80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ha sen pirinc pilav diyorsun yani?????
posetin icinde evet var burdaa....
ben icine öküz kafasi atiyorum :) baharat yani, güzel oluyor, ve icine marul havuc karistiriyorum salatali, güzel oluyor, deneyin

merhaba kızlar dün yediğim pirinç lapasından sonra bugün kendimi çok hafif hissediyorum yarın tartılıcam bakalım ne kadar vericem yapmanızı tavsiye ederim akşam biraz zorlandım o sorunuda erken uyuyarak çözdüm

ablalarim, ben gec yasima ragmen cooooook cesitli rejim yaptim. rejim yapa yapa daha cok kilo aldigim olduuu... patates rejimi yapmistim, 1 haftada 5 kilo vermistim...
bu lapa diyeti nasil bilmiom amaa, bence HERSEYDEN YIYIN AMA SIKSIK AZZZ yiyin...
böyle rejimler yapmayin... sadece herseyden azar azar.... ve yavas yavas
yok lapaymiss yok su buymuss yalan hepsii
birsey duydum, ANANAS yaglari eritiyormus, ben bunu kuzenimde gördüm de... ama agzima girmiyor iste tadini sevmedim, ama yemeye calisicam......

böle rejimler yapmayin, metapolizmayi yavaslatiyor ve hemen geri alirsiniz kilolari

öglenleri lapa yapabilirsinizzz, ögle yemeyi olarak, ve aksamlari tok tutar, aksam da bi elma veya azicik corba icerseniz olur bence...
tabi bide diyetisyenlere sormali...

kendi düsüncelerimi söledim :)

sabah 1yumurta 2dilim kepek ekmeği 1kk.peynir yedim 1tanede domates dilimleyip yedim dünden lapam var fakat sıcak güzel oluyor şimdi yeniden yapıcam.

ya dogrumu anlamisim kisaca özetlermisiniz, hepsini okuyacak zamanim yok, sinav testleri cözüyorum burda :)

sabahlari normal kahvaltii, ve öglen lapa yiyorsunuz öylemi?
5 ögün derken 5 gün mü yoksa bu 5 ögünü 2 gündemi yapiyorsunuz anlamadim pek...
aksamlari ne yiyorsunuz ozaman...

lapanin yaninda süt ve et ürünleri yasak?

canım antebe ne zaman taşınıyorsun.nerde oturacaksın.yakın olursak yürürüz beraber)))ben emekte oturuyorum...

slm canım sen anteplimisin ya ben antepli deyilim eşim antepli ben antepi pek bilmiyom hata hiç bilmiyom ev arıyor eşim ama bir türlü bulamadık hala aramada ben nevşehirde otururyom. evi topladık sadece ev bekliyoz bulur bulmaz gideceyiz. senin oturdugun yer güzelmi oralarda ev yokmu ne güzel olur tanışsak beraber yürüyüş yapsak
tabi kısmet

kesin işin vardır lavitacım uzme canını. serra cım hiçbirimizi ihmal etmez değil mi sevgili başkanım.. hiç sesin soluğun çıkmıyor arkadaşımm..

kesin işin vardır lavitacım uzme canını. serra cım hiçbirimizi ihmal etmez değil mi sevgili başkanım.. hiç sesin soluğun çıkmıyor arkadaşımm..

etmez tabikide :)

lapami yaptim yicem simdi insallah afiyetle:)

aylincim canim ben iki ögün yicem ara ögünlerdede ya meyve ya sebzce yicem
haydi hayirlisi

kizlar lapa fena degil,
kirmizi biber kattim, karabiber, pulbiber, nane ve azcik köri:)
yalniz aciyi fazla kacirmisim ama yiye biliorum
allahtan tek ögünlük yaptim aksama aci atmayim barime:)

etmez tabikide :)

lapami yaptim yicem simdi insallah afiyetle:)

aylincim canim ben iki ögün yicem ara ögünlerdede ya meyve ya sebzce yicem
haydi hayirlisi

tamam, bende bu lapayi hafta sonlari yapsam daha iyi, cünkü hafta sonlari aziyorumm resmennn,.....
hafta ici calistigim icin 16 da evdeyim... ve büroda cornflakes elma meyve yiyorum, veya kepek ekmek yogurt.
aksamlari artik bakicaz ne yicez....

ah ah aslinda kilo vermek kolayy daa beynimize yerlestiremiyoruzz kiii, su piss bogazimiz yüzünden, niye cogul kullandim bilmiom :) benim pis bogazz ':)

öküz kafasi atinn güzel oluyooo, ve üstüne marul havuc dograyin rendeleyin, süper oluyo ablalarim

kizlar lapa fena degil,
kirmizi biber kattim, karabiber, pulbiber, nane ve azcik köri:)
yalniz aciyi fazla kacirmisim ama yiye biliorum
allahtan tek ögünlük yaptim aksama aci atmayim barime:)

lavita ya kusra bakmada bu lapa işi bana saçma geliyor ya bu ne işe yarıyor ben hiç anlamadım bu lapayı yapanlar boşu boşuna kendilerine işkence yapıyorlarmış gibi geliyor belkide ben yanılıyorumdur çünkü çok deneyen var faydasını gören varmı bilmiyom:sm_confused:

canim bilmiorum bende bugün ilk defa denicem, belki bi faydasi olur ayrica cokta kötü bisi degil:) insanlar neler yapior kendine zayiflamak icin
denemekte fayda var die düsündüm

ben bugün basladim sabah tartildim 86.8 dim bakalim iki günün sonunda kac cikcam,persembe sabah bildirim kilomu, ise yaramazsa bile ac kalmadim ya :) alt tarafi yagsiz tuzsuz pilav yedim:)

he canim ödem attiromus. özelikle regl döneminde yapilmasi gerekiormus, bende su an regl görüyorum bi deneyim dedim:)
mujuk sonucu bildirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…