80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah ılıksu incir
kepekli tost ve ince dilim b.peynir
yeşil elma
öğlen tonlu lahana salatası 2 dilim ekmek
ara yağsız süt ve 2 tane mısır patlağı
akşama köfte bol salata 1 bardakta şalgam suyu kaçamağım olacak ( nalcy bunun için ne yapmalıyım burda olsaydın sorardım

sabah 40 dk yürüyüş okulda çok tempolu olmadı ama olsun 4 gündür hergün 45 -50 dk yürüdüm bugün mola
10 bardak su 2 yeşil çay 1 elma çayı

çokbilmiş benim duraksamalarım oluyor hemde uzunca bir süre ama kilomun üzerine eklemiyor canım şimdide azimle 75 olmayı çok istiyorum

masumm temmuza çok var canım biraz sabret verebilirsin bak ilaçlarınıda almaya başladın ama pilav ve makarna hiçbirşekilde yeme ben 1 kaşık bile yesem olmuyordu 2 haftadır ne pilav ne makarna yok
arada da olsa 1 kaşık makarnadan pilavdan ne olur diyordum ama işte oluyormuş demekki pirinç pilavına bayılırım ama eşime yapıyorum sıksık ve inan yemiyorum tadına bakmak için 1-2 tane pirinçcik alıyorum desem yeridir.

izlemcim tablo süper olmuş ellerine sağlık canım kaptanım bu arada kızlar benim gerçek adım BURÇİN ...
neslihan takma adımdı....
ohaoldumsmile

haklısın bahar ymemek laızm bende yemiycem artık ben ekmek yerine onları yiyordum ama onlarıda kesicem

nalcy valla hangi ismini aklımızda tutacaz kuuu ne gerek varki takma isme
ben şak diye ismimi sülerim hemen bende mi var bi tuhaflık acebaaa

benimkileride alsana giderken..:roflol::roflol::roflol:

:) benimkileride ama benimkiler mide karın taşıyabilirmisin
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

toplaşın kızlar bi kamyon kiralarsak hepimiz sığarız sağdan soldan ortadan nerde var ne var sıyırttılarım kaydirigubbakcemile3
Bu diyet bizi delitmişmi ne sempatiksalakcinni

ya baharcım ben sen gibi düşünmüyorum yaa değişim listelerine göre yedikten sonra sorun yok bence .mesela akşamki 2 dilim ekmek yerine 4 kaşık pilav veriyor doktorlar bende yaparım arada .Böyle katı diyetlere tahmmülüm yok benim yaa az yiyim ama herşeyden yiyim :sinifsinif:

izlemcim tablo süper olmuş ellerine sağlık canım kaptanım bu arada kızlar benim gerçek adım BURÇİN ...
ohaoldumsmile
akannehir akannehir akannehir
kız ben seni neslihan sanıyodum am a olsun burçinde güzelmş kaydirigubbakcemile3

yok banu bendede var o tuhaflıktan merak etme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tüloşş bende degişim listesine göre yiyorum ve genelde öglen yemeyi tercih ediyorum çünkü akşamı çorba ve salata veya sebze yemegi salata olarak geçiriyorum
öglende ekmek hakkıma pilav veya makarna yiyorum aslında ama işte acaba hızlı vereblirmiyim diye herşeyi düşünüyorum

burdaki herkes tuhaf ozman kıı herkes hemen sölüyo adınıı
tabi doruysaakaydirigubbakcemile3

menümü yazayımmm
sabah
1 bardak süt 3 kayısı

kahvaltı
peynir
2ekemk
dom. sal.
şekersiz çay
yeşil biber

öglen
tavuk ciger
çorba
1 dilim ekmek salata

ara
çilekli keten tohumlu
yogurt

şekersiz türk kahvesi

akşam
çorba
salata

ara
1 inicr
1 bardak süt

2 lt su
3 fincan 5.1 çayı

45dk yürüme
50 mekik

gururla sunuyorummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugünki menüm ...

sabah
2 dilim kepekli ekmek
domateli biber kızartması yağsız .)
2 çatal penir
2 zeytin

ara 2 kayısı 2-3 badem

öğlen
tamamen kendiliğinden gelişti meydana gittik dayımın kızı aynı zamanda eltimle =)
1 porsyon ramiz köfte yedim

akşam yemeğim yoktu
ara bi paket bonibon
şekersiz kahve

45 dk cosmopolitan sıkılaşma cd si
2 litre su

tülay bende günler sonra düzenli bir nmenüyü bugün yapabildim

ayrıca eşimde almış şu dergiden bana nasıl cd si güzel mi bakamadım hiç

banu çok yavaş ilerlio öyle step gibi hareketli değil ama .sıkılmadım ben ilk defa yaptığım içinmi bilmiyorum tabi=)

Kızlaaar herkese merhabaaa:lepi:
vize haftası ve sınraki bi hafta burada yoktum sadece bir yada iki mesaj yazdım kusuruma bakmayınakannehir:kedi:
kaptanımızın yaptığı listeye bayıldım umarım ben de girerim yakında listeye daha önce kilo hikayemi paylaşmıştım ama dilerse yeniden paylaşabilirimsırnaşık şey
bunun dışındaaa geçmiş anneler gününüz kutlu olsun,topiğimizin cici anneleri olumunekankayizsmile
a bi de bu ara benim sağlığım yerinde değil geçen gün hastanelik oldum serum iğne filan aldım:umursamaz: şu son iki üç yıldır da öyle sıklaştı ki sormayın gitsin,annem yüz kilo olacaksın yakında diyor kafamçokkarıştısağolsun süper moral veriyor zaten gerçek kilomu bilmiyormirmirmirmir olduğumdan daha da az görünürüm sanırım etim sıkı ama doğum yaparsam fena genişlerim diye düşünüyorum yapımdan ötürülaelaelaelaelae
neyse yaa kısacası özlemişiim ohhhihoyyyt

slm kızlar bugün alışveriş için dışarı çıkıyım geziyim kafa dağıtıyım dedim.neyse giyinmek için dolabımı açtım onu dene olmuyor bunu dene düğmesi kapanmıyor.ooooofffff sinir oldum.neyse sonunda birşeyler buldum.sizde de oluyormu bilmiyorum.:kedi: çok korkunç bir durum bu eyvahedigeldismile neyse çok güzel giysiler var tabi ama içine sığamadıktan sonra çooook kötü çokkkk ne zaman alışverişe gitsem giysi alamayınca kendimi çantalara,ayakkabılara,aksesuarlara kaptırıyorum.inşallah bir an önce inceliriz ve istediğimiz kıyafetlerin içine sığarızzzzsositososito yarın saçımı kestirmeyi düşünüyorum.bir türlü uzatamadım.gene çok yıprandılar.am nasıl kestirceğimi bilmiyorum saçlarım ince telli ve az.önerilerinizi beklerimmmopuyorumnanaktan

Legocum çok geçmiş olsun canım.paylaşımlarında bizimle olrsan sürekli kaptanım seni listeye alır eminim. opuyorumnanaktan

adatoprak bende aynı sen gibiydim ne giysem olmuyordu .Ama sıktım dişimi tam 16 kilo verdim şimdi hamilelik öncesi tüm kıyafetlerime girebiliyorum ve acayip mutluyum .herkes grurlu gözleler bakıyor artık .hele bi kalan 6-7 kilomuda vereyimde o zaman hemen başarı öykümü yazağım kk ya =)
tek gereken şey kararlılık canım unutma kimse için değil kendimiz için vermeliyiz bu kiloları boshayallersmile

ohaoldumsmile

suna bak ya ben bastan adimi demek istemiyordum, niye demiyon falan diyodun bak sen bak, kendide gercegini dememis

sorma ya bende bastan demedim adimi ama sonra bu sayfaya ve sizlere güvendikten sonra, dedim adimi hemde dogrusunu, biz safiz galibabenneyaptımki

canim aramiza tekrardan hosgeldin. öyle oluyor ya insan biraz giremesin hemen özlüyor burasiniopuyorumnanaktan

ay suan sana ve iradene ve azmine cok özendim ya masallah masallah aman nazar degmesin. buyrunnnnnnnnn

ha buarada izlemcim liste cok güzel olmus

ilk yaptigin listenin yüzkarasiyim
beni hic unutmassin artik

ne tuhaf ortagim 1 ci ben sonuncu acayip dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…