ha buarada izlemcim liste cok güzel olmus
ilk yaptigin listenin yüzkarasiyim
beni hic unutmassin artik
ne tuhaf ortagim 1 ci ben sonuncu acayip dimi
merhaba kızlar nasılsınızzzz
merhaba canım..teşekkürler..ben iiyim sen nasılsın..nihalcim doktora devam ediyormusun canımmm
semacım bence bi doktordan randevu al tatlım enazından acaba bende varmı sorusundan kurtulursun inşallah temiz çıkar sonuçlar
selam narin nasılsınnn cnm
sema endokrine giidp bi ölçtür eger insilün direnci varsa bence vardır sana hemen metformin veriri dr ve kolay kilo verirsin cnm metformin zayıflatıryor
sen böyle kalırsan hep sonuncu olucan ortağım ya hiç gaza gelmiyon ben ona şaşırıyorum...
bu arada açıklama yapıyımmmm...
NESLİHAN GÜNLÜK HAYATIMDA DA KULLANDIĞIM BİR İSİM YANİ GÖBEK ADI GİBİ BİŞEY BABAM NESLİHAN DEMİŞ ANNEM BURÇİN KİMLİKTE BURÇİN DİYE GEÇİYOR AMA BABAM BENİ NESLİ DİYE ÇAĞIRIYOR BENDE BİRDEN NESLİHAN DİYE YAZDIM AMA SONRADAN PİŞMAN OLDUM NERDEN AKLIMA GELDİYSE İKİNCİ ADIMI YAZMAK NEYSE SİZ NASIL İSTERSENİZ ÖYLE SESLENİN...
yaa kızlar şu insülin direnci ne berbat bişeymiş..netten baktım da ...tiroid hastalarında ortaya çıkan bir durum ve şeker hastalığından daha beter bişeymiş..insülin direnci olan kişiler ne yerse vücut yakmadan direk hemen yağa dönüştüyormuş..ben daha baktırmadım..bende varmı yokmu bilmiyorum..ama hafta sonları beraber yürüdüğümüz kuzenim tahlil yaptırdı..onda varmış..((( bende fırsat bulduğumda bir baktırıyım diyorum...bilgisi olan varmı??
......inşallah yoktur öyle bişey canım sen bir tahlil yaptır hemencecik..
nihalcim doktora devam ediyormusun canımmm
semacım bence bi doktordan randevu al tatlım enazından acaba bende varmı sorusundan kurtulursun inşallah temiz çıkar sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?