hmmm anladimmm
zu naschen ist das gut... yani otlanmak icinn iyi seyler 0 puanlik meyveler yenilebilirmis :)))
ah bide su sporuma gitsem kaydirigubbakcemile
ha seyde yapabilirsin
diyelimki pzar günki gril de cok kacabilir diyorsan, cuma ve cumartesi 1 yada 2 puan günlük biriktir, o gün ye misal
cuma günü 21 yedin
cumartesi de 21 yedin
bu sefer arti 4 puanin var o zaman pzar günü
27 yiyebilirsin
hepiniz sagolun ama moral sifir herseyi yemek istiyorum kendimi kahveyle firenlemeye calisiyorum, olmassa ardindan birde yesil cay icerim
alttan alip aramam zaten telefonda beni arama dedim ararsa bile acmayabilirim, ki aradigi falan yok senağlama
diyelimki hafta nin sonuna kadar puanin yetmiycek gibi gittikce batiyorsun
o zaman spor yaparak kendine arti puan kazandirabilirsin
ama sadece haftada 12 puan fazla degil, tabi sporu daha fazla yapabilirsin
ay ozaman fazla olmazmi?
benim 1-2 puanim kaldi simdi... yemicem daha ama... yarin tartilma günü...
valla tmm öyle yapayim ben en iyisi...
tam anlamadim ama neyse...
benim kilo fazla oldugu icin 23 kilo hesapladim... o formel ile...
8 lere inince 22 puan olcak... ve spor halimi sitzend yaptim
ama tartilam gününe kadar puanlarini yemen lazim, cumadan sonra yeni hafta basliyor. biriktirdigin puanlarini o hafta icerisinde yemen lazim, yemessen eger diger haftaya götüremessin,
zaten yarin cuma... 23 puan yencek...
cumartesi az yiyip pazar günü kullanicam...
peki cokk puan yersenn, ertesi gün az yicen demi?
diyelim 26 yedim... öbür gün 20 yicem
haftalik 23 x 7 i yapam gerekiyor?
öylede yapabilirsin yada diyelimki 26 yedin sonraki üc gün 22 de yiyebirsin
senin bu inadinin acisini evlenince cikartir benden söylemesi
bence seytanin vesvesesine gelme eger onun kabahati büyük degilse ara
ya ara bence acidim vallah cocuga
ya zonguldak memleketimizzz de 30 madenci öldü yaaa, kanal d ana haber bültenine bakiyorum su an(( babam daa madenciiii, tülerim kalkti yaa
allah rahmet eylesin
ya zonguldak memleketimizzz de 30 madenci öldü yaaa, kanal d ana haber bültenine bakiyorum su an(( babam daa madenciiii, tülerim kalkti yaa
allah rahmet eylesin
oh birden dolmus burasi gine
baharnaz nalcy darkolive butterfly masumm
Allahdan rahmetya zonguldak memleketimizzz de 30 madenci öldü yaaa, kanal d ana haber bültenine bakiyorum su an(( babam daa madenciiii, tülerim kalkti yaa
allah rahmet eylesin
bilmiyorum arama deyip yüzüne kapadim simdi arayamam onu, kabahati gözümde büyük onun gözünde yok bile, saygisizligi o basindan yapti herzaman altdan almak istemiyorum simdi böyle evlenince ne olacak bilmiyorum
bekliyorum
yarin arkadasimin kinasi var onun hediyesini hazirliyoru özene bezene aklim dagilsin
ayy keske demeseydin böyle oldugunu. ben 23 de kalsaydim ne az yiyim ne cok... sonra ertesi gün az yemegi basaramam bayanssulusmile
bilmiyorum arama deyip yüzüne kapadim simdi arayamam onu, kabahati gözümde büyük onun gözünde yok bile, saygisizligi o basindan yapti herzaman altdan almak istemiyorum simdi böyle evlenince ne olacak bilmiyorum
bekliyorum
yarin arkadasimin kinasi var onun hediyesini hazirliyoru özene bezene aklim dagilsin
Allahdan rahmet
ama kimse konusmuyor
herkes puanlarin listesini aliyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?