80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylinnnnn balımmmm ben yaklaşık 1 senedir burdayım ayda bi kere filan gelip ceeeee diyip kaçıyosun lmaz:
bak nişanında varmış busefer bırakma devam et.

burdan kopma veririsn aylincim yeterki iste bak bana neredeyse ayda 2 kilo veriyorum ama yinede burdayım bıkmıyorummm

boşver eskileri

izlemcim eger beni listeye alırsan canım 86 başlangıç şimdiki kilo 75 olarak alırsın olur mu tatlım

aylinnnnn balımmmm ben yaklaşık 1 senedir burdayım ayda bi kere filan gelip ceeeee diyip kaçıyosun lmaz:
bak nişanında varmış busefer bırakma devam et.

burdan kopma veririsn aylincim yeterki iste bak bana neredeyse ayda 2 kilo veriyorum ama yinede burdayım bıkmıyorummm

boşver eskileri

izlemcim eger beni listeye alırsan canım 86 başlangıç şimdiki kilo 75 olarak alırsın olur mu tatlım

nolur yardim edin bana noluuur.... sinirlerim cok bozukk agliyorummm
dayanamiyom artik yaa nebicim bir huyum var bir anlasamm :gitme::gitme:
orti yapalim yine nolurr... narin nazenin ortim olurmusunn???? söz veriyorum kilolari vericemmm... artik birakma sansim yokkk... tam 2 ay sonra TR ye gidicem, hayatta bu kiloyla gitmemmmmmmmmmmmmmmm rezil olurummm

Son düzenleme:
Aylincim bizim kapımız herkse açık ama sadece buraya gelmek yetmiyor istikrar lazım .
hayatında istikrarı hakettiği yere oturtamazsan 70 e bile düşsen tekrar bu kiloya dönmeye mahkum olursun canım. İnş bu sefer hedefine ulaşırsın ..

nalcy yaaa çatlııcam şimdi kıskançlıktan yaaa maşallah sana nazar değmesin inş..

kaptanım beni sabit geç bu hafta malesef ibreyi hiç oynatamamışım

handerya gittiğinde burda olan arkadaşlar anlatsın
ben o dönem ara vermiştim
handerya ve adaer şuan 8. takımdalar

narin nazenin abla benimmm órtim olurmusun ? :teselli:

sagoll ablammm...... basaricamm görüceksinizzz
300 kisinin önünde oynicam, bu kiloyla aslaa!!!!!

handerya gittiğinde burda olan arkadaşlar anlatsın
ben o dönem ara vermiştim
handerya ve adaer şuan 8. takımdalar

aa orda ne isleri var, hemen alalim geri ohaoldumsmile
saka bi yana hakketen neden gittiler biri söyleyebilirmi

aylincim orti olayı yok daha henüz takım yeni yeni toparlanıyor epey bi süre paylaşım çok azdı.üzülme sıkma canını bişiy kaçırmış değilsin.liste geçen cuma oluşturuldu izlem tarafından sagolsun.2 hafta düzenli paylaşım yap izlem senide listeye eklesin olur mu canım.moralini bozma biliyorsunki can sıkıntısı daha çok yemeye yönlendiriyor bizi.hemen herşeyi bi arada yapmaya kalkma ozaman hemen bıkarsın.bu hafta ekmeği şekeri azaltarak birde bol su içerek başlangıç yap mesala.çünkü seni gözlemlediğim kadarıyla herşeyi bi arada yapıp sonrada sıkılıp bıkıp bırakabiliyorsunbu yüzden adım adım başla bence hayatım burdaki herkes sana yardımcı olmaya çalışırız canımmm :teselli: olumunekankayizsmile

Aylincim topicte çıkan anlaşmazlılar yüzünden gittiler.

Meloşum ilk gelenin hemen listeye alınmaması gerektiğini biraz kendini ispatlayıp hep bizimle olucaksa listeye girmesi gerektiğini söyledi .görüşler 2 ye ayrıldı .deryada kendi üzerine alınıp gitti .
çokta uzatmak istemedim yeterince keyfimiz kaçtı bu mevzulardan çünki.

aylin narinim benim ortim asla bırakmam alsanaalsanasmile

olumunekankayizsmile ayy tülay nasıl sevindirik oldum bi bilsen beni bukadar sahiplenmene bide sana layık orti olabilsem :kedi:.bu sabah 5:30 kalkıp 45 dakika yürüdüm kalçamdaki agrı geçti gibi inşallah yendiden hortlamazda bende yürüyebilirim :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…