80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar nasılsınız??

dünkü kaçamak olan listemi yazıyımm

SABAH:
1 haşlama yumurta,peynir,zeytin,salatalık,somates,1 dilim ekmek,1 bardak süt

ARA:
1 muz

ÖĞLE:
ıŞTE BURASI KÖTÜ OLDU:
1 avuç çerez(badem,fıstık,fındık,leblebi)
1 porsiyon peynirli künefe

ARA:
yarım haşlanmış mısır
1 neskafe

AKŞAM:
1porsiyon ızgara et,1 patlıcan dolma,7 tane sarma,1 kase cacık

yani anlıyacagınız dün diyet fena sarsıldı uzun zamandır böyle kaçamak yapmamıştım neyse bu hafta telafi edicemmm..

günaydin kizlarrr

yaa offff misafirleri hic sevmiyorum rejim esnasinda yaaa
kaciriyoruz iste ister istemezzz
baya bi kacti dün yaa
bugün cok az yicem kizlarr

bir haslamis yumurta yedim ve 4 tatli kasigi vanilya dondorma
hava sicak burda canim cekti

saat 14 de kayinvalidemlere davetliyiz grill partisi var.. 30 kisi gelicekmis bahceye amaninnnnnnn yandikk
kimbilir neler hazirladilarrrr.........

salata ve grillik seyler yicemm
mayonezli salatalardan cok az yicemmm
pazarteside bomba gibi baslicam ve insallah hafta ici spora giderimm...

bugün ugrayamicam buraya... oldumu kuzularimm...
hadi kovalayin beni oklavayla :)))))))

izloşum özele msj attım aldınmı canım??

aldım şekerim kaydirigubbakcemile3

kız o 1 porsiyon künefeyi nasıl yedin çooookkk severim bende ama asla 1 porsiyonu bitiremiyorum bayıyor ama yarım porsiyon süper gidiyor ben üzeri dondurmalı çok seviyorum bi yanı sıcak bi yanı soğukkkk offf ağzım sulandı yahuu eyvahedigeldismile

izloş cnm ellerine saglık liste güzel olmuşş cnm

ayy ben daha işim bitiremedim yaa sevmiyorum bu çamaşır işleirni hiç

yok kiz, kötü niyetle demedim aslinda sen yazinca fark ettim senin olmadigini listede, o yüzden söyledim, aksamda hemen cevap yazamadim net acikti ama telle konusuyordum, sonucta sende ugrasiyorsun o kadar listeyi yapmakla, biz burdan konusuyoruz öyle....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim sakin fazla kacirma lmaz: yarin rapor istiyorum

eşim ne almışşş biliyomusunuz

kaymaklı ekmek kadayıfııı

ayy dönüp bakmadım bilee yaa ne mutlu banazemuszemuszemuszemus

eşim ne almışşş biliyomusunuz

kaymaklı ekmek kadayıfııı

ayy dönüp bakmadım bilee yaa ne mutlu banazemuszemuszemuszemus

ay ne severiiim bizim oranin dir kendisi afyonluyumda hehe,

biride künefe demis agzim sulandiiii

herkese benden selam, isten geldim babami havalimanina biraktim yeni girdim buraya baktim cok sey kacirmamisim :) bir dus alayim kermes var oraya gitmeye düsünüyorum ah insallah birseyler kacirmam orda dayanamamki sis alirim herhalde yufkaya sarilmis mmm

bugünki menümü yazayim

kahvalti saat 8
1 ufak dilim kepek ekmek üstüne peynir

kahvalti no 2 saat 11
3 ufak dilim kepek ekmek üstüne recel, peynir, biraz margarin

öglen saat 4
1 tabak mantarli corba

ekmek cok gibi görünmüs ama iki dilimini toplasan orta büyüklükde 1 dilim yapar :)

iste aksamida kermesde yerim insallah gitmeden bir yesil cay iceyim istahimi kessin gerci suan yok ama yemekleri görünce olacagi kesiiin

herkese "hafif" pazarlar dilerim

ayy izloş valla bilmiyorum ki ne akla hizmet aldı ama napalım ya onlarda mahrum kalmasınn

benim eşim tam b,r kızartma hastasıı koca bir tabak kızarttırım ona ve yer ben elşmi sürmem eskiden yerdimm ama

syhancım

künefe diyince aklıma ne gelir biliyormusun 7 aylık hamileydim karnım burnumda adım atamıyorum
cnm döner isteid eşim döne getirmiş birde yanında künefe allahhhhhh yeidm hepsini
sonra midem oldumu taş bayılcma nefes aqlamıyorum agla agla öldürm yürüyorum geçmiyo geziyom geçmiyoo ayyy tüyleirm ürmerdi

ben 5 aydan sonra az yeidm hep aynı şimdiki gibi mesela 1 kase çorba ardından 1 saat soonra 1 tabak sebze bebekler büyüktü midem rahatsı oluyoduu

ayy kafanızı şişirdimmmm

benim işler daha bitmedi ama mis gibi oldu

daha şimdi oturdum bende belim çatlıyor regl oldum ama nasıl ağrı nasıl ağrı allahımm bu ağrı benim yakamı bırakmıycak anlaşıldı...

yatarsam daha çok hasta olurum diye bugün hava soğuk diye dışarı gezmeye çıkmadık, eşime kaç gündür söylüyordum, kileri düzenledik, birbirine girmişti heryer, süper oldu, içine at bir sandalye otur yanii kaydirigubbakcemile3 sonra eşimin benim kışlıkları kaldırdık, bazanın altına, yazlıkları çıkardık, giyilmeyenleri ayırdık, sonra gelinimizin 20 yaşında kardeşi kaza yapmıştı hastanede yatıyordu, yarın omuriliğinden ameliyat olucak allahım şifa versin, güzeel bir kısır yaptım içecek koydum yanıan eşimle onu hastaneye gönderdim yesinler diye, kendimize yemek yaptım, bu arada egeye yemek yedirdim, uyuttum etrafı topladımmm, veeeeeeeeeeee şimdi oturdum, ama ağrım çook genede, arada bir ağladım ağrıda,n anlatırken kendim yoruldum ayol, ne kadar çok iş yapmışımm kaydirigubbakcemile3 ama çok rahatladım yanii canımı sıkıyordu bu işler .....

masumum ne güzel bir aniymis öyle hihi :)

darko
hadi gözün aydin bir yandanda gecmis olsun :) dinlen artik hak etmissin burada iki gündür günes acti 15 dereceyi bulamiyorduk 3 haftadir suan 22 derece . tabi hava devamli soguk olunca cok fazla sicak geliyor ama pozitiv enerji veriyor

izloşş ,,

bugün iş konusunda pişti olmuşuz sneinle valla bende çok yoruldum daha yarında var işim neler yaptım valla ben bile unuttum

aynen senin gibi yazlıklar dışarı kışlıklar bazanın altına, bazalartın altı düzenlendi arka odada çocukların işe yaramaz eşyaları kkörmürlüge gitti çekmeceler düznelndi bu arda öglen akşam yemekleri yenildi çocukları yedirdim şimdi çocukları yıkıycam ha birde gardolapları düzenlendi benim ve çocukların

yarında banyo dolabını temizliycem kendimde güç hissedersem akşam bilem yaparım

tutmayın beni çok enerjikimmmmm

ooo maşallah bende hiç enerji yok tatlım bazaklarım sızlıyor 2 gün sonra normale dönerim inşallah çarşambaya kayınlidemler geliyor mersinden egenin doğum günü için .çok mutluyumm hihoyyyt

herkes temizlik yapmış ne güzel bende yaptım gümüşlügün içindekileri yıkadım sildim budolabının içini temizledim cocukların bazalarının altını cekip sildim şimdide banyo ve oturma odasını temizleyecegim yarında camlar ve yerler silinecek kapılar ooooooooooooooooooo bir sürü iş var daha inşallah yarın biter

kızlar 90 kilo topiğinde fotolar var yorumlarınızı bekliyorum görüşlerinize ihtiyacım var3325 ve 3326. sayfalarda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…