80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar lahanamı haşladım suyunu içicem soğumasını bekliyorum
hadi gelin sizede ikram edeyim :1hug:a.s.

iyi akşamlar arkadaşlar.ben de uzun süre yapmayı düşünmüyorum zaten lahanayı.sadece şişliklerim var onların gitmesi için bi kaç gün yapcam.kesinlikle haklısınız.tadı benim hoşuma gitti.üstelik tuzsuz ve yağsız olmasına rağmen lşimon ve biberle çok ta güzel oldu.ama sorun tek gıdayla beslenme olması.yarında yiyip salı bırakıp normal düzenli yiyerek yapacağım diyetimi.öyle olunca hem sıkıcı olmuyo.hemde kilolar gidiyo.beni tuz şişiriyo.tuzu kesince otomatik olarak iniyorum hemencik.
lahana suyuna gelince gerçekten çok işe yarıyo ama burda eskisi gibi lahana gelmiyo pazara.küçük kuş gibi şimdikiler.oda hemen bitiyo.ama gerçekten çok faydası var.ben yapmıştım.şimdi sadece sabah ve akşam sirkeli ılk su içiyorum.

canım benim...
çok ama çok geçmiş olsun...
inşallah ameliyatlık bir durum olmaz...
her şeyin başı sağlık gerçekten de...
kendine çok iyi bak...a.s.

Takip ediyorum heeee, uğramıyor sanmayın.
Rölantide olduğumdan bişey yazmadım ama bekleyin beni dönüşüm muhteşem olacak....:lepi::lepi:

merhaba kızlar hafta sonu hiç uğrayamadım ama bugünden itibaren hızlı bir dönüş yaptım haftaya 83.5 la başlıyorum bakalım nasıl geçicek bu hafta herkes yazsın ne yiyor ne içiyor hadi bakalım bahara az kaldı hepimiz çıtır kızlar olalım:lepi:

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
ben yeni doğum yaptım 2 aylık kızım var
yaza kadar bu kilolardan yavaş emin adımlarla kurtulmak istiyorum
emzirdiğim için sıkı bi rejım yapamam
sabah aç karnına 81 kilo çıkıyorum ideal kilom 65 aslında bakalım yaza kadar inebilecekmiyi
m

arkadaşlar gündüz rejim iyi gidiyor yalnız akşam cok zorlanıyorum kacamak yapmamak icin siz neler yapıyorsunuz ben zor dayanıyorum iyi akşamlar

arkadaşlar gündüz rejim iyi gidiyor yalnız akşam cok zorlanıyorum kacamak yapmamak icin siz neler yapıyorsunuz ben zor dayanıyorum iyi akşamlar

haklısın canım akşamları zor geçiyor. Ben bu aralar akşamları meyveyle falan geçiştirmeye çalışıyorum daha da zor oluyor bol bol çay içiyorum kendimi oyalıyorum bir de akşam bol yeşil salata yersem soğanlı falan tok tutuyor beni...

Selam kizlar bende kilo problemimden yakinanlardanim ben 22 yasima kadar 49 kilonun ustune cikamazdim.Ne zman yurtdisina ciktim 58 kilo oldum.Evlendigimde 60 kiloydum ve de hamile kaldigim kiloda bu hatta hamileleiimin ilk 4.5 ayi kusmaktan hic kilo alamadigim gibi yemek yiyemiyorum diye agliyordum yemek adlari bile midemi bulandiridi.
Daha sonra kilo almaya basladim doguma girerken 93 kiloydum bu arada ikizlere hamileydim.Dogumdan ciktim 78 kiloydum ama simdi 82 kilodayim ve dogum yapali 8 ay oldu.Bir turlu veremedim hedefim 60 kilo simdilik sonra insallah 55 istiyorum en aznindan nisana kadar versem bir 10 kilo turkiyeye gidicem ve insanlar bazen cok acimazica seyler diyebiliyorlar ikizlerime tek bakiyorum ve bazen pestilim cikiyor duzensiz yemek ve spor yapmak hayal oluyor bazen.Ustelim yasadigim yer de yuruyuz yapabilecegim b ir yer yok yazin zaten cehennem sicagi burasi.umarim bir an once veririz kilolari.

kızlarrr herkese günaydın..nasılsınız bugün keyifler nasıl...ben dün gitim kendime süper bir bluz ve 38 beden kot aldım..yaza giyicem..:)

kızlarrr herkese günaydın..nasılsınız bugün keyifler nasıl...ben dün gitim kendime süper bir bluz ve 38 beden kot aldım..yaza giyicem..:)

kaydirigubbakcemile3ne güzel bi motive şekli bu,ne güzel yapmışsın sırf o kotu giymek uğruna zayıflarsın artık canım,bende dolabımda aylardır bana bakan çoğunu daha hiç giyemediğim kıyafetlerim için ve en çok da tabi kendim için savaşacağım bir de yürüyebilsem keşke oğlumu bırakacak biri gelince hemen 1 saatliğine kaçcam valla..ya sabah kalkınca ayrı ,gece yatarken ayrı ,öğlen ayrı tam kaç kiloyum anlayamıyorum tabi ben her zaman en azını tercih ediyorum o da zaten sabah aç karnına wc ye gitmiş halim oluyora.s

arkadaşım kimmiş bakalım acımasız şeyler konuşanlar?sakın oralılar deme biliyoruzki konuşmaya hakları bile yok ortalama kilolarının 100-130 kilo olduğunu düşünürs3ek...neyse biz kimseye bakmayacağız onlar densizlikleriyle kalacaklar ve bizler beraber çok güzel kilolar vereceğiz şekerim....kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

ayyy canım cesaretin süper...ben anca üzerime az dar gelen şeyler alabiliyorumeğer buda bir cesaretse bende cesaretliyim..geçen sene 1 beden küçük bir trençkot almıştım ve bu sene içinde dönüyorum,geçen günde 1 kaban aldım inşallah seneyede onun içinde dönerim,sende inşallah o kota rahatça girersin canım...

Canim cok saol valla kendilerine bakmaz laf ederler.zayiliyicam insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…