slm canım sen anteplimisin ya ben antepli deyilim eşim antepli ben antepi pek bilmiyom hata hiç bilmiyom ev arıyor eşim ama bir türlü bulamadık hala aramada ben nevşehirde otururyom. evi topladık sadece ev bekliyoz bulur bulmaz gideceyiz. senin oturdugun yer güzelmi oralarda ev yokmu ne güzel olur tanışsak beraber yürüyüş yapsak
tabi kısmet
selam kk nın güzel bayanları :)
herkese merhaba
sLm kizLar.. size ßi haßerim var.. annemle 5 qündür diyetteyiz... annem 46 yasinda 156 cm boyunda.. ve rejime basladiqinda 94.7 kilo aqirliqinda idi.. ben ise 86ydim.. buqun 5.qünümüz.. ben yediklerimi buraya annem ise bi not defterine yaziyorduk. Annem su an benim kot ceketimi qiymiş ve 90.5 kilo qörünmekte : )) azdan az coktan cok dicem ama benim de az olduqum asla söylenemez.. hatun mahvetti beni kendisinin morali tavan yapmiiş durumda ben ise yasima boyuma ve kiloma raqmen annemin adrinda kalmiş durumdaim. Sadece 1 kiLo verebildim. Artik annemle aramizda sadece 5 kilo kaldi Allahtan hala boy avantaJi ben de : )))
arkadaşlar ben sizin ve teyzemin sayesindebu diyet işine acaip motive olmuş durumdayım.teyzem tatile geldi şeker hastası olduğu için sıkı bir diyet uyguluyor.yemeklerinde yağ ve tuz çok az bende onunla birlikte 10 gündür harfiyen uyguluyorum diyeti ve anladım ki aslında aç kalmadan zayıflanabiliyor.çünki yediklerimiz o kadar fazla ki yoğurt süt salata sebze tavuk önemli olan hazırlama tarzımız.Dr 8 kaşık sebze yemeği dedi tabağa koyuyorum çok fazla geliyo bunun yanında salata ekmek yoğurt var..Kaçamak yapmaktan geçtim tabağımdakini bitiremediğim bile oluyor.İlk başta tereddüt ettim bu kadar yersem ben kilo alırım dedim ve 1 haftanın sonunda 2 kilo vermişim su kaybı değil bu çok önemli.isterseniz size örenek bi liste gönderebilirim bence lapaya ve aç kalmaya krizlere gerek yok.bunun yanında günde 4 bardak( büyük kupa) bitki çayı içiyorum.üzerine en az 45 dk yürüyüş ekleyebilirsem ki henüz yürüyüşlere başlayamadım daha iyi olcağını biliyorum :)
kızlarrrrrrrr reklamı görüyomusunuz gözümüze sokar gibi BÜYÜK BEDEN artık istediğinizi giyebilirsiniz :dilcikar: biz büyük bedeb değiliz ki :)
sLm kizLar.. size ßi haßerim var.. annemle 5 qündür diyetteyiz... annem 46 yasinda 156 cm boyunda.. ve rejime basladiqinda 94.7 kilo aqirliqinda idi.. ben ise 86ydim.. buqun 5.qünümüz.. ben yediklerimi buraya annem ise bi not defterine yaziyorduk. Annem su an benim kot ceketimi qiymiş ve 90.5 kilo qörünmekte : )) azdan az coktan cok dicem ama benim de az olduqum asla söylenemez.. hatun mahvetti beni kendisinin morali tavan yapmiiş durumda ben ise yasima boyuma ve kiloma raqmen annemin adrinda kalmiş durumdaim. Sadece 1 kiLo verebildim. Artik annemle aramizda sadece 5 kilo kaldi Allahtan hala boy avantaJi ben de : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?