herkese merhaba izlemm ellerine saglık canım opuyorumnanaktan yeni liste süper olmuş.tülay ve nalcy sizide canı gönülden tebrik ederim kızlarrr bu hafta bende listeye girmek istiyorum.topic olarak yeniden canlanıyoruzzzz ne güzelll zemuszemus
saol canım liste güzel ama uygulayabilene :sinifsinif:asutaha soruna cvp vereyim
bu sıralar öğünüm şöyle
sabah ılık su ve incir
sabah 2 dilim kepekli tost ve ince dilim beyaz peynir
ara yeliş elma
öğlen simit ayran yada bol salata( peynirli, tonlu veya tavuklu) 2 dilim ekmek ile
ara 12 erik-yağsız süt yada 8 çilek-yağsız süt
akşam 8 kaşık sebze ve bol salata
ara 2 porsiyon meyve
ve çok acıkırsam herhangi bir zaman diliminde ek olarak formun mıısır ve pirinç patlağından 1 paket tüketebiliyorum
12 bardak su ve yürüyüş yapıyorum 2 kupa yeşil çay içiyorum ve 1 kupada tarçınlı elma çayı
izlemcim ellerine sağlık canım liste süper olmuş inş. uğurlu gelirsn takıma bide kuralları filan ayarlasanız guclubacismile
günaydınn opuyorumnanaktanherkeze günaydınnnnnopuyorumnanaktan sanırım kimse uyanmamış.
mis gibi az şekerli türk kahvesi içiyorum, isteyene ısmarlayabilirim :içelim:
emin ismin neydi unututm kusura bakma
ya ben varya snein o dedigin işi hiç beceremiyorm yavaş yemeyi nasıl yapıcam bilmiyorum ama yavaş yedigin zman kaloriyide adaha az alıyormuşsun
becerebilirsen banada süleeeee
süreyyacım gelsene yukarı aşağıda durma bak izlem kahveye davet ediyor...))
şu üçü biyerde olanlar sanırım diyetlerde yasak canım.içinde bol miktarda şeker ve krema yağı var onun yerine yarım yağlı sütle neskafe denesen ben öyle yapıyorum içinede tatlandırıcı atıyorum gayet güzel oluyor .Şu çok çiğneme konusundada tamamen haklısın . beyin 20 dk anlıyormuş doyduğunu e biz 20 dk ne yersek doymuyoruz haliyle ama çiğneyerek yavaş yemeyi bi becersek hem kalori yönünden hemde tokluk hissetme yönünden çok şey kazanıcaz .Ben hep unutuyorum yaa homini gırtlak dayan gitssin anca tabak bitince aklıma geliyor yavaş yemek boshayallersmileHerkese iyi günler kızlar nasıl gidiyo beslenme programınız? =)
Dün az daha büyüüüük bi hata yapıp lahmacun yicektim =/
ztn normaldede en fazla 1 tane yiyebiliyorum.. pek bayıldığm bişey değil..
o yüzden tuttum kendimi..
Amacımı sorguladım =)
benim tek sorunum kapuçino varya ondan sütle yapıp içiyorum kupayla.
1 tane içebilirim günde ama bazen kaçıyo =/
ztn kaçtığını anlıorum çnkü karnımı ağrıtıyo =/
buna nası bi çare bulabilirim bilmiyorm =/
Bide kızlar harbiden yavaş yiyince çabuk doyuyosun..
Kahvaltı yaptım sabah 9.25 geçe 9.45de bi baktım sanki dünyayı yemişim
öyle tok hissediyorum.. Ztnn annemden sonra kalktım sofradan.
Öğle yemeğinde de denicem.. yavaş yavaş yemeye alıştırcam kendimi..
=)
sık tartılmak çok motivasyon bozucu bişey gerçekten .ben sadece cuma günleri tartılıyorum oda burda paylaşmak için bana kalsa 15 günde 1 tartılırım en sağlıklısı bence eyvahedigeldismileslm kızlar nslsnız listeyi gördüm hepinizi tebrik ediyorum durmak yok amaca devam bende hrsla devam edeceğim herkez yapıyosa bende yaparı sizin desteklrnzle dün dr konuştum dr 10 ayda 20 kilı vermiş kendi yavas yavas diyo acele etme zamanla ve sık tartılma diyor benim en büyük hatam dakika bası tartılmam heralde
ben 5 aydır diyet yapıyorum ilk 3 ay sürekli içtim sonrada bi faydası yok deyip bıraktım .ama bırakınca görüdümki benim şeker isteğimi o dengeliyormuş .şimdi yine başladım doğal bişey zararıda yok denemekten bişey çıkmaz bence bilmiyorumkismileya elma sirkesi bir işe yarıyomu nasıl kullanıcam bana bir cevap lütfennn bekliyorumm
:sm_cool: :sm_cool:herkese merhaba izlemm ellerine saglık canım opuyorumnanaktan yeni liste süper olmuş.tülay ve nalcy sizide canı gönülden tebrik ederim kızlarrr bu hafta bende listeye girmek istiyorum.topic olarak yeniden canlanıyoruzzzz ne güzelll zemuszemus
teşekkürler alperenim . bende sennle aynı kilodayım hemen hemen .artık 42 bedenler çok rahat oluyor bana . çevremde herkeste daha verme deyip duruyor ama ben en azından 60 lı rakamları görmek istiyorum.senin bedenin kaç şuan merak ettim kilomuz aynı ya :kedi:slm arkadaşlar uzun süreli bi kayboluştan sonra burdayım.biraz geçmişe baktım:
izlem hoşgeldn_nalcy tebrkler_narin güle güle otur_tülay ii tatiller_sema geçmş olsn_banu afiyet olsn_nihal biraz sabır_ve yeni gelenlr hoşgeldiniz
ben şuan 74 civarındayım eski azmim yok.bu halimde ii yani memnunum ama birkaç kilo daha versem fena olmaz.kendimi çok kasmadan devam edecegim bundan sonra yoluma.herkese başarılaropuyorumnanaktan
BuTTeRfLy86 ve baharnaz teşekkr ederim kızlar herşey yolunda gibi 74 kilodayım ve göğüs 83- bel 68- basen 87 oldu ölçülerim kızlar asla pes etmeyin ara verin koruyun kilonuzu ama asla battı balık yan gider demeyin hala dvm ediyorum ama eskisi kadar katı değilim umarım istediğinz kiloya bir an önce gelirsinz çook öpüyrm
bel 71
basen 103
gögüs 89
Şu basemlerimi en sonunda aldırıcam dönercide .bune yaa off off mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?