ya bende diyet yapıyorum ama ara falan yok çünkü benim arada yicek zamanım yok sabahda geç kalkıyorum 10 da kalkıyorum okula giderim sonra akşam gelip yemek yiyom başkada bişey yok sizce sağlıksız mı?
[ı]adaer resim eklemedi canım o evlendi bi daha uğramadı daha...
Melocum ve derya temelli gittiler...gerçe biz onların gidişine daha hazmedemedik geri gelmelerini umuyoruz...
Izloşum yeni kaptanımız,,banu da yardımcı kaptanımız oldu....
Aramıza yeni gelen bir çok arkadaşımız var...[/ı]
aylicim neden dışlayalım tatlım.zaten söylemiştin seçimlerden dolayı yogun olacagını.bazı tatsız olaylar yaşandı canım.melocum , derya ,evrel,adaer onlar ayrıldılar topicten artık hiç gelmiyorlar canım.neslininde dediği gibi yeni kaptanımız izlem namı_diger darkolive yani yardımcısıda banu yani masumm nickli arkadaşımız zaten liste yeni yapıldı .eger 2 hafta üstüste düzenli paylaşım yaparsan izlem seni listeye alır canım .olumunekankayizsmile
lütfen bana yarrdimmmm edinnnn.... 14 kasim nisanim var... 300 kisilikkk bir nisan...
basaricam biliyorummmmm.... bana iradelii disiplinlii bir ortii bulun noluuurrr..... ve tanidigim kisi olsunnn... orti degistgirmeye göz alan... nolursunuz(( cok kafama takiyorumm ((
92 oldum offf
kızlarr oğluşumun askerlik yeri belli oldu... izmir seferihisar...26 mayısta gidiyor...:gitme::gitme::gitme:
aylin 1.5 ay hangi sebeple girmedin bilmiyorum ama arada bir ugraya biliridn gibi geliyor bana istesen yapardın yani
kendin için kiloda almazdın
cnm kafana takma kasıma kadar sıkı rejimle 70 olursun rahatlıkla..tabiiki sporda şart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?