canım böyle şeyleri takıntı yapmamak lazım. Düzenli beslenmek daha önemli. Hiç birşey olmasa bile bir elma falan götürebilirsin, Yada bir kaç salatalık. Ama ben yanında bir dilim kepek ekmek falan yerdim mesela peynirli falan. Yemeden kafamı çalışır canım
hihoyyytselam arkadaslar uzun zaman oldu gırmeyelı bu sıteye subat ayında 84 kılo ıle sandaloz sakızı eslıgınde rejıme basladım ben. 2 ay ıcınde 7 kılo verdımm 77 oldum. ama bır ay kadar rejıme ara verdım ama kılolarımı almadm. benım ıcın zaman kalmamsıtı cunku yaz gelıyor ve ben hala 65 lerı gormedım. eet sandaloz sakızıda etkılı ama yavas verdırıyor daha hızlı bırseyler olmalıydı. ve evet sonunda buldum
biber hapı
gunlerce gecelerce arastırdım. ve sonunda ıyı olduguna karar verıp aldım. cuma gunu basladım 77 kılo ıle bugun tartıldım yanı 4. gun ve şokkkk !!!:1shok:
75 kılo evet sadece 4 gunde 2 kılo ve daha ıcmem gereken 26 hap var.
sukurler olsun bole gıderse en cok 1.5 ayda ıdeal kıloma ulasırım. darısı hepınızın basına. opuyorumopuyorumnanaktan
hihoyyytselam arkadaslar uzun zaman oldu gırmeyelı bu sıteye subat ayında 84 kılo ıle sandaloz sakızı eslıgınde rejıme basladım ben. 2 ay ıcınde 7 kılo verdımm 77 oldum. ama bır ay kadar rejıme ara verdım ama kılolarımı almadm. benım ıcın zaman kalmamsıtı cunku yaz gelıyor ve ben hala 65 lerı gormedım. eet sandaloz sakızıda etkılı ama yavas verdırıyor daha hızlı bırseyler olmalıydı. ve evet sonunda buldum
biber hapı
gunlerce gecelerce arastırdım. ve sonunda ıyı olduguna karar verıp aldım. cuma gunu basladım 77 kılo ıle bugun tartıldım yanı 4. gun ve şokkkk !!!:1shok:
75 kılo evet sadece 4 gunde 2 kılo ve daha ıcmem gereken 26 hap var.
sukurler olsun bole gıderse en cok 1.5 ayda ıdeal kıloma ulasırım. darısı hepınızın basına. opuyorumopuyorumnanaktan
baharnaz slmopuyorumnanaktan
ORTİ SEN EN İYİSİ AYLİNLE ORTİ OL BENCE İKİNİZ DAHA İYİ ORTİ OLURSUNUZ...
ÇÜNKÜ HEM BEN SENİ FIRÇALAMAKTAN YORULDUM HEMDE SEN FIRÇALANMAKTAN....
ÖPÜLDÜN BYE...:umursamaz:
atomik bitanem wisper nalcy ooo ne kalabalık olmuş burası
kızlar nasıl gidiyor
ya bencede, ben sana bir hafta önce falan teklif etmistim sana, ben seni tutuyorum demistim, atladin büyük bir ihtimal.:1hug: senin le orti olmak güzeldi ama zaten ayni yerdeyiz görüsüyoz zaten yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?