günaydınlarrrrrrrrrrr
ay kızlar orti olayı yokki hepiniz takıldınız bu olaya ama orti morti yokk henüzzz
günaydınlarrrrrrrrrrr
ay kızlar orti olayı yokki hepiniz takıldınız bu olaya ama orti morti yokk henüzzz
[ı]orta şekerli gidiyor canım sende nasıl gidiyor??ben daha şimdi kahvaltımı yaptım..[/ı]
Günaydın kızlar giremiyorum bayadır kusura bakmayın umarım hepiniz iyisinizdir? ben pek dikkat edemiyorum ama nasıl olduysa 1kg daha gittmiş çok şaşırdım 5 gündür izmirdeydim ve otelde maşallah hiç dikkat etmedim.Ama arkadaşlarımı gördüm çok özlemişim hepsinii çok iyi moral oldu:)
KUZUM TUĞBACIM SİZ AYLİNLE BERABER OLUN BELKİ GAZA GETİRİRSİNİZ BİRBİRİNİZİ NASIL OLSA BENİM GAZA İHTİYACIM YOK BEN BENZİNLE ÇALIŞIYORUM...kaydirigubbakcemile3
ii gidiyor canım bende 1 saat önce yaptım (ödüllü kahvaltımı :)) hehhe şimdi yeşil çayımı içiyorum
ÖDÜLLÜ KAHVALTI :uhm:
KUZUM TUĞBACIM SİZ AYLİNLE BERABER OLUN BELKİ GAZA GETİRİRSİNİZ BİRBİRİNİZİ NASIL OLSA BENİM GAZA İHTİYACIM YOK BEN BENZİNLE ÇALIŞIYORUM...kaydirigubbakcemile3
alsanaalsanasmile sen görürsünklava: az kaldı koşuyorum sana doğru
hava mi basiyon beni mi gaza getiriyon anlamadimkaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile nalcy kızmıyosun dimi canıjm
HADİ KOŞUN BAKALIM NE GÜZEL KIZDIRIYORUM AMA SİZİ DEĞİLMİ HERHALDE KIZDIRIP KIZDIRIP HEPİNİZE HIRS YAPTIRTACAM....delikafadulden
HANİ İKİNİZDE SÖZ VERİP SONRA PES EDENLERDENSİNİZ YA BELKİ BE
RABER OLURSANIZ PES ETMEZSİNİZ DİYE SÖYLEDİM O MANADA YANİ...zemuszemus
yok canım kızmıyorum sadece takılıyorum geçen haftadan beri hırs doluyum zaten :teytey: sen öteki gençlere gaz ver şutarafagitti ihtiyaçlarını var :roflol:
iyi ben o manada anliym
insallah zayifladiktan sonra, buraya geli gelmessineyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?