ya bende kalkamiyom esim suan gelse evi böyle görse kriz gecirir vallah
yaa bende buca yıkıkkemer taraflarında oturuyorum
tatil modundayız ya ondan herhalde :)) gelme ihtimali varsa evi şöyle bir toparlada gel canım ben az önce eşimi yolladım akşama kadar gelmez
izlemmm
cnm sennki ii bir düşünce tabiki çok şey istemiyorsunda
inan çok zor bir dönemdeyim çocuklar hasta ben hastaa ama en kısa zmanda çekicemm
burçinnn
sanki bir meydan okuma kokuları geldi burnuma ya hayırlısı bakalım
ama san şunu söleym senin meta belki hızlı çalışıyor
mesela benimkisi yavaş çevremdekiler bu kadar az yemeyle bu kadar az kilo vermeme şaşırıyorlar
yani az kilo vermek iradesizlik anlamına gelnmmiyor sadece
bünye meselesi birazcıkta
bugün bende miskinim valla yaaa
slmlar herkesee
bu ara fazla giremiyorum kusura bakmayın kızlar yaa ..malum tatil telaşesi alıncak,hazırlanıcak ütüsü vs.. bitmiyor hiç ...
diyetim sürünüyor bu ara ..çok fazla yemiyorum ama kilo falanda veremem .manuele geçmiş durumdayım .tatil sonrasına saklıyorum tüm diyet haklarımı . bu aradada oğlumun astımı yine azdı onun havaları ilaçları .20 gündür iyiydi çok şükür .ama havalar tam onun havası 1 saat dışarı çıkarsam polenlerden tıkanıyor hemen .e çoçukta sıçaklarda evde tutulmuyorki off anlıçanız kötü haldeyim(
bitanem zayıflayanın totosuda kalkmıyor inan benim totoda erimeye başladı
sağolun bitanem ve baharnaz ..
durdu durdu bu telaşın içine hastalık çıktı ama bunada şükür ne yapalım .
gidene kadar iyi olsaydı başka bişey istemiyorum
baharcım benim diyetimde 6 . ayının içinde .senenin ilk yarısında çok şükür büyük kilo oğunluğundan kurtuldum .şimdi sıra kalanlarda inş dönüşüm muhteşem olur :)
tuğba burçine kızma canım yaa ..kendinçe mutlu olup havalara çıkmakta haklı bizimde iradeli davranıp kilolardan kurtulmamızı istediğine eminim ben böyle kaçamklarlar bu iş olmaz demeye getiriyor yoksa azmedipte az verene lafı yoktur
tuğba burçine kızma canım yaa ..kendinçe mutlu olup havalara çıkmakta haklı bizimde iradeli davranıp kilolardan kurtulmamızı istediğine eminim ben böyle kaçamklarlar bu iş olmaz demeye getiriyor yoksa azmedipte az verene lafı yoktur
valla açıkça söyleyim nalcy nin yazıları ban şakadna çok meydan okuma gibi geldi herkes kendi için veriyor kiloyu biz burda verdigimiz kiloları yarıştırmıyoruz birbirimizee
SEVİYELİ bir şekilde destek olmaya çalışıyoruz az kilo veren çok çaba sarf etmiyor nlamınd adegil bu
BAHARNAZ bende 5 ocaktan beri diyetteyim artı spor yapıyorum ama verdigim dadece 10 kilo
bu benim iradesiz oldugum anlamına gelmiyor ki
bünyem böle
adet olamıyorum kabuızlık çekiyorum kendimden örnek veremem gerekirse
seninde başka bir sıkıntın vardır yada metabolizman yavaş çalışıyordur
MEZİYET KİLO VERMEK DEGİL ONU KORUMAK
yanlışmı
bu ayazdıklarımızda yeni bir gerginlk yaşatmasın topige
biz burda birbiriiz eleştiriyoruz
burçin okudugunda eminim sinirlencek
ama dedigim gibi burçin herkes fikrini sölemekte özgür bunlar sadece birr konuşma
tartışma gibi anlışmasın lütfenn
zaten bende fikrimi yazarken basta cekinerek yazdim gerginlik falan olur diye
ama sonra düsündüm burcinde rahat bir sekilde düsündüklerini yazdi ben niye yazmayayimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?