80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bazi seyleri cig yaziyorlar, pisirmeden önce olcüp yapman icin, ama diyelimki misafirlige gitti önüne pismis pilav geliyor onu da ogle hesapliyon iste, anlatabildimmi????

anladim... patatesi baharatlayip firina sürebilirim aslinda demi?
yani makarna doyana kadar 4 puan, iyiymis o... ben 1 kasik yag ile sogani kavuruyom, üzerine maydonozlu domates ince cekilmis katiyorum cok güzel sos oluyor.

meraba bayanlar ben yemek menümü yazıyım sabah 1dlm kepekkızarmıs ekmek kaşar az domates recel öglen ızgara tavuk salata ara 10 erik 1 dilm kızarmıs ekmek az peynir

bazi seyleri cig yaziyorlar, pisirmeden önce olcüp yapman icin, ama diyelimki misafirlige gitti önüne pismis pilav geliyor onu da ogle hesapliyon iste, anlatabildimmi????

ben PISMIS olarak hesapladim 10 kasik pismis bulgur pilavi..... 10 puan mi 5 puan mi kafam karisti

tugba benim puanim 23...

sen etti 8 puan kalan 2 puan yazdin... yani 5 puan kaldi ?

sabah 10 puan yedim... aksam icin 13 idi... sen 8 oldu dedin yani 5 puan kaldi

ha pardon ya ben 13 ü görünce 8 ona kattim
eee sevin iste ne güzel 5 puanin var daha, dpgru ya karistirmisim sayilari.

yani hafif bir aksam yemegi yiyebilirsin

ben illede su saate kadar yicem demiyorum kendime, sadece yatmadan 3 yada 4 saat önce yemek yemiyorum, cay falan iciyorum ama tam yemek yemiyorum.
cünki bazen saat gece 3 4 de yatiyorum, düsünsene aksami saat 5 yesem ölürüm heralde acliktan

anladim... patatesi baharatlayip firina sürebilirim aslinda demi?
yani makarna doyana kadar 4 puan, iyiymis o... ben 1 kasik yag ile sogani kavuruyom, üzerine maydonozlu domates ince cekilmis katiyorum cok güzel sos oluyor.

ama bak altini cizerek söylüyorum doyana kadar tikinana kadar degillmaz:

ben PISMIS olarak hesapladim 10 kasik pismis bulgur pilavi..... 10 puan mi 5 puan mi kafam karisti

canim 10 kasik pismis bulgur: 5 puan
10 kasik cig bulgur : 10 puan

pirincede aynisi gecerliopuyorumnanaktan

anladim, yani 5 puanim daha var?

ozaman simdi bol salata yapicam... üzerine 2 kasik zeytinyagi... 2 puan etti

sana soracaklarim var simdi, maillesmistik ama detayli istiyorummm....

pazar günü mangal yapilcak dogum günü var kayinvalidemlerde...

orda büyük ihtimal bunlar olacak:

mayonezli makarna salatasi
KISIR
normal salata
kanat (mangal)
köfte (mangal)

bunlardan nekadar yiyeyim?

sabah 5 puan yerim ben,.... 18 puanlik menü hazirla bana bakim :))))

herkes nereye kacti ya basbasa kalmisiz :)))

anladim, yani 5 puanim daha var?

ozaman simdi bol salata yapicam... üzerine 2 kasik zeytinyagi... 2 puan etti

ohhh afiyet olsun bende simdi bir armut yicem acikmayami basliyom ne sonrada bir kutu cilek yicem hepsi sifir puan zaten kalan 2 puanimi biraz daha gec yerim

ya bide bir iki puan gecebilirim simdiden söylim cünki tam olarak yarin basliycam
aman sen bozma devam et, sen bir kac gündür hic bozmadin masallah, bana da yarindan sonra gaz ver ha

ben sana puanlarini söylim sen kendi hanginden ne kadar yemek istiyorsun ayarlarsin

kisir 3 kasik 2 puan
kanat derisiz ye mutlaka zaten tuvugu hep derisiz ye cünki derisinde etinin nerdeyse iki kati kadar puan var
3 kanat 2 puan
köfteye ne bilim simdi büyüklügünü bilmiyorum ama zannedersem normal büyüklüktedir
1 köfte 2 puan
mayonezli makarna salatasi 1 kasik 2 puan say cünki mayonezde cok kalori var
artik bunlara göre orda ne yemek istedigine kendin karar ver

cokkk sagollll

salatamida yaptim yiyorum su ann hehe

abla bi kutu cilek yenirmiii, ondada seker var aslinda birazz.... bence 1 puan say onu sen bir kutu amanin kaydirigubbakcemile3

dogru aslinda basardim gibi ilk etabi..... dün helva fistik felan kacti ama olsun ayarlariz demiii.... salatami yiyim dee... 2 puan kalsin simdilikk.. aksam belki kücük seyler otlanirim hehe

cokkk sagollll

salatamida yaptim yiyorum su ann hehe

abla bi kutu cilek yenirmiii, ondada seker var aslinda birazz.... bence 1 puan say onu sen bir kutu amanin kaydirigubbakcemile3

yok yok bir sey olmaz ben normalde zaten pek meyve yiyen biri degilim

ilk bu diyeti yaptigimda gine bu zamanlardi güne 2 3 kutu yani 1kg 1,5 kg cilek yerdim ginede kilo veriyordum

zaten insan söyle bakarsa 1 kilo meyve falan amann cok diyor ama
diyelimki günde 2 elma 1 armut bide nepiliyim 10 tane cilek yedin zaten bunlarda 1 kg yapiyor, ben bunlar yerine sirf cilek yiyiordum

hmmm anladimmm

zu naschen ist das gut... yani otlanmak icinn iyi seyler 0 puanlik meyveler yenilebilirmis :)))

ah bide su sporuma gitsem kaydirigubbakcemile

seyahncım bazen oluyor işte böyle tatsızlıklar tuzu biberi diyelim kırıcı olmadıgı sürece

hepiniz sagolun ama moral sifir herseyi yemek istiyorum kendimi kahveyle firenlemeye calisiyorum, olmassa ardindan birde yesil cay icerim

alttan alip aramam zaten telefonda beni arama dedim ararsa bile acmayabilirim, ki aradigi falan yok senağlama

dogru aslinda basardim gibi ilk etabi..... dün helva fistik felan kacti ama olsun ayarlariz demiii.... salatami yiyim dee... 2 puan kalsin simdilikk.. aksam belki kücük seyler otlanirim hehe

ha seyde yapabilirsin
diyelimki pzar günki gril de cok kacabilir diyorsan, cuma ve cumartesi 1 yada 2 puan günlük biriktir, o gün ye misal

cuma günü 21 yedin
cumartesi de 21 yedin

bu sefer arti 4 puanin var o zaman pzar günü
27 yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…