dikis makinesinden anlayan varmi ya suan kendime bir elbise dikiyorum yarin kina var orda giycem, ama makinem sapitti dikimiyor.
altan gelen ipi yakalamiyor, simdi camdan firlatcam makineyi, ya anlayan varsa anlatsin lütfen acilll
çağlayan çiçek hoşgeldin
aylin bak yine ağlamaların başlamış canım hem kilo verme mazeretin çoğaldı nişanlın ve nişan törenin bence artık kararlı ol hadi bakıyım seni göreyim canım
kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum süpersiniz..
Aylincim dönmüşsün tekrar hoşgeldin..bu sefer başarmanı umuyorum..,
Semacım oğlun güzel yer çekmiş Seferihisar çok güzeldir hayırlısı olsun canım inan çok sevindimn kilo da vermişsin onun için de ayrıca tebrikler...,
Yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz..Bol paylaşımlı motivasyon dolu bir topik olur işallah topiğimiz sizlerle birlikte...
kimsecikler kalmamış herkese iyi haftasonları diliyorum..hoşçakalın kaçamaksız kalın..
büyük ihtimalle iğnen boşlamış veya yerinden oynamış olabilir cnm .tekrar çıkarıp takmayı dene .mekik yerine oturmamış olabilir görmedende anlatılmıyoki ben anlarım aslında makinadanda dikiştende .dikis makinesinden anlayan varmi ya suan kendime bir elbise dikiyorum yarin kina var orda giycem, ama makinem sapitti dikimiyor.
altan gelen ipi yakalamiyor, simdi camdan firlatcam makineyi, ya anlayan varsa anlatsin lütfen acilll
kizlar biraz kacti dogum gününde, yani abur cubur cok gitti. ama hamur isi fazla yemedim. salata türü genelde.
yarin dikkatli olucamm
öptüm sizleri
wawwwww izlem gelmiş
kızlar ben çok hastayım kuzucuklarda öle
herkese ii geceler bogazım felakt yanıyooo
günaydın kızlar buğün kimseler uğramamış ben sabah kahvemi içiyorum ooohhhh sefam olsun...
ilk kilo bildirimini ben yapıyım...
B][/I][/COLOR]
izlemcim eger beni listeye alırsan canım 86 başlangıç şimdiki kilo 75 olarak alırsın olur mu tatlım
Topramm Allah kavuştursun canım.Güzel yer izmir izleme komşu gidiyor =)
anladim abla...
tm peki ozaman herkes kendisine gelsinn.
bende söyle bi sirkelendimmm simdiii bu rakkami görüncee...
hepimiz darkolive ablami destekleyelimmm, tekrar güzel bir topik olacak burasi buna inaniyorummmm....
1. 2 hafta paylasim yaparak listeye alinalim tmm kabul, raziyim buna
2. orti kurulsunn... böylelikle daha iyi kilo verildigine inaniyorumm
3. ölcü alinsin. her 2. hafta (bunu ben yapari istersenizz??
4. her ay liste kontrol edilsin. en az 2 kg veremeyenler 1 hafta cikarilsin listeden
kendi kafama göre kural yaptim kaydirigubbakcemile3 darkolive izlem abla uymak isterse tabi. ben fikrimi söyledim sadece
merhaba kızlar ben geldim
çocukları dr götürüdm meger geniz akıntısı varmış beyfendilerde ilaçlarını veridm k.valdemlerde uyuttumda eve geldim evimi görseniz rezil gibi her yer temizlemem lazımm
ada toprak cnm keisnlikle adet olamamktan veremiyoruz bu kiloyu biz ben 2 haftdaır aynı yerde sayıyorum çünkü 2 ay oldu adet olmadım bendce adet olmadan aynı kilolada durmak bilem başarııı
wawwwww izlem gelmiş
kızlar ben çok hastayım kuzucuklarda öle
herkese ii geceler bogazım felakt yanıyooo
benim oğlumda büyüsün , meclisten bi dayı bulup izmire gönderticem oğlumusemacım oğlunu birliğe getirirsen, izmire gelirsen çok samimi söylüyorum beklerim canım kalabilirsin bizde gerçekten hiç çekinme...aynı gün geri dönmessin size izmiri gezdiririm olumunekankayizsmile
benim oğlumda büyüsün , meclisten bi dayı bulup izmire gönderticem oğlumusempatiksalakcinni
Sağol nihal ..Umarım sende bu hafta yıkmışsındır tabuları .. sanada bol güzellikli haftalar cnm ..
büyük ihtimalle iğnen boşlamış veya yerinden oynamış olabilir cnm .tekrar çıkarıp takmayı dene .mekik yerine oturmamış olabilir görmedende anlatılmıyoki ben anlarım aslında makinadanda dikiştende .
Demek kendine elbise dikiyorsun hee süperr valla ne maharetlerin varmışta söylemiyormuşsun =)
takma dicem ama daha ilk günden serdin sende aylin yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun cnm bol sıcak tüket salgın var galiba yine eyvahedigeldismile
herkeze iyi hafta sonları diliyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?