ay ölemi :) ben 20, kilo dahada büyük :)
aynen ya ben böyle küçükkende 14 yaşındaydım hep diyet yapıyodum 6-7 kilo veriyodum bırakıyodum tekrar alıyodum geçendede ben böyle 85 kiloyla diyete başladım 77 ye düştüm tekrar aldım ama bu sefer 70 e inmeyi planlıyorum inşallah olurda korurum bide boyumda 173 benim ondan gene çok çok kilolu gözükmüyorum
bende senin gibiydim ve halen böleyimm
inşallah vericez bidaha almıcaz bende diğer yaşıtlarım gibi zayıf olsaydım ne olurdu ya neyse ümitsizlik etmemek lazım ama benim kilo almamın tek sebebi geceleri yatmadan önce aynı akşam yemeği yer gibi yemek yemem oldu akşamdan kalan yemekleri yiyodum ne varsa ama artık yemiyorum en zorlandığımda o oldu
bana cok az geldi sanki ya bukadar yetmezdi bana hele öglen pek zor hic birsey yemedenablalarım mönülerinizi okuyorum öğlenleri daha ağır akşamları daha hafif yiyorsunuz sanırım sizce doğrumu köfteli falan ben et yemiyorum hiç o yüzden köfte tavuk ızgara falan hiç et türü yemiyorum yesem onlar tam diyetlik tok tutar kaloriside az neyse
bende neler yediğimi yazayım bugün
sabah
bir lavaşın çeyreği,domates,roka nane,bir yemek kaşığı lor
öğlen hiç birşey
akşam;4 yemek kaşığı taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği 2 yemek kaşığı kısırı salatayla karıştırdım yedim
akşamdan sonra;1 bardak form çayı,1 elma 5 lokma karpuz 4 tane erik
canim rahatsa varsin iki tane aynisindan olsun kiyafete göre degistirirsin bi onu bi onu, rahat ayakkabi bulmak mesele kendin biliyorsunkızlar şu talihsiz ayakkabımı degiştirdim
2 tane ayakkabı aldım ama ikisine keten almışım eve gelince aklım başıma geldi biri beyaz biri siyahh
acaba birini degişik mi alsaydım diye düşünüyorum şimdi ekşmde filan giyebilirmiyim acaba keteni
bendende iyi aksamlarherkese günaydıııınnn iyi güzel günler diliyorum...
evet olucakkk busefer basaricamm
yok pes etmicem abla......
bitanem16 cnm sen weight watchers yaptigini söylemistin. bugün o konuyu arastirmaya basladim, hatta points listesini drucken yaptim yani yazdirdim google den buldum...
ise yariyormu ya? sence weight watchers treff lere gitmelimiyim, yani toplantilara?
sende o liste vari, puanli liste?
Bugünkü yediklerimi yazayım
Sabah;1 dilim kepek ekmeği,domates,roka,bir kaşık lor peyniri
Öğlen;3 tane bisküvi
Akşam;2 kepçe mercimek çorbası,3 y.kaşığı taze fasulye,2 y.kaşığı bakla,2 y.kaşığı yoğurt,salata
Ara:1 bardak form çayı,3-4 tane fıstık,3-4 tane leblebi,1 salatalık-6-7 tane erik
ayyyy yoruldum valla bugün cnm çıktııı
menümü yazayım
sabah
yarım bardak süt
3 kaysı
kahvaltı
sirkeli su
1 yumurta
peynir
zeytin
yeşillik
dom.sl.
1 ekmek
2 lokma patatesli börek
öglen
1 kase çorba
patlıcan yemegi
salata
1 dilim ekmek
ara
8 çilek
4 kaşık yogurt
akşam
1 kase çorba
salata
ara
1elma
2lt su
4 fincan çay
1 saat yürüyş
100 mekik
aynennnnnnnnnnnnnnn :)
ben en son 4 de yedimm acimmm
ben 4 te yesem şimdiye ölürdümben sabah yemesem öğlen yemesem dururumda akşam yemesem duramam ben böyle gece yemeye şöyle başladım babam eskiden işten 11de gelirdi annemde aynı akşam yemeyi gibi hazırlardı ablamlarda bizde geçerdik sofraya şimdi böyle oldum ablamlarda şişman ama küçük ablam zayıf ya ama çok değil genede benim kadar değil 70 kilo
o kötü iste yaaaa... mesela bu hafta babam aksam vardiyesinde. yani 3 de gidiyo gece 1 de geliyor. ben uyumus oluyorum.. yemek pismio. ama haftayaa aksam 8 de gelio yencek bende odama kacacammm
arkadaslar bende bugünki menümü paylasayim
Kahvalti:
1 dilim kepek ekmek
1 yk recel
1 barcak yesil cay
1 elma
Ara:
1 elma
Ara:
1 sekersiz sütlü kahve
Öglen:
1 kase mevyali, yogurtlu müsli (acaip kalorili birseysimdi gördüm daha)
Ara:
1 kepekli ekmek üstünde böyle yulaf falan vardi (brötchen)
Ara:
1 sade sondurma Mc Donald's dan
Aksam:
büyük kase salata
200 gr tavukgögüsü izgara (gramajini pek bilemiyorum ama sanirim 200 falandir)
4 tane cig sarma
1,5l su
1l bitki cayi
bir kac kasik keten tohumu (bagirsak sorunu cekenlere tavsiyem)
sizce nasil ?
ben stuttgartdan, hepinizde uzaksiniz yav banaseyhancim ben gelsenkirchendenim... sen? yas kac
saol canım benimde boyum 173 menümün az olmasının sebebi okula gidiyorum ben öğlen yemiyorum okulda yesem hep abur cubur ben ondan yemiyorum öğlen bende tartıldım bugün ya tutamıyorum kendimi tartılıyom haftada 2 kez oluyo bugün 81.2 çıktım ama perşembe günü arkadaşıma gitcem birsürü yicem orda bütün diyetim bozulcak ama ben genede ölçülü yemeye çalışcam ya yaa çok zor bu diyet
sen bana az yiyon demişin ama sende çok yiyon sayılmaz hani dondurmayı çıkarsan tam iyiymiş ama olsun arada olur
aynen bende iradeli olcam çok yemicem yürüyerek gidip gelcem ya yediklerim erisin diyeokula bişey götürsem benle dalga geçerler ya ondan götürmüyom kantindende almak istemiyorum hep abur cubur zaten pek acıkmam hep böyleydim yıllardır alışıyo insan
anlamadim niye dalga gecsinler? evden yemek getirmek ayipmi? valla unide kocaman profesörler kimi zaman kendi yemegini evden getiriyor
canım böyle şeyleri takıntı yapmamak lazım. Düzenli beslenmek daha önemli. Hiç birşey olmasa bile bir elma falan götürebilirsin, Yada bir kaç salatalık. Ama ben yanında bir dilim kepek ekmek falan yerdim mesela peynirli falan. Yemeden kafamı çalışır canımyaaa öylemi aslında götürsem bişey demezlerde bana öyle geliyo liseye gidiyom ya ben götürsem ne götürürüm acaba yardımcı olurmusun
nasil hesapladin simdi sehriye corbasini ve tavugu?????
seninde benden bi farkin yokki laelaelaelaelae sende cok az vermisn... SIKICAZ KENDIMIZI ok miii
tmm mail at gelsin bana.. yarin bütün gün yazarim artik maill
bitanem16 benim bi fikrim var....... böyle bir konu acabiliriz aslinda... o listeyi yavas yavas türkceye cevirsen ve ecxel tabela da kayit etsen... olurmu ki acaba? burdakilere de ögretebiliriz belki... grup haline geliriz... puanli diyet diye... burdanda ayrilmayiz tabikide... ama öle bir konuda acabiliriz yapmak isteyenler icin...
yaaa öylemi aslında götürsem bişey demezlerde bana öyle geliyo liseye gidiyom ya ben götürsem ne götürürüm acaba yardımcı olurmusun
anlamadim niye dalga gecsinlerki ben üniversitede okuyorum orda da seyhanin dedigi gibi profösörler in hepsi orda yemiyor, hergün hergün oranin yemegide yenmezki insanin ici almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?