80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sizinle bir şey paylaşıyı eşimin halasının kızı tam 98 kiloydu dün bir baktım 70 kilo acayip zayıflamış dedimki bende rejim yapıyorum güldü göbek duruyo daha dedi sinir oldum o hırsla evde 1 saat spor yaptım sankii kendi daha düne kadar 98 kilo deyilmiş gibi üzülüyorum bir an önce zayıflamak istiyorum

hic moralini bozma cabuk verilen cabuk geri gelir, sen sagli bir sekilde verirsin kilolari sonra 6 ay bilemedin 10 ay sonra sende ona dersin ne is göbek cikmis diye

hic ama hic üzme caniniopuyorumnanaktan

:1shok:

seda

valla bencede bravo nasıl verdin bu kadar zamnda bu kiloyuu
dogum kilonsa eger ödemde atmış olabilirisn

bi arkadaşım 6 ayda 90 kilodan

60 kiloya indii
[/QUOTE]

canım ben hap kullanıyorum acı biber hapından onunla verdim evet doğum yapmıştım ama zaten çok kilolu hamile kaldım 92 kg hamile kaldım 103le doğum yaptım doğumdan sonra uykusuzluktan stresten 104.8 kadar çıktım ama şu an hafiflediğimi hissediyorum ilacımıda daha bırakmayı düşünmüyorum 70 kğ insem yeter daha zayıf istemiyorum eşimde istemiyor

merhaba arkadaşlar ben aranıza yen katılıyorum benimde problemim kilolar bi türlü kurtulamadım 10 aylık bebegim var akapunktura gitmeyi düşünüyorum yanlız çocuk doktorum sütünü etkler dedi ne yapıcam bilemiyorum suan 82 kloyum hamilelikten önce 65 falandım çok kilo aldım doguma gittiğimde 91 dim eve geldim 5 kilo gitmş hiç inanamadım kaç aydırda 4 kılo verebilmişim eskiden olan hiçbir şeyim dek gelmiyo bunalıma girdim...

canim önce bi kendini motive et sonucta 91 ile 82 kilo arasinda baya bir fark var!
akupunktur yerine sagli beslensen canim burada cok kisi var bebegi olup rejim yapmis olan ve yapan sana yol göstereceklerdir, varsin yavas olsun ama saglikli olsun

ayrica sinifimda bir kiz vardi oda birden cok ama cok kisa zamanda 15 20 kilo vermisti kiz bi baktik cita gibi, ama yanlarda sanki derisi sarkiyor gibi hicde güzel bir görüntü degil yani , birden zayiflayinca o genis deriler nereye kaybolacak? aslinda bu sporun ne kadar gerekli oldugunu gösteriyor ama bi aklima isleseee

tebrik ederim ama bu hapi birakinca 70 kiloya indiginde ne olacak merak ediyorum. hic duymamistim daha önce bu hapi biraz aydinlatabilirsen sevinirim. mesela yaninda rejimde yapiyormusun yoksa normal yememi? spor yapiyormusun?
sagligi özellikle kalbi olumsuz etkiledigini söylemis bir arkadas

teşekkürler canımya sağol sen kaç yaşında sın kaç kilosun

ben 23 yasindayim en son gecen hafta cuma 82 kiloydum yarin görecez biraz verdim biliyorum cünki hergün tartilmadan edemiyorumbilmiyorumkismile

bir bucuk ay evvel ciktim tartiya 85 i gördüm o an icime isledi böyle olmayacak sok gecirdim hic bu kadar kilolu olmamistim. bundan 4-5 sene evvel 70-72 arasi sabittim ve cok ama cok memnundum kendimle, ne giysem yakistiriyordum üstüme oturuyordu....

öyle böyle olmicak zayiflamam lazim, hemde hepbirlikde

tebrik ederim ama bu hapi birakinca 70 kiloya indiginde ne olacak merak ediyorum. hic duymamistim daha önce bu hapi biraz aydinlatabilirsen sevinirim. mesela yaninda rejimde yapiyormusun yoksa normal yememi? spor yapiyormusun?
sagligi özellikle kalbi olumsuz etkiledigini söylemis bir arkad

acı biber meksika hapı kullanıyorum bi arkadaşımın babası aktar ondan alıyorum 3 aydır kullanıyorum hiç bi yan etkisiyle karşılaşmadım çook şükür iştah kesiyor abur cubur çok yerdik eşimde çok iştahlı hatımdan kolayı abur cuburu ekmeği çıkardım
spor olarak ilk zamanlar yapıyordum şu anda yapmıyorum ip atladım mekik çektim en fazla 30 40 arası ama hiç sarkmam olmadı etim sıkı çok fark ediyor zaten şu anda hamile kaldığım kilomdan 7 kg azım offf daha vermem gereken bu kadar daha kilom varrr

kızlar ben geldim dr gittim hormonlar normal ilaca gerek yok deid
yani elde var 0 peki nedne adet olamıyorum benn çıldırcam ya

ordan diyetisyene gittim
diyetimi azalttıgımı söleidm akşam normlade yemem gereken
1 kase çorba
2 dilim ekmek
1 tabak sebze yemegi
salat a vardı diyetimde

gece ise 1 bardak süt ve meyve vardı

ben akşamları sadece tek çeşit yemek çorba veya salata olarak
gece ise sadece meyve yiyorsdum ama hepsini yemem gerektigini sütüde içmem gerktigini söleid
kafam karıştı ne yapcam şimdi

az yersen metabolizma az çalışlşır dediii

Selamlarr kızlar işimin arasında aklıma geliyorsunuz bi bakıp okuyup kaçıyorum. ceee yapıp kaçtı demeyin nolur =) :kedi:

masumçum Allah herşeyin hayırlısını versin kimseyide yolundan sapıtmasın .Ne çok duyar olduk bu haberleri yaa rabbim ıslah etsin bizleride butür olaylardan korusun inş..

topramm güzel telaşlar inş hayırlısıyla gidip gelir oğlun .

sedacım bu senin haptan bende almıştım rejime ilk başladığımda cesaret edip içemedim topladım attım hepsini .bana sağlıksız geliyor yaa korkuyorum içmeye .sonuçta bana muhtaç olan bi bebeğim var kendim güzel olmak uğruna onu üvey anne elinde büyütmek istemem :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
çokmu ince düşünmüşüm yaa

baharnaz selma abla, efeçağla , seyhan hepinize slmlar kızlar opuyorumnanaktan

seda

60 kiloya indii

canım ben hap kullanıyorum acı biber hapından onunla verdim evet doğum yapmıştım ama zaten çok kilolu hamile kaldım 92 kg hamile kaldım 103le doğum yaptım doğumdan sonra uykusuzluktan stresten 104.8 kadar çıktım ama şu an hafiflediğimi hissediyorum ilacımıda daha bırakmayı düşünmüyorum 70 kğ insem yeter daha zayıf istemiyorum eşimde istemiyor[/QUOTE]

selam topicinizi okurken dikkatimi cekdi bu hapi emzirikenmi kullandin?

seda

60 kiloya indii

canım ben hap kullanıyorum acı biber hapından onunla verdim evet doğum yapmıştım ama zaten çok kilolu hamile kaldım 92 kg hamile kaldım 103le doğum yaptım doğumdan sonra uykusuzluktan stresten 104.8 kadar çıktım ama şu an hafiflediğimi hissediyorum ilacımıda daha bırakmayı düşünmüyorum 70 kğ insem yeter daha zayıf istemiyorum eşimde istemiyor[/QUOTE]
meraba bir şey sorcam hap kullanıyorm demissin bebek emzirmiyomusun zararı yokmu

doktorunun dediğine hafriyen uy bence banu .. sonuçta uzman olan onlar .bak kilo vermen durduğnda geçenlerde Ben az yiyorum zaten neyden kesiccem demiştin.demekki biz biyerlerde yanlış yapıyoruz .sen bu yanlıştan kurtul doktora uy bide öyle dene bakalım belki senin için daha iyi olucak..

selam kaydirigubbakcemile3

canim öyle dediyse vardir bir bildigi, ben kendimdede fark ediyorum hic birsey yememessem bi gün cikiyorum tartiya kilom cogalmis, ama bazen fazla kayirsam bile kilo asaya inebiliyor, yani kacamaklar bazen kilo vermeyi olumlu etkileyebiliyor, ben kendimde böyle gördüm

söyle duymustum belki aciklama olur, cok az yemek yiyince beyin diyor yemek gelmiyor geleni az da olsa enerji icin depolamaliyiz buda yag seklince oluyor bilmiyorum artik

yani yine diyetisyenin dediginden az yemek istiyorsan hepsinden yiyip 2 yerine bi ekmek yesen daha iyi olur herhal:uhm:

ya arkadaslar canim cok sikkin...

aksam nisanlimla kavga ettim küstüm kendisine, sonra yatinca telefon acti yine tartistik cehenneme kadar yolun var ne yaparsan yap dedim telefonu kapadim

o anki sinirle böyle cikti agzimdan, haketmedi degil ama yinede söylemeseydim bu lafi

moralim cok bozuk, kendimi kesinlikle yemege vermemem lazim bu durumda

bilmiyorum ya

valla bilemiyorum ki kızlar acaip kafam karıştı

aa masumm diyetisyenin verdiği şekilde beslen canım
ben daha önce listenin dışına çıkıyordum ve sıkıntılarım oluyordu bende senin gibi yapıyordum
işte şu son verişlerim kadının yazdıklarına dikkatle uyduğum için verildi.
eğer sen yediklerinde liste dışına çıkıyorsan yarım dilim 1 dilim farketmez olmuyor bende yapıyordum az gibi geliyordu sonra ekstra yediklerini toplayınca baya birşey ortaya çıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…