aa ben bildirim yapmadım unuttum
çok iç açıcı değil ama hala regl olamadım...
başlangıç 89
geçen hafta 74.3
bu hafta 74 giden 300gr sevindim :lepi:
hoşgeldin canımmerhaba ben 4.takımdan geliyorum,ilk kilo vermeye başladığımda 89 kg ile başlamıştım şu anda kilo vermem devam ediyor ve 77.9 şu anda,montignac diyeti yapıyorum,gruptan hariç başka bir paylaşım alanında'da motivasyonumu artırıp hem kendime hemde diğer arkadaşlarıma destek olmak istiyorum bende sizinle beraber bu takımda bulabilirmiyim. a.s.
benim makinede bi ara öle yapıodu her biyerini söktüm iice yağladım filan ama yine devam etti tüm gün makinayla uğraştım sonunda yaptımdikis makinesinden anlayan varmi ya suan kendime bir elbise dikiyorum yarin kina var orda giycem, ama makinem sapitti dikimiyor.
altan gelen ipi yakalamiyor, simdi camdan firlatcam makineyi, ya anlayan varsa anlatsin lütfen acilll
takma dicem ama daha ilk günden serdin sende aylin yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aylincim şu an için ortak hiç işe yaramaz canım, bizim topikte herkes birbirine yardımcı çünkü köstek değil destek oluyor herkes birbirine, sen zaten zayıflamaya karar verdiysen, iradenide almışsındır yanına, menülerini hergün düzenli yaz eksik veya fazlaları söyleriz...
listeden sadece paylaşım yapmayanlar ve bildirim yapmayanşar çıkarılacak, ben zaten listedeki herkesin çabalayıp çabalamadığını görüyorum...
ölçüler önümüzdeki haftadan itibaren alınacak...
günaydın kızlar ben kahve keyfi yapıyorummmm
günaydın afiyet olsun
bende şimdi kahvaltımı yapıcam biraz geç kaldı ama
günaydın nalcy ve aylin ben şimdi kahvaltı edicem sonra görüşürüz
2 gündür kahvaltıda ceviz ve kuru kayısı yiyorum sadece canım başka hiç bişey istemiyor yaaa ..
2 tam ceviz _ 4 kuru kayısı - 1 bardak ılık su eşliğinde
kahvaltının yerini tutarmı sizce kızlar yaa .bu ara kabızlığım var ne yesem şişkinlik yapıyor =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?