80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gerçek ortimin de dediği gibi orti olayı rafta bekliyor ama ben ona alıştım opuyorumnanaktan bırakmam kaydirigubbakcemile3

anladim abla... SIKI rejim ile baslicam... mesela... 1 gün noral yicem 1 gün sadece haslanmis patates.. bir gün sadece corba.... öle yapmaya calisicam... ´su 90 dan bi cikayim. ondan sonra normal devam edicem. 13 kilo gitmesi lazim 2 ayda. sporla

sagol ablam beni birakmayin destekleyin, kontrol edin yediklerimiopuyorumnanaktan

Heralde sahiplenirim senin gibi orti kimde var .. Ama o kadar alışmışımki ortim olduğun fikrine aylin ortaya çıkınca kıskandım sanki sempatiksalakcinni
havalar artık çok güzel tam yürüme zamanı inş bacağın sorun çıkarmazda devam edebilirsin canım. opuyorumnanaktan

Aylin bence senin hatan sıkı rejimlerler başlamak . ya hepten kısıyorsun yada koyveriyorsun gidiyor . 6 öğünden oluşan dengeli beslenme programı hazırla bence kendine burda kilo verenlerin nerdeyse
hepsi az değil öz beslenen kişiler .hem çok katı olmadığın zaman kaçamaklarınıda telafi etmen daha kolay oluyor .sıkı diyetler 1 haftadan sonra gözünü döndürüyor insanın demedi deme kaydirigubbakcemile

anladim abla...
tm peki ozaman herkes kendisine gelsinn.
bende söyle bi sirkelendimmm simdiii bu rakkami görüncee...

hepimiz darkolive ablami destekleyelimmm, tekrar güzel bir topik olacak burasi buna inaniyorummmm....

1. 2 hafta paylasim yaparak listeye alinalim tmm kabul, raziyim buna
2. orti kurulsunn... böylelikle daha iyi kilo verildigine inaniyorumm
3. ölcü alinsin. her 2. hafta (bunu ben yapari istersenizz??
4. her ay liste kontrol edilsin. en az 2 kg veremeyenler 1 hafta cikarilsin listeden

kendi kafama göre kural yaptim kaydirigubbakcemile3 darkolive izlem abla uymak isterse tabi. ben fikrimi söyledim sadece

ayy şimdi çok sevindirik oldum 2 hafta önce 85tim şimdi 81.8 olmuşum bu haftada bir tartılması daha iyimiş yaa kaydirigubbakcemile2

kurallarımız yeni yeni oturucak zaten aylincim .malum yeni bir yapılanmaya gidiyoruz .topic biraz kendine gelsin orti olayını o zaman düşünelim derim çünki artık yaz dolaysıyle herkes hergün gelemeye biliyor .yakında tatillerde başlar .biraz dişimizi sıkıp bikaç ay idare edelim böyle .sen paylaşımlarına devam et biz seni motivbe ederiz boshayallersmile

tamam abla... benim huyum su: koyuveriyorum. disiplin yok. hemen aliyorum verdigim kiloyu. amaaan nolcak diyip yiyorum. üstelik 1 tabak degil 2-3. DUR diyemiyorum kendime... ve bu yüzden nefret ediyorum kendimden

aylin narinim benim ortim asla bırakmam alsanaalsanasmile

gerçek ortimin de dediği gibi orti olayı rafta bekliyor ama ben ona alıştım opuyorumnanaktan bırakmam kaydirigubbakcemile3

canım benim bende sana çok alıştım olumunekankayizsmile sen kilo verdikçe ben vermiş kadar seviniyorum.inşallah çıkarmazda bende yürürüm canım.sabah valla utandım kendimden o yaşlı amcalar teyzeler nasıl yürüyorlar bi gör hele bir tanesi bacagında epey bi sorun olmasına ragmen yürüyor.diger manken gibi olup yürüyenleri gördükçe yerin 7 kat dibine geçtim ki o konuya hiç girmeyeyim bile bilmiyorumkismile

gecen sene aklima geldide.... herkes dagilmisti hazirandan itibaren... aklima getirmek bile istemiyorumm...... ben basaricammm. herkes dagilsa bile basaricamm....
birakmicammm... az yicemmm... ne yemegi olursa olsunnn 6 kasik. fazla degilll... ve sporr...... yüzünüzü kara cikarmicamm sözzz kaydirigubbakcemile5

aylincim tülaya katılıyorum bende.bence kendine düzgün sıkılmadan ve sürekli uygulayabilecegin beslenme sekli edinmelisin.ve şunu unutmaki evet zayıflanabilir ama asıl başarı onu koruyabilmekte.bu yüzden sürekli yaşam seklin haline getirebilmeyi öncelikle kendine prensip edinmelisin.çünkü burdaki hiç kimse o yiyip yiyip kilo almayan insanlardan değil.:sinifsinif:

izlem ablam..... beni listeye al veya alma, sana birakiyorum...
eger alirsanda 93,2 ile baslangic yap... simdiki hedefim 89 haziran ba$i hedefim yani

tamam, simdi gidiyorum ve kendime 1 yumurta hasliyorum. yanina 3 zeytin 1 peynir. ve bir domates... tmm?

bugün ve yarin dogum günü partisi var. ama ben onlara inat bugünnnn baslicam rejime...
1 catal pasta. fazla degil. tadimlik. yarin sabah yazicam neler yedigimi..
cola yok, pogaca yok. hamur isi yokkkk... salata kisir yicem sadece...

negüzel canimm...
bak bende vericem görüceksinnn...

inşallah canım herkes verir sende verirsin küçük yaşta olmama rağmen bu kilolar peşimi bırakmadı arkaşarlarım zayıf zayıf ben şişman artık psikolojim bozuldu artık zayıflamam lazım dedim ve inş bende 70 kiloya inerim:1hug:

tülay nadir kitaptan kitap sen sipariş etmiştin değilmiş canım montignac kitabını kaç para kargo aldılar senden birde kitap ikinci elmiydi

öptüm hepiniziii.... sizleri cok seviyorum iyiki varsinizzzz...... inanin basaricammm

hayirli cumalarr

ay canım benim sende çok güzel kilo vermişsin 16 kilo az mı??bana yetişmene ne kaldıki canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…