geldi opuyorumnanaktan

çokbilmiş hoışgeldin canım seni yeniden aramızda görmek ne güzel eskiler teker teker dökülmeye başladık topiğe (ben de dahil olmak üzere :) )

KIZLAR BENDE TEMMUZDA ıSTANBULUA GıDıCEM hedefim oraya giderken daha zayıf olmazktı ama snaırım bu gidişle olmaycak

olmasın içine dahada sıkıyım diyorum kendimi mesela makarna ve pilav yiiyorum ben yaptıgımda ama artık yemeyim diyorum ne dersiniz

yediigmde 3 kaşık fillan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…