80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

esim le konustuk belki eger islerini ayarlayabilirse bir haftaligina caprice gitcz ama belki, oraya kadar biraz kilo versem cok iyi olcak yaa

KUZUM TUĞBACIM SıZ AYLıNLE BERABER OLUN BELKı GAZA GETıRıRSıNıZ BıRBıRıNıZı NASIL OLSA BENıM GAZA ıHTıYACIM YOK BEN BENZıNLE ÇALIŞIYORUM...kaydirigubbakcemile3

demekki farkında olmadan yediklerini dengelemişsin ve bol hareket var tabiki moralde çok önemli

KUZUM TUĞBACIM SİZ AYLİNLE BERABER OLUN BELKİ GAZA GETİRİRSİNİZ BİRBİRİNİZİ NASIL OLSA BENİM GAZA İHTİYACIM YOK BEN BENZİNLE ÇALIŞIYORUM...kaydirigubbakcemile3

alsanaalsanasmile sen görürsün klava: az kaldı koşuyorum sana doğru

ÖDÜLLÜ KAHVALTI :uhm:

verdiğim kilodan dolayı diyetisyenim herşeyden yiyebileceğim bir kahvaltı ödülü verdi :))) ve yiyemedim herşeyden çok az gözlülük yapıp herşeyi hazırlamıştım halbuki
kepekli tosta alışmışım herhalde D

dün yediklerim

sabah
2 dilim kepek ekmeği
peynir,domates,salatalık,nane,maydonoz
5 tane siyah zeytin

ara
1 elma

öğle
1 tabak taze fasülye
salata

ara
10 erik

akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
salata
yoğurt

ara
10 tane kiraz

45 dk pilates
suyum malesef az 1 lt ancak içtim.daha fazla içsem artı yeşil çay içsem iyi olur (

bugün sabah
2 dilim kepekli ekmekle tost
domates,salatalık

öğle
şekersiz sade neskafe ve 5 tane küçük boy gofret (yanlış oldu biliyorum ama çok canım çekti)

HADİ KOŞUN BAKALIM NE GÜZEL KIZDIRIYORUM AMA SİZİ DEĞİLMİ HERHALDE KIZDIRIP KIZDIRIP HEPİNİZE HIRS YAPTIRTACAM....delikafadulden

yok canım kızmıyorum sadece takılıyorum geçen haftadan beri hırs doluyum zaten :teytey: sen öteki gençlere gaz ver şutarafagitti ihtiyaçlarını var :roflol:

yok canım kızmıyorum sadece takılıyorum geçen haftadan beri hırs doluyum zaten :teytey: sen öteki gençlere gaz ver şutarafagitti ihtiyaçlarını var :roflol:

HEP BÖYLE DEVAM CANIM BENDE AZ ÖNCE ŞU LESLİE YE BAKTIM NETTEN Bİ TANE VİDEO BULDUM ARTIK HERGÜN UYGULUYACAM.....YAZ GELİYORRR DAHA 8 KİLO VERMEM LAZIMMM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…