80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

AY BEN ÇILDIRIDIM VALLA KALABALIĞI HİÇ SEVMEM...
alsanaalsanasmile

[ı]kızlar siz foto koymadınız açılışı ben yaptım...az önce çektim bu fotoyu...[/ı]

Eklentiler

• $20052010969.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 18
  • $20052010967.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 20
geçmişi okudum geldim

elimpia nedir bu pc sorunu canım ya kendini fazla yorma akşamları girmende güzel senden haber alıyoruz canım
bende de bel problemi vardır :)) ama bende de inceliyor gibi

nalcy süpersin yaa kaç kilo daha verceksin

selmacım çok şükür iyiyim canım bugünde evdeyim

hava hem kapalı hem yağmurlu

selam adatoprak ve baharnazz

akşam nasıl acıktım nasıll bende bitane domates yeidm napimmmm
nasılsa gece okadar çok kalıyorumki eritmişimdir
bugün sonuçlarımı almaya gidicem umarım dr veriri metformin içeren bir ilaç

seda

valla bencede bravo nasıl verdin bu kadar zamnda bu kiloyuu
dogum kilonsa eger ödemde atmış olabilirisn

bi arkadaşım 6 ayda 90 kilodan

60 kiloya indii

doğum sonrası kilodan kurtulmayı pek anlayamam
yani şu anki kilolar ile doğum sonrası kilolar arasında ne gibi fark var bilmiyorum

ama kısa sürede atılan kiloların geri dönüş yaptığını biliyorum neden döndüklerinide anlayamadım

masumm yediklerine bakıyorum canım dikkat ettiğini görüyorum inşallah bu hafta güzel bir sonuç alırsın ( gerçi benim beslenme şeklimden biraz farklı ama)

daha 7 kilo vermeyi düşünüyorum canım.....benim kilom orantılı yani her yerimde var...hani bacaklar zayıf göbek var yada göbek yok bacaklar şişman değil...

şimdi yavaşladım acelem yok... nasıl olsa eski kiloma geri döndüm.. bu geriye kalan 7 kiloyu yavaş yavaş vermek istiyorum...
:asigim:

baharcım
dogum kilosu derken vücut su tutuyor hamileyken ve dogal olarak kilolu görünüyorsun ve
biriken ödem oldugu için bebek 1 yaşına gelmeden verebiliyorsun bu şikloları takır takır çümkü kilonun yanı sıra ödem oluyor verdigin

önemli olan bebek 1 yaşına gelince vermem bu kliloları çünkü ozman kiler su degil yag oluyor benimki gibi benim ark hafif bir diyetle verdi 30 kiloyu çünkü bebegi daha 6 aylıktı ve vücudundaki ödemdi

yediklerime gerçekten çok dikkat ediyorum ve hergün 1 saat spor yapıyorum bundada veremezsem artık naparım bilmiyorum kolay kliloyu herkes veriri önemli olan zoru vermek

benim adet sorunum var ondna kaynaklı agır veriyorum yoksa ark diyorki biz böle yesek çöp olmuştukk

günaydın masumm,baharnaz,nalcysempatiksalakcinni geçmişi okuyordum.masumm cnm geçmiş olsun Allah korumuş dün çok yoğundum giremedim.bütün gün dışardaydım ama yediklerime dikkat ettim.

günaydın masumm,baharnaz,nalcysempatiksalakcinni geçmişi okuyordum.masumm cnm geçmiş olsun Allah korumuş dün çok yoğundum giremedim.bütün gün dışardaydım ama yediklerime dikkat ettim.:teytey:

dünkü menümü yazıyım
sabah:ılık elma sirkeli su
k.ekmekle tost
domates,salatalık
2zeytin

ara:1elma
2fincan yeşil çay

öğle:çoban kavurma
ayran
salata

ara:6erik
1su bardağı çekirdek

akşam:tavuk ızgara
salata
1dilim k.ekmek
ayran

ara:1bardak süt

2,5lt su
1saat yürüyüş

güzel menü adacımmmma.s

masum:bende yavaş veriyorum.başlayalı ne kadar zaman oldu.hala az bir kaybım var.offfffffffmafoldumben nasıl 3 ayda 17kg gerçekten kulağa hoş geliyor yaklaşık ayda 5kg dan fazla süper offfff offff benimki çok yavaşşş

adacım o arkadaşımız muhtemelen dedigim gibi dogum sonrası ödemi atmış şekerinm
su yu kolay veriyorsun önemli olan yagı vermekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…