80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben 2 gündür giremiyorum kk ya işyerinden açılmadı bir türlü yanıma da yeni başlayan bir kızı oturttular eğitim için çok da deneyemedim kusura bakmayın..naısl kilollar verildi mi bakayım..ben tartılmıyorum haberim yok ama bu hafta biraz daha iyiyidi sanki gidişat..yarınn 5. seansım var bakalım işallah enerjim iyi çıkar..ben geçmişe bakayım iki günlü menümü de yazayım..
dün sabah:
3 dilim tam yağlı 2 dilim kaşar peynir
bir yumurta
sosis
öğle:a
bamya bir tabak
haşlama tavuk
yoğurt
küçük kase salata
ara:1 sütaş meyveli(içinde rondodan geçmiş fındıkla)
1 elma
bu sabah:
peynirli omlet(rondodan geçmiş fındık içli)
1 dilim çavdar
öğle:saksı kebabı
taze fasulye
yoğurt
ara:
activia(rondodan geçmiş fındık içli)
1 elma

kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum süpersiniz..
Aylincim dönmüşsün tekrar hoşgeldin..bu sefer başarmanı umuyorum..,
Semacım oğlun güzel yer çekmiş Seferihisar çok güzeldir hayırlısı olsun canım inan çok sevindimn kilo da vermişsin onun için de ayrıca tebrikler...,
Yeni gelen arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz..Bol paylaşımlı motivasyon dolu bir topik olur işallah topiğimiz sizlerle birlikte...
kimsecikler kalmamış herkese iyi haftasonları diliyorum..hoşçakalın kaçamaksız kalın..

dikis makinesinden anlayan varmi ya suan kendime bir elbise dikiyorum yarin kina var orda giycem, ama makinem sapitti dikimiyor.
altan gelen ipi yakalamiyor, simdi camdan firlatcam makineyi, ya anlayan varsa anlatsin lütfen acilll

dikis makinesinden anlayan varmi ya suan kendime bir elbise dikiyorum yarin kina var orda giycem, ama makinem sapitti dikimiyor.
altan gelen ipi yakalamiyor, simdi camdan firlatcam makineyi, ya anlayan varsa anlatsin lütfen acilll

anlamadıgım bir iş varsa oda dikişşşşbayanssulusmile

evet ablam basaricam merak etme sen :lepi:

kizlar biraz kacti dogum gününde, yani abur cubur cok gitti. ama hamur isi fazla yemedim. salata türü genelde.
yarin dikkatli olucamm
öptüm sizleri

bugün ne yediğimi yazayım
sabah;1 dilim kepek ekmeği,domates nane çok az peynir
öğlen;1 tane çubuk kraker bir tane bisküvi
akşam;3 kaşık bakla 2 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık kabak 1 kaşık yoğurt
akşamdan sonra;1 bardak form çayı 1 elma 5 erik biraz dut biraz kiraz bir tane salatalık

wawwwww izlem gelmiş

kızlar ben çok hastayım kuzucuklarda öle
herkese ii geceler bogazım felakt yanıyooo

Sağol nihal ..Umarım sende bu hafta yıkmışsındır tabuları .. sanada bol güzellikli haftalar cnm ..

büyük ihtimalle iğnen boşlamış veya yerinden oynamış olabilir cnm .tekrar çıkarıp takmayı dene .mekik yerine oturmamış olabilir görmedende anlatılmıyoki ben anlarım aslında makinadanda dikiştende .
Demek kendine elbise dikiyorsun hee süperr valla ne maharetlerin varmışta söylemiyormuşsun =)

kizlar biraz kacti dogum gününde, yani abur cubur cok gitti. ama hamur isi fazla yemedim. salata türü genelde.
yarin dikkatli olucamm
öptüm sizleri

takma dicem ama daha ilk günden serdin sende aylin yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
wawwwww izlem gelmiş

geçmiş olsun cnm bol sıcak tüket salgın var galiba yine eyvahedigeldismile

günaydın kızlar buğün kimseler uğramamış ben sabah kahvemi içiyorum ooohhhh sefam olsun...
ilk kilo bildirimini ben yapıyım...

B][/I][/COLOR]

kız benide kahve hastası yaptın haa koca bir kupa içiyorum 3gündür günde 3 fincan filan şekersiz türk kahvesi, bi zararı olur mu acaba yaa çok da severek içiyorum haa saol burçincim :) yakın olsak karşılıklı içerdik kız kaydirigubbakcemile3 ben çok severim misafiri zemuszemus

izlemcim eger beni listeye alırsan canım 86 başlangıç şimdiki kilo 75 olarak alırsın olur mu tatlım

seni almıycam da kimi alıcam tatlişkommmm bayanssulusmile bi de direnci kırıp kilo vermeye başlayınca hep 1 numaraya yazıcam seni aklinialirimsmile

Topramm Allah kavuştursun canım.Güzel yer izmir izleme komşu gidiyor =)

ewweeett keşke daha yakın bir yer çıksaydı yaaa semacım gaziemir veya narlıdere çıksaydı vallahi börek yapıp götürürdüm kuzucuğa sositososito

biz yiyemiyoruz doyasıya bari o yesin -tatlicadiarzu-

aylincim şu an için ortak hiç işe yaramaz canım, bizim topikte herkes birbirine yardımcı çünkü köstek değil destek oluyor herkes birbirine, sen zaten zayıflamaya karar verdiysen, iradenide almışsındır yanına, menülerini hergün düzenli yaz eksik veya fazlaları söyleriz...

listeden sadece paylaşım yapmayanlar ve bildirim yapmayanşar çıkarılacak, ben zaten listedeki herkesin çabalayıp çabalamadığını görüyorum...

ölçüler önümüzdeki haftadan itibaren alınacak...

bende daha olamadım canım yaa, bi olsam normale dönücem...

wawwwww izlem gelmiş

geçmiş olsun tatlım dikkat et bende egede yeni atlattık daha...

bu arada ters geniz akıntısı benim eşimde de var, hiç burnu akmaz eşimin genzine akıyor hastalandığında ve öksürük yapıyor, inşallah geçer zor oluyor çünkü

kaptanım geçmişe daldı galiba ..Aslında bildirimleri özelden atsak sana çok kolaylık olur cnm bu haftadan sonra istersen öyle olsun

semacım oğlunu birliğe getirirsen, izmire gelirsen çok samimi söylüyorum beklerim canım kalabilirsin bizde gerçekten hiç çekinme...aynı gün geri dönmessin size izmiri gezdiririm olumunekankayizsmile

semacım oğlunu birliğe getirirsen, izmire gelirsen çok samimi söylüyorum beklerim canım kalabilirsin bizde gerçekten hiç çekinme...aynı gün geri dönmessin size izmiri gezdiririm olumunekankayizsmile
benim oğlumda büyüsün , meclisten bi dayı bulup izmire gönderticem oğlumu sempatiksalakcinni

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.a.s.
narin nazenin:tşk ederim cnm moral oldu.

masum:
banucum inş bu hafta adet oluruz ve incelmeye başlarız.bu arada geçmiş olsun.

bugünkü menüm:
sabah:1bardak elma sirkeli su
1kk kadar peynir
haşlanmış yumurta
2zeytin
domates,salatalık

ara:1elma 1fincan yeşil çay
öğlen:1kase çorba,cacık
ara:1fincan sütlü kahve,2galeta
akşam:ızgara tavuk
1dilim kepek ekmek
salata

ara:
elma,5 çilek,5kayısı

bitanem16 selam canım, kilo vermene çok sevindim şekerim... darısı diğer haftalara inşallah...

aa ben bildirim yapmadım unuttum

çok iç açıcı değil ama hala regl olamadım...

başlangıç 89
geçen hafta 74.3
bu hafta 74 giden 300gr sevindim :lepi:

yok canim igneden olamaz kac kere taktim cikarttim, makineyi biraz dinlendirdim, sonra alttan ipi almaya basladi, ama bu seferde ip kopuyor sürekli, yemin ediyorum kafayi yicektim bende topladim kaldirdim, ama yarin bitirmem lazim kinaya yetistirmem lazim. ama varya elbise süper oldu. keske zayif olsaydim ne güzel dururdu üzerimde. neyseki kina sadece kadinlara.

eltim bir kac hafta icinde sünnet mevlidi okutcak orda da giyerim onu, bari o zamana kadar 3 kilo falan versem, biraz daha iyi durur üzerimde.

herkeze iyi hafta sonları diliyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan iyi geceler

hadi canim hayirli geceleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…