bu kilolar önce sigarayı bıraktım arkasındanda 1 yıldır depresan kullanıyorum.bu ay dozunu düşürecekler inşallah kilo vermem hızlanırrrrhareket konusuna gelince hersabah yürüyüş yapacagım işe gitmeden diyorum ama totoyu kaldırabilmem ne mümkünnnnn :bbo:
banucum ayın 15 de belli olcak..semacım oglyun ne zman gidiyor askere beni kardeşimde agustosta gidiyor
ya istanbulda dr çok para mesela ben ankarda bi hastaneye gittim 12 lira ödedim ve baktırım ama ist zor biliyorum
bz pkolulardada insilün direnci oluyor ve bizede veriliyor o ilaçlar
hayırlısı cnm
AMİNNN canım..bende nişanlıyken asker yolu beklemiştim..oğlunuz hayırlısıyla gidip gelir inşallah şimdiden Allah kavuştursun.benim eşimde büyük ihtimalle ağustosta gidecek.:gitme:
AMİNNN canım..gencim dimizemuszemus:sm_cool:Semacım oğlun işallah rahat bir yeri çeker de sen de gönül rahatlığıyla onu beklersin..İyi haberlerini bekliyoruz..Vayy be gencecik asker anası oluyorsun ne mutlu sana..Allah tüm Mehmetçiklerimizi korusun işallah..
nihalim..googlee amcadan hızlı resim ekleme ye gir.ordan gözattan ekleyeceğin resmi seç..yükle..orda forumlar 3 yazan yeri kopyala mesaj yazdığımız yerin üstünde link ekle işaretine tıkla yapıştır..umarım anlatabilmişimdir..sempatiksalakcinnikızlar buraya foto neasıl ekleniyor ya albüme eklemeye çalıştım ama çok yüklü galiba olmadı..siz son fotomu göstermek istiyorum beni gaza getirin diye:)
oy oy sorma ben de sigarayı bırakcam o zmana nolurum bilmiyorum artıksempatiksalakcinnisabahları kalkmak çok zor ama bir alıştın mı sabah yürüyüşü kadar keyiflisi yok..benn işsiziken yazlıkta her sabah 06.30 da kalkar yürürdüm sahil kenarında 1.5 saat sonra da bir saat yüzerdim ay ne güzel günlerdi...ben de akşamları leslie yapayım diyorum
kızlar ben hafta sonu sa maşası aldım kendime ama remigton aldım umarı memeun kalırım philips diye gitim remigton aldım sermaik oldugu için ama yapamıyorum saçlarımı olmiyyyy
nedne acaba
izlemmmmm duy sesimi nasıl yapıyon ip ucu ver
canım bende kızkardeşime aynısından aldım o çok memnun ve sürekli yapıyor.ısısı ayarlanabilen olandan mı seninkide
boshayallersmile ayy nihal okurken bile insanın içi huzur doluyor resmen
ya gerçekten mii evet cnm 1 ve 2 tuşları var siyah
bende hafta sonu aldım ama beceremiyorum ya
selam tülaycım ben de öptüm canım seni..
bence günde bir kere yeter canım hayatın boyunca iki kere yürümeyeceksen hiç başlama..bana dyetisyen öyle demişti..ama yürüyüş gibi güzeli var mı ya benim vaktim olmuyor bu aralar o kadar çok yere koşturuyorum ki...kilo da veremiyorum zaten ..2 Nisandan beri hepi topu 2 kg verdim bakalım nerde çözülcem..Moral bozmayım devam diyorum ama bakalım nerde pes etcem
sen böyle kalırsan hep sonuncu olucan ortağım ya hiç gaza gelmiyon ben ona şaşırıyorum...
bu arada açıklama yapıyımmmm...
NESLİHAN GÜNLÜK HAYATIMDA DA KULLANDIĞIM BİR İSİM YANİ GÖBEK ADI GİBİ BİŞEY BABAM NESLİHAN DEMİŞ ANNEM BURÇİN KİMLİKTE BURÇİN DİYE GEÇİYOR AMA BABAM BENİ NESLİ DİYE ÇAĞIRIYOR BENDE BİRDEN NESLİHAN DİYE YAZDIM AMA SONRADAN PİŞMAN OLDUM NERDEN AKLIMA GELDİYSE İKİNCİ ADIMI YAZMAK NEYSE SİZ NASIL İSTERSENİZ ÖYLE SESLENİN...
merhaba ismim nilgün.89 kiloyum.aslında dr da 88.2 çıktım ama diyetisyende 90 çıktım ben de arasını 89 u yazayım dedim.yarın sabah aç karnına tartılıp yazarım gerçek kilomu.aslında sizleri hep okuyordum ama yazmak istemedim çünkü kendime inanmıyordum.genelde kiloyum ama doğum sonrası çok aldım en son 2007 de 2.kızımı sezryanla doğurunca iyice kilo aldım zaten doğuma 91 ile girmiştim.tam 1 sene kızımı doya doya emzirmeme rağmen -yememe dikkat etsemde-veremedim kilo.85 de takıldım kaldım.sonra öğlen sebze yemeği yoğurt akşam biraz kuru fasülye eklediğim yeşil salatadan sonra 10 kilo verdim 75 oldum.akşam sadece salata yiyordum ve başka şey yemiyordum.günde 1 saat yürüyüş de yaptım sporsuz olmaz zaten.
neyse bir gün bir forumda sağlık orucunu duydum kısa zamaanda kilo vermek o kadar güzel geldiki hemen başladım ama ruh gibi geziyordum etrafta sadece su ve meyve sebze suyu içiyordum çünkü..
2 haftada 7 kilo verdim o zaman 79 ile başladım ve 72 ye düştüm.sonrfa araya tatil girdi ve ben oruca devam edemedim ve normal yeme düzenine döndüm.ama dikkat etsemde sürekli kilo alıyordum.kabus gibiydi .spor az yeme yada dikkatli yeme hiçbir işe yaramadı çünkü ben vücudumun çalışma düzenini resmen katlettim.çok aç kaldığım için o oruç da vücut otamatikmen herşeyi yağ kilo yapıyordu.sonra herşeyden vazgeçtim kendimden bile.sanırım depresyona giriyordum çünkü ne yapsam yapayım asla kilo veremeyecektim.tepkisizleştim sürekli ağladım baktım artık kendimi kaybediyorum ve dedimki 2 çocuğum var onların sağlıklı büyümesi için önce benim sağlıklı olmam lazım.ve psikiyatriste gittim çok faydası oldu mu kısmen ama asıl eşim beni kendime getirdi.o zamanlarda o kadar anlayışlı olduki bir akşam nilgün sen delimisin dedim hr şey yolunda sağlıklısın kocan çok anlayışlı sadece kuruntu yapıyorsun ve kendine gel dedim-ama bu süreç yani bu noktaya gelmem hiç kolay olmadı-ve her gün yürüyüşe başladım.eskiden kendime bir şey almazdım bu da canımı sıkardı çünkü her sabah işe giderken zaten kilo var vüstüne de aynı kıyafetler iyice sıkılıyordumçdedimki sen kilolu birisin bunları da giysen heryerden pörtlüyor yeni bir şey giysen de pörtlüyor.hiç olmazsa yeni yeni şeyler giyin de gönlün açılsın.
önceden insanlar kilomdan bahsederken şimdi yani 1haftadrır ne güzel giyiniyrsun nereden aldın demeye başladı.kimsenin fışkıran yağlarıma baktığı yok.sadece giydiğim gömleğin rengine yada buluzun desenine bakıyor.
platese başladım mükemmel bir spor.kimse 88 olduğuma inanmıyor en fzla 77-80 falansın diyor acayip sıkılaştırdı.daha 1 ay olmadı bile başlayalı..
sonra hastanede endokrin bölümüne gittim hiç bir şey yokmuş her şey mükemmel sadece yağ oranım fazla(%38) 1600 kalorilik diyet verdi diyetisyen 1y sonra kontrol var.
işte bu adımlarımdan dolayı kendime bu gruba katılmaya layık gördüm.bugün diyet listemi harfiyen uyguladım.akşam da yürüyeceğim..
inşallah başarılı olacağım kendime inanıyorum her şeyi harfiyen uyguluyorum.önceden de dikkat ederdim ama demekki yanlış yiyormuşum.inşsllsh kilo veririm de kendimi daha da iyi hissederim.desteğiniz benim için önemli.herkese sevgiler....
son olarak bu kiloları asla hemen vermeyi düşünmeyelim çünkü bu acelecilik bana 10 kiloya mal oldu..emin adımlarla ilerleyelim..
buraya başlayalı 2 haftam ben ne zaman listeye giricem acaba kaptanımızmı karar verecek
kızlar ben hafta sonu sa maşası aldım kendime ama remigton aldım umarı memeun kalırım philips diye gitim remigton aldım sermaik oldugu için ama yapamıyorum saçlarımı olmiyyyy
nedne acaba
izlemmmmm duy sesimi nasıl yapıyon ip ucu ver
merhaba ismim nilgün.89 kiloyum.aslında dr da 88.2 çıktım ama diyetisyende 90 çıktım ben de arasını 89 u yazayım dedim.yarın sabah aç karnına tartılıp yazarım gerçek kilomu.aslında sizleri hep okuyordum ama yazmak istemedim çünkü kendime inanmıyordum.genelde kiloyum ama doğum sonrası çok aldım en son 2007 de 2.kızımı sezryanla doğurunca iyice kilo aldım zaten doğuma 91 ile girmiştim.tam 1 sene kızımı doya doya emzirmeme rağmen -yememe dikkat etsemde-veremedim kilo.85 de takıldım kaldım.sonra öğlen sebze yemeği yoğurt akşam biraz kuru fasülye eklediğim yeşil salatadan sonra 10 kilo verdim 75 oldum.akşam sadece salata yiyordum ve başka şey yemiyordum.günde 1 saat yürüyüş de yaptım sporsuz olmaz zaten.
neyse bir gün bir forumda sağlık orucunu duydum kısa zamaanda kilo vermek o kadar güzel geldiki hemen başladım ama ruh gibi geziyordum etrafta sadece su ve meyve sebze suyu içiyordum çünkü..
2 haftada 7 kilo verdim o zaman 79 ile başladım ve 72 ye düştüm.sonrfa araya tatil girdi ve ben oruca devam edemedim ve normal yeme düzenine döndüm.ama dikkat etsemde sürekli kilo alıyordum.kabus gibiydi .spor az yeme yada dikkatli yeme hiçbir işe yaramadı çünkü ben vücudumun çalışma düzenini resmen katlettim.çok aç kaldığım için o oruç da vücut otamatikmen herşeyi yağ kilo yapıyordu.sonra herşeyden vazgeçtim kendimden bile.sanırım depresyona giriyordum çünkü ne yapsam yapayım asla kilo veremeyecektim.tepkisizleştim sürekli ağladım baktım artık kendimi kaybediyorum ve dedimki 2 çocuğum var onların sağlıklı büyümesi için önce benim sağlıklı olmam lazım.ve psikiyatriste gittim çok faydası oldu mu kısmen ama asıl eşim beni kendime getirdi.o zamanlarda o kadar anlayışlı olduki bir akşam nilgün sen delimisin dedim hr şey yolunda sağlıklısın kocan çok anlayışlı sadece kuruntu yapıyorsun ve kendine gel dedim-ama bu süreç yani bu noktaya gelmem hiç kolay olmadı-ve her gün yürüyüşe başladım.eskiden kendime bir şey almazdım bu da canımı sıkardı çünkü her sabah işe giderken zaten kilo var vüstüne de aynı kıyafetler iyice sıkılıyordumçdedimki sen kilolu birisin bunları da giysen heryerden pörtlüyor yeni bir şey giysen de pörtlüyor.hiç olmazsa yeni yeni şeyler giyin de gönlün açılsın.
önceden insanlar kilomdan bahsederken şimdi yani 1haftadrır ne güzel giyiniyrsun nereden aldın demeye başladı.kimsenin fışkıran yağlarıma baktığı yok.sadece giydiğim gömleğin rengine yada buluzun desenine bakıyor.
platese başladım mükemmel bir spor.kimse 88 olduğuma inanmıyor en fzla 77-80 falansın diyor acayip sıkılaştırdı.daha 1 ay olmadı bile başlayalı..
sonra hastanede endokrin bölümüne gittim hiç bir şey yokmuş her şey mükemmel sadece yağ oranım fazla(%38) 1600 kalorilik diyet verdi diyetisyen 1y sonra kontrol var.
işte bu adımlarımdan dolayı kendime bu gruba katılmaya layık gördüm.bugün diyet listemi harfiyen uyguladım.akşam da yürüyeceğim..
inşallah başarılı olacağım kendime inanıyorum her şeyi harfiyen uyguluyorum.önceden de dikkat ederdim ama demekki yanlış yiyormuşum.inşsllsh kilo veririm de kendimi daha da iyi hissederim.desteğiniz benim için önemli.herkese sevgiler....
son olarak bu kiloları asla hemen vermeyi düşünmeyelim çünkü bu acelecilik bana 10 kiloya mal oldu..emin adımlarla ilerleyelim..
sorma canım ya hem de ne huzur..bazen de yanıma birisini buldum mu ormanlık alandan yürürdüm cıvıl cıvıl kuş sesleri eşliğinde derenin ortasındaki taşlardan atlayarak patika yolarda yürümek..ünv de tatildeyke yazlıktan çok arkadaşımız olurdu sabahları toplanır yürüyüşe çıkardık yürüye yürüye köye varırdık orda güzel bir kahvaltı açık havada sonra bir şelale vardı oraya gider yüzer ordan sahile kadar yürür sonra eve gelir üstümüzü değişir cuppa denize akaşama kadar denizde kalırdık..akşamları da deniz kenarında ateş yakar içkilerimizi,çaylarımızı alır. battaniyelerimizi hasırlarımızı alırdık kuzen gitar çalardı biz de söylerdik dalga eseleri eşliğinde..
şimdi herkes iş güç peşinde aile kurdular falan derken denk getiremiyoruz tatilleri..çok özlüyorum o günleri ya..
izlem nereledersin eskisi gibi sık giremiyormusun canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?