80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bende diyet yapıyorum ama ara falan yok çünkü benim arada yicek zamanım yok sabahda geç kalkıyorum 10 da kalkıyorum okula giderim sonra akşam gelip yemek yiyom başkada bişey yok sizce sağlıksız mı?

bence sağlıksız
burdaki arkadaşlarımızın özelliklede forma girmiş ve kilolarından sağlıklı bir şekilde kurtulmuş arkadaşlarımız az az ve sık sık yiyerek kilo veriyor canım bende 6 veya 8 öğünle beslenenlerdenim

masumm ben yürüyüşümü genelde ikindi ara öğünümden sonra yada okuldan gelince yada akşam yemeğinden sonra yaptığım için tok oluyorum yani ama sütü bana akşamki meyvemle birlikte almamı söyledi diyetisyen bende akşam akşam içemiyeceğimi söyleyince benimkini ikindi ara öğünüyle değiştirebilirsin dedi bende öyle yaptım opuyorumnanaktan

nemesis evde olmayıp dışarda çalışan arkadaşlarda genelde ara öğünlerini bile hatta öğle yemeklerini bile yanlarında taşıyorlar ben öyleyim sende taşımalısın çokça değil kararınca canım
cebimde elmam, eriğim badem, fındık diyet büskivi su formun mısır patlaklısı vs vs genelde olur çok yer kaplamıyorlar hatta bende okula gidrken tabiki koyacak dolap olduğu için salatamı sütümü filan hep yanımda götürüyorum

evet haklısınız okula götüremem ama okulda alırım öğlen paket bisküvi yetermi ben okulda hiç yemek yemem vejeteryan olduğum için tost falan yemiyorum o yüzden yıllardır alıştım öğlen yemeği yemem

anladım baharcım bende akşam sütünü kestim işte
ikinde de yogurt yerim sabahta süt içer,m

aslınd abenim diyetim 1300 kalorilik ve günlük 5 dilim ekmek var içinde ama ben hiç yemedim okadar ekmek yesem belki ondn kısardım şimdi neyden kısıcma bilmiyorum yani

bende akşam 1 tabak yogurtlu kabak yemegi yedim ekmeksiz
4 pataes kızartma yeidm
izlemin formülü şekersiz çay içiccem

benim kociş çok sever kızartmayı haftada 2 gün kızartma yaparım ona yazın
ama bu yaz eşlik edemiycem görüntüüs bile midemi kaldırdı vıcık vıcıkk

bende bugün yediklerimi yazayım
sabah yarım dilim kepek ekmeği,5 dilim domates biber yeşillik(bugün az yedim sabah okula gitmediğim için misafirliğe gitcektik ondan)
öğlen yarım tabak kısır ince bir dilim pastanın yarısı bir ısır börek
akşam 4 kaşık patlıcan yemeği salatamın içinede 3 kaşık bulgur koydum yedim bide bir kaşık yoğurtlu gene yarım dilim kepek ekmeği yedim bakla yedim ardından sirkeli ballı suyumu içtim bide form çayı içtim şimdide elma yiyorum

nasil yani yaaa ??????? kafamçokkarıştı :bbo: :1shok: handerya ve melocum mu gittiler??????????? niye yaaa???

izlos kim? niki ne? ve banu?

anlatirmisin lütfen ne olaylar olduda ayrildilar ya?????
listeyi kim yapiyor, dogru yaz ablam anlamadim nikleriyle hitap et, isimlerini bilmiyorum ay sok oldummm

lütfen bana yarrdimmmm edinnnn.... 14 kasim nisanim var... 300 kisilikkk bir nisan...
basaricam biliyorummmmm.... bana iradelii disiplinlii bir ortii bulun noluuurrr..... ve tanidigim kisi olsunnn... orti degistgirmeye göz alan... nolursunuz (( cok kafama takiyorumm ((
92 oldum offf

aylin 1.5 ay hangi sebeple girmedin bilmiyorum ama arada bir ugraya biliridn gibi geliyor bana istesen yapardın yani
kendin için kiloda almazdın

kızlar yaa bu ara kilo verişlerimde gidiş geliş yaşıyorum 3 veryorum bir aluyorum ama hala aynı kilıdayım ama başladığımda 87ydim şimdi 3 kilo verdim :)))

Doğumdan sonra 94 tüm diyet yapmadan 85 e inebildim 1 yılda.. 2 aydır diyetteyim 8 kilo verdim..spora z<zaman ayırabilsem daha çok veririm ....:teytey::teytey::teytey:

cnm kafana takma kasıma kadar sıkı rejimle 70 olursun rahatlıkla..tabiiki sporda şart...

günaydın kızlar buğün kimseler uğramamış ben sabah kahvemi içiyorum ooohhhh sefam olsun...
ilk kilo bildirimini ben yapıyım...

GEÇEN HAFTA:68.1
BU HAFTA:67.6
GıDEN:500 GR

BU HAFTALIK TA BÖYLE OLSUN NE YAPAK.....

günaydın yok valla ben bu işi beceremiyorum sanırsam
geçen hafta 80.2
bu hafta 80.0
giden 200 gr

tabi bunda 60 gündür adet olmayışımın ilaç kullanmamaın bir etkisi varmıdır bilmiyorum ama
valla pes edecem artıkın yetti yaaa

çizelgemi degiştirdim en azındna 10 k,lo veridigmii göremek ömotive eder beni birazz

aylin 1.5 ay hangi sebeple girmedin bilmiyorum ama arada bir ugraya biliridn gibi geliyor bana istesen yapardın yani
kendin için kiloda almazdın

söylemistim canim, almanyada secimler vardi, orda calistimmm. orda nete girme imkanim yoktu. cok yoruluyorduk ve evdede nadir girebiliyordum, haklisin istesem yapardim. ama orada hep hazir seyler alioduk. olmuyordu rejim.

az önce tartildim ve 93,2 yi gölrdüm. tüüüüüüüüüü bana yaziklar olsun. beynime rejim psikolojisi girmesi icin illa böle bir rakkam mi görme gerekiyor aylin yaaaa.........

töbeee yemicemm yemicemmm yemicemmmmmmm...

babam da sözlümde üstüme gelmeye basladilarr..... nisanimda öle güzel olucamkiiiiiiii hepsi sasiracakkk... ilk hedefim 80

kiziyorsunuz bana biliyorummm... belkide artik güvenmiyorsunuz bunuda biliyorummm...

beni listeye almazsaniz da anlarimmm. ama kovsanizda gitmicem burdann!!!!
basaricammm....

ortii yapmiyormusunuz artik?

halen demediniz handerya melocuma ne oldu?

cnm kafana takma kasıma kadar sıkı rejimle 70 olursun rahatlıkla..tabiiki sporda şart...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…