allah seniiiiiiiiiiiii ne etmesinnn emiiii
e ben dün dee bulgur pilavimi öyle saydimmm... ay cok korktum gecti diyee puanim...
ozaman kitap da neden 1 puan diyor... pismis bulgur 0,5 yazmiyormu?
cig seyleri neden puanliyorlar cig yiyenmi var :umursamaz:
sagol canimm zahmet oluyor... böyle seyleri bana bi diyiver yaaa... bende diyorum neden doyuyomm kaydirigubbakcemile3
dogru ama eger sirf makarna yersen karnin doyana kadar tikinana kadar degil 4 puan ediyor
yani iki fincan dan fazlada olsa karnin doyana kadar yedigin zaman 4 puan ediyor. bunu internette falan belki bulamassin ben sana söylim, tabi icine attigin soslari ekstra sayicaksin.
bide padadeste böyle karnin doyana kadar padades yersen 2 puan, haslama yada ben yuvarlak dograyip firina atiyorum haslama pek sevmiyorum.
bazi seyleri cig yaziyorlar, pisirmeden önce olcüp yapman icin, ama diyelimki misafirlige gitti önüne pismis pilav geliyor onu da ogle hesapliyon iste, anlatabildimmi????
tugba benim puanim 23...
sen etti 8 puan kalan 2 puan yazdin... yani 5 puan kaldi ?
sabah 10 puan yedim... aksam icin 13 idi... sen 8 oldu dedin yani 5 puan kaldi
anladim... patatesi baharatlayip firina sürebilirim aslinda demi?
yani makarna doyana kadar 4 puan, iyiymis o... ben 1 kasik yag ile sogani kavuruyom, üzerine maydonozlu domates ince cekilmis katiyorum cok güzel sos oluyor.
ben PISMIS olarak hesapladim 10 kasik pismis bulgur pilavi..... 10 puan mi 5 puan mi kafam karisti
ha pardon ya ben 13 ü görünce 8 ona kattim
eee sevin iste ne güzel 5 puanin var daha, dpgru ya karistirmisim sayilari.
yani hafif bir aksam yemegi yiyebilirsin
ben illede su saate kadar yicem demiyorum kendime, sadece yatmadan 3 yada 4 saat önce yemek yemiyorum, cay falan iciyorum ama tam yemek yemiyorum.
cünki bazen saat gece 3 4 de yatiyorum, düsünsene aksami saat 5 yesem ölürüm heralde acliktan
ama bak altini cizerek söylüyorum doyana kadar tikinana kadar degillmaz:
canim 10 kasik pismis bulgur: 5 puan
10 kasik cig bulgur : 10 puan
pirincede aynisi gecerliopuyorumnanaktan
anladim, yani 5 puanim daha var?
ozaman simdi bol salata yapicam... üzerine 2 kasik zeytinyagi... 2 puan etti
sana soracaklarim var simdi, maillesmistik ama detayli istiyorummm....
pazar günü mangal yapilcak dogum günü var kayinvalidemlerde...
orda büyük ihtimal bunlar olacak:
mayonezli makarna salatasi
KISIR
normal salata
kanat (mangal)
köfte (mangal)
bunlardan nekadar yiyeyim?
sabah 5 puan yerim ben,.... 18 puanlik menü hazirla bana bakim :))))
ay kızlar yavaşın ayol yetişemiyom vallaa
ben sana puanlarini söylim sen kendi hanginden ne kadar yemek istiyorsun ayarlarsin
kisir 3 kasik 2 puan
kanat derisiz ye mutlaka zaten tuvugu hep derisiz ye cünki derisinde etinin nerdeyse iki kati kadar puan var
3 kanat 2 puan
köfteye ne bilim simdi büyüklügünü bilmiyorum ama zannedersem normal büyüklüktedir
1 köfte 2 puan
mayonezli makarna salatasi 1 kasik 2 puan say cünki mayonezde cok kalori var
artik bunlara göre orda ne yemek istedigine kendin karar ver
ohhh afiyet olsun bende simdi bir armut yicem acikmayami basliyom ne sonrada bir kutu cilek yicem hepsi sifir puan zaten kalan 2 puanimi biraz daha gec yerim
ya bide bir iki puan gecebilirim simdiden söylim cünki tam olarak yarin basliycam
aman sen bozma devam et, sen bir kac gündür hic bozmadin masallah, bana da yarindan sonra gaz ver ha
cokkk sagollll
salatamida yaptim yiyorum su ann hehe
abla bi kutu cilek yenirmiii, ondada seker var aslinda birazz.... bence 1 puan say onu sen bir kutu amanin kaydirigubbakcemile3
yok yok bir sey olmaz ben normalde zaten pek meyve yiyen biri degilim
ilk bu diyeti yaptigimda gine bu zamanlardi güne 2 3 kutu yani 1kg 1,5 kg cilek yerdim ginede kilo veriyordum
zaten insan söyle bakarsa 1 kilo meyve falan amann cok diyor ama
diyelimki günde 2 elma 1 armut bide nepiliyim 10 tane cilek yedin zaten bunlarda 1 kg yapiyor, ben bunlar yerine sirf cilek yiyiordum
seyahncım bazen oluyor işte böyle tatsızlıklar tuzu biberi diyelim kırıcı olmadıgı sürece
ay versene kiz merak ettim simdi su kolay pastayi
canim aramiza hosgeldin bende tugba
selma abla bence sen baska bir puan listesine bakiyon, aylin le ben baska yapiyoz ve benim listemde elma 0 puan. cok sacma ama 16 elma günlük puanin zaten 35 mis nerdeyse 2 elma yiyince günlük hakki bitiyorbilmiyorumkismile
yok canim hepsi degil misal bir kücük muz 1 puan nar 1 puan 8 tane kiraz 0,5 puan ama cogu 0 puan elma, armut, erik, kavun ,karpuz aklima gelmiyor simdi ama cogu 0 puan
hey allahim ya hangi haneye tecavüz etmis adam allah allah. ben bazen türkiyenin bu durumuna kiziyorum millet de bana kiziyor sonra.
ya su zayiflayip havalananlari anlamiyorum hic. sanki anadan dogma öyleler.
hosgeldin canim aramiza
doktora sorsaydin ya keske nedenini. bencede kesinlikle diyetisyeninin dedigi kadarini yemelisin. benim puanli diyetimde de misal bütün puanlari yemelisin, yok ben bugun 14 puanla doydum 18 yememe gerek diyemessin devamli kilo vermek istiyorsan yemelisinlmaz:
aman olur böyle seyler evliliktede olur, o yüzden fazla kafana takma bence, ac bir telefon moralim bozuktu istemeden sana patladim de özür olsun bitsinkaydirigubbakcemile3zemuszemus
masumcum hiç tereddüt etme canım. listene harfiyen uy .
seyhan üzülme her çift arasında olur böyle şeyler ..sakın buna takılıp kendini yemeğe verme .
unutma sen nişanlın veya bi başkası için değil kendi mutluluğun için kilo veriyorsun .inş çabucak aşarsınız sorunlarınızı ..
seyhan problem neyse hallolur inşallah ama keskin çıkışlar yapmamak lazım
evliliğe giden yoldasınız ve saygıyı kaybetmemelisin canım
moralini yemekle düzeltemezsin en iyisimi düşük kalorili meyve tabağı hazırla yada kuru kayısı filan ye sakın karbonhidratlara gitmeeee
dogru aslinda basardim gibi ilk etabi..... dün helva fistik felan kacti ama olsun ayarlariz demiii.... salatami yiyim dee... 2 puan kalsin simdilikk.. aksam belki kücük seyler otlanirim hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?