80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar..hayırlı cumalar..
ortağım..
başlangıç..117,1
geçen hafta...108,8
bu hafta..108
giden 800 gr
( reglimin ikinci günü olmasına rağmen gitmiş çok mutluyum ):lepi:

herkeze mrb hayırlı cumalar
listeye girermiyim girmezmiyim bilmiyorum ama ben gene de kilo bildirimi yapıyım.zemuszemus
başlangıç:82.8
geçen hafta:82.3
bu hafta:82.1mafoldumben
giden:200gr
offfff daha adet olamadım inşallah ondan kaynaklıdır.kilo verememem.mafoldumben

tamam, simdi gidiyorum ve kendime 1 yumurta hasliyorum. yanina 3 zeytin 1 peynir. ve bir domates... tmm?

İşte buu ekmeğinide unutma sakın :lepi:

tülay nadir kitaptan kitap sen sipariş etmiştin değilmiş canım montignac kitabını kaç para kargo aldılar senden birde kitap ikinci elmiydi

evet canım bendim. kargo üçreti 3 milyon kapıda ödedim ben .5 te kitaba verdim 2.el değil .yapıkrediden havele yaptığım içinde masraf almadılar .diğerlerinde 5 te masraf çıkıyordu .yani kısaca kitap bana 8 tl ye gelmş oldu :lepi: henüz başlamadım okumaya yaa gelmeden önce patlıyordum gelsede okusam diye kitap geldi ben evde durup şöyle bi sakin kafayla okuyamadım :sinifsinif:

öptüm hepiniziii.... sizleri cok seviyorum iyiki varsinizzzz...... inanin basaricammm

hayirli cumalarr

İnşşş .. sanada hayırlı cumalar kaydirigubbakcemile5

ay canım benim sende çok güzel kilo vermişsin 16 kilo az mı??bana yetişmene ne kaldıki canım....

haklısın aslında ama 60 ları görmek istiyorum artık 70lerden çokk sıkıldımm mafoldumben şu tatil işi çıkın aradan da o zaman inş tekrar asılıcam eski düzenime :kedi: senide tekrar tebrik ederim harikasın :lepi:

merhaba kızlar..hayırlı cumalar..
ortağım..
başlangıç..117,1
geçen hafta...108,8
bu hafta..108
giden 800 gr
( reglimin ikinci günü olmasına rağmen gitmiş çok mutluyum ):lepi:

:lepi::lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

çok tebrik ederim toprammm devamınıda görürsün inş her hafta kaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkis:lepi::teytey:

adatoprak canım artı çıkmadıgına dua et neden üzülüyorsun regli öncesi ve dönemi kilon artı olarak bile çıkabilir.regliden 3 gün sonra anca inermiş ödem ki kaldıki sen vermişsin bile

kepek ekmegi yoktu malesef evde...

bende 2 domates, bi salatalik, 1 haslanmis yumurta yedim... 1 kagse sehriye corbasi, 1 sosis yedim bu saate kadar...

gitmeden 1 kagse fasulye yicem, 1 kasik pilavla..

dogum gününde de salata yicem!!!

öptümm sizleri

olur insallah canim fazla kafana takma, tamamende kendini diyet pikolojisine sokma, kafayi yersin o zamn. citayi cok büyük tutma canim, ulasabilecegin kadarini iste, sonra olmadi diye moralin bozulmasin

canim bence sosis gibi seylerden uzak durmaya calis. cok canin cekerde yemek istersen tavuk olanindan ye

bende kilo bildirimi yapayim bari
baslangic kilom: 85,2
gecen hafta : 83,9
bu hafta: 83,4
giden 500 gram
ama saat beste baya bir su ictim icim yanmistida. kesin tartida da cikmistir ya neyse.

kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum
veremeyenlerde haftaya kadar verirler insallah
ya ne yapalim kadiniz iste kimin regl gelcek sislik olur kimin ki bir türlü gelmez offf oofff isimiz zor vallah.

herkese hayırlı cumalar

başlangıç:89
şuan:74.7
şu an sabitim giden yokÇok üzgünüm çoook
mayıs sonu hedefim:73

merhaba ben 4.takımdan geliyorum,ilk kilo vermeye başladığımda 89 kg ile başlamıştım şu anda kilo vermem devam ediyor ve 77.9 şu anda,montignac diyeti yapıyorum,gruptan hariç başka bir paylaşım alanında'da motivasyonumu artırıp hem kendime hemde diğer arkadaşlarıma destek olmak istiyorum bende sizinle beraber bu takımda bulabilirmiyim. a.s.

merhaba kızlar ben geldim
çocukları dr götürüdm meger geniz akıntısı varmış beyfendilerde ilaçlarını veridm k.valdemlerde uyuttumda eve geldim evimi görseniz rezil gibi her yer temizlemem lazımm

ada toprak cnm keisnlikle adet olamamktan veremiyoruz bu kiloyu biz ben 2 haftdaır aynı yerde sayıyorum çünkü 2 ay oldu adet olmadım bendce adet olmadan aynı kilolada durmak bilem başarııı

ıyidir banucum ne olsun.Unutma beni başladı onu izliyorum =)

memnun oldum çağlayan .Güzel paylaşımlar inş bizden nasiplenirsin bizde senden tabiki.ayrıca tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin .

aaa sendemi izliyorsun tülay unutma beniyi

cnm abur cubur istiyor ya bende bi türk kahvesi yaptım yanınd abi lokma çikolatyala hımm mis gibi
ama evin halini görsen dersin ki bu evde nasıl keyif yapiyonsempatiksalakcinni

İyidir banucum ne olsun.Unutma beni başladı onu izliyorum =)

memnun oldum çağlayan .Güzel paylaşımlar inş bizden nasiplenirsin bizde senden tabiki.ayrıca tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin .

inş.canım senide tebrik ederim ama baya bir kilo vermişsin ne kadar sürede verdin acaba bu kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…