80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yemeğinden sonra bişiy yedim mi psikolojik olarak çok kötü oluyorum canım ben hiç açlık hissetmiyorum şekersiz çay içiyorum 3-4 bardak belki erik yiyorum o kadar, belki burda yanlış yapıyosundur amaa acıkıyorsan bişiy diyemem canım benneyaptımki

izlemcim diyetisyen bana 1300 kalorilik diyet verdi
5 dilim ekmek var mesela ben 5 dilim yemiyorum
ama sen çok az yemişsin bugün ya gerçekten acıkmıyorsan tebrik ederim ben acıkırım heralde birde çocuklar emerse gece midem ezilir dururu artık ama bend ediyorum akşam yemegimi 6 da yiyim en geç 9 dada meyve yiyim diyorum

yorumlarıyla destek olan arkadaşlara teşekkür ederim.firesiz bir şekilde günü tamamladım.ne yediğimi yazayım hemen.1600 kalorilik bir diyet bu.diyetisyen verdi.

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
5 siyah zeytin
domates,salatalık(sınırsız)
1 dilim peynir
şekersiz çay

ara
1 elma

öğle
1 tabak sebze yemeği (pırasa yedim)
1 tane köfte
1 su bardağı yoğurt
2 dilim ekmek
yağsız salata

ara
4 tane kepekli bisküvi

akşam
2 tane köfte(yada 10 yemek kaşığı kuru baklagil yemeği)
1 su bardağı yoğurt
2 dilim ekmek
yağsız salata
1 tabak sebze yemeği (kabak yedim)

ara
1 elma

her yemek öncesi 2 bardak su içiyorum...

banucum aslında sende çok yememişsin akşam ara öğünde 10 erikten ne olacak bi hurma var bide süt bence normal ama akşam yediklerini pek yakamıyorsun ya belki emzirirken yanıyordur o da, ben akşam yemeğini 6gibi yiyiyorum zaten bugün geç kaldım sadece cacık yedim o yüzden... sadece salatalık yiycektim cacık yaptım...

arkadaslar bende diyetteyimm hedefim 82 yım suan hedefım 75 kıloya dusmek salataya yag koyuyorum koymassam tadı olmuyor okdar da sorun olamz dımı :?yerimseniben

günaydın kızlar benim sıpalar diş çıkartıyorlR SANIRIM UYUMADILAR YıNE
ama ben yinede kalkıp gitim sabah yürümeye dayanamadım

izloş haklısın ya ben akşam yedigimi yakamıyorum çünkü 11 bile içtigim oluyor ama bundan sonra 6 da yemek yiyim 9 da da meyvemi yatana kadar yakarım nasılsa

herkese günaydınnn a.s.

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler diyorum a.s.

izlemcim çok geçmiş olsun canım benim sadaka ver hemen.ogluşununda en hareketli zamanalrı Allah yardımcın olsun geçecek canım emin ol.

banucum acaba kayınvalidende kliptomani hastalıgımı var canım.olabilir bence belkide eskiden beri böyle.sana karşı yapılmış bişiy değil özellikle.CADIARZU

SARIMSAK ÇAYI
Saraç, bu çayın nasıl yapıldığını şöyle anlatıyor:
“2 bardak suyun içine 4-5 adet parmak ucu büyüklüğünde taze zencefil veya 4-5 adet parçalanmış kuru zencefil koyun. Yaklaşık 6 dakika kadar kaynatın. Daha sonra karışımın içine 2 adet büyük veya 3 adet küçük sarımsak ve yarım tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu katın. Ilınınca 2 küçük kahve kaşığı bal ekleyin. Bu çaydan her sabah ve akşam birer fincan için. Sarımsak çayını, çok açken veya çok tokken içmeyin. Hedeflediğiniz kiloya inene kadar birkaç hafta süreyle belirtilen oranda tüketmeye devamedin.” Ender Saraç, sağlıklı bir şekilde zayıflamak için dikkat edilmesi gereken diğer noktaları ise şöyle sıralıyor:

denızıcm bılmıyorum n hastalıgı ama Çok sınırlerım bozuluyor
yok cnm hastalık degılde kadın Çok hecveslı Öle Şeylere

günaydın kızlar izlem geçmiş olsun canım dikkat et kendine
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz umarım ceeeeee diyip kaçmazsınız paylaşımlarınız devamlı olur inş.

banucum tamam hevesli olabilirde almaya gücü yokmu.maddiyatı yokmu.hevesli insan ne yapar alır bakar markasına rengine falan.gidip hemen aynısını alır.izinsiz almaz ki.bence eşinle konuş belkide öncedende vardı butür şeyler.tabi eşinle konuşurken uslübuna çok dikkat etmen gerekir sonuçta annesi.insan annesine konduramaz böyle birşeyi.eger böyle bir rahatsızlıgı varsa sıkma canını gerçekten çok ciddi bi rahatsızlık bikeresinde tv de dinlemiştim.

denizicm şöyle açıklayım sana öle makyaj yapan bir insan degil zaten hiç görmedim
60 yaşınd abir kadın ama gençlere çok hevesleniyor
bu sebepten almış olabilir ama çok snirliyim nasıl davrancam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…