80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet oda olabilir neyse zaten okullar kapancak yaza daha iyi olur sağlıklı olur yürüyüşte yaparım hem

hihoyyytselam arkadaslar uzun zaman oldu gırmeyelı bu sıteye subat ayında 84 kılo ıle sandaloz sakızı eslıgınde rejıme basladım ben. 2 ay ıcınde 7 kılo verdımm 77 oldum. ama bır ay kadar rejıme ara verdım ama kılolarımı almadm. benım ıcın zaman kalmamsıtı cunku yaz gelıyor ve ben hala 65 lerı gormedım. eet sandaloz sakızıda etkılı ama yavas verdırıyor daha hızlı bırseyler olmalıydı. ve evet sonunda buldum
biber hapı
gunlerce gecelerce arastırdım. ve sonunda ıyı olduguna karar verıp aldım. cuma gunu basladım 77 kılo ıle bugun tartıldım yanı 4. gun ve şokkkk !!!:1shok:
75 kılo evet sadece 4 gunde 2 kılo ve daha ıcmem gereken 26 hap var.
sukurler olsun bole gıderse en cok 1.5 ayda ıdeal kıloma ulasırım. darısı hepınızın basına. opuyorumopuyorumnanaktan

dün çok yoğundum.giremedim dünkü menümü yazıyım.
sabah
1küçük tost kepek ekmekle tabi
domates,salatalık
1fincan çay
ara
1elma
öğle:mercmekli köfte
domates.salatalık
1fincan çay
ara
1fincan sütlü kahve
akşam
salata
yoğurt
ara
elma
portakal
erik

hoşgeldin

günaydın arkadaşlar

biber hapından memnun olmayan çoktu bir topicte okumuştum canım bilgin olsun
burdaki arkadaşlarımız ek birşey kullanmadan sıksık genelde 6 öğün 3 ana 3 ara şeklinde beslenerek ve spor yaparak kilo veriyoruz yaşın kaç bilmiyorum ama sağlık her yaşta önemli

dün yediklerim
ılıksu kayısı
kepekli tost ve beyaz peynir
ara yeşil elma
öğlen tonlu lahana salatası
ara mısır patlağı
akşam 5 çiğköfte bol yeşillik

2 kupa yeşil çay 10 bardak su şekersiz çay ve 45 dk yürüyüş

unutmadan dün 1,5saat yürüyüş
2fincan yeşil çay
2,5 lt susositososito
maşallah 2gündür kaçamaksız devam ediyorum.inceldiğimi hissetmeye başladım.hihoyyyt çok mutluyum

günaydın kızlar....

ORTı GÜNAYDIN TATLIM NASILSIN DıYET NASIL GıDıYOR???
KIZ SENı FIRÇALIYA FIRÇALIYA, BOYA KALMADI BOYACI DÜKKANI AÇACAM SONUNDA....
:mymeka:

ORTı SEN EN ıYıSı AYLıNLE ORTı OL BENCE ıKıNıZ DAHA ıYı ORTı OLURSUNUZ...

ÇÜNKÜ HEM BEN SENı FIRÇALAMAKTAN YORULDUM HEMDE SEN FIRÇALANMAKTAN....

ÖPÜLDÜN BYE...
:umursamaz:

bende geçenlerde kurban bayramından 1 buçuk ay önce kullanmıştım 1 ay onu içtim 15 günde kendim yaptım 8 kilo vermiştim işte sonra normal yemeye başladım geri aldım verdiriyo ama sahte bence iyi bi hap değil sürekli susatıyo o iyi işte su içiyosun bol bol

ORTİ SEN EN İYİSİ AYLİNLE ORTİ OL BENCE İKİNİZ DAHA İYİ ORTİ OLURSUNUZ...

ÇÜNKÜ HEM BEN SENİ FIRÇALAMAKTAN YORULDUM HEMDE SEN FIRÇALANMAKTAN....

ÖPÜLDÜN BYE...
:umursamaz:

ya bencede, ben sana bir hafta önce falan teklif etmistim sana, ben seni tutuyorum demistim, atladin büyük bir ihtimal.:1hug: senin le orti olmak güzeldi ama zaten ayni yerdeyiz görüsüyoz zaten yerimseniben

günaydınlarrrrrrrrrrr

ay kızlar orti olayı yokki hepiniz takıldınız bu olaya ama orti morti yokk henüzzz

ya bencede, ben sana bir hafta önce falan teklif etmistim sana, ben seni tutuyorum demistim, atladin büyük bir ihtimal.:1hug: senin le orti olmak güzeldi ama zaten ayni yerdeyiz görüsüyoz zaten yerimseniben

ay canım ben zaten tek olarak birinciyim hepinizi geçtim önde ben gidiyorum...varmı bana yetişen hadi kızlar acele edin yoksam yenicem sizi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar giremiyorum bayadır kusura bakmayın umarım hepiniz iyisinizdir? ben pek dikkat edemiyorum ama nasıl olduysa 1kg daha gittmiş çok şaşırdım 5 gündür izmirdeydim ve otelde maşallah hiç dikkat etmedim.Ama arkadaşlarımı gördüm çok özlemişim hepsinii çok iyi moral oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…