- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
aylincim orti olayı yok daha henüz takım yeni yeni toparlanıyor epey bi süre paylaşım çok azdı.üzülme sıkma canını bişiy kaçırmış değilsin.liste geçen cuma oluşturuldu izlem tarafından sagolsun.2 hafta düzenli paylaşım yap izlem senide listeye eklesin olur mu canım.moralini bozma biliyorsunki can sıkıntısı daha çok yemeye yönlendiriyor bizi.hemen herşeyi bi arada yapmaya kalkma ozaman hemen bıkarsın.bu hafta ekmeği şekeri azaltarak birde bol su içerek başlangıç yap mesala.çünkü seni gözlemlediğim kadarıyla herşeyi bi arada yapıp sonrada sıkılıp bıkıp bırakabiliyorsunbu yüzden adım adım başla bence hayatım burdaki herkes sana yardımcı olmaya çalışırız canımmm :teselli: olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile ayy tülay nasıl sevindirik oldum bi bilsen beni bukadar sahiplenmene bide sana layık orti olabilsem :kedi:.bu sabah 5:30 kalkıp 45 dakika yürüdüm kalçamdaki agrı geçti gibi inşallah yendiden hortlamazda bende yürüyebilirim :lepi:
Aylincim topicte çıkan anlaşmazlılar yüzünden gittiler.
Meloşum ilk gelenin hemen listeye alınmaması gerektiğini biraz kendini ispatlayıp hep bizimle olucaksa listeye girmesi gerektiğini söyledi .görüşler 2 ye ayrıldı .deryada kendi üzerine alınıp gitti .
çokta uzatmak istemedim yeterince keyfimiz kaçtı bu mevzulardan çünki.
Aylin bence senin hatan sıkı rejimlerler başlamak . ya hepten kısıyorsun yada koyveriyorsun gidiyor . 6 öğünden oluşan dengeli beslenme programı hazırla bence kendine burda kilo verenlerin nerdeyse
hepsi az değil öz beslenen kişiler .hem çok katı olmadığın zaman kaçamaklarınıda telafi etmen daha kolay oluyor .sıkı diyetler 1 haftadan sonra gözünü döndürüyor insanın demedi deme kaydirigubbakcemile
aylin narinim benim ortim asla bırakmam alsanaalsanasmile
gerçek ortimin de dediği gibi orti olayı rafta bekliyor ama ben ona alıştım opuyorumnanaktan bırakmam kaydirigubbakcemile3
Heralde sahiplenirim senin gibi orti kimde var .. Ama o kadar alışmışımki ortim olduğun fikrine aylin ortaya çıkınca kıskandım sanki sempatiksalakcinni
havalar artık çok güzel tam yürüme zamanı inş bacağın sorun çıkarmazda devam edebilirsin canım. opuyorumnanaktan
kurallarımız yeni yeni oturucak zaten aylincim .malum yeni bir yapılanmaya gidiyoruz .topic biraz kendine gelsin orti olayını o zaman düşünelim derim çünki artık yaz dolaysıyle herkes hergün gelemeye biliyor .yakında tatillerde başlar .biraz dişimizi sıkıp bikaç ay idare edelim böyle .sen paylaşımlarına devam et biz seni motivbe ederiz boshayallersmile
ayy şimdi çok sevindirik oldum 2 hafta önce 85tim şimdi 81.8 olmuşum bu haftada bir tartılması daha iyimiş yaa kaydirigubbakcemile2
Aylin bence senin hatan sıkı rejimlerler başlamak . ya hepten kısıyorsun yada koyveriyorsun gidiyor . 6 öğünden oluşan dengeli beslenme programı hazırla bence kendine burda kilo verenlerin nerdeyse
hepsi az değil öz beslenen kişiler .hem çok katı olmadığın zaman kaçamaklarınıda telafi etmen daha kolay oluyor .sıkı diyetler 1 haftadan sonra gözünü döndürüyor insanın demedi deme kaydirigubbakcemile
aylincim tülaya katılıyorum bende.bence kendine düzgün sıkılmadan ve sürekli uygulayabilecegin beslenme sekli edinmelisin.ve şunu unutmaki evet zayıflanabilir ama asıl başarı onu koruyabilmekte.bu yüzden sürekli yaşam seklin haline getirebilmeyi öncelikle kendine prensip edinmelisin.çünkü burdaki hiç kimse o yiyip yiyip kilo almayan insanlardan değil.:sinifsinif:
tamam, simdi gidiyorum ve kendime 1 yumurta hasliyorum. yanina 3 zeytin 1 peynir. ve bir domates... tmm?
negüzel canimm...
bak bende vericem görüceksinnn...
Aylincim bizim kapımız herkse açık ama sadece buraya gelmek yetmiyor istikrar lazım .
hayatında istikrarı hakettiği yere oturtamazsan 70 e bile düşsen tekrar bu kiloya dönmeye mahkum olursun canım. İnş bu sefer hedefine ulaşırsın ..
nalcy yaaa çatlııcam şimdi kıskançlıktan yaaa maşallah sana nazar değmesin inş..
kaptanım beni sabit geç bu hafta malesef ibreyi hiç oynatamamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?