80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

HEP BÖYLE DEVAM CANIM BENDE AZ ÖNCE ŞU LESLİE YE BAKTIM NETTEN Bİ TANE VİDEO BULDUM ARTIK HERGÜN UYGULUYACAM.....YAZ GELİYORRR DAHA 8 KİLO VERMEM LAZIMMM..

indirebilirsen indir canım videosuna bakmadım ama kısa sanırım
çok iyi vücut toparlıyor leslie ile fitness

[ı]kızlar ayrıca Şunu sÖylÜyÜm kızım artık emmek ıstemıyorrrrrrr....memeyı verınce Çıldırıyor tırmalıyor....[/ı]

saĞmayı denedım bıberonla ılk zamanlar alıyordu Şımdı onuda almıyor son 4 gÜndÜr vermıyorum anlıyacaĞınız sÜtten kesıldı Şu an sadece 2 -3 damla Çıkıyor...
Kızım Şu an 8 aylık olmak Üzere erken oldu ama ne yapıyım onu beslemek ıÇın yedıklerımıde fazlalaŞtırmıŞtım ama olmadı ıŞte ne yapıyım buraya kadarmıŞ..

BEN BURAYI BIRAKMAM CANIM MERAK ETME HEDEFİME ULAŞINCA BİLE BURADAYIM KİLOMU KORUMAK İÇİN BU KADAR ÇABALADIM TEKRAR ALMAYI KABUL EDEMEM...:umursamaz:

insallah almasin canim, bende 15 kilo verdigim zaman asla diyordum, o kadar kilo verdim hayatta diyordum, diyet yapamiyanlarida anlamiyordum, nasil tutamiyorsunuz kendini derdim, aynisi simdi basima geldiakannehir insallah sen böyle olmassin canimopuyorumnanaktan

İNŞALLAH CANIMM AMA 4 AYDIR DİYETİ HİÇ BOZMADAN SÜRDÜRDÜYSEM SANIRIM HİÇ BOZMUYACAM...

sempatiksalakcinni

tanışalım canım benim ismim feryal yaşımda daha 17 küçüğüm yani ama kilolar büyük sen kaç yaşındasın

izmirin neresindesin feryal, ben hatay tarafındaa yeşilyurta yakınım...

önerin için teşekkürler ama burda herkes sağlıklı zayıflıyor biber hapının yan etkileri kalbi etkiliyor sakınnn :umursamaz:
dün kaçamak yoktu umarım bu iki günde tatildeyim ve kaçamaksız geçiririm

iyi tatiller hocamm, kaçamaksız geçer inşallah tatilin aklinialirimsmile
unutmadan dün 1,5saat yürüyüş
2fincan yeşil çay
2,5 lt susositososito
maşallah 2gündür kaçamaksız devam ediyorum.inceldiğimi hissetmeye başladım.hihoyyyt çok mutluyum

tebrik ederim aynen devam
ORTİ SEN EN İYİSİ AYLİNLE ORTİ OL BENCE İKİNİZ DAHA İYİ ORTİ OLURSUNUZ...

ÇÜNKÜ HEM BEN SENİ FIRÇALAMAKTAN YORULDUM HEMDE SEN FIRÇALANMAKTAN....

ÖPÜLDÜN BYE...
:umursamaz:

aylin ona sürekli motive sağlıycak birii arıyor bitanem16 ile birbirinize tavsiyelerde bulunun canım şu an için ortak yok

ay canım ben zaten tek olarak birinciyim hepinizi geçtim önde ben gidiyorum...varmı bana yetişen hadi kızlar acele edin yoksam yenicem sizi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok iddialı konuşmalar bunlarr şekerim aklinialirimsmile
KAPTANIM GELMİŞŞŞ OOOOOOOOOOOOOOObuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

hoşbuldummm hızınıza yetişemedim ayoll tam bitecek diyorum 1 sayfa daha ekleniyor eyvahedigeldismile
benimkide 9 ay emdi canım napalım 5 ay ek gıdasız emdi 9 ayda sabah akşam emdi kendi istemedi benimkide bi çıkardı bi daha amadı ısırıyordu zaten çok kötü üzme kendini yeter bu kadarınada şükür kaydirigubbakcemile5
darkolive selam canım
selam tatlımmm aklinialirimsmile

burçinnnnnnnnnnnnnnnnnnn hani fotoğraffffffffffffffffffff

baharnazzzz nerde fotoooooo

banuuuuuuuuu

tubaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızıyorum artık hadi bakem endamlarınızı görelimmm
naniknanik

İNŞALLAH CANIMM AMA 4 AYDIR DİYETİ HİÇ BOZMADAN SÜRDÜRDÜYSEM SANIRIM HİÇ BOZMUYACAM...

sempatiksalakcinni

insallah canim canim
bende 7 ay yaptim bir gün boduysam bile bile diger gün fazlasiyla telafi bile ettim, acayip disiplinliydim. o kadar kafama yerlestirmistim herseyi görüm bile düsmüyordu yiyeceklere. sonra ne olduysa oldu. ne dediysem yada düsündüysem basima geldi fazlasiyla, allah dan boy varda kurtariyorum.

insallah sen benim gibi olmassin. ben bir sene kadar kilomu korudum. hemen geri almadim sonrada bu bir sene kadar da hepsini geri almam sürdü, zaten kilo verebiliyorum alsamda veririm diyordum, ya neyse o günler gecti artik önüme bakmam lazim,

ama sunu ögrendim kiloyu vermek degil tutmak daha zormus

banuuuuuuuuu

tubaaaaaaaaaaaaaaaaaa

naniknanik

ekliycem canım inan yokki en kısa sürede çözücem olayı
evet evdeyim 2 gün pcyle uğraşıcam yüyüş ve ev işleri dışında hep burada olucam

banuuuuuuuuu

tubaaaaaaaaaaaaaaaaaa

naniknanik

simdi biz kendimi cekip burayami koycaz, ben hic resim yüklemedimki, hadi diyelim ögrendim benim koca acayip problem yapar ya hatta bana burayi kesin yasaklar

gecen bir kac tane resmimi cektip ceple, müzik acmak isterken resimleri gördü, acayip köpürdü, aslinda haklida, nedeni de su cep tel kaybetmis olsam, birinin eline gecse bu resimler bende irinde görsem, sen bana bu resimleri nasil acikliycan falan filan iste.

bide ben kapali bir bayanim resimlerimde acikti.

aslinda silecektim ne hikmetse unutmusum silmeyi bende normalinde cepte kendi resimleri mi birakmam

senin eşinde bayaa bir değişikmiş sana şöyle bir hikaye anlatayım...

'eskiden kızlarını yeni evlendiren çift gece yatakta hüngür hüngür ağlıyorlarmışş, nedeni de, duvarda bir çapa asılıymış, (toprağı kazmak için kullanılandan) şimdi bizim kız evlendi ya, torunumuz olursa, bu çapa ordan düşerse çocuğa çarparsa o zaman biz ne yaparız diye daha çocuk doğmadan bunun için ağlıyorlar düşünün yanii' , sizin hesap buna dönmüş kıssadan hisse; hayatta bu kadar paranoyak yaşarsak, hayattan zevk alamayız canım, zaten yüzünü saklıyorsun kimse seni tanımaz merak etme

benim amacım teşhicilk değil arkadaşlar, her hafta tabloda 1 kilo 2 kilo veriliyorda vücuda nasıl yansıyor kimlerin spora ihtiyacı var bunu görmek çok şeymi istiyorum
:sinifsinif:

senin için en kolayı photoshopta olur canım, eğer programı kullanabiliyorsa çok güzel bişiy çıkartırsın...

biraz biliyorum web tasarım kursuna gitmiştim bir zamanlar karıştıra karıştıra bulcam inşallah flashı biraz daha iyi hatırlıyorum sanki notlarımı karıştırıyorum sabahtan beri bakalım nolcak takıldığım yerde sana özelden msj yazarım :)

güzel bir misal kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama gelde anlat iste. ben bi arkadasa gittimmi yaparim zaten geri cikarabiliyorum

ya varya hala pijamayla oturuyom evi b.. götürüyor
bugün tembelmiyim ne

:)) ben pijamalardan kurtuldum az sonra yürüyüşe gitmeyi planlıyorum pc nin başından kalkabilirsem

elimpiam nerde o olsaydı bana bir enerji gelir ve bir sürü işi halledebilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…