- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
aaa sendemi izliyorsun tülay unutma beniyi
cnm abur cubur istiyor ya bende bi türk kahvesi yaptım yanınd abi lokma çikolatyala hımm mis gibi
ama evin halini görsen dersin ki bu evde nasıl keyif yapiyonsempatiksalakcinni
inş.canım senide tebrik ederim ama baya bir kilo vermişsin ne kadar sürede verdin acaba bu kiloları
tülay ben bir dilim çokolata daha yedimmmmmmmafoldumben
Evet canım başka bişey yokki izlicek napıyımbende sabahtan yaptım temziliğimi ama heryer oyuncak dolu oğlum sağolsun kaydirigubbakcemile3 çoçuklar olunca ev toplu durmuyor malesef sempatiksalakcinni
sağol çağlayan 5 ayım doldu .ama ben öyle çok sıkı diyetler yapmadım .hafta sonları muhakkak kaçamaklı geçti malesef .ama çok şükür bu rakamı gördüm. bide haftada 3 gün spora giderek verdim . şimdilik tatile çıkaçağım için ara verdim spora ama gelince hem diyete hem spora aynen devam inş.. :sinifsinif:
ooo kızlar sisizn burası nekadar renkli böylehihoyyyt
yediğiniz çikolata bitter'se ve günde 2 kutucuğu geçmez ve dil altında emilerek yenirse pek bir sorun etmez..
5 ay için çok güzel rakam ama,benimde mart-nisan arası başladım,önceden kafama göre yapıyordum ama şimdi monti yaparak hem doyarak hemde sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum ama monti kaçamak affetmiyor hemen verdiğini alıyorsun geri:1ninca:
çaglayan yediigm çikolata bitter degil sütlübilmiyorumkismile
hoşgeldin bu arada
tülay oyuncak mı dedin kimse benden hızlı oyuncak toplayamazz
ahh cnm çok öncelerde kaldı o düzgün tertipli temiz ev nerde şimdiii
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan sağolasın tolina sende renlerden biri olabilirsin dilersen kaydirigubbakcemile5
bu monti diyetine bende sardım bi ara hatta kitabını falan bilke aldım .ama sonradan tüm hayatımı şekersiz geçiremiyeceğimi anlayınca gözüm korktu .herşeyden az ve dengeli yiyerek zayıflamak daha işime geldi açıkcası .bilmiyorumkismile
çaglayan şimdi hesapladım bir paket 440 kalori
1 dilim 29
2 dilim 58 yani ara ögün niyetine gitti diyim bariii
çağlayan çiçek hoşgeldin
aylin bak yine ağlamaların başlamış canım hem kilo verme mazeretin çoğaldı nişanlın ve nişan törenin bence artık kararlı ol hadi bakıyım seni göreyim canım
niye böyle herkes kaçmış neyse akşama uğramaya çalışırım dışarı çıkıyorum
bugün annem bakla yemeği kabak yemeği bide bulgur pilavı yapmış sizce hepsinden azar azar yesem bir dilim kepek ekmeği yesem olurmu yoksa sadece bi çeşitinimi yemeliyim
ben kaçar kızlar...iyi tatiller iyi haftasonları..en kaçamaksızından..öpüldünüzzzzz...
tebrikler canım eminim daha fazla vermişsindir regly insana şişlik yapıyor bunu hepimizde test ettik onayladık kaydirigubbakcemile5kızlar selam muhabbet iyiymiş ama ben yine kaçiırdım
geçen hafta 78.800
bu hafta 78.200 (reglimin 2 günü umarım biraz daha fazla vermişimdir)
giden 600 gr
ben kaçar kızlar...iyi tatiller iyi haftasonları..en kaçamaksızından..öpüldünüzzzzz...
bugün annem bakla yemeği kabak yemeği bide bulgur pilavı yapmış sizce hepsinden azar azar yesem bir dilim kepek ekmeği yesem olurmu yoksa sadece bi çeşitinimi yemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?