herkese günaydın...ben bugün biraz geç kalktım malesef..1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, diyet dil peyniri ve 1 dilim kepekli ekmek yedi. yanında da mate ve yeşil çay karışımını içiyorum...birazdan paten kaymaya çıkıcam..bu arada geç kalktığım için öğle yemeği yerine 1 elma yiyicem...
jeonil inş canım bence çok iyi gidiyorsun 11 kilo gitmiş durmak yok yola devam :)
bugün yediklerimi simdiden yazsam bisicik olmaz gabaa:)
sabah: bir dilim kepekli ekmek dom ve sal
ara: -
ögle: pirinc lapasi
ara: (spor dönüsü) bir elma
aksam: hmmm lapaaa :)
ara: 3-4 kuru kayisi
toplamda 3 litre su icerim bugün ve 3 bardak bikti cayi:)
valla inş kurtulcam bu kilolardan hepimiz tabi saol canım destek için güzel güzel giyinmek için sabırsızlanıyorum hiç bişeyi yakıştıramıyorum kendimee
bende cnm bi tane short aldim kendime 38 beden onu giycem
ve beyaz bir bikini
bende isterim banane :)) şimdiden listemi yapsam ne :uhm:
bye byeeee kuzuukızlar bye bende çıkıyorumm byeeee
bitanem canin sagolsun
shortun aysini bulamam almanyadan almistim ama
bikinin aynisinda alirim:)
bizimde antalya-colaklida yazligimiz var geldimde giyeriz beraber:)
sanada günaydın canım kepek değil tam tahıllı çavdar ekmeği vs öneriyo doktorlar çünkü kepek uzun süre sonra kabızlık yapıyo ve şişiriyo ben çavdar yiyorum çok memnunum sana iyi paten yapmalar benim için de yap:hooray:
canim bilmiorum bende bugün ilk defa denicem, belki bi faydasi olur ayrica cokta kötü bisi degil:) insanlar neler yapior kendine zayiflamak icin
denemekte fayda var die düsündüm
ben bugün basladim sabah tartildim 86.8 dim bakalim iki günün sonunda kac cikcam,persembe sabah bildirim kilomu, ise yaramazsa bile ac kalmadim ya :) alt tarafi yagsiz tuzsuz pilav yedim:)
he canim ödem attiromus. özelikle regl döneminde yapilmasi gerekiormus, bende su an regl görüyorum bi deneyim dedim:)
mujuk sonucu bildirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?