80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlemmm
cnm sennki ii bir düşünce tabiki çok şey istemiyorsunda
inan çok zor bir dönemdeyim çocuklar hasta ben hastaa ama en kısa zmanda çekicemm

burçinnn
sanki bir meydan okuma kokuları geldi burnuma ya hayırlısı bakalım
ama san şunu söleym senin meta belki hızlı çalışıyor
mesela benimkisi yavaş çevremdekiler bu kadar az yemeyle bu kadar az kilo vermeme şaşırıyorlar
yani az kilo vermek iradesizlik anlamına gelnmmiyor sadece
bünye meselesi birazcıkta

bugün bende miskinim valla yaaa

slmlar herkesee

bu ara fazla giremiyorum kusura bakmayın kızlar yaa ..malum tatil telaşesi alıncak,hazırlanıcak ütüsü vs.. bitmiyor hiç ...

diyetim sürünüyor bu ara ..çok fazla yemiyorum ama kilo falanda veremem .manuele geçmiş durumdayım .tatil sonrasına saklıyorum tüm diyet haklarımı . bu aradada oğlumun astımı yine azdı onun havaları ilaçları .20 gündür iyiydi çok şükür .ama havalar tam onun havası 1 saat dışarı çıkarsam polenlerden tıkanıyor hemen .e çoçukta sıçaklarda evde tutulmuyorki off anlıçanız kötü haldeyim (

tatil modundayız ya ondan herhalde :)) gelme ihtimali varsa evi şöyle bir toparlada gel canım ben az önce eşimi yolladım akşama kadar gelmez

öyle yapcam neti acik birakirim gelip gidip bakarim

sormaya herkesi fircaladi gitti nalcy
yoksa zayiflayanin, poposu iniyor burnumu kalkiyor ne

oh oh ne güzel tatil hazirliklari

gecmis olsun canim aleji isi cok zor simdi de tam zamani yani

butterfly geçmiş olsun canım durma evresindedir

benim kiloda uzunca bir süre durdu
arkadaşlarımızdan bazıları devam et düşüşe geçeceksin demişler ve bana moral vermişlerdi gerçekten haklı çıktılar
şimdi düşüşteyim çok şükür sanırım ara ara kilo verme duruyorum onu anladım

masumm canım bende çok yavaş kilo verenlerdenim eylülden beri kaç kilo vermişim baksana olsun gidiyor ya

sağolun bitanem ve baharnaz ..

durdu durdu bu telaşın içine hastalık çıktı ama bunada şükür ne yapalım .
gidene kadar iyi olsaydı başka bişey istemiyorum

baharcım benim diyetimde 6 . ayının içinde .senenin ilk yarısında çok şükür büyük kilo oğunluğundan kurtuldum .şimdi sıra kalanlarda inş dönüşüm muhteşem olur :)

insallah canim hepberaberopuyorumnanaktan

tuğba burçine kızma canım yaa ..kendinçe mutlu olup havalara çıkmakta haklı bizimde iradeli davranıp kilolardan kurtulmamızı istediğine eminim ben böyle kaçamklarlar bu iş olmaz demeye getiriyor yoksa azmedipte az verene lafı yoktur

valla açıkça söyleyim nalcy nin yazıları ban şakadna çok meydan okuma gibi geldi herkes kendi için veriyor kiloyu biz burda verdigimiz kiloları yarıştırmıyoruz birbirimizee

SEVıYELı bir şekilde destek olmaya çalışıyoruz az kilo veren çok çaba sarf etmiyor nlamınd adegil bu

BAHARNAZ bende 5 ocaktan beri diyetteyim artı spor yapıyorum ama verdigim dadece 10 kilo
bu benim iradesiz oldugum anlamına gelmiyor ki
bünyem böle
adet olamıyorum kabuızlık çekiyorum kendimden örnek veremem gerekirse
seninde başka bir sıkıntın vardır yada metabolizman yavaş çalışıyordur

MEZıYET KıLO VERMEK DEGıL ONU KORUMAK
yanlışmı

tüloş ogluna geçmiş olsun cnm ya geçer inşşş allah yardımcın olsun

valla burççin konusundada tmm haklı ama
burdaki herkes farkında zaten kaçamak yapıpta pişman oluyoruz zaten
ve sürekli kaçamak yapan insalard egiliz bizler
ben hatırlıyorum emsesela sürekli kaçamak yapanlar vardı bi ara
ŞİMDİ YAZMIYORLARDA ZATEN

yani aaz kilo vermek=çok kaçaçamk anlamına gelmiyor

degilmi cnm

tamam sevisinde, kendini sevidircek diye bizide yerden yere vurmasi dorgru degilki, zaten kilo veremedigiz icin moralimiz bozuk oluyor, bide üstüne böyle seyler gelince neyse ya...
belki kötü bir niyeti yoktur (insallah)

hi bende bunu anlatmaya calisiyorum yanlis ansilmakta istemoyrum
bende onu dedim nalcy e hatta kendimide misal olarak göstertim
kendi basima geldigi icin
önemli olan o kiloyu korumak ve buda en zoru

bu ayazdıklarımızda yeni bir gerginlk yaşatmasın topige
biz burda birbiriiz eleştiriyoruz

burçin okudugunda eminim sinirlencek
ama dedigim gibi burçin herkes fikrini sölemekte özgür bunlar sadece birr konuşma
tartışma gibi anlışmasın lütfenn

zaten bende fikrimi yazarken basta cekinerek yazdim gerginlik falan olur diye
ama sonra düsündüm burcinde rahat bir sekilde düsündüklerini yazdi ben niye yazmayayimkaydirigubbakcemile3

zaten bende fikrimi yazarken basta cekinerek yazdim gerginlik falan olur diye
ama sonra düsündüm burcinde rahat bir sekilde düsündüklerini yazdi ben niye yazmayayimkaydirigubbakcemile3

tabikide öle hakaret boyuntunda olmadıgı sürece
herkes düşüncesini yazabilir

ooooooooooooo millet kaynatmış ne güzellll

öncelikle hiç üstüme alınmıyorum eğer yazdıklarımı iyi okursanız altında şaka var..bahar izlem ve tülay ne demek istediğimi anlamışşş..

masum ve bitanem hayır size kızmadım çünkü yazdıklarımı anlamamışsınız bacular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…