80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar herkesee ..

ızlemcim oğlum 4 aylıktı başladı atakları o zaman 10 günde hastanede yatmıştık .o gün bugündür hava değişimlerinde tıkanıyor hep .doktorlar 3 veya 7 yaşına kadar geçebilir diyor ama benim tarafımdan genetik bu astım bizde .annem ,kardeşlerim dayım ve ben .. inş oğlumun kalıçı değildir ..
Senin dün neden gelemediğin de belli oldu atlatmışsın ama geçmiş olsun çanım.Bugünde gelemeye bilirisin heralde annenler falan akşama görüşürüz çanım ...

burçin harika görünüyorsun tebrik ederim ...

kızlar kg cizelgemi degiştirdim şu an bu kg deyim başlangıç 89 du bir ay oldu bu kg indim cok az ama artık yapacak birşey yok malesef

olumunekankayizsmilevereliniortak

kızlar kg cizelgemi degiştirdim şu an bu kg deyim başlangıç 89 du bir ay oldu bu kg indim cok az ama artık yapacak birşey yok malesef

hayır canım bence çok iyi ama böyle gitmelisin vericez inan buna geçen yıldan beri sürünüyoruduk ama son 1 aydır biraz daha herşey oturuyor gibi beslenmemizde daha olumlu düşünür oldum şu kilo verme konusunda da..inşallah motivasyonumuz ve sağlığımız iyi gider

darkolive bak sana da yorum yazcaktım unutmuşum canım
misafirler çocuklarda olunca zorlar bence neyse geçti gitti
sana kolay gelsin annenlere hazırlayacağın yemekler güzel makarna salatası hımmm bayılırım ama yemiyorum şimdilik kolay gelsin

baharnaz bu takımdan ayrıldıktan sonra yani bir ay önce 91 kg bile gördüm tartıda cok kötüydü şimdi iyi gidiyor mümkün oldugunca dikkat ediyorum inşallah verecegiz sen başardın inşallah bende başarırım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

yok canım daha başarmadım benimde uzun yolum var sanırım bi 6 aylık süreç daha var ben öyle hesaplıyorum ideal kiloma ulaşmak için

sizinle bi olay paylaşmak istiyorum

eski bir komşumuz vrdı çok samimi degildik ama komşumuz işte

2. sınıfa giden bir kızı vardı.
bi tane adamla kaçmış sonra kocası bu adamla kadını basıp adamı bir güzel dövmüş
karısınıda pavyondan çıkarmış 2 gün çalıştırdılar beni demiş kadın

şimdi kadın annesinin evindeymiş
kocasıda haneye tecavüzden hapisteee

şok oldum valla yaaa

ada cim menün güzel sporda yerinde vereceğine inanıyorum kesinlikle, metabolizmaya göre değişebilir ama böyle verdiğin 2 günde geri gelmez Nalcy süper görünüyorsun maşallah gömleğine göz koydum ayrıca

Son düzenleme:
yağmurgözlüde ne gelmiş ne güzel bugün herkesi görebildim
nasılsın canım?
teşekkürler canım..iyiyim sen nasılsın..geçmişe dalmışım..anacımm 20 küsür sayfa kaynatmışınız..malum dün tatildi..evden de giremedim..hafta sonu oğlum için KURAN okutacağım için dün dip köşe temizlik yaptım..akşam üstüde asker alışverişine çıktık...ne lazımsa aldık çok şükür..ama bende hal kalmadı..hem temizlik hem alışveriş..bittimm çok iyi oldu bu tatil alışveriş için izin almak sorun olacaktı..
ben çıkıyorum yağmurgözlü efeçağla görüşürüz sonra
kendinize iyi bakın

görüşürük canım..opuyorumnanaktan

baharnaz güle güle bende dünki menümü yazıyım utanıtorum ama dün eşimde evdeydi kızımın ögretmeni ve arkadaslarıda vardı ve ben çok kacırdım sabah 1 dilmkepek ekmeği peynir reçel öglen 2 parça börek 1kpçe makarna salatası 3mercimek köftesi1 kurabiye uf çok fazla akşam ceza 6 erik yatarken 1 armut neyse bu gün toparlıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…