sabah 3 saat kadar elektrikler kesildi, bebekde uyuyordu hadi dedim camları sileyim bebek odasının en uç kısmına yetişemiyorum diye alcak bir tabure vardı onu koydum yetişmeye çalşırken sen ayağı bir kırıl taburenin kolum pencereye sürtüldü dengem gitseydi kalçamın üstüne otururdum allah korusun yaa kolum altının derisi kalktı morardı verilmiş sadakam varmış vallahi korktum çokk :icecream:
canlarım tşk edeirm saç maşası için yaptgımnız açıklamaya içim rahatladı bi ark memmun degilim ben filan deid
umarım bende en kısa sürede becerebilirim
wisper hoşgeldin cnm ne kadar paylaşım okadar motive ve olumlu sonuç diyorum ben buraya girdifigimden beri daha mutluyum ne zman bıkkınlık yaşasam buradaki ark sagolsunlar tekrar motivve oluyorum
izloş geçmiş olsun cnm bak sen 2. adeti olyon ben daha 1 olamadım
oglun içinde en tehlikeli dönem cnm dikkat et ama bugünlerde geçicek tabiki kolay gelsn
nilgüncüm aramıza hoşgeldin ben de Nihal..İşallah hep birlikte kurtulcaz bu kilo derdinden..
İzlemcim çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın Allah korumuş resmen..
ayy allah korumus kiz dikkat et, bosver o kösede kirli kalsin
Benİmde yazasım varmıŞ :))
bitanem ya nasıl yiyemiyorsun sebzeyii yaww
şuan evimd epişmeyi bekleyn yeşil fasulyem ve kabafgım var bayılırım sebzeye bugün ıspanak pişirdimm
kızlar bende sabah kahvaltıma biber közlüyorum ocagın üstünde ben aslınd abayılırım biber kızartmasına ohh m,is gibi birde sos yapcan ama bu yıl közlemeyle idare dicem ve bundna sonra hep böle olcak snaırım 2 biber közklüyorum her sabah hemde faydalı
bende ıspanak yiycem yanınd abir idlim ekmek yesemmi diye düşünüyorum izlem
içinde bulgur varrbilmiyorumkismile
izlem şu kekin tarifini verirmisin havuçlu vardıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?