80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menü:

sabah: 2 kücük kepekli ekmek (50gr), labne peyniri sürdüm ve recel
ara: elma
öglen: 3 kücük kepekli ekmek (75gr), lebne peyniri ve recel
ara: 250gr cilekli yogurt
aksam: simdi yani: 8 kasik sebzeli bulgur pilavi

23 puan olmustur sanirim Tugba bitanem16

sende hoş geldin iyiyim sagol sen nasılsın bu gün kendimi ıyı hissedıyorum sen opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay doymadim ben yaaa,... puani olmayan ne varsa yiyebilirimmm... elma yerim az sonraa

cay kasigiyla yedim bulgur pilavi valla yaa mafoldumben

bitanem19 yahu saniri sende kacirdin bugün biraz...

ben 8 kasik bulgur pilavi yedim ya... 3 kasik daha yedim dayanamadim... ve 3 kasik irik helvasi yedim offf.... neysee birseycik olmazz :)

selam kızlar hepinizin bayrmı kutlu olsun benim şirkette yanımda kız var eğitimde ondan giremiyorum öğlen aralaında da hata veriyor anlamadım gitti bu duurmu sizleri de özlüyorum ya olmuyor böyle..
bugünkü menüm:
sabaheynir fındık ekmek
öğle:2 şinitzel domates yoğurt
ara:1 sütaş meyveli,fındık içi ve bir elma
akşama da süt..
öptüm hepinizi..

yazmayı unuttum size ne anlatcam
dün vitrin içindeki raf pat diye düştü herşey kırıldı iiki çocuklar yakın degildi

allah korumu canim gecmis olsun

ben 20 puan saydim

bitanem19 yahu saniri sende kacirdin bugün biraz...

ben 8 kasik bulgur pilavi yedim ya... 3 kasik daha yedim dayanamadim... ve 3 kasik irik helvasi yedim offf.... neysee birseycik olmazz :)

irmik helvasina da kalan 3 puanini sayalim

benim fazla kacmadi tatli haric ama simdide aciktim, ben simdiden dikkat ediyorum ama asil cuma saycam. cumaya kadar söyle bir kafamdan hesap yapiyrum fazla kacmasin diye, ve yedigin herseyi tek tek yaz canim bu cok önemlizemuszemus

aylinnnnnn
cnm ya güldürdün beni valla çay kaşıgı ilemi yedin pilavı alemsin vallakaydirigubbakcemile3

peki sonrada yazdıgın kaşıklar yemek kaşıgımı çay kaşıgımı valla eger yemek kaşıgı ise geliyorum yanına ona göreklava:klava:

kemek kasigi ile ölcüyor 8 kasik. yerkende cay kasigi ile yemis, ama puani oldugu icin yiyebilir hic girisme oklavayla falan

menümü yazayım
sabah
tarçınlı zencefilli süt
4 kayısı

kahvaltı
2 dilim ekmek
pataesli ymurta
peynir
1 lokma helva

ara
yarım elma
şekersiz türk kahvesi

ögle(biraz geç yedim 3.5 ta)
tavuk ızgara
salata
ayran
1 dilim ekmek
1 yk bulgur pilavı

ara
yarım dilim karpuz

ara
1 dilim karpuz
9 erik

(valla kendimi tutmasam daha yerdim karpuzdan)

45dk yürüme
100 yan çalışma
100 mekik
2 lt su
1 fincan civan perçemi
1 fincan yeşil çay
2 fincan erik çayı

banu,birtanem nasılsınız kızlar??ben gayet iyiyim ya sürekli belimi falan açıp aynadan kendime bakıyorum vayy incelmişim diyerek işallah daha da incelcem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…