sevgili arkadaşlar,inanın bu satırları yazarken ağlıyorum .verenler adına çok sevindim. fakat anlıyorumki benim için henüz doğru zaman değil.geçen zaman içinde kilom günlük değişti. daha önce hastalığımdan bahsetmiştim .şu ara sık sık doktora gittim konseyden beyin anjiyosu ve gerekirse ameliyat kararı çıktı.zaten kilom birgün 91,5 diğer gün 89.yani hastalığımdan dolayı fazla miktarda kortizol üretildiği için hergün kilom değişiyor .tabii stresinde rolü var.ben aranızdan çekiliyorum .belki daha sonra aranıza katılabilirim hepinize teşekkür ederim dualarınızı bekliyorum.müminin kardeşine yaptığı dua biliyorsunuz kabul olur .kilo veremezsenizde üzülmeyin. hiç bir şey sağlıktan önrmli değil.sizlerin moralini bozmak istemiyorum. sizleri takip edeceğim ....hoşçakalın
arkadaşlar gündüz rejim iyi gidiyor yalnız akşam cok zorlanıyorum kacamak yapmamak icin siz neler yapıyorsunuz ben zor dayanıyorum iyi akşamlar
kızlarrr herkese günaydın..nasılsınız bugün keyifler nasıl...ben dün gitim kendime süper bir bluz ve 38 beden kot aldım..yaza giyicem..:)
kızlarrr herkese günaydın..nasılsınız bugün keyifler nasıl...ben dün gitim kendime süper bir bluz ve 38 beden kot aldım..yaza giyicem..:)
Selam kizlar bende kilo problemimden yakinanlardanim ben 22 yasima kadar 49 kilonun ustune cikamazdim.Ne zman yurtdisina ciktim 58 kilo oldum.Evlendigimde 60 kiloydum ve de hamile kaldigim kiloda bu hatta hamileleiimin ilk 4.5 ayi kusmaktan hic kilo alamadigim gibi yemek yiyemiyorum diye agliyordum yemek adlari bile midemi bulandiridi.
Daha sonra kilo almaya basladim doguma girerken 93 kiloydum bu arada ikizlere hamileydim.Dogumdan ciktim 78 kiloydum ama simdi 82 kilodayim ve dogum yapali 8 ay oldu.Bir turlu veremedim hedefim 60 kilo simdilik sonra insallah 55 istiyorum en aznindan nisana kadar versem bir 10 kilo turkiyeye gidicem ve insanlar bazen cok acimazica seyler diyebiliyorlar ikizlerime tek bakiyorum ve bazen pestilim cikiyor duzensiz yemek ve spor yapmak hayal oluyor bazen.Ustelim yasadigim yer de yuruyuz yapabilecegim b ir yer yok yazin zaten cehennem sicagi burasi.umarim bir an once veririz kilolari.
arkadaşım kimmiş bakalım acımasız şeyler konuşanlar?sakın oralılar deme biliyoruzki konuşmaya hakları bile yok ortalama kilolarının 100-130 kilo olduğunu düşünürs3ek...neyse biz kimseye bakmayacağız onlar densizlikleriyle kalacaklar ve bizler beraber çok güzel kilolar vereceğiz şekerim....kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?