canlarım arkadaşlarım .uzun zamandır yoktum ne olur kusuruma bakmayın..eşimin dayısını kaybettik memlekete gittik ondan öncede bir hafta rahatsızdım gözlerimden çok istememe rağmen giremedim...ama bu arada hiç kaçamak yapmadım aynen devam..eskiden olsa memlekete gittiğim zaman birkaç kilo alarak geri gelirdim ama bu sefer yemedim o güzelim yemeklerden ben bile şaşırdım kendime galiba bu sefer olacak kızlar tabi sizin sayenizde...cuma günleri kilomu yazarken utanmayayım diye:):):)
[ımg]http://img27.imageshack.us/img27/9361/yen8089copyc.jpg[/ımg]
Slmmmm kızlar,ben yine gece bekçiliğine devam! :) Şu radyo olayı ne güzel olmuş gerçekten şimdi dinliyorum. Bu arada geçen haftalara göre gerçekten maşallahınız var sayfaları oku oku bitiremiyorum.
Dün gece diyet çeşitlerine bakıyordum da hollywood diyeti ilgimi çekti ,uygulayan vardı sanırım aranızda(yanlışmı hatırlıyorum )nasıl,zor oluyormu ilk 2 gün merak ettim?
Bugün hulohup aldım sizden duyuyordum etkili oluyormu kızlar ,deniycem bakalım gerçi unutmuşum döndürmesini zorlandım epey..Bugün 5km yürüdüm akşam da geçiştirdim( öğlen dışarda yemek zorunda kaldım )
Zayıflayınca dolabımda beni bekleyen tüm kıyafetlerimi giymek istiyorum öncelikle,sonra bu yaz giyemediğim bikini olayı geliyor (yazın yeni doğum yaptığım için çok fenaydım ancak mayo giyebildim halbuki 5-6 çeşit bikinim vardı)
günaydın arkadaşlar sabah kahvaltımı yaptım çayımıda aldım geldim alışverişe gitmem lazım sebze ne alsam ne yapsam diye düşünüyorumfisfisfis
gunaydın bayanlar
dun yedıklerımı yazayım
sabah:1orta boy patates haslama
ögle:şinitzel
aksam:çorba kabak
gece 3 tane baklava yedım..canım cok ıstedı..aslında hıc tatlıyı sevmem ama yedım..
ıspanak al yogurtlu yap super oluyor..ben cok sevıyorum..keşke esımde benım kadar sebzeyı sevse..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?