benimkileride alsana giderken..:roflol::roflol::roflol:
benimkileride alsana giderken..:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:) benimkileride ama benimkiler mide karıntaşıyabilirmisin
masumm temmuza çok var canım biraz sabret verebilirsin bak ilaçlarınıda almaya başladın ama pilav ve makarna hiçbirşekilde yeme ben 1 kaşık bile yesem olmuyordu 2 haftadır ne pilav ne makarna yok
arada da olsa 1 kaşık makarnadan pilavdan ne olur diyordum ama işte oluyormuş demekki pirinç pilavına bayılırım ama eşime yapıyorum sıksık ve inan yemiyorum tadına bakmak için 1-2 tane pirinçcik alıyorum desem yeridir.
akannehir akannehir akannehirizlemcim tablo süper olmuş ellerine sağlık canım kaptanım bu arada kızlar benim gerçek adım BURÇİN ...
neslihan takma adımdı....ohaoldumsmile
haklısın bahar ymemek laızm bende yemiycem artık ben ekmek yerine onları yiyordum ama onlarıda kesicem
nalcy valla hangi ismini aklımızda tutacaz kuuu ne gerek varki takma isme
ben şak diye ismimi sülerim hemen bende mi var bi tuhaflık acebaaa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
toplaşın kızlar bi kamyon kiralarsak hepimiz sığarız sağdan soldan ortadan nerde var ne var sıyırttılarım kaydirigubbakcemile3
Bu diyet bizi delitmişmi ne sempatiksalakcinni
ya baharcım ben sen gibi düşünmüyorum yaa değişim listelerine göre yedikten sonra sorun yok bence .mesela akşamki 2 dilim ekmek yerine 4 kaşık pilav veriyor doktorlar bende yaparım arada .Böyle katı diyetlere tahmmülüm yok benim yaa az yiyim ama herşeyden yiyim :sinifsinif:
akannehir akannehir akannehir
kız ben seni neslihan sanıyodum am a olsun burçinde güzelmş kaydirigubbakcemile3
yok banu bendede var o tuhaflıktan merak etme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
izlemcim tablo süper olmuş ellerine sağlık canım kaptanım bu arada kızlar benim gerçek adım BURÇİN ...
neslihan takma adımdı....ohaoldumsmile
haklısın bahar ymemek laızm bende yemiycem artık ben ekmek yerine onları yiyordum ama onlarıda kesicem
nalcy valla hangi ismini aklımızda tutacaz kuuu ne gerek varki takma isme
ben şak diye ismimi sülerim hemen bende mi var bi tuhaflık acebaaa
Kızlaaar herkese merhabaaa:lepi:
vize haftası ve sınraki bi hafta burada yoktum sadece bir yada iki mesaj yazdım kusuruma bakmayınakannehir:kedi:
kaptanımızın yaptığı listeye bayıldım umarım ben de girerim yakında listeye daha önce kilo hikayemi paylaşmıştım ama dilerse yeniden paylaşabilirimsırnaşık şey
bunun dışındaaa geçmiş anneler gününüz kutlu olsun,topiğimizin cici anneleri olumunekankayizsmile
a bi de bu ara benim sağlığım yerinde değil geçen gün hastanelik oldum serum iğne filan aldım:umursamaz: şu son iki üç yıldır da öyle sıklaştı ki sormayın gitsin,annem yüz kilo olacaksın yakında diyor kafamçokkarıştısağolsun süper moral veriyor zaten gerçek kilomu bilmiyormirmirmirmir olduğumdan daha da az görünürüm sanırım etim sıkı ama doğum yaparsam fena genişlerim diye düşünüyorum yapımdan ötürülaelaelaelaelae
neyse yaa kısacası özlemişiim ohhhihoyyyt
Legocum çok geçmiş olsun canım.paylaşımlarında bizimle olrsan sürekli kaptanım seni listeye alır eminim. opuyorumnanaktan
adatoprak bende aynı sen gibiydim ne giysem olmuyordu .Ama sıktım dişimi tam 16 kilo verdim şimdi hamilelik öncesi tüm kıyafetlerime girebiliyorum ve acayip mutluyum .herkes grurlu gözleler bakıyor artık .hele bi kalan 6-7 kilomuda vereyimde o zaman hemen başarı öykümü yazağım kk ya =)
tek gereken şey kararlılık canım unutma kimse için değil kendimiz için vermeliyiz bu kiloları boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?