80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi 2 koca kupa şekersiz türk kahvesi içtim, canım bişiyler istiyor sakız attım ağzıma şimdi de yoksam herkesler beni geçecek naniknanik

sabah 3 saat kadar elektrikler kesildi, bebekde uyuyordu hadi dedim camları sileyim bebek odasının en uç kısmına yetişemiyorum diye alcak bir tabure vardı onu koydum yetişmeye çalşırken sen ayağı bir kırıl taburenin kolum pencereye sürtüldü dengem gitseydi kalçamın üstüne otururdum allah korusun yaa kolum altının derisi kalktı morardı verilmiş sadakam varmış vallahi korktum çokk :icecream:

canlarım tşk edeirm saç maşası için yaptgımnız açıklamaya içim rahatladı bi ark memmun degilim ben filan deid
umarım bende en kısa sürede becerebilirim

wisper hoşgeldin cnm ne kadar paylaşım okadar motive ve olumlu sonuç diyorum ben buraya girdifigimden beri daha mutluyum ne zman bıkkınlık yaşasam buradaki ark sagolsunlar tekrar motivve oluyorum

izloş geçmiş olsun cnm bak sen 2. adeti olyon ben daha 1 olamadım
oglun içinde en tehlikeli dönem cnm dikkat et ama bugünlerde geçicek tabiki kolay gelsn

nilgüncüm aramıza hoşgeldin ben de Nihal..ışallah hep birlikte kurtulcaz bu kilo derdinden..
ızlemcim çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın Allah korumuş resmen..

ayy allah korumus kiz dikkat et, bosver o kösede kirli kalsin

maşadan memnunum ben canım yaa, için ferah olsun yanee, ewet 2.yi olucam ben canım inşallah daha çok şişmem olumunekankayizsmile

nilgüncüm aramıza hoşgeldin ben de Nihal..İşallah hep birlikte kurtulcaz bu kilo derdinden..
İzlemcim çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın Allah korumuş resmen..

ewet canım allah korudu biri görse kolumun altını nasıl başardın bunu der o derece şaşırtıcı bişiy oldu fisfisfis

ayy allah korumus kiz dikkat et, bosver o kösede kirli kalsin

bencede canım amaaannn dedim köşesi kirli kaldı artık canımdan daha önemli değil yaa sengözlerimebaksanab

selam geçmişi okudum geldim

çok geçmiş olsun darkolive bence de bırak kirli kalsın alamadığın köşeler.

butterfly pilav makarna konusunda herkesin vücudu aynı olmayabilir canım sadece ben kendi durumumu paylaşmak istedim

wisper
hoşgeldin aramıza duygularını çok güzel anlatmışsın

yağmurgö<lü bende bir ara şeker yüksekti 3 ay ilaç kullandım hem normale döndü hemde kilo verdim sonra bıraktım ( tabii o kilolar daha sonra alındı) yaklaşık bi 6-8 ay sonra tam hatırlamıyorum gittiğimde çünkü ailede var bende kendimi kötü hiisediyordum aç kaldığımda bu kezde şekerim çok düşüyormuş onu öğrendim yani var bir dengesizlik

sabah açlık şekerine bakılıyor kahvaltı yapıyorsun ve 2 saat sonrada tokluk şekerini bakılıyor canım inşallah en kısa zamanda yaptırırsın belki kilo vermemene etkendir

elimpia zayıflama kemeri konusunda teyzemin kızı almıştı pek faydasını göremedi markası neydi hatırlamıyorum inşallah senin işine yarar

lego sana da geçmiş olsun canım dikkat et sınavlardan olmuştur. sağlıklı beslen

birde KIZLAR ŞU GERÇEK ADIN RUMUZ ADIN OLAYINA BıR AÇIKLIK GETıREYıM BEN KıM KıMıN ADI TAM AKLIMDA TUTAMIYORUM (BELKı YAŞLIKLIKTAN) O YÜZDEN HEPıNıZı RUMUZLARIYLA TANIYORUM VE ANLIYORUM RUMUZLARINIZLA HıTAP ETMEMDE BıR KIRILGANLIK OLMUYOR DıMı aklinialirimsmile guclubacismileklava: KIRILANI DÖVERıM :)) :1hug:

yazmanla kacman bir olmus kiz, hemen nereye katctin

neyse ben bugünki yediklerimi yazayim

sabah yolda araba kullanirken yedim bir peynir tost
ve bir büyük bardak latte machiato kremasiz

öglen 2 tavuk incik
1 bucuk dilim ekmek
firinda patlican biber yagsiz
iki üc dilim firinda patades

aksama daha belli degil

ya dün hadi dedim kendi kendime sebze yemegi yiyim, pirasa yaptim

yaw yiyemiyorum iste su sebzeyi midem almadi
2 kasik falan yemisimdir

bende aksam aksam firina tavuk attim

tavuk etlerden en hafifi puani da digerlerine bakarak daha az
tabii derisini yememek sartiyla

bitanem ya nasıl yiyemiyorsun sebzeyii yaww
şuan evimd epişmeyi bekleyn yeşil fasulyem ve kabafgım var bayılırım sebzeye bugün ıspanak pişirdimm

kızlar bende sabah kahvaltıma biber közlüyorum ocagın üstünde ben aslınd abayılırım biber kızartmasına ohh m,is gibi birde sos yapcan ama bu yıl közlemeyle idare dicem ve bundna sonra hep böle olcak snaırım 2 biber közklüyorum her sabah hemde faydalı

bende bimden közlenmiş kırmızı biber alıyorum yurdum sanırım markası çok güzel çok seviyorum annem yazdan patlıcan ve biber yapıyor salata için ama bitirmemek için dışardan alıyorum o lezzete bayılıyorum yaa sırnaşık şey

bende bugün eşime kıymalı semizotu pişirdim ben onu sevmiyorum kendimede yapraklarından yoğurtlu semizotu salatası yapıcam hem hafif birazdan yerim saat 7ye geliyor sebze sevilmez mi yaa yasakkelime

bende ıspanak yiycem yanınd abir idlim ekmek yesemmi diye düşünüyorum izlem
içinde bulgur varrbilmiyorumkismile

nihalciğimmm fotoğrafını bekliyoruz şekerim

bende ekliyeyim bari geçen paazardan anneler gününden :))

hizliresim.comdan yükleyebilirsin...

taze fasülyeyi yerim ama bol etli olacak
biberi de sevmiyorum ama kizartmasini severim, malesef yemiyorum cok yagli oluyor diye.

ya ne yapayim bilmiyorum, resmen icim almiyor arkadaslar.

kirmizi et tede fazla kalori var artik bol bol tavuk yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…