80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyiyim narincim sen nasılsın şuan 79.5im
78in altına inebilsem ozaman çok mutlu olucam

alkisalkisalkis inşallah oda olur canım.

sakin ol canım al karşına ve konuş istersen duydugun rahatsızlıgı anlat bakalım kendini nasıl ifade edecek

günaydın kızlarrr öperim hepiniziii opuyorumnanaktan

aaaa deniz seninle aynı kilodayız şekerimmm :)

kızlar havalar ısınıyor.herkez serinlemek için soğuk bişeyler yemek ve içmek ister.mesela ben kola yı çok severim.ama bunu okuduktan sonra fikrim tamamen değişti.sizinlede paylaşmak istedim.
Bilgilenderme Kola ıçince ılk Bir Saat ıçinde Vücudumuzda Olanlar...

Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Kola içince 1 saat içinde vücudumuzda olanlar...

ılk 10 dakika: 10 çay kaşığı şeker almış vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.

20 dakika: Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur

40 dakika: Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebeklerniz büyür. kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.

45 dakika: Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer.

60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı).Buda vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberde dışarı atılması demek.

Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuz tekrar hissedeceksiniz. Şekeri ihtiyacını takiben, kafein isteğide başlayacak (sigara da ki gibi)

Ama ne de olsa başka bir kola içersiniz ve geçer dimi?
Düzenleyen: Kalliste Düzenleme Tarihi : 27-05-2009 Düzenleme Saati 06. Sebep: Alıntı yazıdır.

bakın kolanın zararları daha bitmedi.

[Kolayla ilgili internette bir yazı okumuştum sizlerle de paylaşayım... Tuvalet uygulamasını yaptım inanın şahane temizliyor :)

TUVALETı TEMıZLEMEK ıÇıN: Bir kutu kolayı klozetin
içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz.Koladaki
sitrik asit lekeleri yok edecektir.

KROM TAMPONLARDAKı PAS LEKELERıNı YOK ETMEK ıÇıN:
Tamponu -coca cola-ya batırılmış marlboro folyosuyla iyice ovunuz.
AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMıZLEMEK ıÇıN: Bir kutu
kolayı kutup başlarına dökün ve çapak yok olsun
PASLANMIŞ BıR CıVATAYI SÖKMEK ıÇıN: Coca-colaya
batırılmış bir bezi birkaç dakika paslı civataya uygulayınız.
ELBıSENıZDEKı YAĞ LEKESıNı ÇIKARMAK ıÇıN: Bir kutu
kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın deterjanı ekleyin ve
her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. Coca-cola yağ lekelerinin yok olmasına
yardım edecektir.
Cola ARABALARIN ÖN CAMINDAKı LEKELERı
YOK EDER.

AYRICA BıZ BU MADDEYı ıÇERıZ !!!BıLGıLERıNıZE...

1-) Coca-cola ve pepsi'nin ortalama pH değeri 3.4 Bu asitte dişleri ve
kemikleri eritmek için yeterlidir.
2-) Pepsi veya coca-cola'yı içmeden önce bir düşünün.
3-) Dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği
CARBONDıOKSıT içiyorsunuz. ıki yıl önce Delhi üniversitesinde "kim daha fazla
coca-cola içecek" diye bir yarışma yapıldı. Sekiz litre coca-cola içen kazandı
ve herkesin gözü önünde öldü. Neden? Çünkü çok fazla karbondioksit
almıştı ve kananında yeterli oksijen yoktu.
Birisi kırılmış dişini bir şişe pepsinin içine koydu
ve diş 10 günde eridi!!! Dişler ve kemikler ölümden sonra en fazla
dayanabilen organlarımızdırlar. Bir şişe kola içerek midenize ve
bağırsaklarınıza ne yaptığınızı bir düşünün...
/B]

adacım bilgiler süper
burdada tuvaleti kolayla yıkayanlar var fayansları tertemiz yapıomuş

adacım bilgiler süper
burdada tuvaleti kolayla yıkayanlar var fayansları tertemiz yapıomuş

gerçekten korkunç zararları varmış.gerçi zararlı olduğunu biliyordum ama bukadar olduğunu bilmiyordum.lmaz: eeeeee kızlar artık eve gelen kolaları içimize değil tuvaletlere boşaltalımkaydirigubbakcemile3

günaydin canlarim.... 1 bucuk ay bir aradan sonra tekrar geldim...
ama malesef 92 civariyim... cok yogun calistim ve dün bitti... pazara kadar evdeyim...
beni özleyen oldumu bilmiyorum... hic bakamadim buralara...
tekrar listeye girmek istiyorum da diyemem yüzüm yok buna...
dI$tan dI$tan takip ederim burayi... rejim yapmaya calisicam yine... ((

sizler nasilsiniz????
Adaer resim ekledimi, cok merak ediyorum

yoksa adatoprak mi bizim adaer????????

kızlar kola yerine su içelim çünkü:
I love KK Su için

Mesaj Linki

Su içmenin faydaları saymakla bitmez. Su hem kalorisiz, hem tok tutar, hem de tüm sisteme yararlı. Gün içinde gerekli miktarda su içmeyi ihmal etmeyin.

Yaz aylarında bardak bardak içtiğiniz ve sürekli boşalttığınız sürahiler artık boynu bükük ve dolu bir şekilde sizi mi seyretmeye başladı? Su içmek istemiyor, hatta neredeyse görmek bile istemiyorsanız üzülmeyin, yalnız değilsiniz. Soğuk havalarda su içme isteğinin azalması birçok kişinin yaşadığı bir durumdur. Ama bu sizi yıldırmasın.

ışte her zaman yaz aylarındaki kadar su tüketmeniz için geçerli 10 neden;

Su, insan vücudunun ana bileşenidir: ınsan vücudunun yaklaşık yüzde 75’i bu oran yaşa, cinsiyete, vücut yağına ve benzeri etmenlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Vücudun besleyici bir ajanıdır: Su kanın içeriğinde tüm vücudu dolaşarak, tüm organ ve hücrelere besin öğeleri ve oksijen taşımaktadır.
Vücudun temizleyici bir ajanıdır: ıdrar ve ter yoluyla metabolik artıkların vücuttan atılmasında bir aracıdır.

Böbrek taşı oluşum riskini azaltır: Böbrekler kandaki artık ürünleri süzerek onları üre formatında vücudun dışına atmaktadır. Üre içerisindeki bazı tuzların yoğunluklarının artışı böbrek taşı oluşumu için ciddi bir risk oluşturmaktadır. Ve bu risk birçok kişide daha fazla su tüketimi ile ürenin seyreltilmesi yoluyla düşürülebilmektedir.

Güneş çarpması riskini azaltır: Vücut sıcaklığının ayarlanmasında su tek başına en önemli ve kritik rolün sahibidir. Sıcak günlerde daha fazla terleme yoluyla vücut kendini soğutmakta, rahatlatmakta ve bu yolla sıcaklığını da korumaktadır.

Kan basıncının düşürülmesinde etkilidir: Vücudun optimal sıvı düzeyleri, az sıvı tüketimi, ağır egzersiz veya hastalık gibi çeşitli nedenlerden ötürü düştüğünde vücut bu sıvı eksikliğini damarlarında gidermeye çalışarak büzüşmelerine bu durum da kan içeriğindeki suyun azalmasına (solunum ve terleme yoluyla) ve kan basıncının artmasına neden olmaktadır. Tabii ki bu sonuç su yüksek miktarda su kaybının olduğu durumlar için geçerlidir.

Kalp hastalıkları riskini azaltmaktadır: Artan dehidratasyon doku ve hücrelerin su ihtiyaçlarını kandan karşılamalarına bu durumda daha önce belirtildiği gibi kan damarlarının büzüşmesine ve kan basıncının artmasına yol açmaktadır.

Cildin elastik ve sağlıklı olması için hayati önem taşımaktadır: Terleme sırasında ciltte meydana gelen kirler de dışarı atılmakta ve ter cildi sağlıklı bir şekilde terk etmektedir. Dehidrate olmuş ciltler daha kırışık ve çökmüş bir görünüme sahip olmaktadır.

Kalorisizdir: Her zaman duyduğumuz “Su içsem yarıyor” sözü aslında tamamen bir şehir efsanesidir. Çünkü su hiç ama hiç kalori içermez.
ıştahı baskılamaktadır: Hiç kalori içermemesinin yanında su aynı zamanda iyi bir şişiricidir. Su içildiğinde kendimizi tok hissetmemize neden olarak daha az besin tüketmemize yardımcı olmaktadır.

BONUS! Su, ulaşabileceğiniz en ucuz ve doğal içecektir.
alıntı

merhaba kızlar...nasılsınız..çok yoğunum bugün ancak girebildim..geçmişi okudum..sibelcim bilgiler süper..ben zaten bir yıldan fazladır kola içmiyorum..onun yerine ayran veya % yüz meyve suyu diye satılanı tercih ediyorum..aslında meyve suyuyla da pek aram yok..

şu kolayla tuvalet temizliğine çok şaşırdım..ohaoldumsmileohaoldumsmile

aylincim hoşgeldin canımmm opuyorumnanaktan

ablammmm hosbuldukkk
sagolll kizmadigin icinnn.... dI$licaksiniz sandimm bir andaa... korktum gelmeye...
giremedim 1 bucuk ay napiyimm :gitme:
rejie baslamam lazim az kaldi 17 temmuza tr icin.. :gitme:
bana iyi bir orti bulun nolur........
listeye girmem sart degil, almazsaniz da anlarimm

bencede çok garip içimizide bi güzell temizliyordur herhalde!!! sempatiksalakcinni

slm kızlar ya buğün nedense bişey yiyesim yok daha kahvaltımı bilen yapmadım saat kaç oldu....
şimdi bir türk kahvesi yaptım bitince kahvaltımı yapıcam...

bugünkü menüm...

SABAH&ÖĞLE((ÇOK GEÇ OLDU ARTIK İKİSİNİ BİR YAPACAM...BUGÜNLÜK BÖYLE OLSUN))
1 haşlama yumurta,peynir,zeytin domates salatalık 1 tatlı kaşığı bal,1 dilim ekmek

ARA:
1 elma,5 erik

AKŞAM:
1 tabak semiz otu,1 ızgara tavuk,salata,1 dilim ekmek

ARA.
1 elma,1şeftali,5 erik

spor olarak hergün 1 saat bebek arabasıyla yürüyüş....

[ı]adaer resim eklemedi canım o evlendi bi daha uğramadı daha...

Melocum ve derya temelli gittiler...gerçe biz onların gidişine daha hazmedemedik geri gelmelerini umuyoruz...

Izloşum yeni kaptanımız,,banu da yardımcı kaptanımız oldu....

Aramıza yeni gelen bir çok arkadaşımız var...
[/ı]

aylicim neden dışlayalım tatlım.zaten söylemiştin seçimlerden dolayı yogun olacagını.bazı tatsız olaylar yaşandı canım.melocum , derya ,evrel,adaer onlar ayrıldılar topicten artık hiç gelmiyorlar canım.neslininde dediği gibi yeni kaptanımız izlem namı_diger darkolive yani yardımcısıda banu yani masumm nickli arkadaşımız zaten liste yeni yapıldı .eger 2 hafta üstüste düzenli paylaşım yaparsan izlem seni listeye alır canım .olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…