80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Urfalıdan mezar ziyareti:))))

Urfalının Biri Mezarında Yatan Babasını Ziyaret ediyor:

Babo nasısan, eyimisen?
Gene Fatihayı gaptın, keyfin yerinde.
Oraları bilmem amma...
Buraları bura olmaktan çıhmış gayri.
Mezarıydan galksan,gafayı yersen.
Öldüğüye sevinirsen.. .

Sıra geceleri bitti artık.
Şindi Bitliste beş minare de yok.
Hasangalasında caketim de galmamış.
Hem Urfa dağlarında ceylanlar da gezmiy.
Herkes: Şak-şuka, şaka da - şuka söylüy...

Ne mırranın, ne de gayfenin dadı galdı,
Gayfenin neslisi çıkmış, südü de içinde.
Gaçak çay da hepden gaçak olmuş,
Sallama içiyler..
Ahhh.. Şu gavur icadı televizyon yokmu?
Tam üç tene eve aldım,gene de acans dinliyemiyem.
Gumasının yüzünden gocasından ayrılan böyük gız,
Yaseminin penceresinden bakmazsa göremiymiş.
Öbür oğlan Gurtlar Vadisi.
Hele o güççüğü yokmu ? Sen görmedin.
Saçını hep Amerikan kesdiren,
Gözü , gulağı oynuy namıssızın.
Acun Firarda diy, başka bişey demiy
Turizm dersine eyi geliymiş.
Valla yalan,
Mahsadı çıbıldak garılara baha...

Torunun Şehmuzla iftihar etmelisen,
Aletirik Mehendisi çıktı.
İş bulamadı, galdırım mehendisiyem diy.
Galdırım da yok ya, çamırlarda debeleniy, duruy...
Babo bi de telefon çıkmış,minnacık.
Şalvarın cebine on tene sığar şerefsizim.
Tele-fon amma teli,meli yok.
Eyi bişey de çok yalan söylüy.
Ben Siloyu tarlada görüyem,
Aradığın gişiye ulaşılmıy diy.
Ancaaa foturaf bilem çekiy vallaha...

Bu cümma rühuya hatim indirecektik;
Mevlüt Hoca nazlanıy,boğazı ağrıymış.
Yoh gendini üçaylara hazırlıymış...
Eve iki tene CD göndermiş,
Bunuyla gırk hatim iner demiş.
Eh..Sen de bunuyla idare edersiy.
Dünya işleri bitmiy.
Şindi bana müsade;
Aşağı kepir tarlaya gidiyim.
Golf oynuyacağım da...

:):):)

kimsecikler yokkk demekki herkes hedef kilosuna ulaşıp mezun olmuş ne güzelll :lepi: sırnaşık şey

hayalini bile kurmak ne güzel kızlarr boshayallersmile gerçek olması imkansız değil Allahın izniyle inşallah

ben buralardayım denizicm içtigim bitki çayları çogaldıda ne yapsam diye düşünyorummm

bu günki menümü paylasayım sabah kepekli kasarlı tost domates salatalık recel birazckta ögle yarım tbk taze fasulye çoban salata 3 kasık yoğurt 2 dlm kepek ekmeği akşamada haslanmış paatates düşünüyorum bide salata

selam kızlar

selma paylaşımın için tşkler canım bu arada nasıl oldun

aylin hadi bakalım bir daha pes et klava: gencecik kızsın bu kilolar olmuyor canım

adatoprak boyum 1.64 canım

nalcy ben leslie sansone ile yürüyorum normalde dışarda yürüyorum ama haftada 1-2 kez hatta daha fazla evde de yapıyorum acayip vücut toparlıyor indirebilirsen indir çok iyi yani

bitanem lahana kolay kolay bozulan birşey değil yinede bozmadan tüketmeye gayret et canım

masumm ikiside keten olmasa iyiymiş canım yinede güle güle kullan

elimpia olsun canım sen ve ben bu kararlılıkla bu işin ve öteki işin yerimseniben üstesinden geleceğimize inanıyorum
bende eskiden çok krize girerdim regl döneminde ama şu sıralar o kadar girmiyorum

bende şimdi form çayımı içtim ayyy bu ege beni hiç oturtmuyor yaa nerde zarar ziyan var orda ((

hadi aylin bu sefer olucak olumunekankayizsmile

evet olucakkk busefer basaricamm

aylin hadi bakalım bir daha pes et klava: gencecik kızsın bu kilolar olmuyor canım

yok pes etmicem abla......

bitanem16 cnm sen weight watchers yaptigini söylemistin. bugün o konuyu arastirmaya basladim, hatta points listesini drucken yaptim yani yazdirdim google den buldum...
ise yariyormu ya? sence weight watchers treff lere gitmelimiyim, yani toplantilara?
sende o liste vari, puanli liste?

nalcy ben leslie sansone ile yürüyorum normalde dışarda yürüyorum ama haftada 1-2 kez hatta daha fazla evde de yapıyorum acayip vücut toparlıyor indirebilirsen indir çok iyi yani

bu leslie sansone yu youtube dan baktim cok hosuma gitti, fitnes salonundada yapiyoruz kurslarda. ama evdede yapabilirim valla.
nerden indirebilirim, indiren varmi?

tülay 2 tane arkadaşım spiral ile hamile kaldı

benimde iki arkadas vardi ikiside hamile kaldi ama düsük yaptilar sonra

bence ac ac spor yapmasi daha zor, ben gece sene sabahlari arkadaslarla bisiklet sürüyordum, her sabah kahvaltimi yapip cikiyordum yoksa birbucuk saat süremezdim, insanin enerjisi tükeniyor. spor dan gelince de bir bardak kahve iciyordum bol cada su tamam. kendi bile fark edebilirsin kahvalti yapip gittiginde daha dinc oluyorsun. hatta yürüyüs süreni bile uzatabiliyorsun, ama gine de kendin bilirsin

komokmis begendimkaydirigubbakcemile3

canim ben tam tamina uygulayamiyorum, ama uyguladigim zaman 15 kilo vermistim.
eger puanlarini gercekten tutabilirsen, önce tabi allahin izniyle ama kesin bak kesin diyorum zayiflarsin. treff lere gitmene gerek canim ben sana yardimci olurum. oraya ilk basta puanlari ögrenmek icin gidiyolar sonra ayni burdaki gibi kendilerini motive etmek icin. yani gerek yok. zaten belirli bir zaman sonra cogu puanlari ezeberliyorsun.

lütfennnn yardim ett...... bir liste buldum ve onu drucken yaptim... bugünkü yediklerimi hesapladimm....

23 puan yeme hakkim var sanirim...
yaziolardi nasil hesaplandiigni

bak sana aylin eger sende weight watchers baslamak istiyorsan beraber baslayalimmi, birbirimi motive ederiz hem. ama durchziehen yaparsak.

tamam diyorsan simdi basliyoz bende simdi ona göre yemek pisircem. ama simdi den söylim yarin aksilik iste malesef günüm var ama söz kacirmak yok

lütfennnn yardim ett...... bir liste buldum ve onu drucken yaptim... bugünkü yediklerimi hesapladimm....

benimde yanlis hatirlamiyorsam 20 puan di hakkim. zaten zayifladikca az yememiz lazim, ve önemli olan iste bütün puanlarini yemen gerek yok ben günde 15 puanla doyuyorum fazlasina gerek yok diyemessin mecbursun puanlarini yemege.

yoksa bir kac hafta verirsin ondan sonra bi daha vermessin

valla varimmmmmm kaydirigubbakcemile2 erfahrung yapan biri lazimdi banadaa.... alman sitesine üye oldumm ama aksamlari ne pisirecegimi bilmiodumm

simdi cikmam lazimm...

askum geldii :))
mail aticam sana, bana mail attt, is yerinde giremiomm burayaa... mail yazmakla devam edelimmm by

tamam canim ama bak simdiden itibaren basladik unutma

aksama girbilirsen gel belki bende aksama burda olurum

bu leslie sansone yu youtube dan baktim cok hosuma gitti, fitnes salonundada yapiyoruz kurslarda. ama evdede yapabilirim valla.
nerden indirebilirim, indiren varmi?

ben indiremediğim için arkadaşım indirdi bana canım 10 tane cd değişik millerde değişik hareketler var bi tanesinde de yemek filan yapıyor kadın ben genelde 45 veya 52 dk olanlarla çalışıyorum süperr bence yürüyüşün yanında yapılırsa vücudu toparlaıyor bende öyle oldu yani

masumm sanrım meşgulsün
motivasyonunu düşürme canım bebişlerini kucaklayıver keyfin yerine gelsin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…