80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nihalcim zaten benimde başıma ne geldiyse oturarak çalıştıgımdan ve işyerindeki kahve çay yanındaki atıştırmalardan geldi.Allah emeklerinin karşılıgını görmeni nasip etsin inşallah.bende bir türlü yürüyüşe başlayamadım.yeni taşındıgım evin 1 sokak arkası yürüyüş yolu hemde yeşillikler içerisinde ama hala bir mtre bile gidip yürümek nasip olmadı.:sinifsinif: ben çok zor kilo verebiliyorum panik atak için antidepresan kullanmam ve oturarak çalışıyor olmam en büyük sebep maalesef ki.:1no2:

semacım inşallah ogluşun hayırlısıyla iyi insanların oldugu rahat bir yere gider sagsaglimde geri döner Allah kavuştursun canım.asker annesi mi oluyorsun sen şimdiii turkbayragi

semacım inşallah ogluşun hayırlısıyla iyi insanların oldugu rahat bir yere gider sagsaglimde geri döner Allah kavuştursun canım.asker annesi mi oluyorsun sen şimdiii turkbayragi

AMİNNNN canım..sorma çok duygusalım bu günlerde..gözümün ucunda yaşmafoldumben inanamıyorum günler su gibi akıp geçmiş büyümüş askere gidiyor..turkbayragi şuan alanyada tatilde paşam..askerlik öncesi bir rahatlıyım dedi..

tşk ederim cnm gerçekten motive ettin beni başaran insanları görünce yapabileceğime inanıyorum.sağol burda olmak paylaşmak güzell iyi ki varsınızzemuszemus

semacım oglyun ne zman gidiyor askere beni kardeşimde agustosta gidiyor

ya istanbulda dr çok para mesela ben ankarda bi hastaneye gittim 12 lira ödedim ve baktırım ama ist zor biliyorum

bz pkolulardada insilün direnci oluyor ve bizede veriliyor o ilaçlar
hayırlısı cnm

oğlunuz hayırlısıyla gidip gelir inşallah şimdiden Allah kavuştursun.benim eşimde büyük ihtimalle ağustosta gidecek.:gitme:

bugün kü yediklerimi yazıyım.
sabah:1bardak ılık sirkeli su
1kk kadar peynir
haşlanmış yumurta
yeşillik
domates,salatalık
az şekerli çay
bide 1çay kaşığı bal
ara öğün:yarım muz

ayy canım yaaa :teselli: aynı zamanda ne kadarda gurur verici bişiydir bir anne için evladının asker olması

ada toprak cnm evet benim adım banu
başlamaıdm henüz adet olmayı belkliyorum oluyumda başlıycam eger dr ilaç vermezse

bende demin yarım gofret yedimmm bilmiyorumkismile

daha cnm neler çekiyorda neslinin tavsiyesini uygulayım şekersiz türk kahvesi hergün içeyrummmmsırnaşık şey

valla canım benim aldığım en son 12 kg da satış işindeyken dışarlarda yediğim fast foodlar pideler şunlar bunlar seyehatlerdeki yok ödemiş yok tire köftesi yiye yiye bu hale geldim..bir dönem de bunalımdaydım annemler yazlığa gidince ben hergün 2 bira 1 paket doritos alaturka yarım paket de algıda kurabiye güzeli yiyordum..aa ne güzel yedim yedim almıyorum dediğim biranda pat diye şişivermiştim..neyse geçmişe mazi diyorum da şu anda gerçekten hiç bzopmadan bana ne denilirse yapıyorum bi şeilde sonuç almayı istiyorum ya..ben de 6 aydır cipralex kullanıyorum ondna sonra da kilo vermem durdu aslında..hareket zaten pek yok..offf offf gitsin bu kilollar artık..

Semacım oğlun işallah rahat bir yeri çeker de sen de gönül rahatlığıyla onu beklersin..ıyi haberlerini bekliyoruz..Vayy be gencecik asker anası oluyorsun ne mutlu sana..Allah tüm Mehmetçiklerimizi korusun işallah..

bu kilolar önce sigarayı bıraktım arkasındanda 1 yıldır depresan kullanıyorum.bu ay dozunu düşürecekler inşallah kilo vermem hızlanırrrr hareket konusuna gelince hersabah yürüyüş yapacagım işe gitmeden diyorum ama totoyu kaldırabilmem ne mümkünnnnn :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…