80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ARKADAŞLAR BU GÜN KıM SORMUŞTU HATIRLAMIYORUM AMA ZAYIFLAYINCA NE GıYMEK ıSTERSıNıZ DEMıŞTı GALıBA BENDE YAZAYIM NE GıYECEGıMı
elbise ve topuklu ayakkabı BIKTIM ARTIK SPOR AYAKKABILARDAN

canlarım arkadaşlarım .uzun zamandır yoktum ne olur kusuruma bakmayın..eşimin dayısını kaybettik memlekete gittik ondan öncede bir hafta rahatsızdım gözlerimden çok istememe rağmen giremedim...ama bu arada hiç kaçamak yapmadım aynen devam..eskiden olsa memlekete gittiğim zaman birkaç kilo alarak geri gelirdim ama bu sefer yemedim o güzelim yemeklerden ben bile şaşırdım kendime galiba bu sefer olacak kızlar tabi sizin sayenizde...cuma günleri kilomu yazarken utanmayayım diye:):):)

hoş geldin paresnamka başınız sağolsunn canımm inşallah bundan sonra sık sık gel canım ki kilolardan kurtulalım tamam canım

[ımg]http://img27.imageshack.us/img27/9361/yen8089copyc.jpg[/ımg]

Slmmmm kızlar,ben yine gece bekçiliğine devam! :) Şu radyo olayı ne güzel olmuş gerçekten şimdi dinliyorum. Bu arada geçen haftalara göre gerçekten maşallahınız var sayfaları oku oku bitiremiyorum.

Dün gece diyet çeşitlerine bakıyordum da hollywood diyeti ilgimi çekti ,uygulayan vardı sanırım aranızda(yanlışmı hatırlıyorum )nasıl,zor oluyormu ilk 2 gün merak ettim?

Bugün hulohup aldım sizden duyuyordum etkili oluyormu kızlar ,deniycem bakalım gerçi unutmuşum döndürmesini zorlandım epey..Bugün 5km yürüdüm akşam da geçiştirdim( öğlen dışarda yemek zorunda kaldım )

Zayıflayınca dolabımda beni bekleyen tüm kıyafetlerimi giymek istiyorum öncelikle,sonra bu yaz giyemediğim bikini olayı geliyor (yazın yeni doğum yaptığım için çok fenaydım ancak mayo giyebildim halbuki 5-6 çeşit bikinim vardı )

Son düzenleme:
Tabloyu son sayfaya taşıyım dedim ama resim eklenmiyor,umarım cumaya kadar düzelir

gunaydin kizlar pirinc lapasi diyetini ben tam olarak uygulayamadim biraz once tartildim 500 gr gitmishihoyyytkaydirigubbakcemile2.Handeryacim ben yapacaktim ama vazgectim onceden yapmistim ilk iki gunu cok zordu haftasonuna denk getirmistim calistigim icin zor oldu 1 hafta yapabildim devamini getiremedim cunku bittikce bastan baslamak gerekiyodu diger gunler fena degildi.sanirim dort ay once yapmistim o gunden bu gune 4 kilo verdim biraz dikkat ederek canim:dance:

slm kızlarrr delikafadulden
dün akşam fırsat buldum girip bakayım dedim... ama giremedim... kayıt olurken yazdığım mail adresini iptal etmiştim.. bunun gerekli olduğu aklımın ucundan bile geçmedi.. neyse aktif bi mail adres vermem gerekiyomuş. ama beceremedim sonra site adminine msj attım sanırım onlar ayarlamışlar.. sabah ümitsiz bi şekilde açtım girebildim... hihoyyyt olmazsa tekrar kayıt olucaktım sizsiz duramam artık... tekrar merhabalar... dünkü listemi yazamadım ama sabah öğle aynı sabit kahvaltı tarzıydı.akşamda tarhana çorb. ve kepek ekmek.... bugün lapaya başlıyorum.. kahvaltımı yaptım. bakalım öğlen lapa nasıl olcak :))

selmacım günaydınn..
kızlar ne yapmışsınız siz böyle yaa.. fena kaynatmışsınız.. birgün sadece öğleden sonra ve akşam giremedim 8 sayfa oku oku bitiremedim... demekki neymiş düzenli girip sayfaları biriktirmemek lazımmış.. gerçi benimki keyfi değil. kullanıcı ayar problemimden kaynaklanıyodu ama olsun... :)))
bi de kim yazmış hatırlamıyorum şu an ama zayıflayınca ne giymek istersiniz gibi bi konu başlamış.. bende yaziim.. dolabımda beni bekleyen ve şu an olmayan tüm kıyafetlerim... kotlarım...elbiselerim... ve sadece evde giyebilecek de olsam elimin altında olmasını istediğim süper mini bi etek ve straplez bluz kaydirigubbakcemile2

iyiyim selmacım sen nasılsın? dün giremedim nedenini okumuşsundur.. özledim valla sizi... lapayla yoğurt yememk lazımmış şimdi okudum.. iyi bnde öyle yaparım.. sadece lapa ve az salat yerim..

günaydın arkadaşlar sabah kahvaltımı yaptım çayımıda aldım geldim alışverişe gitmem lazım sebze ne alsam ne yapsam diye düşünüyorumfisfisfis

gunaydın bayanlar

dun yedıklerımı yazayım

sabah:1orta boy patates haslama
ögle:şinitzel
aksam:çorba kabak

gece 3 tane baklava yedım..canım cok ıstedı..aslında hıc tatlıyı sevmem ama yedım..

günaydın arkadaşlar sabah kahvaltımı yaptım çayımıda aldım geldim alışverişe gitmem lazım sebze ne alsam ne yapsam diye düşünüyorumfisfisfis

ıspanak al yogurtlu yap super oluyor..ben cok sevıyorum..keşke esımde benım kadar sebzeyı sevse..:1hug:

günaydın kızlar, paresnamka canım başın sağolsun, Allah sizlere sabır versin.
kızlar bakıyorum da lapa rejimine epey sardınız, ben beyaz pirinci hiç bir şekilde yiyemiyorum, doktor yasakladı (kan şekerini çok yükseltiyormuş), yapanlar inşallah sonuç alır.
Ben de bugün yiyeceklerimi yazayım, akşama tekrar görüşürüz.
Bu arada HANDERYAcım cibes yapmışsın ben de istiyoruuuum ühühühü
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 5 siyah zeytin, 1kk light dil peyniri.
ara: 1 ayran
öğle:1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
ara: 1 avuç leblebi+yeşil çay
akşam: yine dışarda yiycez, bu kez salata yerim. dün de dışarda yedik ama bozmadım :)
Hepinizi kocaman öpüyorum.

afiyet olsun canım arada kaçamaklar oluyo ne yapalım ama sık olmasın ona göre:mymeka:

selmacım sebzeye bende bayılırım.. ıspanak,pırasa,lahana,karnıbahar... hiç fark etmez... aa ben et ürünleri pek sevmiyorum canım.. sanırım o yüzden sebzeye bağlılığım.. 40 yıl et yemesem aklıma gelmez inan...

günaydın kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım daha vermemişim kilo bakalım cumaya nasıl 78 olacamı daha iki gün var veririmiyimki:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…