80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sirkeli suya bal koymuyorum ben
birde günlük 1 bardak yeter degilmi
1 çb sirkee

herkese günaydııınnnn opuyorumnanaktan geçmişi oku oku anca bitirdim ne çok kaynatmışsınız

selmacım paylaşımın için teşekkürler çok güzeldi hemen ekledim mailime. opuyorumnanaktan

kaptancım bu cuma günü kilo bildiriminden sonra bende inşallah ekleyeceğim resmimi

tülaycım sevgili ortim takma kafana 6 aydır olsun bu kadarcık kaçamagın hiç sıkma o güzel canını sen o 400 kaloriyi bırak 2 katını bile yakarsın guclubacismile

Günaydın arkadaşlarrr ...

Asuhata içime şüphe düştü şimdi eyvahedigeldismile ya hamileysem ne yaparım yaa senağlama hemen test almam lazım hemen ..

kızlar size bişey soracam şu leslie ile yürüyüş nasıl oluyor anlatırmısınız merak ettimde.....bilen varmı???sanırım tülay sen biliyordun..

kızlar şu talihsiz ayakkabımı degiştirdim

2 tane ayakkabı aldım ama ikisine keten almışım eve gelince aklım başıma geldi biri beyaz biri siyahh

acaba birini degişik mi alsaydım diye düşünüyorum şimdi ekşmde filan giyebilirmiyim acaba keteni

banu canım ben sirke filan içmiyorum, 2 kocaman su bardağı ılık su içiyorum herşeyden önce, 2 kayısı yiyiyorum üstüne 2 koca bardak ılık su içiyorum sonra kahvaltıyı hazırlayana kadar 10-15dk geçiyor bebekle ilgilenirken iyi oluyor, kayısı bitmiş bugün, 2 çay kaşığı dövülmüş keten tohumu attım ağzıma zor geldi yutarken napim boş geçirmek istemedim guclubacismile bana sirke içmek çok zor geliyor

herkeze günaydın ben dünki menümü yazıyım sabah 2dlm tahıllı ekmek biraz kaşar 1 yemek k sğı reçel 2 çatal yumurta öglen 2 kepce tarana 2 catal makarna 1 dlm ekmek ara 8 erik akşam 1 kpçe tarana 1 kepçe taze fasulye salata azım mantar kaçamak 2 küçük kare çukalata , ya ben akşamları kaçırıyorum biraz sanırım

izlemcim
göbegim var benim ya onu eritmek için içmeye başladım tekrardan
bende şöle yapıyorum
sabah kaysı ve yarım bardak süt içip gidiyorum yürümeye
gelince ılık isrkeli su içiyorum 10 da kahvaltı yapoyorum

yani kahvaltıdan sonraki ara da yediklerimi sabah yürümeye giderken yiyorum çünkü çok acıkıyorum
acaba sabah sütünüdemi kaldırsam su mu içip gitsemki

Sabah:
Sucuklu yumurta
ekmek
çay
peynir
reçelde vardı ama yemedim =D daha doğrusu yemeyi unuttum! =D

Ara: 15 erik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…