80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevgili arkadaşlar,inanın bu satırları yazarken ağlıyorum .verenler adına çok sevindim. fakat anlıyorumki benim için henüz doğru zaman değil.geçen zaman içinde kilom günlük değişti. daha önce hastalığımdan bahsetmiştim .şu ara sık sık doktora gittim konseyden beyin anjiyosu ve gerekirse ameliyat kararı çıktı.zaten kilom birgün 91,5 diğer gün 89.yani hastalığımdan dolayı fazla miktarda kortizol üretildiği için hergün kilom değişiyor .tabii stresinde rolü var.ben aranızdan çekiliyorum .belki daha sonra aranıza katılabilirim hepinize teşekkür ederim dualarınızı bekliyorum.müminin kardeşine yaptığı dua biliyorsunuz kabul olur .kilo veremezsenizde üzülmeyin. hiç bir şey sağlıktan önrmli değil.sizlerin moralini bozmak istemiyorum. sizleri takip edeceğim ....hoşçakalın

Son düzenleme:

:teselli:canim arkadasim cok cok gecmis olsun insallah iyi haberlerini aliriz
nolursun aglama sagligin herseyden onemli tabiki iyiles allahin izniyle bizleri bile gecersin sen kilo vermede
butun dualarimiz seninle olacak allah yar ve yardimcin olsun bitanem kendine iyi bak arada yazmayi unutma :teselli:kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:a.s.

canım öncelikle geçmiş olsun dediğin gibi önemli olan önce sağlık
inş. önce sağlığına kavuşursun sonra nasılsa gider o kilolar moralini yüksek tut canım benim moral her derde deva arkadaşım
dualarım seninle bizi unutma arada gel canım benim acil şifalar diliyorum:1hug:

bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
veremeyenlerde pes etmek yok kızlarr
kolay gelsin şekerlerrr

Selam arkadaşlar..
Perşembe dr.a gittim ama son zamanlarda ellerimde su toplar derecesinde sorunlar vardı,
onlar artık dayanılamayacak hale geldiğinden öncelikle onları gösterdim.
Stresten kaynaklıymış,iğne krem falan verdi.
Tabii diyetisyene gidemedim, bebekle o kadar uzun zaman hastanede kalamadım.
Önümüzdeki hafta çarşamba annem gelecek kalmaya, perşembe dr. a giderim ve sizinle burada paylaşırım.
Aderciğim benim bebek çok küçük sadece anne sütü veriyorum.
Sanırım psikolojik bir etkisi var, tatlı yemiyince sütüm gelmiyor.
Bu arada ben regl oldum ve tatlı krizim tavan yaptı.
Bugün biraz daha kendime karşı koyabildim, umarım artık bazı şeyler yoluna girmeye başlıyacak.
Kendimi sevmek istiyorum.
Bugün avm ye gittim ne güzel indirimler vardı.
Kıyafetler, aksesuarlar.
Ama hiçbiri yakışmıyor.
Vericez dimi?senağlama

arkadaşalr 85 kiloyum bende.ama emziriyorum.işin tuhaf tarafı emziriyorum diye ha babam yiyorum,yemezsem bebeğime haksızlık yapıyomuşum gibi geliyor.emzirirken zayıflayan annelere hayıflanıyorum.bu işin bi sırrını bilen varsa yazsın ne olur.psikolojim çok bozuldu.dışarıya çıkmak dahi istemiyorum hiç.kilolarımın kalıcı olmasından çok korkuyorum

bende kaçamak yapanlardanım malesef bu hafta en azından almadan kapattım Seraycım bende ne çekiyorsam tatlı sevdamdan dolayı..emziriyorum ve acayip tatlıya düştüm eskiden bu kadar sevmezdim şimdi bi gün yemeyim elim ayağım titriyor sanki belki de psikolojik bilemiyorum.Artık eski halimi bile özlüyorum(74 kg).,hiç bir kıyafet yakışmıyor,olmuyor nereye kadar.. Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum ve darısı veremeyenlere olsun yavaş yavaş hepsi gitsin inşallah

;5108600]Ader ............ 85..............83

Aslan8141 ............82..............80

Börtüböcek ............ 84..............?

Ecrin ............ 85..............?

Eylulce ............ 88..............?

Eylülce ............ 85.............83.5

Dilek86 ............ 89.............?

Duygu89 ...............88,5

Fguler ............. 88,9............88,4

fatunuz ............. 80

GAMZELİ ............. 85...............81.3

guide ............ 86...............?

güldemir ............ 81...............?

handerya ............ 85...............84,3

hidennisko ............ 84...............82

letafet ............ 88.................?

mineil ............. 81.................?

nuray_dyn............. 86..................85

ocean ............. 85..................?

periza .............. 88..................?

papatya_32 .............. 81...................?

pinarım .............. 85....................84

Paresnamka........86...................84

rose14 .............. 83,5...............83.5

raebzeh .............. 89..................88

silvara2 .............. 86..................85

serayy .............. 87..................?

sevgi-liebe .............. 89..................?

sarişinn .............. 84...................?

selma12 ............. 88,4................85.7

tiramisu1986............. 89,5...............88,5

tinkimi .............. 87..................85

vuslat2008 ............... 85.................?

yaylagüzeli ............. 84.................82,2

slm kızlar ben 2 gundur gıremıyorum we cok hastayım grıp ateş hep yattım yanı az önce tartıldım hoş az önce koca bı tabak corba we su içitim ilaçlarım war cunku we açtım malum hastayken pek yemek istemio insan ama 87.5olmusum yarım kg de corba we su olsa 87 olmusumdur :) hemen de kendıme yarım kg likpay cıkartıyom walla haftaya herseyın daha iii olması dılegıyle hepinizi öpüyorum............

Vallahi çok haklısın bende doğumdan önce pek zayıf değildim ama o kıyafetlerim bile olsa üstüme bin şükür...:çok üzgünüm:
Neyse geççek bu günler, hep böyle kalmıyacağız ya..

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN CANIM
stres yapma kendine önemliolan önce sağlıklı olmamız
canım benim acaba sütlü hafif tatlılar tercih etsen daha az kalorili bide canım benim su iç bol bol su da çok süt yapıyooo
aaa nedemek yaaa tabikide kendini sewiceksin olurmu ööle şey canım benim
herşeyden önce biz anneyizz hemde ÇOK GÜZELL aneeleriz
bu kilolar da gidecek hiç problem etme
kıyafetlerimizide alıcaz ne giysek olıcak üstümüze emin ol yeterki inan
sen acele etme bence zayıflama konusunda ama dikkat et kilo almamaya çalış canım benim haftaya bekliyorum o zaman bakalım dr ne diyecek untma bol bol su içiyoruzzzz
kendine iyibak bebişini öpüyorum tabii senide

canım öncelikle bebişini allah bağışlasın
yemekler süt yapıyoo ama su kadar değil su iç canım bol su içersen hem sütün olur hemde kilo almazsın
kalıcı değil tabikide bu kilolar ama üzerine eklenmedikce
moralini bozma sağlıklı günler diliyorum vede bol sütlüü

aman aman kimler gelmiş hoşgeldin adaş
bu tatlı merakı bizi mahvediyo zaten şimdi kızımın favorisi süt dilimi alıyoo anne tadına bak demiyomu gözüm dönüyo valla
olsun canım benim almamışsın nasılsa vericez bu kiloları bizimle doğmadılar yaa sonradan geldiler misafirliğe wede ben misafirin kısa oturanını sewerim uzun kalanını değil onun için en kısa zamanda gidecekler(bu arada yanlış anlaşılmasın sewdiklerim ömür boyu kalabilirler anladın sen onuu)

selam arkadaşlar.bende bugün lahana çorbası diyetine başladım .bakalım kaçgün dayanabilcem.normalde çorba çok gfüzel benim hoşuma gitti.tek sorun kahvaltının olmayışı.ben pek peynirsiz ve çaysız yapamam.sabah yapamasam bilke illaki ikindi akşam yaparım.dayanamıycak hale gelirse.sabah normal kahvaltı diğer öğünlerdede çorba yerim olmazsa.sizlerden deneyen varmı bu çorbayı ve diyeti.sonucu noldu gerçekten işe yaradımı.

canım arkadaşım bütün dualarım seninle Allah yardımcın olsun..

canım benim sağlıktan önemli hiç birşey olamaz...kilolarını sonrada verebilirsin..ilkönce tedavini ol ve daha sonra buişe başla..neyapalım canım,bende kendimi bildim bileli kiloluyum,10 senedirde 80 nin altına inemedim,ama sağlık olsun birgün mutlaka olucak...kendine iyi bak dr. larıının sözünden çıkma,kendini hiç üzme buna gerek yok..yaşamanın tadına var üzülmeklede birşey hallolmuyor...öptüm seni canım,....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

a.s.Lahana dieti yapacak arkadaşlara:bence yapmayın canlarım..ben yaptım ,6. gün öğürtü geldi zaten ve bıraktım.1,250 gr. verdim ama bıraktıktan sonra kıtlıktan çıkmışa dönüyorsunuz,kendinizi çok iyi frenleyebilecekseniz tamam yapın,ama diette yemediklerinizin acısını çıkarıyorsunuz benden söylemesi,metabolizma birden rahatlıyor ve yemeğe hücum...elde olan bişey değil,valla gün boyu ağzımın boş kalmasını istemedim,benden söylemesi,denendi ve onaylandı.....kaydirigubbakcemile5

günaydın güzel hafta sonu diliyorum mucxxx

günaydın adercimmmm

evet pınarım sana katılıyorum a.s o malum çorbaya 3 gün dayanabildim
kaçgün boyunca miğdemden ağzımdan kokusu geldi ayyy dayanamadım ben
şimdi lahana suyu deniycem akrabam çok güzel kilo vermiş birazdan mutfağa geçip 5 yaprak kaynatıcam canım sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…