HEP BÖYLE DEVAM CANIM BENDE AZ ÖNCE ŞU LESLİE YE BAKTIM NETTEN Bİ TANE VİDEO BULDUM ARTIK HERGÜN UYGULUYACAM.....YAZ GELİYORRR DAHA 8 KİLO VERMEM LAZIMMM..
BEN BURAYI BIRAKMAM CANIM MERAK ETME HEDEFİME ULAŞINCA BİLE BURADAYIM KİLOMU KORUMAK İÇİN BU KADAR ÇABALADIM TEKRAR ALMAYI KABUL EDEMEM...:umursamaz:
indirebilirsen indir canım videosuna bakmadım ama kısa sanırım
çok iyi vücut toparlıyor leslie ile fitness
insallah almasin canim, bende 15 kilo verdigim zaman asla diyordum, o kadar kilo verdim hayatta diyordum, diyet yapamiyanlarida anlamiyordum, nasil tutamiyorsunuz kendini derdim, aynisi simdi basima geldiakannehir insallah sen böyle olmassin canimopuyorumnanaktan
tanışalım canım benim ismim feryal yaşımda daha 17 küçüğüm yani ama kilolar büyüksen kaç yaşındasın
hihoyyytselam arkadaslar uzun zaman oldu gırmeyelı bu sıteye subat ayında 84 kılo ıle sandaloz sakızı eslıgınde rejıme basladım ben. 2 ay ıcınde 7 kılo verdımm 77 oldum. ama bır ay kadar rejıme ara verdım ama kılolarımı almadm. benım ıcın zaman kalmamsıtı cunku yaz gelıyor ve ben hala 65 lerı gormedım. eet sandaloz sakızıda etkılı ama yavas verdırıyor daha hızlı bırseyler olmalıydı. ve evet sonunda buldum
biber hapı
gunlerce gecelerce arastırdım. ve sonunda ıyı olduguna karar verıp aldım. cuma gunu basladım 77 kılo ıle bugun tartıldım yanı 4. gun ve şokkkk !!!:1shok:
75 kılo evet sadece 4 gunde 2 kılo ve daha ıcmem gereken 26 hap var.
sukurler olsun bole gıderse en cok 1.5 ayda ıdeal kıloma ulasırım. darısı hepınızın basına. opuyorumopuyorumnanaktan
dün kaçamak yoktu umarım bu iki günde tatildeyim ve kaçamaksız geçiririm
unutmadan dün 1,5saat yürüyüş
2fincan yeşil çay
2,5 lt susositososito
maşallah 2gündür kaçamaksız devam ediyorum.inceldiğimi hissetmeye başladım.hihoyyyt çok mutluyum
ORTİ SEN EN İYİSİ AYLİNLE ORTİ OL BENCE İKİNİZ DAHA İYİ ORTİ OLURSUNUZ...
ÇÜNKÜ HEM BEN SENİ FIRÇALAMAKTAN YORULDUM HEMDE SEN FIRÇALANMAKTAN....
ÖPÜLDÜN BYE...:umursamaz:
ay canım ben zaten tek olarak birinciyim hepinizi geçtim önde ben gidiyorum...varmı bana yetişen hadi kızlar acele edin yoksam yenicem sizi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
KAPTANIM GELMİŞŞŞ OOOOOOOOOOOOOOObuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
saĞmayı denedİm bİberonla İlk zamanlar alıyordu Şİmdİ onuda almıyor son 4 gÜndÜr vermİyorum anlıyacaĞınız sÜtten kesİldİ Şu an sadece 2 -3 damla Çıkıyor...
Kızım Şu an 8 aylık olmak Üzere erken oldu ama ne yapıyım onu beslemek İÇİn yedİklerİmİde fazlalaŞtırmıŞtım ama olmadı İŞte ne yapıyım buraya kadarmıŞ..
selam tatlımmm aklinialirimsmiledarkolive selam canım
İNŞALLAH CANIMM AMA 4 AYDIR DİYETİ HİÇ BOZMADAN SÜRDÜRDÜYSEM SANIRIM HİÇ BOZMUYACAM...
sempatiksalakcinni
burçinnnnnnnnnnnnnnnnnnn hani fotoğraffffffffffffffffffff
baharnazzzz nerde fotoooooo
banuuuuuuuuu
tubaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızıyorum artık hadi bakem endamlarınızı görelimmm naniknanik
burçinnnnnnnnnnnnnnnnnnn hani fotoğraffffffffffffffffffff
baharnazzzz nerde fotoooooo
banuuuuuuuuu
tubaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızıyorum artık hadi bakem endamlarınızı görelimmm naniknanik
simdi biz kendimi cekip burayami koycaz, ben hic resim yüklemedimki, hadi diyelim ögrendim benim koca acayip problem yapar ya hatta bana burayi kesin yasaklar
gecen bir kac tane resmimi cektip ceple, müzik acmak isterken resimleri gördü, acayip köpürdü, aslinda haklida, nedeni de su cep tel kaybetmis olsam, birinin eline gecse bu resimler bende irinde görsem, sen bana bu resimleri nasil acikliycan falan filan iste.
bide ben kapali bir bayanim resimlerimde acikti.
aslinda silecektim ne hikmetse unutmusum silmeyi bende normalinde cepte kendi resimleri mi birakmam
darkolive canım logolar hangi programda tasarlanır fikrini alabilirmiyim
senin için en kolayı photoshopta olur canım, eğer programı kullanabiliyorsa çok güzel bişiy çıkartırsın...
senin eşinde bayaa bir değişikmiş sana şöyle bir hikaye anlatayım...
'eskiden kızlarını yeni evlendiren çift gece yatakta hüngür hüngür ağlıyorlarmışş, nedeni de, duvarda bir çapa asılıymış, (toprağı kazmak için kullanılandan) şimdi bizim kız evlendi ya, torunumuz olursa, bu çapa ordan düşerse çocuğa çarparsa o zaman biz ne yaparız diye daha çocuk doğmadan bunun için ağlıyorlar düşünün yanii' , sizin hesap buna dönmüş kıssadan hisse; hayatta bu kadar paranoyak yaşarsak, hayattan zevk alamayız canım, zaten yüzünü saklıyorsun kimse seni tanımaz merak etme
benim amacım teşhicilk değil arkadaşlar, her hafta tabloda 1 kilo 2 kilo veriliyorda vücuda nasıl yansıyor kimlerin spora ihtiyacı var bunu görmek çok şeymi istiyorum :sinifsinif:
ya varya hala pijamayla oturuyom evi b.. götürüyor
bugün tembelmiyim ne
:)) ben pijamalardan kurtuldum az sonra yürüyüşe gitmeyi planlıyorum pc nin başından kalkabilirsem
elimpiam nerde o olsaydı bana bir enerji gelir ve bir sürü işi halledebilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?