80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada bazen bende kilo veremiyorum haftada bazen gram gram veriyorum bezende 1 veya 2 kilooo...
mesela bu hafta ümitli değilim sabitim sanırım...

yani espiriden anlamayan varsa bidaha yapmam...

hem banane sizin yedip yemediklerinizden kilo verip vermeyişinizden..sanki bana kalmış..ben zayıflarım kim ne yaparsa yapsın....ama öğle düşünmedim asla ben sizi motive amaçlı öyle şaka manasına gelen bir laf attım ama maşallah tartışmak için can atan çok var..

neyse suç bende size değer verip biraz daha motive etmek istememde...

bundan sonra kimseyle şakalaşmıyacam haberiniz olsun...

Kızlar yaaa offff bırakın tartışmayı burda kendimizi yazılarla ifade etmeye çalşıyoruz .yazınında mimiği yokki yazdıllarımızın ne olduğu anlaşılmıyor ilk bakışta . Anlayanda olur anlamayan veya yanlış yorumlayanda .. takılmayın böyle şeylere kimsenin kimseye hava ataçak durumu yokki hem hepimiz aynıyız sonuçta .boshayallersmile

hem bugün gençlik ve spor bayramı bol bol spor yapalım günü layıkıyla yaşalım zemuszemus

dünki menün tam bana göremiymis :) taktir ettim ben spor yapamiyorum o ayri ama suyu cayi fazla iciyorum
goflet arada olabilir cok fazla olmadigi müddete bence

aferim canim darisi basimiza bende 2-3 hafta ara verdim sadece 300 gr almisim ona bile seindim cünkü inanilmaz sekilde yedim kitlikdan cikmis gibi

afiyet olsun, yanliz misirli olan seyler cok kalorili diye duymustum dogrumu aceba?

dün kaçamak yoktu umarım bu iki günde tatildeyim ve kaçamaksız geçiririm

insallahaklinialirimsmile
bugünde tam 1saat yürüdüm.
aferin canim bakiyorum bol bol yürüyorsun, yanlizimi cikiyorsun? ben yanliz yürüyemem yaa yanima biri takilsa saatlerce yürüyebilirim sanirim :sinifsinif:

bende bu hikayenin bi degisigini biliyorum :) annem anlatir

cocugun biri agacin altina oturmus baslamis aglamaya digeride sormus neden, demiski cocugum olsa su agaca ciksa, düsse, bacgi kirilsa, sen aglarmisin aglamazmisin :) derken oda baslamis aglamaya sempatiksalakcinni

birde sana yazmistim burda ama sanirim görmedin

cok cok gecmis olsun insallah tez gecer,
iyi tatiller diliyorum simdiden ay insallah bu sene okulum biraz erken biterde bende izine giderim

hem bugün gençlik ve spor bayramı bol bol spor yapalım günü layıkıyla yaşalım zemuszemus

bugün kardesimin dogum günü pasta yiyecem ah ah ne sporuu

yazmayı unuttum size ne anlatcam
dün vitrin içindeki raf pat diye düştü herşey kırıldı iiki çocuklar yakın degildi

BUGÜNKÜ MENÜM:

1 KAHVEYLE AÇILIŞŞ

SABAH:
1 haşlama yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,yeşil biber,1 dilim ekmek,1 bardak süt

ARA:
1 elma

ÖĞLE:
salata,çorba

ARA:
1 muz

AKŞAM:
3 dolma,yoğurt,salata

ARA:
1 dilim kavun,5 erik,1 elma

hımmmm kahveli bir menü görüyorum karşımda yineee
ama bu kahve olayı sardı benide sayende
hergün mutlaka iççiyorum
şekersiz bir türk kahvesiikaydirigubbakcemile5

ben şimdi işlere dalayım birazzz

seyhancım
menülerimi begendin için ve bana özgü dolu sözler getirip beni daha çok gaza getirdigin için tşk ederim cnmm valla bazen kendimi bende süpermen hissediyorum

ev ,,diyet ,spor, ve iki yaramazzz

dün vitrin içindeki raf pat diye düştü herşey kırıldı iiki çocuklar yakın degildi

iyiki ya nasil olduysa vida gelsemistir Allah korumus

selammmmmmmmmmmmmmmmm
selllaaam :)

yakinda tig olacaksin zaten az kalmis
bi dolmada ben istereem

bende seninkinin yari yükü yok ama spor dahi yapmiyorum bilmiyorumkismile
insallah benimde bebilerim olunca böyle olurum
gercekten bukadar enerjiyi nerden bulursun, hic eksik olmasin

a.s.

kolay gelsın bende bu gün temizlik yaptım istersen geleyim yardıma

Son düzenleme:
seyhancım
bilmiyorumki ya valla diyorum ya ben kendim bile şaşırıyorum
birde benim çocuklar gece hala uyanıyorlar dogru dünzgün uyku bile uyumuyorum
ama allah kimseye fazla yük yüklemezmiş uya öle işte
ikiz annesi olmak çok zorrr çok pratik olman laızmm

selam
hoşgeldin selma nasılsın

nalcy tabiki anladım seni canım

seyhan günde 1 paket bu formun mısır patlağı var çok kalorilide değil diyeisyen 1 paket verdi çok açlık krizine girdiğimde 1-2 tane kıtır kıtır yiyorum tokta tutuyor ilaç gibi geliyor yani dene istersen

masumm benimde metobalizma çalışmıyor yaş 37

ama az önce çalıştırdım geldim 45 dk yürüyüş üş ve 20 dk fitness yaptım ve kol çalıştırdım birde yeşil çay içiyorum ohh

masumm Allah korumuş canım vitrin falan zor iş benim çocuğum yok ama şu an vitrinimide kullanmıyorum vitrini kitaplık yaptım :))

ORTİ SEN EN İYİSİ AYLİNLE ORTİ OL BENCE İKİNİZ DAHA İYİ ORTİ OLURSUNUZ...

ÇÜNKÜ HEM BEN SENİ FIRÇALAMAKTAN YORULDUM HEMDE SEN FIRÇALANMAKTAN....

ÖPÜLDÜN BYE...
:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3 eyvah bitanem16 demek baya fircalandin benim gibi, ozaman baya uymusuz birbirimize kaydirigubbakcemile5, nalcy sen masallah cok iyi gidiyorsun keskle bizde senin gibi olsak, insallah olucaz...

ben bu orti meselesine baya hayranim desem gülerisiniz? bana iyi geliyor...

hadi ya bende siimdi ayline özelden mesaj attim

bu saatlerde giremiyormus o yüzeden

nalcy le anlasmistik

bitanem16 sen benim ortim ol, orti eselesi olsada olasada. bana iyi geliyor.

evet kizlar is yerinde acilmiyor burasi,,, tugba ile özelden yazisiyoruzz anca öyle oluyor.

KUZUM TUĞBACIM SİZ AYLİNLE BERABER OLUN BELKİ GAZA GETİRİRSİNİZ BİRBİRİNİZİ NASIL OLSA BENİM GAZA İHTİYACIM YOK BEN BENZİNLE ÇALIŞIYORUM...kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
HANİ İKİNİZDE SÖZ VERİP SONRA PES EDENLERDENSİNİZ YA BELKİ BE
RABER OLURSANIZ PES ETMEZSİNİZ DİYE SÖYLEDİM O MANADA YANİ...
zemuszemus

:sinifsinif:

ahh ahhhhhhhh basaricaz insallah yaaa off off

aynen tutmak cokkkk zorrr

ayy amannn gecmis olsun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…