80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim bende diyet yapıyodum bu cuma 2 hafta olcak işte 85 kiloydum bugün tartıldım tam 82 kiloydum inşallah bende zayıflıcam bakalım bide cuma tartılcam 2 haftada toplam kaç kilo verdiğime bakcam

daha demin dayanamadim ve üc puanlik halley e benzer bisey var burda türkcesini bilmiyorum ondan yedim reglm yaklasiyor ya ondan canim cekti sanirim

kızlar benim cnm çok sıkkın size bir olay anlatıcam ve akıl istiyorum
kayınvaldemle ilgili

geçen yaz sürekli bana geliyordu çocuklar küçük oldugu için yardıma ve bir gün benim testır kremlerim vardı roc un onlarda aldıgını fark ettim sonra onu denedim saydım koydum yine almıştı
sonra güzellikle dedimki anne bak böle almana gerek yok iste ben vereyim sana dedim
neyse geçti gitti derken

bugün bize gelmişti çocukları dışarıya çıkartıcaklardı bana deidki çantamdan tlf veririmisin tamam deidm çanta deidig küçük bir cüzdan gibi tek gözlü bir açtım baktım benim rujumla kaş kalamim ölürmüsün öldürürmüsün keyfim kaçtı cnm sıkıldı

bu insana ne denirki şimdi siz söleyin eşime desem aramız yeni düzeliyor şimdi annesine söleyecek ve ortalık karışacak sölemesem içimde patlayacak

okadar sinirlendimki rujun kapagıı yoktu zaten kalemi iice içine soktum sonra çıkardım ruj gitti tabi

yani verasıl böle çokkk fenayımm çokk

canım yaa bu ney böyle yani gözünle görmesen inanmassın ama, acaba sürmek için mi alıyor sonra unutuyor, çalsa küçücük çantada senden neden telefonunu istesin yani göreceğini bilir anlayamadım ben bu durumu, saklasa göreceğini bilir....

bu yaprak dökümünü izlemiyordum canım ailemi seviyorum diye ama ne değişiklikler olmuş necla evlenmiş nasıl evlendi düğünü nasıl oldu, annesi babası yeni ewe taşınmış alirıza bunu nasıl kabul etti necla tutmuştur heralde yoksa şevket mi tuttu alirıza dükkanı nasıl açtı orası kırtasiye mi biri bana bunları açıklasın lütfeeennnnnnnnn :)))

cnm ufak bi ayrıntı daha var ben bu kalemle ruju evidndede görmüştüm çekmecede
kayınvaldemler bugün istanbuldan geldiler giderken yanına almış muhtemelen unutup bana dedi çantamdan ver diye

ne yapabilirim diye düşünüyorum

makyaj süs konusunda çok heveslidir kendileri deli ediyor beni

bende bundna sonra daha süslü olup çatlatmam mı onuu

bayanssulusmile
dügün degil nikah oldu cnm evi necla tuttu dükkanıda o açtı kitapcı cnm orasıı

bu günki menüm sabah 2 dlm kızarmış ekmek kasar domates reçel öğlen 2simit aksam melemen azcık tavuk salata bu kadar herkeze sevgiler

bende menümü yazayım
sabah
yarım bardak süt
1 avuç üzüm

kah.
yumurta
peynir yeşillik dom.sal.
2 ekmek

öglen
1 dilim ekmek
1 kupa çorba

ara
5 kaşık yogurt
3 çilek

ara 1 elma

akşam
1 tabakk ıspanak

ara
12 erik
1 hurma
1 bardak süt

2 lt su
2 bardak bitki çayı

uzun zamandır menümü yazmıyordum...
sabah
1 domates, 5zeytin, 2çatal reçel, 1 yumurta 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek 1 grisini

öğlen mercimek çorbası ve marul, yeşil soğan salatası

2şekersiz türk kahvesi

1top dondurma

akşamda 1 kase cacık

şekersiz çay 1 kase erik

2 litre su akşamları eğer 5de yemek yiyorsam 9gibi ya bir meyve yada yoğurtla geçiricem kızlar tekrar başlıyorum sıkı yönetimeee...

izlem valla bende artık akşamları tek çeşit yiyorum
ama bana menün az geldi cnm ya sadece cacık yemişsin az degilmii akşam için

birde ben 7 de yiyorum yoksa acıkıyorum

ben birde süt ve meyve yiyorum ama biraz kıssam diyorum ben çokmu yyorum acebaa

acaba akşam sütmü içmesem kii
ama mevenin yanında süt vya yogurt tüketnce meyvenin şekeri yaga dönüşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…