sizinle bir şey paylaşıyı eşimin halasının kızı tam 98 kiloydu dün bir baktım 70 kilo acayip zayıflamış dedimki bende rejim yapıyorum güldü göbek duruyo daha dedi sinir oldum o hırsla evde 1 saat spor yaptım sankii kendi daha düne kadar 98 kilo deyilmiş gibi üzülüyorum bir an önce zayıflamak istiyorum
sizinle bi olay paylaşmak istiyorum
eski bir komşumuz vrdı çok samimi degildik ama komşumuz işte
2. sınıfa giden bir kızı vardı.
bi tane adamla kaçmış sonra kocası bu adamla kadını basıp adamı bir güzel dövmüş
karısınıda pavyondan çıkarmış 2 gün çalıştırdılar beni demiş kadın
şimdi kadın annesinin evindeymiş
kocasıda haneye tecavüzden hapisteee
şok oldum valla yaaa
hic moralini bozma cabuk verilen cabuk geri gelir, sen sagli bir sekilde verirsin kilolari sonra 6 ay bilemedin 10 ay sonra sende ona dersin ne is göbek cikmis diye
hic ama hic üzme caniniopuyorumnanaktan
:1shok:
canim önce bi kendini motive et sonucta 91 ile 82 kilo arasinda baya bir fark var!merhaba arkadaşlar ben aranıza yen katılıyorum benimde problemim kilolar bi türlü kurtulamadım 10 aylık bebegim var akapunktura gitmeyi düşünüyorum yanlız çocuk doktorum sütünü etkler dedi ne yapıcam bilemiyorum suan 82 kloyum hamilelikten önce 65 falandım çok kilo aldım doguma gittiğimde 91 dim eve geldim 5 kilo gitmş hiç inanamadım kaç aydırda 4 kılo verebilmişim eskiden olan hiçbir şeyim dek gelmiyo bunalıma girdim...
canım ben hap kullanıyorum acı biber hapından onunla verdim evet doğum yapmıştım ama zaten çok kilolu hamile kaldım 92 kg hamile kaldım 103le doğum yaptım doğumdan sonra uykusuzluktan stresten 104.8 kadar çıktım ama şu an hafiflediğimi hissediyorum ilacımıda daha bırakmayı düşünmüyorum 70 kğ insem yeter daha zayıf istemiyorum eşimde istemiyor
teşekkürler canımya sağol sen kaç yaşında sın kaç kilosun
seda
valla bencede bravo nasıl verdin bu kadar zamnda bu kiloyuu
dogum kilonsa eger ödemde atmış olabilirisn
bi arkadaşım 6 ayda 90 kilodan
60 kiloya indii
seda
valla bencede bravo nasıl verdin bu kadar zamnda bu kiloyuu
dogum kilonsa eger ödemde atmış olabilirisn
bi arkadaşım 6 ayda 90 kilodan
60 kiloya indii
sizinle bir şey paylaşıyı eşimin halasının kızı tam 98 kiloydu dün bir baktım 70 kilo acayip zayıflamış dedimki bende rejim yapıyorum güldü göbek duruyo daha dedi sinir oldum o hırsla evde 1 saat spor yaptım sankii kendi daha düne kadar 98 kilo deyilmiş gibi üzülüyorum bir an önce zayıflamak istiyorum
kızlar ben geldim dr gittim hormonlar normal ilaca gerek yok deid
yani elde var 0 peki nedne adet olamıyorum benn çıldırcam ya
ordan diyetisyene gittim
diyetimi azalttıgımı söleidm akşam normlade yemem gereken
1 kase çorba
2 dilim ekmek
1 tabak sebze yemegi
salat a vardı diyetimde
gece ise 1 bardak süt ve meyve vardı
ben akşamları sadece tek çeşit yemek çorba veya salata olarak
gece ise sadece meyve yiyorsdum ama hepsini yemem gerektigini sütüde içmem gerktigini söleid
kafam karıştı ne yapcam şimdi
az yersen metabolizma az çalışlşır dediii
Selamlarr kızlar işimin arasında aklıma geliyorsunuz bi bakıp okuyup kaçıyorum. ceee yapıp kaçtı demeyin nolur =) :kedi:
masumçum Allah herşeyin hayırlısını versin kimseyide yolundan sapıtmasın .Ne çok duyar olduk bu haberleri yaa rabbim ıslah etsin bizleride butür olaylardan korusun inş..
topramm güzel telaşlar inş hayırlısıyla gidip gelir oğlun .
sedacım bu senin haptan bende almıştım rejime ilk başladığımda cesaret edip içemedim topladım attım hepsini .bana sağlıksız geliyor yaa korkuyorum içmeye .sonuçta bana muhtaç olan bi bebeğim var kendim güzel olmak uğruna onu üvey anne elinde büyütmek istemem :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
çokmu ince düşünmüşüm yaa
baharnaz selma abla, efeçağla , seyhan hepinize slmlar kızlar opuyorumnanaktan
kızlar ben geldim dr gittim hormonlar normal ilaca gerek yok deid
yani elde var 0 peki nedne adet olamıyorum benn çıldırcam ya
ordan diyetisyene gittim
diyetimi azalttıgımı söleidm akşam normlade yemem gereken
1 kase çorba
2 dilim ekmek
1 tabak sebze yemegi
salat a vardı diyetimde
gece ise 1 bardak süt ve meyve vardı
ben akşamları sadece tek çeşit yemek çorba veya salata olarak
gece ise sadece meyve yiyorsdum ama hepsini yemem gerektigini sütüde içmem gerktigini söleid
kafam karıştı ne yapcam şimdi
az yersen metabolizma az çalışlşır dediii
valla bilemiyorum ki kızlar acaip kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?