80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yagmurgözlü: allah en kisa zamanda kavusturur insallah

yeni gelen arkadaslae sizde hosgeldiniz aramiza.

kilo verenleri tebrik etmistim galiba, gine söylim tebrikler

aa ben bildirim yapmadım unuttum

çok iç açıcı değil ama hala regl olamadım...

başlangıç 89
geçen hafta 74.3
bu hafta 74 giden 300gr sevindim :lepi:

izlemcim cizelgen deki BMI simdi dikkatimi cekti suan 18 lerdesin ve istedigin kilo gelince 16 larda olcan, cok zayif oluyon ama öyle aslinda 18 ideal kilon oluyor, yoksa boyunumu yanlis yazdin. boyun kacki???:uhm:

hoşgeldin canım
dikis makinesinden anlayan varmi ya suan kendime bir elbise dikiyorum yarin kina var orda giycem, ama makinem sapitti dikimiyor.
altan gelen ipi yakalamiyor, simdi camdan firlatcam makineyi, ya anlayan varsa anlatsin lütfen acilll
benim makinede bi ara öle yapıodu her biyerini söktüm iice yağladım filan ama yine devam etti tüm gün makinayla uğraştım sonunda yaptım
masuran bozulmuş olabilir canım onu değiştir veya iğnen filan eskimiş olabilir ,gerginlik ayarınada dikkat et işin aceleymiş inş. biranönce halledersin

takma dicem ama daha ilk günden serdin sende aylin yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bence yinede cok iyiydii, yoksa ben genelde 3 dilim pizza yerim, siz dediniz yavas yavas basla diye hehe

tamam ablam aklinialirimsmile

Günaydın herkese
bende sizinle dün yediklerimi paylaşıyım

Kahvaltı
3 salatalık ,kk'dan biraz fazla peynir
(ekmeğimi yanıma almayı unutmuşum geç kaldım çünkü işe,domates'imde kalmamıştı evde)

Öğle
Yarım tabak Taze fasulye,salata ve ayran

Akşam
2 fındık - 3 badem - 4 tane yer fıstığı
4 kuru kayısı

Su: 3lt - 2 kupa yeşil çay

ılıksu kayısı
kepekli tost ve ince dilim b peynir
yeşil elma
tavuklu salata 2 dilim ekmek
ara 7 tane çilek yağsız süt
akşiam 2 kaşık ciğer 7 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek
ara 7 tane erik

30 dk yürüyüş 12 bardak su 2 kupa yeşilçay

bunlar dünkü yediklerimdi

günaydinn ben kahvalti yapmadim dahaa

Günaydın kızlarr...

Bitanem inş makineni yapabilirsinde işin yarım kalmaz .Ne zaman acil bişey olsa bi aksilik çıkar zaten .

ızlem hep gül canım .yolun butaraflara düşerse bende beklerim canım kaydirigubbakcemile5

Burçin sen kahvaltıdan öncemi içiosun kahveni bacım yaa bilmiyorumkismile Bi ara bunun zayıflattığını duymuştum ama ben aç karna hayatta içemem yapamadım o yüzden ..

çağlayan yaa menüne baktımda araların nerde senin güzelim çok az değilmi o yediklerin akannehir

baharnaz ve aylin sizede afiyet olsun kızlarr opuyorumnanaktan

2 gündür kahvaltıda ceviz ve kuru kayısı yiyorum sadece canım başka hiç bişey istemiyor yaaa ..

2 tam ceviz _ 4 kuru kayısı - 1 bardak ılık su eşliğinde

kahvaltının yerini tutarmı sizce kızlar yaa .bu ara kabızlığım var ne yesem şişkinlik yapıyor =(

[COLOR="Magenta"]yok canım normalde aç karnına içmiyorum son 3 dört gündür aç karnına içmeye başladım...
eskiden bekarken gözümü açar açmaz kahveye koşuyordum aç karnına içmek çok hoşuma gidiyor yaaa eski huyuma geri döndüm sanırımm..
[/COLOR]

bence 1 dilim peynir ve 1 dilim ekmek yemelisinn yanında tülaycımzemuszemus

bende kahvaltımı yaptım kızlar,,,

1 yumurtayla kaşarlı menemen,,domates,salatalık,yeşil biber,1 dilim ekmek

bende kahvaltımı yaptım hergün tartılasım geliyo ama artık haftada bir kere cumaları tartılcam daha iyi artık bide bişey dicem mesela aç karnına tartıldığımız kiloyla tok karnına tartıldığımız kilo aynı değil hangisi gerçek bence açken ama siz hangisini baz alıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…