- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
semacım inşallah ogluşun hayırlısıyla iyi insanların oldugu rahat bir yere gider sagsaglimde geri döner Allah kavuştursun canım.asker annesi mi oluyorsun sen şimdiii turkbayragi
Legocum çok geçmiş olsun canım.paylaşımlarında bizimle olrsan sürekli kaptanım seni listeye alır eminim. opuyorumnanaktan
adatoprak bende aynı sen gibiydim ne giysem olmuyordu .Ama sıktım dişimi tam 16 kilo verdim şimdi hamilelik öncesi tüm kıyafetlerime girebiliyorum ve acayip mutluyum .herkes grurlu gözleler bakıyor artık .hele bi kalan 6-7 kilomuda vereyimde o zaman hemen başarı öykümü yazağım kk ya =)
tek gereken şey kararlılık canım unutma kimse için değil kendimiz için vermeliyiz bu kiloları boshayallersmile
AMİNNNN canım..sorma çok duygusalım bu günlerde..gözümün ucunda yaşmafoldumben inanamıyorum günler su gibi akıp geçmiş büyümüş askere gidiyor..turkbayragi şuan alanyada tatilde paşam..askerlik öncesi bir rahatlıyım dedi..
AMİNNNN canım..sorma çok duygusalım bu günlerde..gözümün ucunda yaşmafoldumben inanamıyorum günler su gibi akıp geçmiş büyümüş askere gidiyor..turkbayragi şuan alanyada tatilde paşam..askerlik öncesi bir rahatlıyım dedi..
oğlunuz hayırlısıyla gidip gelir inşallah şimdiden Allah kavuştursun.benim eşimde büyük ihtimalle ağustosta gidecek.:gitme:
Allah kavuştursun canım.bende evliyken eşim askere gitmişti Allah yardımcın olsun sayılı gün geçecek inşallah.:teselli:
ada toprak cnm evet benim adım banu
başlamaıdm henüz adet olmayı belkliyorum oluyumda başlıycam eger dr ilaç vermezse
nihalcim zaten benimde başıma ne geldiyse oturarak çalıştıgımdan ve işyerindeki kahve çay yanındaki atıştırmalardan geldi.Allah emeklerinin karşılıgını görmeni nasip etsin inşallah.bende bir türlü yürüyüşe başlayamadım.yeni taşındıgım evin 1 sokak arkası yürüyüş yolu hemde yeşillikler içerisinde ama hala bir mtre bile gidip yürümek nasip olmadı.:sinifsinif: ben çok zor kilo verebiliyorum panik atak için antidepresan kullanmam ve oturarak çalışıyor olmam en büyük sebep maalesef ki.:1no2:
valla canım benim aldığım en son 12 kg da satış işindeyken dışarlarda yediğim fast foodlar pideler şunlar bunlar seyehatlerdeki yok ödemiş yok tire köftesi yiye yiye bu hale geldim..bir dönem de bunalımdaydım annemler yazlığa gidince ben hergün 2 bira 1 paket doritos alaturka yarım paket de algıda kurabiye güzeli yiyordum..aa ne güzel yedim yedim almıyorum dediğim biranda pat diye şişivermiştim..neyse geçmişe mazi diyorum da şu anda gerçekten hiç bzopmadan bana ne denilirse yapıyorum bi şeilde sonuç almayı istiyorum ya..ben de 6 aydır cipralex kullanıyorum ondna sonra da kilo vermem durdu aslında..hareket zaten pek yok..offf offf gitsin bu kilollar artık..
benim ismimde sibel zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?