Selam kizlar bende kilo problemimden yakinanlardanim ben 22 yasima kadar 49 kilonun ustune cikamazdim.Ne zman yurtdisina ciktim 58 kilo oldum.Evlendigimde 60 kiloydum ve de hamile kaldigim kiloda bu hatta hamileleiimin ilk 4.5 ayi kusmaktan hic kilo alamadigim gibi yemek yiyemiyorum diye agliyordum yemek adlari bile midemi bulandiridi.
Daha sonra kilo almaya basladim doguma girerken 93 kiloydum bu arada ikizlere hamileydim.Dogumdan ciktim 78 kiloydum ama simdi 82 kilodayim ve dogum yapali 8 ay oldu.Bir turlu veremedim hedefim 60 kilo simdilik sonra insallah 55 istiyorum en aznindan nisana kadar versem bir 10 kilo turkiyeye gidicem ve insanlar bazen cok acimazica seyler diyebiliyorlar ikizlerime tek bakiyorum ve bazen pestilim cikiyor duzensiz yemek ve spor yapmak hayal oluyor bazen.Ustelim yasadigim yer de yuruyuz yapabilecegim b ir yer yok yazin zaten cehennem sicagi burasi.umarim bir an once veririz kilolari.
canım morlini bozma ve ümitsizliğe kapılma ,,yaaaa ben kilo veremiyorum ne yapcam..olmuyo olmuyoooo...valla iyice psikolojim bozuldu kızlar..yakında aynalara küsecem...
canım bende hep ewdeyim mekik çekiyorum canım zaten göbüşli hatunum bunu tavsiye edebilirim kolay gelsin şekerrbenide alın aranızaaaa hadi hadi hadii
kilom 82 kızlar 3gündür rejımdeyım
spor yapan şekerler ne gıbı egzersız yapıyosunuz? Ben hep evdeyim ya evde nası bı spor yapmak gerek sızce
Merhabalar bende bu gruba katılmak istiyorumm gece sırf sizlerin azmini ve özellikle hrc arkadaşımızın azmine hayran olduğum için üye oldumm
bugun başladım bende diyete 83 kiloyumm zayıflamaya kararlıyım
1 saate yakın yürüyorum diyet yapmaya çalışıyorumm umarım sizler kadar azimli olurum ve başarırım hepimizeee kolay gelsinnn a.s.
canzi3445 canım hoşgeldin aramıza
inş. rabbim gönlüne göre versin
bebişine kavuşursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?