80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kim ne derse desin boşver canım zaten insan kendi isterse ancak o zaman zayıflayabiliyor ....

:hooray:arkadaşlar bende zayıflamayı kafaya taktım yalnız arkadaşlarım pek inanmıyor onlara inat zayıflamak istiyorum yürüyüş bandıda aldım günde bir saat yürüyorum bu gün misafirim gelecek inşallah fazla kacırmam 2günümüz var tartılmaya bay :hooray::hooray::hooray:

benide alın aranızaaaa hadi hadi hadii
kilom 82 kızlar 3gündür rejımdeyım
spor yapan şekerler ne gıbı egzersız yapıyosunuz? Ben hep evdeyim ya evde nası bı spor yapmak gerek sızce

yaaaa ben kilo veremiyorum ne yapcam..olmuyo olmuyoooo...valla iyice psikolojim bozuldu kızlar..yakında aynalara küsecem...

Merhabalar bende bu gruba katılmak istiyorumm gece sırf sizlerin azmini ve özellikle hrc arkadaşımızın azmine hayran olduğum için üye oldumm

bugun başladım bende diyete 83 kiloyumm zayıflamaya kararlıyım

1 saate yakın yürüyorum diyet yapmaya çalışıyorumm umarım sizler kadar azimli olurum ve başarırım hepimizeee kolay gelsinnn a.s.

yaaaa ben kilo veremiyorum ne yapcam..olmuyo olmuyoooo...valla iyice psikolojim bozuldu kızlar..yakında aynalara küsecem...
canım morlini bozma ve ümitsizliğe kapılma ,,
vücut bi zaman sonra kendini dinlenmeye alıyoo kilo vermemiz duruyooo
önemli olan bu dönemi sabır ve azimle atlatmak canım benim sonra göreceksi nasıl da kilolarının gittiğini

benide alın aranızaaaa hadi hadi hadii
kilom 82 kızlar 3gündür rejımdeyım
spor yapan şekerler ne gıbı egzersız yapıyosunuz? Ben hep evdeyim ya evde nası bı spor yapmak gerek sızce
canım bende hep ewdeyim mekik çekiyorum canım zaten göbüşli hatunum bunu tavsiye edebilirim kolay gelsin şekerr

canım öncelikle aramıza hoşgeldin a.s.
sporla beraber eminim çok güzel kilo vereceksin canım kolay gelsin

merhaba arkadaşlar.sizinle birlikte zayıflamak istiyorum artık bende.yazdıklarınızı okudum ve çok istekli bir şekilde grubunuza katılıyorum.dünya kilo probleminden sarsılıyo sözde ama etrafımda hep zayıf insanlar.umarım hepbirlikte el ele zayıflarız.beni motive etti yazılarınız.bu arada 87 kilom boyum 1,73 ilk hedefim 75 olmak.inşallah sizlerle birlikte.. beni yalnız bırakmayın.

günaydın kızlaar..saol ader cim ..canım benim..desteklerinizle inşallah zayıflıycam..hayırlısı ama ben bu hafta kilomu yazmıycam..haftaya kilo vermiş olarak yazacam ...öptüm canlaarııımm..:1hug:

ee kızlarr nerelerdesiniz yaw
nasıl gidiyoooo,
diyete dewammm dimi
pes etmek yookk

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 84 kiloyum bende geçen sene 11 kilo verdim 73 e düştüm ama sonra bağışıklık sistemim iflas etmişti bir gribi bile bir ayda zor atlattım o yüzden biraz yemeğe başladım vitaminler falan kulladım böylelikle iştahım çok açıldı ve yine eski kiloma geri geldim 2 gün önce evet kendimi hazır hissediyorum deyip diyete başladım birde hamile kalmam lazım artık oyüzden zayyıflamam şart

canzi3445 canım hoşgeldin aramıza
inş. rabbim gönlüne göre versin
bebişine kavuşursun canım

canzi3445 hoşgeldin aramıza
bende 2. bebeği düşünüyorum zayıflamam şart bu hafta kötü geçti gerçi tatilde rejimde tatile girdi haftaya spora da başlıyorum 2 hafta ara verdim nisana kadar 10 kilo vermek istiyorum hep beraber başarıcaz umarım

arkadaslar msjlarınızı okudum 1 ayda 10 kilo cok fazla dıyet yaparken lütfen dikkatli olalım hayatınızı tehlikeye atmayın mutlaka bir doktor kontrolünde diyet yapalım

cok merak etiyorum yarın kilom kac olacak inşallah kilo vermiş olurum sitres yapıyorum

kızlar benimde acil olarak kilovermem gerek...bendime sığmayıp taşıyorum artık...83 kiloyum....inanamıyorum kendime..........:1shok:.laelaelaelaelae

günaydın kızlarrr..bugün büyük gün..ilk ben yazıyorum kilomu..tam 81 kiloyumm..oleyy..70 lere az kaldı...öpüyorum hepinizi.:):):)

günaydın güzel bir gün diliyorum
hayırlı cumalarrrr

82 kiloyummm 1 kilo daha gitmişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…