80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neden keyfin yok canım noldu?

çocuklar çok mızmız sürekli bi aglama sesi var evin içinde ııııııı ıııııııı diyee e

yemek yemiyorlar hiç bir işimi bitiremiyorum

üstelik bende hastayım grip oldum regli oldum dinlenemedimm

dinlenmedikçe sinirleniyorumm

offf böyle işte baharrr

ÇOCUĞUNU ÖYLE KARŞILA Kı;
Eve geldiği zaman en güzel yere geldiğini hissetsin...

EŞıNı ÖYLE KARŞILA Kı;
Yanına geldiği zaman, en doğru insana kavuştuğunu hissetsin...

ANNENı ÖYLE KARŞILA Kı;
Doğumunda ki ağrıları lezzetle takas etsin..

FAKıRı ÖYLE BıR KARŞILA Kı;
Ona serdiğinden büyük bir dua sofrası sersin..

ZENGıNı ÖYLE KARŞILA Kı;
Gönlünü gördüğünde,kendi gönlünün fakirliğinden kahretsin...

allah şu twish-shape yi yapayım dedim hani adım atar gibi yapıyosunuz ya çok zor geldi yaa 5dakşka zor yaptım, salona televizyonun karşısına koydum arada bir üstüne çıkmam lazım artık hızlandırmam gerek

güzel sözler cnm gerçektende

tamam canim ama bak simdiden itibaren basladik unutma

aksama girbilirsen gel belki bende aksama burda olurum

burdayim canim... sabahtan öglene kadar yedigim seyler 13 puandi...

aksam bir kagse domatesli sehriye corbasi yedim, ve 2 but haslanmis tavuk iste, 2 kücücük patates yaninda... az öncede 1 salam attim agzima... sende toplam 23 puan olmusmudur? elma da zaten puan yok. cnm sende msn varmi?

bendede olsa ne iyi olurdu vallaa

nihalll hala gelmedi resimlerin, bekliyorum haaa...

hakikaten abla ya benden baska kimse eklemedi resim. sen haric

Son düzenleme:

22.5 puan olmus canim. yok ya bende msn yok canim, bilerek kullanmiyorum, zaten sürekli internetin basinda oturan biriyim msn kullanirsam hic kalkmam, anliycan kendimi firenlemek icin kullanmiyorum. senin mail adresine mail atarim benim mail de sana gelmis olur böylelikle sikca konusuruz.

ben bide daha yeni regl oldum, yani anliycan bu haftadan hic umudum yok, ama olsun diger hafta icin hazirlik olur insallah. bak ben pes etmeye gidersem hemen durdur beni ha, bende aynisini sana yapayim ok mi?

nasil hesapladin simdi sehriye corbasini ve tavugu?????

seninde benden bi farkin yokki laelaelaelaelae sende cok az vermisn... SIKICAZ KENDIMIZI ok miii

tmm mail at gelsin bana.. yarin bütün gün yazarim artik maill

bitanem16 benim bi fikrim var....... böyle bir konu acabiliriz aslinda... o listeyi yavas yavas türkceye cevirsen ve ecxel tabela da kayit etsen... olurmu ki acaba? burdakilere de ögretebiliriz belki... grup haline geliriz... puanli diyet diye... burdanda ayrilmayiz tabikide... ama öle bir konuda acabiliriz yapmak isteyenler icin...

Bugünkü yediklerimi yazayım
Sabah;1 dilim kepek ekmeği,domates,roka,bir kaşık lor peyniri
Öğlen;3 tane bisküvi
Akşam;2 kepçe mercimek çorbası,3 y.kaşığı taze fasulye,2 y.kaşığı bakla,2 y.kaşığı yoğurt,salata
Ara:1 bardak form çayı,3-4 tane fıstık,3-4 tane leblebi,1 salatalık-6-7 tane erik

slm seninle tanismadik galiba. güzel menü. yas kac canim?

ayyyy yoruldum valla bugün cnm çıktııı

menümü yazayım

sabah
yarım bardak süt
3 kaysı

kahvaltı
sirkeli su
1 yumurta
peynir
zeytin
yeşillik
dom.sl.
1 ekmek
2 lokma patatesli börek

öglen
1 kase çorba
patlıcan yemegi
salata
1 dilim ekmek

ara
8 çilek
4 kaşık yogurt

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1elma

2lt su
4 fincan çay
1 saat yürüyş
100 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…