gine cocuklari bahane edip kek tarifimi aliyon sen bakim, yoksa bana mi öyle geliyor:jeyyar:
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende zayıflamak istiyorum :lepi:
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende zayıflamak istiyorum :lepi:
hosgeldin canimopuyorumnanaktan
kızlar benim cnm çok sıkkın size bir olay anlatıcam ve akıl istiyorum
kayınvaldemle ilgili
geçen yaz sürekli bana geliyordu çocuklar küçük oldugu için yardıma ve bir gün benim testır kremlerim vardı roc un onlarda aldıgını fark ettim sonra onu denedim saydım koydum yine almıştı
sonra güzellikle dedimki anne bak böle almana gerek yok iste ben vereyim sana dedim
neyse geçti gitti derken
bugün bize gelmişti çocukları dışarıya çıkartıcaklardı bana deidki çantamdan tlf veririmisin tamam deidm çanta deidig küçük bir cüzdan gibi tek gözlü bir açtım baktım benim rujumla kaş kalamim ölürmüsün öldürürmüsün keyfim kaçtı cnm sıkıldı
bu insana ne denirki şimdi siz söleyin eşime desem aramız yeni düzeliyor şimdi annesine söleyecek ve ortalık karışacak sölemesem içimde patlayacak
okadar sinirlendimki rujun kapagıı yoktu zaten kalemi iice içine soktum sonra çıkardım ruj gitti tabi
yani verasıl böle çokkk fenayımm çokk
canım yaa bu ney böyle yani gözünle görmesen inanmassın ama, acaba sürmek için mi alıyor sonra unutuyor, çalsa küçücük çantada senden neden telefonunu istesin yani göreceğini bilir anlayamadım ben bu durumu, saklasa göreceğini bilir....
bu yaprak dökümünü izlemiyordum canım ailemi seviyorum diye ama ne değişiklikler olmuş necla evlenmiş nasıl evlendi düğünü nasıl oldu, annesi babası yeni ewe taşınmış alirıza bunu nasıl kabul etti necla tutmuştur heralde yoksa şevket mi tuttu alirıza dükkanı nasıl açtı orası kırtasiye mi biri bana bunları açıklasın lütfeeennnnnnnnn :)))
ay deli oluyorum düşündkçe yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?