dün yediklerim
sabah
2 dilim kepek ekmeği
peynir,domates,salatalık,nane,maydonoz
5 tane siyah zeytin
ara
1 elma
öğle
1 tabak taze fasülye
salata
ara
10 erik
akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
salata
yoğurt
ara
10 tane kiraz
45 dk pilates
suyum malesef az 1 lt ancak içtim.daha fazla içsem artı yeşil çay içsem iyi olur(
bugün sabah
2 dilim kepekli ekmekle tost
domates,salatalık
öğle
şekersiz sade neskafe ve 5 tane küçük boy gofret (yanlış oldu biliyorum ama çok canım çekti)
Günaydın kızlar giremiyorum bayadır kusura bakmayın umarım hepiniz iyisinizdir? ben pek dikkat edemiyorum ama nasıl olduysa 1kg daha gittmiş çok şaşırdım 5 gündür izmirdeydim ve otelde maşallah hiç dikkat etmedim.Ama arkadaşlarımı gördüm çok özlemişim hepsinii çok iyi moral oldu:)
dün yediklerim
ılıksu kayısı
kepekli tost ve beyaz peynir
ara yeşil elma
öğlen tonlu lahana salatası
ara mısır patlağı
akşam 5 çiğköfte bol yeşillik
2 kupa yeşil çay 10 bardak su şekersiz çay ve 45 dk yürüyüş
dün kaçamak yoktu umarım bu iki günde tatildeyim ve kaçamaksız geçiririm
aferin canim bakiyorum bol bol yürüyorsun, yanlizimi cikiyorsun? ben yanliz yürüyemem yaa yanima biri takilsa saatlerce yürüyebilirim sanirim :sinifsinif:bugünde tam 1saat yürüdüm.
senin eşinde bayaa bir değişikmiş sana şöyle bir hikaye anlatayım...
'eskiden kızlarını yeni evlendiren çift gece yatakta hüngür hüngür ağlıyorlarmışş, nedeni de, duvarda bir çapa asılıymış, (toprağı kazmak için kullanılandan) şimdi bizim kız evlendi ya, torunumuz olursa, bu çapa ordan düşerse çocuğa çarparsa o zaman biz ne yaparız diye daha çocuk doğmadan bunun için ağlıyorlar düşünün yanii' , sizin hesap buna dönmüş kıssadan hisse; hayatta bu kadar paranoyak yaşarsak, hayattan zevk alamayız canım, zaten yüzünü saklıyorsun kimse seni tanımaz merak etme
benim amacım teşhicilk değil arkadaşlar, her hafta tabloda 1 kilo 2 kilo veriliyorda vücuda nasıl yansıyor kimlerin spora ihtiyacı var bunu görmek çok şeymi istiyorum :sinifsinif:
slmlar herkesee
bu ara fazla giremiyorum kusura bakmayın kızlar yaa ..malum tatil telaşesi alıncak,hazırlanıcak ütüsü vs.. bitmiyor hiç ...
diyetim sürünüyor bu ara ..çok fazla yemiyorum ama kilo falanda veremem .manuele geçmiş durumdayım .tatil sonrasına saklıyorum tüm diyet haklarımı . bu aradada oğlumun astımı yine azdı onun havaları ilaçları .20 gündür iyiydi çok şükür .ama havalar tam onun havası 1 saat dışarı çıkarsam polenlerden tıkanıyor hemen .e çoçukta sıçaklarda evde tutulmuyorki off anlıçanız kötü haldeyim(
hem bugün gençlik ve spor bayramı bol bol spor yapalım günü layıkıyla yaşalım zemuszemus
selam selma abla nasılsın nasıl oldun iyileştin mi biraz
sagol canım biraz ıyyım sen nasılsın
BUGÜNKÜ MENÜM:
1 KAHVEYLE AÇILIŞŞ
SABAH:
1 haşlama yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,yeşil biber,1 dilim ekmek,1 bardak süt
ARA:
1 elma
ÖĞLE:
salata,çorba
ARA:
1 muz
AKŞAM:
3 dolma,yoğurt,salata
ARA:
1 dilim kavun,5 erik,1 elma
yazmayı unuttum size ne anlatcam
dün vitrin içindeki raf pat diye düştü herşey kırıldı iiki çocuklar yakın degildi
selllaaam :)selammmmmmmmmmmmmmmmm
yakinda tig olacaksin zaten az kalmisBUGÜNKÜ MENÜM:
1 KAHVEYLE AÇILIŞŞ
SABAH:
1 haşlama yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,yeşil biber,1 dilim ekmek,1 bardak süt
ARA:
1 elma
ÖĞLE:
salata,çorba
ARA:
1 muz
AKŞAM:
3 dolma,yoğurt,salata
ARA:
1 dilim kavun,5 erik,1 elma
bende idare eder işte abla çocuklarla ugraş dur
bazen diyorum ki
anne olmak en zor meslek degilmi
ben şimdi işlere dalayım birazzz
seyhancım
menülerimi begendin için ve bana özgü dolu sözler getirip beni daha çok gaza getirdigin için tşk ederim cnmm valla bazen kendimi bende süpermen hissediyorum
ev ,,diyet ,spor, ve iki yaramazzz
ben şimdi işlere dalayım birazzz
seyhancım
menülerimi begendin için ve bana özgü dolu sözler getirip beni daha çok gaza getirdigin için tşk ederim cnmm valla bazen kendimi bende süpermen hissediyorum
ev ,,diyet ,spor, ve iki yaramazzz
ORTİ SEN EN İYİSİ AYLİNLE ORTİ OL BENCE İKİNİZ DAHA İYİ ORTİ OLURSUNUZ...
ÇÜNKÜ HEM BEN SENİ FIRÇALAMAKTAN YORULDUM HEMDE SEN FIRÇALANMAKTAN....
ÖPÜLDÜN BYE...:umursamaz:
hadi ya bende siimdi ayline özelden mesaj attim
bu saatlerde giremiyormus o yüzeden
nalcy le anlasmistik
kaydirigubbakcemile3KUZUM TUĞBACIM SİZ AYLİNLE BERABER OLUN BELKİ GAZA GETİRİRSİNİZ BİRBİRİNİZİ NASIL OLSA BENİM GAZA İHTİYACIM YOK BEN BENZİNLE ÇALIŞIYORUM...kaydirigubbakcemile3
HANİ İKİNİZDE SÖZ VERİP SONRA PES EDENLERDENSİNİZ YA BELKİ BE
RABER OLURSANIZ PES ETMEZSİNİZ DİYE SÖYLEDİM O MANADA YANİ...zemuszemus
insallah almasin canim, bende 15 kilo verdigim zaman asla diyordum, o kadar kilo verdim hayatta diyordum, diyet yapamiyanlarida anlamiyordum, nasil tutamiyorsunuz kendini derdim, aynisi simdi basima geldiakannehir insallah sen böyle olmassin canimopuyorumnanaktan
insallah canim canim
bende 7 ay yaptim bir gün boduysam bile bile diger gün fazlasiyla telafi bile ettim, acayip disiplinliydim. o kadar kafama yerlestirmistim herseyi görüm bile düsmüyordu yiyeceklere. sonra ne olduysa oldu. ne dediysem yada düsündüysem basima geldi fazlasiyla, allah dan boy varda kurtariyorum.
insallah sen benim gibi olmassin. ben bir sene kadar kilomu korudum. hemen geri almadim sonrada bu bir sene kadar da hepsini geri almam sürdü, zaten kilo verebiliyorum alsamda veririm diyordum, ya neyse o günler gecti artik önüme bakmam lazim,
ama sunu ögrendim kiloyu vermek degil tutmak daha zormus
yazmayı unuttum size ne anlatcam
dün vitrin içindeki raf pat diye düştü herşey kırıldı iiki çocuklar yakın degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?