80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım..benim oturduğum yer güzel.karşı binada vardı boş ev 2 tane geçen ay doldu..boş ev çok antepte sürekli yapılıyor..hemen bulursunuz inşallah...

hiiiiiii demek regl zamaninda hmmmm, ozaman ay sonunu beklemem sart galiba :)
olsun ben cuma basliyim, pazara kadar uyguliyim, pazartesi tartilirim...
ama önce bi cuma tartiliyim kac göstercek bakalim.... anca 88,5 gösterir tekrar, hafta sonu az chips cikolata yemedim... ööfff

sLm kizLar.. size ßi haßerim var.. annemle 5 qündür diyetteyiz... annem 46 yasinda 156 cm boyunda.. ve rejime basladiqinda 94.7 kilo aqirliqinda idi.. ben ise 86ydim.. buqun 5.qünümüz.. ben yediklerimi buraya annem ise bi not defterine yaziyorduk. Annem su an benim kot ceketimi qiymiş ve 90.5 kilo qörünmekte : )) azdan az coktan cok dicem ama benim de az olduqum asla söylenemez.. hatun mahvetti beni kendisinin morali tavan yapmiiş durumda ben ise yasima boyuma ve kiloma raqmen annemin adrinda kalmiş durumdaim. Sadece 1 kiLo verebildim. Artik annemle aramizda sadece 5 kilo kaldi Allahtan hala boy avantaJi ben de : )))

arkadaşlar ben sizin ve teyzemin sayesindebu diyet işine acaip motive olmuş durumdayım.teyzem tatile geldi şeker hastası olduğu için sıkı bir diyet uyguluyor.yemeklerinde yağ ve tuz çok az bende onunla birlikte 10 gündür harfiyen uyguluyorum diyeti ve anladım ki aslında aç kalmadan zayıflanabiliyor.çünki yediklerimiz o kadar fazla ki yoğurt süt salata sebze tavuk önemli olan hazırlama tarzımız.Dr 8 kaşık sebze yemeği dedi tabağa koyuyorum çok fazla geliyo bunun yanında salata ekmek yoğurt var..Kaçamak yapmaktan geçtim tabağımdakini bitiremediğim bile oluyor.İlk başta tereddüt ettim bu kadar yersem ben kilo alırım dedim ve 1 haftanın sonunda 2 kilo vermişim su kaybı değil bu çok önemli.isterseniz size örenek bi liste gönderebilirim bence lapaya ve aç kalmaya krizlere gerek yok.bunun yanında günde 4 bardak( büyük kupa) bitki çayı içiyorum.üzerine en az 45 dk yürüyüş ekleyebilirsem ki henüz yürüyüşlere başlayamadım daha iyi olcağını biliyorum :)

boy avantajini kaybetme guzum:)

annenini tebrik ediyorum:)masallah bende burdan herseferinde annemi ögütlüyrum
anne bak sunu ye bunu ye die bakalim yazin görüscez vermismi kilo:)

ya adanada da kilo vermek kolay degilki
adanalar:) bol bol mezeler
sirdanlar:) gerci ben onu bek sevmem de:)

teyzeccimze gecmis olsun canim:)
sanada aferin mujuuu

ayrica cok tsk ederim bitki cayi dedi ben cayimi hazirladim icerde unutttum:) hemen alip geliorum onu

walla yeme aliskanliqimizi düzenlemeye bastan sona deiştirmeye calisiyoruz.. annem kalp ve tansion hastasi daha cok dikkat etmesi lazim.. Sürekli buraya yazdiqimi söylüyorum.. keske bana da öqretsen su interneti de ben de kullansam araniza katiLsam diyor.. ama ben msm teknoloJisiyle tanistirdiqimda basima qelenleri bildiqim icin temkinli yaklasiyorum internet konusuna nolur nolmaz : )) Burdaki yazilari konulari ve insanlarin samimiyetinden cok hoşlanio hepinize teker teker sLm söylememi istedi ..

yedikLerime qelince..Sinav dönemi olduqu icin 2 3 saatLik uykuyLa yasiyorum diyebilirim..

ac karna her öqün öncesi lahana suyu ve Funda cayi
Saßah : Sekersiz Cay , LifLi ßisküvi ( okulda olduqum icin mecbur kaldim )
Ara : Sekersiz Cay
OqLen : pirinc Lapasi , 1 Su ßardaqi yoqurt
Ara : 1 kivi
Aksam : pirinc lapasina devam...
Gece : 1 Greyfurt

kızlarrrrrrrr reklamı görüyomusunuz gözümüze sokar gibi BÜYÜK BEDEN artık istediğinizi giyebilirsiniz :dilcikar: biz büyük bedeb değiliz ki :)

bugün yediklerimi simdiden yazsam bisicik olmaz gabaa:)

sabah: bir dilim kepekli ekmek dom ve sal

ara: -

ögle: pirinc lapasi

ara: (spor dönüsü) bir elma

aksam: hmmm lapaaa :)

ara: 3-4 kuru kayisi

toplamda 3 litre su icerim bugün ve 3 bardak bikti cayi:)

hadi yeni bi konu açalım canlanınnnn... şimdi isteyipte giyemediğiniz nedir.Zayıfladığımızda ilk ne alıcaz .. ben hemen yazayım.

Alanyada olmanın ve rahat giyebileceğimin avantajıyla :))
1 straplez bady

2 mini etek :))

bacaklarımda rahatlasın yıllardır uzun giy pantolon giy bu ne ya hava alsınlar naniknanik

herkese günaydın...ben bugün biraz geç kalktım malesef..1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, diyet dil peyniri ve 1 dilim kepekli ekmek yedi. yanında da mate ve yeşil çay karışımını içiyorum...birazdan paten kaymaya çıkıcam..bu arada geç kalktığım için öğle yemeği yerine 1 elma yiyicem...

canım annene de sanada baravo bende güzel giysilere bakarak kedimi daha çok motive ediyorum çünkü birçok giysiye giremiyorum buda beni perişanediyo bide burdaki arkadaşlar ben şu kadar verdim ben şunu yedim dedikçe bende de yediklerimi iyice azltıyorum bu arada kocişimde diyete başladı oda iyi gidiyo inş istediğimiz bedenlere kavuşuruzda hep o seviyeyide koruruzkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…