80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seyhan:tşk ederim cnm bu aralar yürüme olayına kaptırdım kendimi yalnız yürümüyorum cnm 2arkadaşım var.onlarla beraber yürüyoruz.bende tek yürürken sıkılıyorummmopuyorumnanaktan

seyhan:tşk ederim cnm bu aralar yürüme olayına kaptırdım kendimi yalnız yürümüyorum cnm 2arkadaşım var.onlarla beraber yürüyoruz.bende tek yürürken sıkılıyorummmopuyorumnanaktan

herkezin metabolizması farklı canım bunlar senin eski kilolarınmı??sanırım doğum felan yapmamıştın sen...bak bende doğum kilolarımı attım ama şimdi bunlar benim eski kilolarım o yüzden biraz yavaş gidiyor...sen sabret...eğer direnirsen yağlarında yenik düşer..PES ETME...lmaz:

adacım o arkadaşımız muhtemelen dedigim gibi dogum sonrası ödemi atmış şekerinm
su yu kolay veriyorsun önemli olan yagı vermekk

doğru inşallah biz hep yağdan kaybederiz.oooofffff ben bu halde hamile kalsam herhalde toparlamam zor olur.daha çocuğum bile yok şu kiloya bak kaydirigubbakcemile3

evet cnm doğum yapmadım.hepsi eski kilolar haklısın yenik düşmemek lazım tşk ederimopuyorumnanaktan

neden sıkılıyorsun cnm tek yürürkenada
bende tek yürümek istiyorum 2 kişi olunca lafa takılıypsun tempo tutturamıyorsun
takıyorum kulagıma ıphonu mu tutuyorum yürüyüşş yolunu sabah 7 dee

nalcy ulaşırsın 60 a canım

masumm çok fazla kilo almamışsın hamilelikte

bende işimi zorlaştırmamak için kilo vermeye çalışıyorum bebiş istiyoruz

neden sıkılıyorsun cnm tek yürürkenada
bende tek yürümek istiyorum 2 kişi olunca lafa takılıypsun tempo tutturamıyorsun
takıyorum kulagıma ıphonu mu tutuyorum yürüyüşş yolunu sabah 7 dee

tek olunca hergün çıkmıyorum.mesela sabah cnm istemiyor.amannn neyse felan diyorum erteliyorum.ama birileri olunca arıyorlar bekliyorlar daha çok kendini mecbur hissediyorsun.ıphonu takınca zevkli olur tabiii sabah 6gibi yürümeye gidiyorum aslında birazda korkuyorum sanırım yalnız olunca ıphonu da takamıyorum bişey duyamam diye boş boş tek yürüyüncede sıkılıyorum öööööle işte bende biraz fazla evhamlıyım sanırım bilmiyorumkismile

ya kızlar birşey söyleyecegim bu gün puana göre yiyeyim dedim ve bakmadan bir elma yedim 16 puanmış nasıl iş bu böyle günlük 35 puan almam gerekmiş bir elmadan gitti benim puanım

ya kızlar birşey söyleyecegim bu gün puana göre yiyeyim dedim ve bakmadan bir elma yedim 16 puanmış nasıl iş bu böyle günlük 35 puan almam gerekmiş bir elmadan gitti benim puanım

tşk iyiyim canım sen nasılsın
bu puanlı yemekten ben birşey anlamıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…