80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanada günaydın canım kepek değil tam tahıllı çavdar ekmeği vs öneriyo doktorlar çünkü kepek uzun süre sonra kabızlık yapıyo ve şişiriyo ben çavdar yiyorum çok memnunum sana iyi paten yapmalar benim için de yap:hooray:

caım sana cvp vermeye hep geç kalıyorum sana iyi sporlar bende birazdan kızım gezmeye götürücemm buda beim için spor fırsatıı kusura bakma görüşürüzzkaydirigubbakcemile2

valla inş kurtulcam bu kilolardan hepimiz tabi saol canım destek için güzel güzel giyinmek için sabırsızlanıyorum hiç bişeyi yakıştıramıyorum kendimee

hepimizde var aynı dert.. Bide annem saolsun benden zayıf olduğu için sürekli nispet yapar offf offff yakışıyo giysin ne yapalım delikafadulden

zayiflayinca giymek istedigimmm..... dar paca pantolonlar oluyoryaaa..... zayif kizlarda cok güzel duruyooo... bende giyorum ama balina gibi bacaklar var :) cok kötü durmuyo ama kalca cok bende... bacak üst kisim...
aslinda kendimden cok sikhayetci degilim, sisman da degilim öyle, ama kilom fazla...
düsünsenizee, biri istemeye geldi pat evleniverdimm... bu 88 kiloylaa ben nereyeee cocuk dogurcam aman allahim, ozaman olurum 100 kiloooo bu istahla,......
cocuk dogurabilmem icin en fazla 75 den yukari göstermemesi lazimmm.......
neleri düsünüyorum hahaha :)

ben ögle tatiline cikiyorum ablalar, 45 dk sonra burdayim byby

bende artik bi tepikleyim kendimi sporuma gidim:)

giderken ve dönerek arkadasin evine ugurycam anahtari bana verdi
bulasik makinasini calistramamis onu calistirim dönüstede kapagini acim kokmasin:)

moonshine keske burdada paten kayacak güzel yer olsa:)
ancak üniv icinde oda haftasonu olmadi sürece cok kalabalik oluor
fazla düz yol yok, olsa bile nedense burda garip garip bakiolar:)
benden önce burda paten kayan kiz bende görmedim ama gayet normal bu yaa :)
ayrica sehir cok kalabalik eskisehirli söförler sagolsun cok cilgin kullaniio paten kaycak yer yooook
oooof:) sirf bu yüzden almanyaya döne bilirim haaa *abarttim kanimca*

kızlar sizde boy da var galiba benim 1.62 damyuvarlağı oldum çıktım valla zayıflamam lazımmmmmmmmdelikafadulden

tavsiyen için teşekkürler..tamam senin içinde yaparım pateni :lepi:

kızlar selam, bugün misafirim var, bir toplantıya gitti hemen menümü yazayım dedim, ben de çıkıcam az sonra.
sabah:1 dilim kepek ekmeği, 2 dilim salam
öğle: kepekli kaşarlı tost+ayran
ara: elmalı soda
akşam: dışarda yiycez ama söz kaçırmıycam, muhtemelen çorba ve köfte yerim ekmeksiz.
ara: 5 tane çilek
3 lt. suyumu ve 2 fincan yeşil çayımı da içicem.
hepinizi öpüyorum.

tamam canım bende merak ettim yap bakalım nolacak sonuç ama o giden kilo yag olmayacak bunuda biliyon deyilmi sadece vücütan su atmış olacan onuda maydonoz suyu içerekde yapa bilirsin sadece bir öneri ben hafdada bir kilo vermeye kendimi ayarlamışım ondan ben sizler gibi özel diyetler bişeler uygulamıyom sadece ekmek tuz şeker kısdım önüme gelen herşeyden yiyom hamur işi abur cubur hariç gerçekden her hafta bir kilo gidiyor.yavaş gidiyor ama benim acelemde yok yavaş gidincede kalıcı oluyor çok öpdüm seni canım ben hevesini kırmak isdemedim kusra bakma kızma bana olurmu:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…