80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seyhan problem neyse hallolur inşallah ama keskin çıkışlar yapmamak lazım
evliliğe giden yoldasınız ve saygıyı kaybetmemelisin canım
moralini yemekle düzeltemezsin en iyisimi düşük kalorili meyve tabağı hazırla yada kuru kayısı filan ye sakın karbonhidratlara gitmeeee

baharcım snaırım bende uyucam listeme ya bana çok geliyordu listemdeki yiyecekler

masumcum hiç tereddüt etme canım. listene harfiyen uy .

seyhan üzülme her çift arasında olur böyle şeyler ..sakın buna takılıp kendini yemeğe verme .
unutma sen nişanlın veya bi başkası için değil kendi mutluluğun için kilo veriyorsun .inş çabucak aşarsınız sorunlarınızı ..

seyahncım bazen oluyor işte böyle tatsızlıklar tuzu biberi diyelim kırıcı olmadıgı sürece

tamam ablam herseyi tek tek yazarim.... lütfen rejimi birakmayalim lütfenn...

haha abla ben normal kasikla yersem 2 dakikada bitiyorum... cay kasigi ile yedim yavas yiyim diye... hic doymadim kaydirigubbakcemile3

puan hakkima göre koyuyorum kasikla

yemek kasigi ile ölcüyor 8 kasik. yerkende cay kasigi ile yemis, ama puani oldugu icin yiyebilir hic girisme oklavayla falan

zemuszemus

selam kızlar bitanem şu puan listesini bana yollayabilırmisin mümkünse inçelemek istiyorum ya

cok yakindaa sizlere de sunariz insallahhh... ben is yerindee almancadan türkceye cevirmeye calisicam en cok yenen gIdalarI

Her kese iyi gecelerr

aylinçim iyi gidiyorsun cuma günü görürsün inş güzel bişeyler ..

insallah ablamm.....

ya kızlar birşey söyleyecegim bu gün puana göre yiyeyim dedim ve bakmadan bir elma yedim 16 puanmış nasıl iş bu böyle günlük 35 puan almam gerekmiş bir elmadan gitti benim puanım

aylin sen bir bakarmısın şu elmaya kac puan galiba sen yapıyorsun mu

meyveler, sebzeler 0 puan abla, muz haric, bezelye haric... google den buldum türkcesini o listeyi sacmalik yaniii...

tşk iyiyim canım sen nasılsın
bu puanlı yemekten ben birşey anlamıyorum canım

anlaticaz yakinda bitanemle16 :)

ay versene kiz merak ettim simdi su kolay pastayi

canim aramiza hosgeldin bende tugba

ya kızlar birşey söyleyecegim bu gün puana göre yiyeyim dedim ve bakmadan bir elma yedim 16 puanmış nasıl iş bu böyle günlük 35 puan almam gerekmiş bir elmadan gitti benim puanım

selma abla bence sen baska bir puan listesine bakiyon, aylin le ben baska yapiyoz ve benim listemde elma 0 puan. cok sacma ama 16 elma günlük puanin zaten 35 mis nerdeyse 2 elma yiyince günlük hakki bitiyorbilmiyorumkismile

puanlı diyette meyvelerin tümü 0 puan olarak biliyorum ben ablaçım ..

yok canim hepsi degil misal bir kücük muz 1 puan nar 1 puan 8 tane kiraz 0,5 puan ama cogu 0 puan elma, armut, erik, kavun ,karpuz aklima gelmiyor simdi ama cogu 0 puan

hey allahim ya hangi haneye tecavüz etmis adam allah allah. ben bazen türkiyenin bu durumuna kiziyorum millet de bana kiziyor sonra.

ya su zayiflayip havalananlari anlamiyorum hic. sanki anadan dogma öyleler.

hosgeldin canim aramiza

doktora sorsaydin ya keske nedenini. bencede kesinlikle diyetisyeninin dedigi kadarini yemelisin. benim puanli diyetimde de misal bütün puanlari yemelisin, yok ben bugun 14 puanla doydum 18 yememe gerek diyemessin devamli kilo vermek istiyorsan yemelisinlmaz:

aman olur böyle seyler evliliktede olur, o yüzden fazla kafana takma bence, ac bir telefon moralim bozuktu istemeden sana patladim de özür olsun bitsinkaydirigubbakcemile3zemuszemus

bugün yediklerim:

sabah: 100gr. ( 4 kücücük dilim) kepekli ekmek, üzerine labne peyniri ve cok az recel = 5,5 puan
(50gr. ekmek 2 puan)
ara: elma

öglen: 1 dilim kepekli ekmek (1 puan), 250 gr, muzlu diyet yogurt (3,5 puan) = 4,5 puan

kaldi 13 puan

az önce aksam icin yediklerim:

10 kasik bulgur pilavi dünden
3 kasik tavuklu nohut yemegi, icindende bir kücük bacak tavuk aldim...

23 puani az gectim sanirim tugba??????

karnim doymadi inanirmisin....... puani olmayan ne yiyebilirimm sence????

Son düzenleme:
bide su var arkadaslar, ben aksam yeegii cogunlukla rejim yaptigimda saat 17 yi gecirmiyorum, eger evdeysem... bakin simdi 16-16.15 yedim yemegimi, her nekadar 1-2 puan gecsede cok erken yiyoru ve bu zayiflatiyor.... aksama da domates salatalik yicemm puansiz seyler

sen neler yedin bitanem16?? menünü göreyim

nohut yemegine bide 1 puan yag saydim etti 8 puan
yani geriye iki puanin daha kaldi

cok acikirsan ve canin da tali cekiyorsa

1,5 puanlik ekmege 1 kahve kasigi nutella sür ye
gine doymassan yanina 0 puanlu bol marullu domatesli hiyarli havuclu maydanozlu soganli salata yap

yada nutellayi birak icine yarim kahve kasigi yag at 1,5 puanlik ekmekle ye

ayyy akşama eşimin teyzesinin oglu ve eşi gelicek hiç havamda degilim yaaa
ayrıca hiçte sevmem kendilerinii

yani eşinii

anlamadim ben bunu yaaa
bulgur pilavimi unuttun?? 10 kasik 10 puan degilmi? bide 1 puan yag icin. etti 11 puan...

+++++ nohut yemegi??? tekrar say

aha yakalandim ben sana dedim ama dimi yarin asil saymaya basliyorum diye ama neyse ginede yazayim

sabah: onuda arba kullanirken yolda yedim
kasarli tost ekmek 3 puan peynir 1.5 puan bide muz 1 puan
ara: okuldan otomatikten kakao 2 puan
öglen: az haslanmis makarna yedim 2 puan yaninda da curry li tavuk gogsü soslu, sosu hazir degil kendim yaptim 4,5 puan tavugun yanindada
3 puanlik ekmek yedim
ha bide eve gelirken yolda gine bir tane muz yedim 1 puan

yani toplam: 18

daha 2 puanim var
daha ne yiyecegime karar vermedim belki sana dedigim gibi yerim bende
olmadi sogan ekmek yerim
sogan 0 puan
2 puanlikta ekmek yerim

anlamadim ben bunu yaaa
bulgur pilavimi unuttun?? 10 kasik 10 puan degilmi? bide 1 puan yag icin. etti 11 puan...

+++++ nohut yemegi??? tekrar say

canim pismemis bulgur 1 puan
pismis bir yemek kasigi 0,5 oluyor yani sen pismis 10 kasik yediysen 5 puan eder
nohut da bir yemek kasigi 0.5 puan eder gerisini sen hesapla bakim bir daha
bak degerini bil senin icin yerimden kalktim kitaba baktim tekrarkaydirigubbakcemile3

hmmmmm iyi güzel.... 1 kahve fincani kadar makarna 2 puan diyor dogru demi??? ben ozaman yarin 2 fincan makarna yicem soganli doates soslu... 1 kasik yag = 5 puan.

allah seniiiiiiiiiiiii ne etmesinnn emiiii

e ben dün dee bulgur pilavimi öyle saydimmm... ay cok korktum gecti diyee puanim...

ozaman kitap da neden 1 puan diyor... pismis bulgur 0,5 yazmiyormu?

cig seyleri neden puanliyorlar cig yiyenmi var :umursamaz:

sagol canimm zahmet oluyor... böyle seyleri bana bi diyiver yaaa... bende diyorum neden doyuyomm kaydirigubbakcemile3

hmmmmm iyi güzel.... 1 kahve fincani kadar makarna 2 puan diyor dogru demi??? ben ozaman yarin 2 fincan makarna yicem soganli doates soslu... 1 kasik yag = 5 puan.

dogru ama eger sirf makarna yersen karnin doyana kadar tikinana kadar degil 4 puan ediyor
yani iki fincan dan fazlada olsa karnin doyana kadar yedigin zaman 4 puan ediyor. bunu internette falan belki bulamassin ben sana söylim, tabi icine attigin soslari ekstra sayicaksin.
bide padadeste böyle karnin doyana kadar padades yersen 2 puan, haslama yada ben yuvarlak dograyip firina atiyorum haslama pek sevmiyorum.

tugba benim puanim 23...

sen etti 8 puan kalan 2 puan yazdin... yani 5 puan kaldi ?

sabah 10 puan yedim... aksam icin 13 idi... sen 8 oldu dedin yani 5 puan kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…