ben 20 puan saydim
irmik helvasina da kalan 3 puanini sayalim
benim fazla kacmadi tatli haric ama simdide aciktim, ben simdiden dikkat ediyorum ama asil cuma saycam. cumaya kadar söyle bir kafamdan hesap yapiyrum fazla kacmasin diye, ve yedigin herseyi tek tek yaz canim bu cok önemlizemuszemus
aylinnnnnn
cnm ya güldürdün beni valla çay kaşıgı ilemi yedin pilavı alemsin vallakaydirigubbakcemile3
peki sonrada yazdıgın kaşıklar yemek kaşıgımı çay kaşıgımı valla eger yemek kaşıgı ise geliyorum yanına ona göreklava: klava:
yemek kasigi ile ölcüyor 8 kasik. yerkende cay kasigi ile yemis, ama puani oldugu icin yiyebilir hic girisme oklavayla falan
selam kızlar bitanem şu puan listesini bana yollayabilırmisin mümkünse inçelemek istiyorum ya
Her kese iyi gecelerr
aylinçim iyi gidiyorsun cuma günü görürsün inş güzel bişeyler ..
ya kızlar birşey söyleyecegim bu gün puana göre yiyeyim dedim ve bakmadan bir elma yedim 16 puanmış nasıl iş bu böyle günlük 35 puan almam gerekmiş bir elmadan gitti benim puanım
aylin sen bir bakarmısın şu elmaya kac puan galiba sen yapıyorsun mu
tşk iyiyim canım sen nasılsın
bu puanlı yemekten ben birşey anlamıyorum canım
yarında annemler gelicek çok mutluyummm :))
tavuklu türlü yapıcam patates patlıcan biber domates soğanlı...
makarna salatası
cacık
şeftali kompostosu var bi de yeterlimi kızlar
birde peynirli börek yapıcam çayın yanına
belki birde irmik tatlısı yaparım, yada kolay pasta (isteyene tarifi verebilirim dua edersiniz :))
selam seda ben 23 yaşındayım evliyim kızım var 16 aylık
90 kilonun üstündekiler topiğindeydim galiba buraya transfer oldum bugün diyet olayım tam 3 ay oldu şubat 20de başladım 104.8 kgdan şu anda 87.1 kg düştüm allah yardımcımız olsun
hepinizle tanıştığıma memnun oldum :))
ya kızlar birşey söyleyecegim bu gün puana göre yiyeyim dedim ve bakmadan bir elma yedim 16 puanmış nasıl iş bu böyle günlük 35 puan almam gerekmiş bir elmadan gitti benim puanım
puanlı diyette meyvelerin tümü 0 puan olarak biliyorum ben ablaçım ..
sizinle bi olay paylaşmak istiyorum
eski bir komşumuz vrdı çok samimi degildik ama komşumuz işte
2. sınıfa giden bir kızı vardı.
bi tane adamla kaçmış sonra kocası bu adamla kadını basıp adamı bir güzel dövmüş
karısınıda pavyondan çıkarmış 2 gün çalıştırdılar beni demiş kadın
şimdi kadın annesinin evindeymiş
kocasıda haneye tecavüzden hapisteee
şok oldum valla yaaa
sizinle bir şey paylaşıyı eşimin halasının kızı tam 98 kiloydu dün bir baktım 70 kilo acayip zayıflamış dedimki bende rejim yapıyorum güldü göbek duruyo daha dedi sinir oldum o hırsla evde 1 saat spor yaptım sankii kendi daha düne kadar 98 kilo deyilmiş gibi üzülüyorum bir an önce zayıflamak istiyorum
merhaba arkadaşlar ben aranıza yen katılıyorum benimde problemim kilolar bi türlü kurtulamadım 10 aylık bebegim var akapunktura gitmeyi düşünüyorum yanlız çocuk doktorum sütünü etkler dedi ne yapıcam bilemiyorum suan 82 kloyum hamilelikten önce 65 falandım çok kilo aldım doguma gittiğimde 91 dim eve geldim 5 kilo gitmş hiç inanamadım kaç aydırda 4 kılo verebilmişim eskiden olan hiçbir şeyim dek gelmiyo bunalıma girdim...
kızlar ben geldim dr gittim hormonlar normal ilaca gerek yok deid
yani elde var 0 peki nedne adet olamıyorum benn çıldırcam ya
ordan diyetisyene gittim
diyetimi azalttıgımı söleidm akşam normlade yemem gereken
1 kase çorba
2 dilim ekmek
1 tabak sebze yemegi
salat a vardı diyetimde
gece ise 1 bardak süt ve meyve vardı
ben akşamları sadece tek çeşit yemek çorba veya salata olarak
gece ise sadece meyve yiyorsdum ama hepsini yemem gerektigini sütüde içmem gerktigini söleid
kafam karıştı ne yapcam şimdi
az yersen metabolizma az çalışlşır dediii
ya arkadaslar canim cok sikkin...
aksam nisanlimla kavga ettim küstüm kendisine, sonra yatinca telefon acti yine tartistik cehenneme kadar yolun var ne yaparsan yap dedim telefonu kapadim
o anki sinirle böyle cikti agzimdan, haketmedi degil ama yinede söylemeseydim bu lafi
moralim cok bozuk, kendimi kesinlikle yemege vermemem lazim bu durumda
bilmiyorum ya
bugün yediklerim:
sabah: 100gr. ( 4 kücücük dilim) kepekli ekmek, üzerine labne peyniri ve cok az recel = 5,5 puan
(50gr. ekmek 2 puan)
ara: elma
öglen: 1 dilim kepekli ekmek (1 puan), 250 gr, muzlu diyet yogurt (3,5 puan) = 4,5 puan
kaldi 13 puan
az önce aksam icin yediklerim:
10 kasik bulgur pilavi dünden
3 kasik tavuklu nohut yemegi, icindende bir kücük bacak tavuk aldim...
23 puani az gectim sanirim tugba??????
karnim doymadi inanirmisin....... puani olmayan ne yiyebilirimm sence????
nohut yemegine bide 1 puan yag saydim etti 8 puan
yani geriye iki puanin daha kaldi
cok acikirsan ve canin da tali cekiyorsa
1,5 puanlik ekmege 1 kahve kasigi nutella sür ye
gine doymassan yanina 0 puanlu bol marullu domatesli hiyarli havuclu maydanozlu soganli salata yap
yada nutellayi birak icine yarim kahve kasigi yag at 1,5 puanlik ekmekle ye
ayyy akşama eşimin teyzesinin oglu ve eşi gelicek hiç havamda degilim yaaa
ayrıca hiçte sevmem kendilerinii
yani eşinii
bide su var arkadaslar, ben aksam yeegii cogunlukla rejim yaptigimda saat 17 yi gecirmiyorum, eger evdeysem... bakin simdi 16-16.15 yedim yemegimi, her nekadar 1-2 puan gecsede cok erken yiyoru ve bu zayiflatiyor.... aksama da domates salatalik yicemm puansiz seyler
sen neler yedin bitanem16?? menünü göreyim
anlamadim ben bunu yaaa
bulgur pilavimi unuttun?? 10 kasik 10 puan degilmi? bide 1 puan yag icin. etti 11 puan...
+++++ nohut yemegi??? tekrar say
aha yakalandim ben sana dedim ama dimi yarin asil saymaya basliyorum diye ama neyse ginede yazayim
sabah: onuda arba kullanirken yolda yedim
kasarli tost ekmek 3 puan peynir 1.5 puan bide muz 1 puan
ara: okuldan otomatikten kakao 2 puan
öglen: az haslanmis makarna yedim 2 puan yaninda da curry li tavuk gogsü soslu, sosu hazir degil kendim yaptim 4,5 puan tavugun yanindada
3 puanlik ekmek yedim
ha bide eve gelirken yolda gine bir tane muz yedim 1 puan
yani toplam: 18
daha 2 puanim var
daha ne yiyecegime karar vermedim belki sana dedigim gibi yerim bende
olmadi sogan ekmek yerim
sogan 0 puan
2 puanlikta ekmek yerim
canim pismemis bulgur 1 puan
pismis bir yemek kasigi 0,5 oluyor yani sen pismis 10 kasik yediysen 5 puan eder
nohut da bir yemek kasigi 0.5 puan eder gerisini sen hesapla bakim bir daha
bak degerini bil senin icin yerimden kalktim kitaba baktim tekrarkaydirigubbakcemile3
hmmmmm iyi güzel.... 1 kahve fincani kadar makarna 2 puan diyor dogru demi??? ben ozaman yarin 2 fincan makarna yicem soganli doates soslu... 1 kasik yag = 5 puan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?